Pro naladění na víkendovou strunu :)
Náš bude asi ten fialový klučina, který si dopřává polibek od sestřičky...
Monika
ayla
napsal(a):
Pro naladění na víkendovou strunu :)
Náš bude asi ten fialový klučina, který si dopřává polibek od sestřičky...
Monika
Takové pěkné téma a nikdo nereaguje???
Já musím - tohle je můj šmudla, když jsme si ho 6. června roku 2002 přivezli domů. Nyní už je to krásnej statnej halama.
Bohužel fotky, jak byl uplně malinkatej, nemám :-(
Pamatuju si, že tenkrát jsme byli pro sousedy exoti, že krmíme takového psa syrovým masem
rachel
napsal(a):
Takové pěkné téma a nikdo nereaguje???
Já musím - tohle je můj šmudla, když jsme si ho 6. června roku 2002 přivezli domů. Nyní už je to krásnej statnej halama.
Bohužel fotky, jak byl uplně malinkatej, nemám :-(
Pamatuju si, že tenkrát jsme byli pro sousedy exoti, že krmíme takového psa syrovým masem
Nevím, proč se fotka nevložila, tak druhý pokus....
Co nevidět bude mít sedm let... Už mi stárne, dědula. Sem tam je nevrlý, velmi rád si polenoší a občas se ozvou klouby.. Doufám, že tu budeš se mnou ještě dlouho...
Na první fotce můj papíček jěště u chovatelky, na druhé aktuálně jako 8měs. pubertální slečinka
Tady je první fotečka, kterou jsme Brunovi u nás udělali. Tehdy mu bylo 9 týdnů, nyní je to už čtyřletý uličník.
A tady je moje druhé zlatíčko - tehdy devítitydenní australáček Argo. Dnes mu je dva a půl roku.
Fotka stará jen necelé 2 měsíce. Narodil se v lednu a foceno v Dubnu, takže ještě pořád prcek, ale roste opravdu před očima. Stafordšírský bulteriér (na procházkách pro každého Pitbul nebo divný fr. buldoček)
frogiska
napsal(a):
Děkuji Randy dog...odkud máte Vy zrzinku?
Kawai Kaito
Tady moje Dejska.. víc fotek na brabantik.webnode.cz
Dnes už jí jsou skoro 3 roky.. letí to jako prase.
Sice ne vzpominka, ale pro tohohle prcka si jedeme za 4 tydny :) Erdelterier.
tak já se pochlubím taky... tohle je doslova můj odchov - Samantha... tady pětidenní - váha nějakých 100g
a naposledy - Sammnatha čtyřměsíční a můj dvoutýdenní syn... Tohle je Samanthino nejoblíbenější místo... hlavně co nejblíž u Denníska
kimicat
napsal(a):
Sice ne vzpominka, ale pro tohohle prcka si jedeme za 4 tydny :) Erdelterier.
Krasavec...tak to jste na tom jako my :) taky si jedeme pro miláčka za měsíc... A já už se tak těším... Monika
Uživatel s deaktivovaným účtem

Uživatel s deaktivovaným účtem

Naše nejnovější přírustky. Narození ve čtvrtek (respektive v noci ze středy na čtvrtek). Vrh B von Schnappi Schnapp
Tak to je náš "nepes" jak prohlásil tatínek, díky tomu že prohlásil že to není pes ju máme, to byl hlavní argument když říkal že psa nechce teď by ju nevyměnil za nic
Naši andílci z posledního vrhu F, celkem šest štěňátek. Jsou dvoutýdenní :-)
Muj splněný 20 letý sen NO Orry první den doma ... strašně dlouho jsem vybírala CHS, rodiče a nakonec si vzala nejmenší štěně z vrhu po pruměrných rodičích z nic moc chovky a proč, protože to mrnave černe štěně mě dostalo a každým dnem mě utvrzuje v tom, že jsem udělala dobře
Orry 6 týdnu 2,2 kg ( )
Jo jo maminka bya jezevcik s pekinezem a tatinek smes vseho...takovej ten lety provereny vesnicky chov :D Je mu 18let a porad dela takhle pekna stenatka :D Tak jsem zvedava jestli se ten muj taky dozije tak peknyho veku :D pro jistotu jsem ho ale nechala vykastrovat. Ale nez jsem to stihla tak uz ve 4 mesicich stacil oplodnit fr. buldocku...nakonec to vstrebala tak z toho nic nebylo, ale neverila bych ze je mozny aby takovy stene nakrylo fenu, ale mozne to je :D alspon u vorisku