Zakládám další list, už mě to nebaví posouvat
Jinak bych vám chtěla představit nového člena naší smečky. Je jím asi 3 letá honačka? (má v KHV 40 cm, tak to nevím určitě, jestli je to ACD, ale jiný plemeno v tom nevidím). Jmenuje se Snowy a před týdnem jsem si jí vzala z útulku.
Je to pěkná divoška, mezi prvníma věcma, co udělala, když jsem jí přivezla domu, tak mi přinesla tenisák, abych jí ho házela S Linn vychází dobře, naštěstí je pohodová, bez dominance, ptž to by Linuška asi neunesla
Ťapule je na tom hůř, pořád za ní chodí a kontroluje, taky už je to postarší dáma a najednou do domu přišel nový vetřelec.
Už i pěkně poslouchá a snad bude výborná na sport, ptž je schopná přešphat 180cm plot !!
Kvůli problému s páteří jsem jí dělala i rtg a všechny jí vyšly dobře. Takže snad se jí bude u nás líbit, i když soudě podle toho, jak se teď vyvaluje v posteli bych řekla, že jo
PS: Ivčo, jak dopadl ten modrý pejsek v útulku?
Neodpustím si tuhle fotku.
Nevím, jak jí okomentovat, protože výraz Linn je naprosto neskutečný
Jůů, no ta je nádherná! Má krásnou hlavičku a barvu!
Nic si z toho nedělej, že je malinká, naše Maruška je taky malinkatá, je jí 11 měsíců a kohoutku má asi 42 cm. Sourozence má všechny normálního vzrůstu, jen ona je takovej záprdek. Ale nám to neva, zlobí za dva a aspoň se všude vejde.
Dávám pro srovnání fotku, kde je se svojí starší, tříletou, ségrou.
Nějak ti honáčci zapadli Plánujeme pořízení červeného rošťáka ACD, chtěla jsem se zeptat, jestli tu z vás má někdo zkušenosti s dovozem honáka ze zahraničí (Německo, Rakousko, Polsko... prostě dojezdová vzdálenost autem). Chceme ne robustního krátkonohého psa, ale spíše v lehčím typu. Díky předem za reakce :)