ahojky,
mám prosbu, nebo možná potřebuji jen uklidnit mám 10 měsíční fenečku dobrmana a má bradavice..byli jsme u veta, prý jsou to virové a dal nám prášky na podporu imunty...jenže, ta na noze co má se strašně rychle zvětšuje...roste a roste, a brita si ji začala okousávat takže z ní jde i trošku krve a je pěkně ošklivá...tak jsem se objednala na vyříznutí...bohužel se to dělá v narkoze a prý to bude tak na hodinu..a tak se chci zeptat, jestli se to dělá v částečné nebo plné narkoze..jeslti se to šije, nebo jen vyřízne? a jak rychle se to hojí? má pes nějaké pohybové omezení, protože brita je dost magor na běhání...prosím všechny kdo má nějakou zkušenost s vyříznutím bradavice za odpovědi a názory..díky moc
nechávala jsem odstranit bradavice taky asi v deseti měsících. Narkóza byla lehčí (podle veta) a ještě mu opíchával tu největší bradavici vzlášť. Potom dostal také nějaké pilule na posílení imunity. Jelikož měl bradavice v tlamě, žádné pohybové omazení neměl. U té největší bradavice mu dělal pár stehů vstřebatelným vláknem.
hankaapes
napsal(a):
nechávala jsem odstranit bradavice taky asi v deseti měsících. Narkóza byla lehčí (podle veta) a ještě mu opíchával tu největší bradavici vzlášť. Potom dostal také nějaké pilule na posílení imunity. Jelikož měl bradavice v tlamě, žádné pohybové omazení neměl. U té největší bradavice mu dělal pár stehů vstřebatelným vláknem.
díky za odpověď..mě řekli že 12hodin nejíst, to se dělá normálně i na lehčí narkozu? právě nevím jak to bude vypadat, jestli ji to vyholej hodně a jak to bude se zahojením...v sobotu byla v plánu výstava, tak ta padá no...přišlo mi, že ji to bolí tak jsem to nenatahovala, čert vem výstavu...
U nás neměl jíst jenom 8hodin. Mého výmara taky ta velká bradavice ne přímo bolela, ale vadila mu, proto jsem se taky rozhodla řešit to radikálně, nechtěla jsem čekat až to samo zmizí. Po odstranění těch největších ty malé zmizely témeř ihned. A nebojte se, ještě jsme stačili nasbírat na výstavách dost hodně pěkných cen
hankaapes
napsal(a):
U nás neměl jíst jenom 8hodin. Mého výmara taky ta velká bradavice ne přímo bolela, ale vadila mu, proto jsem se taky rozhodla řešit to radikálně, nechtěla jsem čekat až to samo zmizí. Po odstranění těch největších ty malé zmizely témeř ihned. A nebojte se, ještě jsme stačili nasbírat na výstavách dost hodně pěkných cen
díky tak snad to dobře dopadne..nejste náhodou z prahy? chtěla bych si ověřit recenze na vetcentrum stodůlky kam jsem tu moji malou objednala
petule88
napsal(a):
díky tak snad to dobře dopadne..nejste náhodou z prahy? chtěla bych si ověřit recenze na vetcentrum stodůlky kam jsem tu moji malou objednala
Ve vetcentrum stodůlky jsme byli nedavno večer na pohotovosti když se mi přiotrávila čubina a musim říct,že všichni tam byli hrozně vstřícní,vše důkladně vysvětlili a celkově sme na ně slyšeli jen dobré věci
veradisia
napsal(a):
Ve vetcentrum stodůlky jsme byli nedavno večer na pohotovosti když se mi přiotrávila čubina a musim říct,že všichni tam byli hrozně vstřícní,vše důkladně vysvětlili a celkově sme na ně slyšeli jen dobré věci
tak super díky moc tak doufám, že s nimi budeme mít taky jen dobré zkušenosti