Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.6.2006 12:10

Chtěl jsem zeptat na nějaký tip na výlet nejlépe ve středočeském kraji na výlet..hrad..zámek..tvrz..atd.. kam mají přístup psi? hledal jsem na internetu,ale mnoho těhle památek na stránkách informaci o psech nemají a nerad bych někam vyrazil a pak zjiostil,že zbytečně.
díky

28.6.2006 14:06

oggy napsal(a):
Chtěl jsem zeptat na nějaký tip na výlet nejlépe ve středočeském kraji na výlet..hrad..zámek..tvrz..atd.. kam mají přístup psi? hledal jsem na internetu,ale mnoho těhle památek na stránkách informaci o psech nemají a nerad bych někam vyrazil a pak zjiostil,že zbytečně.
díky

u nás blízko je Okoř, tam psi můžou, ale zas tam toho moc k vidění není (je to zřícenina)
nebo Veltrusy (zámek), dovnitř pes nesmí, ale zase je okolo veliký park

cernoknezník

28.6.2006 14:26
cernoknezník

bela napsal(a):
u nás blízko je Okoř, tam psi můžou, ale zas tam toho moc k vidění není (je to zřícenina)
nebo Veltrusy (zámek), dovnitř pes nesmí, ale zase je okolo veliký park

Já mám ráda Točník ( a hned vedle je Žebrák, ale tam vlastně nic není). Dost často se tam koná nějaká akce - divadla, sokolníci, středověké trhy apod. Mají tam ovce, kozy, medvědy... Je to zřícenina, takže tam pes smí (aspoň tomu tak dycky bylo). Dole ve vsi protýká potok, což je teď v létě pro psa nutnost a jsou tam krásný lesy, takže pro výlet se psem docela ideální.

28.6.2006 17:53

oggy napsal(a):
díky

není to zrovna středočeský kraj ale kopíruju to z mujpes:

Kam se psem můžete
Houska
Kost
Sloup v Čechách
Kynžvart (do expozice jen vyjimečně, s předchozím souhlasem pokladní a za dodržení základních podmínek)
Radyně (záleží jen na tom, zda je pes schpen vyjít 188 schodů do věže hradu a i dolů. Schodiště je dřevěné a dosti příkré. Hrad je otevřen Út-Ne od 10-18,00 je individuální s tištěným průvodcem.
Rábí (na vodítku)
Janáčkovy Hukvaldy (na vodítku a s náhubkem)
Loket (pes může dovnitř na vodítka a s náhubkem, do interiéru jenom tam, kde nejsou dřevěné podlahy (tam se musí nosit). Nejzajímavější je ale vězení a věž, kam psi můžou. Prohlídka je možná i bez průvodce, takže s psem si prolezete, co vás zajímá a v případě potřeby vstupu do interiéru ho můžete nechat na nádvoří.
zámek Poděbrady (není tam prý ale moc k vidění)
na Labi přímo pod zámkem Poděbrady je přístaviště parníků kam pes se souhlasem kapitána může

Kam se psem nemůžete
Lednice
Orlík
Bezděz
Karlštejn
Buchlovice
Červená Lhota
Kuks
Zámek Duchcov
Terezín
Valtice
Bouzov
Sychrov
Březnice
Kde můžete jen na nádvoří
Český Krumlov (na vodítku a s košíkem)
Zvíkov (dovnitř jen se psem v tašce :-))
Hluboká
Hrádek u Nechanic
Kozel
Milotice
Dobříš
Jánský Vrch(Javorník)
Lysice (Blansko)
Žleby
Grabštejn (Psi mohou vstupovat do vnějších prostor a nádvoří areálu zámku. Do sklepení je vstup u slušně vychovaných psů tolerován (případné znečištění je nutno uklidit). Na věž je vstup pro psy nevhodný, zpravidla se bojí. Do interiérů, zejmána pak kaple nesmí. Návštěvníci je většinou parkují na psím "plácku" na nádvoří.)

28.6.2006 17:56

jazzinka napsal(a):

Kam se psem můžete
Houska
Kost
Sloup v Čechách
Kynžvart (do expozice jen vyjimečně, s předchozím souhlasem pokladní a za dodržení základních podmínek)
Radyně (záleží jen na tom, zda je pes schpen vyjít 188 schodů do věže hradu a i dolů. Schodiště je dřevěné a dosti příkré. Hrad je otevřen Út-Ne od 10-18,00 je individuální s tištěným průvodcem.
Rábí (na vodítku)
Loket (pes může dovnitř na vodítka a s náhubkem, do interiéru jenom tam, kde nejsou dřevěné podlahy (tam se musí nosit). Nejzajímavější je ale vězení a věž, kam psi můžou. Prohlídka je možná i bez průvodce, takže s psem si prolezete, co vás zajímá a v případě potřeby vstupu do interiéru ho můžete nechat na nádvoří.
na Labi přímo pod zámkem Poděbrady je přístaviště parníků kam pes se souhlasem kapitána může

Kam se psem nemůžete
Lednice
Orlík
Bezděz
Karlštejn
Buchlovice
Červená Lhota
Kuks
Zámek Duchcov
Terezín
Valtice
Bouzov
Sychrov
Březnice
Hluboká
Hrádek u Nechanic
Kozel
Milotice
Dobříš
Jánský Vrch(Javorník)
Lysice (Blansko)
Žleby
Grabštejn (Psi mohou vstupovat do vnějších prostor a nádvoří areálu zámku. Do sklepení je vstup u slušně vychovaných psů tolerován (případné znečištění je nutno uklidit). Na věž je vstup pro psy nevhodný, zpravidla se bojí. Do interiérů, zejmána pak kaple nesmí. Návštěvníci je většinou parkují na psím "plácku" na nádvoří.)

a ještě jedna zříceninka, kam vás pustí a ještě psa pohlídají - Helfenburk u Úštěka.
Má to tam nějaký turistický oddíl, na věž věší praporce, když je otevřená, dá se v ní i v měnším počtu lidí přespat, kdYž tam zrovna nemají vlastní akci

28.6.2006 17:58

jazzinka napsal(a):
a ještě jedna zříceninka, kam vás pustí a ještě psa pohlídají - Helfenburk u Úštěka.
Má to tam nějaký turistický oddíl, na věž věší praporce, když je otevřená, dá se v ní i v měnším počtu lidí přespat, kdYž tam zrovna nemají vlastní akci

a ještě Helfenburk. O krásné vycházce Roverkami nemluvě

29.6.2006 07:35

jazzinka napsal(a):
a ještě Helfenburk. O krásné vycházce Roverkami nemluvě

Na Helfenburku u Úštěka jsem byla s rozestupem několika let se 2 psy a s oběma jsme šli až na věž :) Ale jinak samozřejmě můžou počkat na nádvoří :)

29.6.2006 08:30

jazzinka napsal(a):

Kam se psem můžete
Houska
Kost
Sloup v Čechách
Rábí (na vodítku)

Kam se psem nemůžete
Lednice
Orlík
Bezděz
Karlštejn
Buchlovice
Červená Lhota
Kuks
Zámek Duchcov
Terezín
Valtice
Bouzov
Sychrov
Březnice
Hluboká
Hrádek u Nechanic
Kozel
Milotice
Dobříš
Jánský Vrch(Javorník)
Lysice (Blansko)
Žleby

Nedá mi to a musím opravit, na Bezděz psi můžou. Posílám důkaz...

29.6.2006 08:59

luckam napsal(a):
Nedá mi to a musím opravit, na Bezděz psi můžou. Posílám důkaz...

Take bych mela takovou otazku jako je v uvodu ale v JM kraji.Nebo staci jen nejake stranky kde se to dozvim.

29.6.2006 10:31

jazzinka napsal(a):

Kam se psem můžete
Houska
Kost
Sloup v Čechách
Rábí (na vodítku)

Kam se psem nemůžete
Lednice
Orlík
Bezděz
Karlštejn
Buchlovice
Červená Lhota
Kuks
Zámek Duchcov
Terezín
Valtice
Bouzov
Sychrov
Březnice
Hluboká
Hrádek u Nechanic
Kozel
Milotice
Dobříš
Jánský Vrch(Javorník)
Lysice (Blansko)
Žleby

Ještě taky doplním, na křivoklát ná s pesanem taky pustili a bez problémů.

25.10.2006 10:23

oggy napsal(a):
díky

Sice to není středočeský kraj, ale k vašim psům se budou chovat velmi vstřícně na Buškově hamru u Trhových Svin. Je to jeden z pouhých 4 (!) zachovaných hamrů tohoto typu u nás a pouhých 2 které nejsou ve skanzenu. A udí tam výborné klobásky
(Musím jim trochu udělat reklamu, je to tam opravdu moc fajn, chodíme tam pravidelně, hamr je na trase hezké naučné stezky co začíná i končí ve Svinech a je to krásná asi 5 km procházka)

25.10.2006 10:24

marcha napsal(a):
Sice to není středočeský kraj, ale k vašim psům se budou chovat velmi vstřícně na Buškově hamru u Trhových Svin. Je to jeden z pouhých 4 (!) zachovaných hamrů tohoto typu u nás a pouhých 2 které nejsou ve skanzenu. A udí tam výborné klobásky
(Musím jim trochu udělat reklamu, je to tam opravdu moc fajn, chodíme tam pravidelně, hamr je na trase hezké naučné stezky co začíná i končí ve Svinech a je to krásná asi 5 km procházka)

... a ještě hamr...

25.10.2006 10:25

marcha napsal(a):
... a ještě hamr...

... a interiér obytné části

25.10.2006 11:19

oggy napsal(a):
díky

Na zámky psy neber, smrdí a mohou tam pokousat lidi. Psa nějaké hrady vůbec nezajímají.

25.10.2006 13:18

sceloporus napsal(a):
Na zámky psy neber, smrdí a mohou tam pokousat lidi. Psa nějaké hrady vůbec nezajímají.

Kdo smrdí víc než pořádně zpocenej kuřák po 6ti pivech?

31.10.2006 14:22

xdiana napsal(a):
Kdo smrdí víc než pořádně zpocenej kuřák po 6ti pivech?

Pes!!!

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.10.2006 19:23

sceloporus napsal(a):
Pes!!!

no ono tak trošku záleží na vzhledu a velikosti psa ,s bíglem mě pouštěli naprosto všude dokonce i na karlštejn když jsem ho jako štěndo nesla v náručí a také do punkevních jeskyní s většími psy je to horší ale fakt záleží na dohodě a sympatiích ,naposledy jsem byla se psem na kokoříně a úplně v pohodě.
jinak pro rejpálky vychovaný pes rozhodně nikoho nepokouše a rozhodně voní lépe než kuřáci a nadělá míň rámusu než některá nevychovaná děcka.

1.11.2006 10:48

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
no ono tak trošku záleží na vzhledu a velikosti psa ,s bíglem mě pouštěli naprosto všude dokonce i na karlštejn když jsem ho jako štěndo nesla v náručí a také do punkevních jeskyní s většími psy je to horší ale fakt záleží na dohodě a sympatiích ,naposledy jsem byla se psem na kokoříně a úplně v pohodě.
jinak pro rejpálky vychovaný pes rozhodně nikoho nepokouše a rozhodně voní lépe než kuřáci a nadělá míň rámusu než některá nevychovaná děcka.

Mne s civavou pustili zatim totalne vsude.

Petra578

27.9.2017 15:10
Petra578

XXX.XXX.209.25

Co takhle výlet na hrad Kokořín? smajlík Pokud zvolít dobrou trasu, tak se krásně projdete a váš pejsek výborně vyběhá.. Minulý víkend jsme se psíkem byli, máme to docela blízko, a moc se nám líbilo. Tady najdete popřípadě bližší info: www.venkazdyden.cz/tip-na-vylet/hrad-kokorin/616.

18.8.2018 16:04
Katka1DC

XXX.XXX.39.86

Na Bezděz pes může, pouze do kaple nesmí. https://www.hrad-bezdez.eu.

19.8.2018 10:39
eli22

XXX.XXX.58.33

Zdravím, tohle je výborné vlákno, myslím hodně užitečné.

19.8.2018 12:05

..prošli jsme s malým psem papillonem celou Třeboň - co se týká pohostinství - není absolutní problém, všude sami od sebe nabízeli i misku s vodou...na zámku jsme nebyli, ten už máme prochozený, ale byli jsme okolo rybníka Svět - kvůli četným kolařům pes na vodítku, ale krásná procházka a je vidět i na sádka, v kapli i hrobce...pes ale musí být nesen...doporučuji i nádherný místní hřbitůvek, kde má hrob cestovatel Hanzelka - stojí za kouknutí, ale s velkým psem bude problém co se hrobky týče...ještě než se přejde z města na hráz Světa - je velká ohrada s muflony - psů se nebojí a přijdou až úplně k plotu...

19.8.2018 12:06

krtcice napsal(a):
Mne s civavou pustili zatim totalne vsude.

...nás s papillonem také...

19.8.2018 19:00
noemi

XXX.XXX.64.236

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
...nás s papillonem také...

Nas s buldockou nepustili do zamku v Ratiboricich... Jinak relativně bez prpblemu. Nicméně, jak je starší a venki cim dal větší vedra, necháváme jo raději na pokoji v klídku.

19.8.2018 19:02

noemi napsal(a):
Nas s buldockou nepustili do zamku v Ratiboricich... Jinak relativně bez prpblemu. Nicméně, jak je starší a venki cim dal větší vedra, necháváme jo raději na pokoji v klídku.

...no u nás jsou kočky mrtvé horkem jen ten máš magor papilon je pořád akční - vyžaduje aportování a neustálé aktivity...

19.8.2018 20:37
Domik047

XXX.XXX.64.136

jazzinka napsal(a):

Kam se psem můžete
Houska
Kost
Sloup v Čechách
Rábí (na vodítku)

Kam se psem nemůžete
Lednice
Orlík
Bezděz
Karlštejn
Buchlovice
Červená Lhota
Kuks
Zámek Duchcov
Terezín
Valtice
Bouzov
Sychrov
Březnice
Hluboká
Hrádek u Nechanic
Kozel
Milotice
Dobříš
Jánský Vrch(Javorník)
Lysice (Blansko)
Žleby

v lednicko-valtickém bez problému :).

Přidejte reakci

Přidat smajlík