cou shi
napsal(a):
Kdo by se ujal dvou labradorů? Pes 4 roky a fenka 8 let. Jsou velice hodní. Páneček jim umřel a zbytek rodiny si je nechce nechat. Chtějí je utrati. Kdo by měl zájem napíšu podrobnější info.
Tady je o nich více informací: pejskovi jsou 4 roky je plavé barvy, fence je 8 a je spíš do rezava. Jsou zvyklí být venku. Byli (teda ještě jsou) na velké zahradě, ale brali je i ven na prochajdy do přírody. Jsou přátelští a poslušní. Nemají žádné zdravotní potíže jen jsou trochu vykrmení :-). Teď jsou na zahradě sami (chodí je pouze nakrmit) a jsou dost vystresovaní. Rychle někoho potřebují!
Prosím paní (nebo pána) co na tuto výzvu reagoval včera jestli má ještě zájem ať se ozve. Ozvěte se kdokoli kdo můžete pomoci. Jsme z Olomouce, ale můžeme pejsky i přivézt.
cou shi
napsal(a):
Tady je o nich více informací: pejskovi jsou 4 roky je plavé barvy, fence je 8 a je spíš do rezava. Jsou zvyklí být venku. Byli (teda ještě jsou) na velké zahradě, ale brali je i ven na prochajdy do přírody. Jsou přátelští a poslušní. Nemají žádné zdravotní potíže jen jsou trochu vykrmení :-). Teď jsou na zahradě sami (chodí je pouze nakrmit) a jsou dost vystresovaní. Rychle někoho potřebují!
Prosím paní (nebo pána) co na tuto výzvu reagoval včera jestli má ještě zájem ať se ozve. Ozvěte se kdokoli kdo můžete pomoci. Jsme z Olomouce, ale můžeme pejsky i přivézt.
Kdo se ujal dědictví - nemovitosti, peněz , auta, atd. tak se měl ujmout i psů, shrábnout nemovitosti a prachy a na psy ser vysr.., to je hyenismus. Lidi jsou hovada, a když se jich neujali, tak je měli sami inzerovat dokud se jich někdo neujme a ne vydírat ať si je někdo vezme nebo že je utratí. Fakt vychcaný hovada !!!
mandaus
napsal(a):
Kdo se ujal dědictví - nemovitosti, peněz , auta, atd. tak se měl ujmout i psů, shrábnout nemovitosti a prachy a na psy ser vysr.., to je hyenismus. Lidi jsou hovada, a když se jich neujali, tak je měli sami inzerovat dokud se jich někdo neujme a ne vydírat ať si je někdo vezme nebo že je utratí. Fakt vychcaný hovada !!!
Jak jsem už napsala na nemoderce: Trochu silný slova. Neříkám že se mi to líbí, ale prosím nepřehánějte to. Vůbec netušíte v jaké jsou situaci a já ji tady ani nemíním zveřejňovat. Pro umístění pejsků to není podstatné. Prosím zdržte se takovýchto komentářů. Díky
cou shi
napsal(a):
Jak jsem už napsala na nemoderce: Trochu silný slova. Neříkám že se mi to líbí, ale prosím nepřehánějte to. Vůbec netušíte v jaké jsou situaci a já ji tady ani nemíním zveřejňovat. Pro umístění pejsků to není podstatné. Prosím zdržte se takovýchto komentářů. Díky
No, silná slova. Nemovitost, kde žil pán se psy než umřel, tu si nechají nebo prodají, ale psi už se jim nějak nehodí. Takže to asi až zas tak silná slova nejsou. Se psy si poradit neumí, ale se zděděným majetkem ano. To na mě taky moc dobře nepůsobí, i když nevím v jaké jsou situaci.
martinka
napsal(a):
No, silná slova. Nemovitost, kde žil pán se psy než umřel, tu si nechají nebo prodají, ale psi už se jim nějak nehodí. Takže to asi až zas tak silná slova nejsou. Se psy si poradit neumí, ale se zděděným majetkem ano. To na mě taky moc dobře nepůsobí, i když nevím v jaké jsou situaci.
A vy víte co po něm zbylo??? Tak já vám to řeknu. NIC. JENOM DLUHY!!!!!! Stačí vám to aby jste stejně jako na nemoderce nezačínali toto rozebírat? Myslíte že tím, že to tady budete pitvat jim pomůžete?
cou shi
napsal(a):
A vy víte co po něm zbylo??? Tak já vám to řeknu. NIC. JENOM DLUHY!!!!!! Stačí vám to aby jste stejně jako na nemoderce nezačínali toto rozebírat? Myslíte že tím, že to tady budete pitvat jim pomůžete?
Přikláním se k názoru,že není potřeba rozpitvávat za jakých okolností ten člověk zemřel a proč si rodina není schopná vzít psy k sobě....důležité je,najít rychle někoho,kdo je bude chtít i v takovém věku.
Takže bych spíš navrhovala všechny zůčastněné z této diskuze,aby se pozeptali po svých známých a příbuzných.
cou shi
napsal(a):
Kdo by se ujal dvou labradorů? Pes 4 roky a fenka 8 let. Jsou velice hodní. Páneček jim umřel a zbytek rodiny si je nechce nechat. Chtějí je utrati. Kdo by měl zájem napíšu podrobnější info.
Už jsem to tu psala: známá se mě ptala na možnost sehnat levně psa jako společníka pro lidi do domova důchodců. Možná by na toto byli labísi jako dělaní? Pokud si to také myslíte, ozvěte se mi na mail! Já se pozeptám, zda je to ještě aktuální...
marcha
napsal(a):
Už jsem to tu psala: známá se mě ptala na možnost sehnat levně psa jako společníka pro lidi do domova důchodců. Možná by na toto byli labísi jako dělaní? Pokud si to také myslíte, ozvěte se mi na mail! Já se pozeptám, zda je to ještě aktuální...
Tak pesani už mají nového pána :-) teda spíš paničku. Budou na zahradáce u koní, tak se jim tam snad bude líbit. Děkuji všem za snahu a podporu.
cou shi
napsal(a):
Tak pesani už mají nového pána :-) teda spíš paničku. Budou na zahradáce u koní, tak se jim tam snad bude líbit. Děkuji všem za snahu a podporu.
Tak jsem se dozvěděla velice nepříjemnou novinku. Slečna co se rozhodla si pejsky vzít si to patrně rozmyslela. Měla si je v neděli odvézt a neukázala se. Nebere telefon, pokládá ho. Proto znovu prosím o pomoc při hledání nového pána. Je těžké dát někam oba pejsky, tak jsme se rozhodli, že když to bude třeba, tak je rozdělíme. Pro pejska bych možná pána už měla, ale pro fenku ještě ne.
Deniso jestli si toto přečteš, tak dej alespoň vědět, že sis to rozmyslela nebo co. Nikdo se na tebe nebude zlobit, ale mohla jsi nás informovat.
mandaus
napsal(a):
Sohlasím s Mandausem.... ale horší je to, že těhle případů není málo
cou shi
napsal(a):
Tak jsem se dozvěděla velice nepříjemnou novinku. Slečna co se rozhodla si pejsky vzít si to patrně rozmyslela. Měla si je v neděli odvézt a neukázala se. Nebere telefon, pokládá ho. Proto znovu prosím o pomoc při hledání nového pána. Je těžké dát někam oba pejsky, tak jsme se rozhodli, že když to bude třeba, tak je rozdělíme. Pro pejska bych možná pána už měla, ale pro fenku ještě ne.
Deniso jestli si toto přečteš, tak dej alespoň vědět, že sis to rozmyslela nebo co. Nikdo se na tebe nebude zlobit, ale mohla jsi nás informovat.
Tak co lidi, nikdo nic? Nikdo je nechce?
cou shi
napsal(a):
Tak co lidi, nikdo nic? Nikdo je nechce?
Jak to dopadlo s pejsky, podařilo se je umístit? Zkusila bych i např. www.equichannel.cz - stránky o koních kam chodí spousta lidí, třeba by se někdo našel..držím palce
lenka havran
napsal(a):
Jak to dopadlo s pejsky, podařilo se je umístit? Zkusila bych i např. www.equichannel.cz - stránky o koních kam chodí spousta lidí, třeba by se někdo našel..držím palce
Bohužel zatím nic. Pejsci jsou pořád sami na zahradě. Nevím jak dlouho tam ještě budou moct být. Jinak díky za tip. Zkusím to.
cou shi
napsal(a):
Bohužel zatím nic. Pejsci jsou pořád sami na zahradě. Nevím jak dlouho tam ještě budou moct být. Jinak díky za tip. Zkusím to.
Ahoj! Tak teď přemýšlím a je mi moc líto, že se slečna neozývá. Jaká je ta fenka? Je možné zaslat foto? Poslouchá? A jak se chová k dětem, případně k jiným zvířatům (kočka)?
Je to smutné. Máme doma jednu fenečku, mladou, ale také budeme mít kotě, tak nevím jak by se s nimi snášela.
lolinka
napsal(a):
Ahoj! Tak teď přemýšlím a je mi moc líto, že se slečna neozývá. Jaká je ta fenka? Je možné zaslat foto? Poslouchá? A jak se chová k dětem, případně k jiným zvířatům (kočka)?
Je to smutné. Máme doma jednu fenečku, mladou, ale také budeme mít kotě, tak nevím jak by se s nimi snášela.
Jak je na tom s poslušností nevím. Ale asi to nebude nic moc, protože je zvyklá být v podstatě jen na zahradě. Je tam sice volně (ne přivázaná) a na zavolání hned přiběhne, ale jinak nevím. Děti doma nemají, takže moc zkušeností s nimi nemá. Jenom kočky nechává na pokoji. Můžou k nim klidně do zahrady a nic jim neudělají. Myslím že fenka by byla vhodná pro někoho kdo ji nechá jen tak na zahradě.
Pejsek je na tom líp, ten chodil na procházky, takže nezná jen zahradu.
Jinak jsem se dozvěděla, že fenka má podvázené vaječníky, takže může být dohromady s pejskem bez obav z nechtěného nakrytí.
cou shi
napsal(a):
Jak je na tom s poslušností nevím. Ale asi to nebude nic moc, protože je zvyklá být v podstatě jen na zahradě. Je tam sice volně (ne přivázaná) a na zavolání hned přiběhne, ale jinak nevím. Děti doma nemají, takže moc zkušeností s nimi nemá. Jenom kočky nechává na pokoji. Můžou k nim klidně do zahrady a nic jim neudělají. Myslím že fenka by byla vhodná pro někoho kdo ji nechá jen tak na zahradě.
Jinak jsem se dozvěděla, že fenka má podvázené vaječníky, takže může být dohromady s pejskem bez obav z nechtěného nakrytí.
Viz výše, můžu se zeptat v tom domově na podrobnosti. Pokud máte zájem, ozvěte se!
cou shi
napsal(a):
Zahrada není problém, to by bylo to nejmenší. Pokud je klidnější, tak by snad nemusel být problém. Nechceš sem vložit foto?
lolinka
napsal(a):
Zahrada není problém, to by bylo to nejmenší. Pokud je klidnější, tak by snad nemusel být problém. Nechceš sem vložit foto?
Zatím foto nemám :-(. Teď mi volal jeden pán co by chtěl toho pejska. Ale fenku už nechtějí. Dva by už prý byli moc. Ono je fakt, že labrador už je docela velkej a něco sežere... Takže je prostě rozdělíme. Ale pro fenku stále domov hledáme.
cou shi
napsal(a):
Zatím foto nemám :-(. Teď mi volal jeden pán co by chtěl toho pejska. Ale fenku už nechtějí. Dva by už prý byli moc. Ono je fakt, že labrador už je docela velkej a něco sežere... Takže je prostě rozdělíme. Ale pro fenku stále domov hledáme.
A odkud vůbec fenečka je? A jakou má barvu? Jinak je tedy klidná?
cou shi
napsal(a):
Já myslím, že by si fenku určitě někdo vzal, ale tím, že je starší, tak si asi hodně lidí říká, že by si na ni zvyklo a přitom už by s nimi asi nebyla moc dlouho. Jak je na tom po zdravotní stránce, má nějaké zdravotní problémy?
cou shi
napsal(a):
Ono by možná bylo užitečné dát sem nějaku fotku, ono číst něco a vidět, to je rozdíl. Možná se někdo chytí.
makki
napsal(a):
Ono by možná bylo užitečné dát sem nějaku fotku, ono číst něco a vidět, to je rozdíl. Možná se někdo chytí.
Jak už jsem psala - foto zatím nemám. Ti psi nejsou moji, já jim jenom hledám nové páníky. Ale pokusím se foto sehnat.
Jinak fenečka je i přes svůj věk naprosto zdravá a je klidná. Srst má o trošičku delší než ten pejsek (ten je pravej krátkostrstej), ale ne moc, tak o půl centimetru a je trošku do rezava.
Zato pejsek je takovej čertík. No má 4 roky, tak je plnej života :-).
Jak jsem včera psala, že se někdo ozval, tak přes noc si to zase rozmyslel. Už si připadám jako blázen. Takže zase jsou bezprizorní oba dva!
Jo a já jsem z Olomouce a pejsci ze Šternberka (to je asi 20 km od Olomouce)
cou shi
napsal(a):
Jak už jsem psala - foto zatím nemám. Ti psi nejsou moji, já jim jenom hledám nové páníky. Ale pokusím se foto sehnat.
Jinak fenečka je i přes svůj věk naprosto zdravá a je klidná. Srst má o trošičku delší než ten pejsek (ten je pravej krátkostrstej), ale ne moc, tak o půl centimetru a je trošku do rezava.
Zato pejsek je takovej čertík. No má 4 roky, tak je plnej života :-).
Jak jsem včera psala, že se někdo ozval, tak přes noc si to zase rozmyslel. Už si připadám jako blázen. Takže zase jsou bezprizorní oba dva!
Jo a já jsem z Olomouce a pejsci ze Šternberka (to je asi 20 km od Olomouce)
Tak jsem se teď ptala sousedů, jestli je nechtějí, ale bohužel. Mamku bych možná ukecala, ale jen na tu fenku, která je klidnější, na oba ale určitě ne. Zkoušela jsem ještě jedny příbuzné, ale mají už také jednoho psa a tři kočky a dalšího nechtějí.:-(My máme také takovou menší zoo, tak nevím, aby nás tu už nebylo moc a kdybych ukecala alespoň na tu fenku, tak nevím jak bych ji od Olomouce odvezla.:-( Strašně ráda bych pomohla. Přemýšlím ještě o někom, kdo by se jich (nejlépe obou) mohl ujmout.
lolinka
napsal(a):
Tak jsem se teď ptala sousedů, jestli je nechtějí, ale bohužel. Mamku bych možná ukecala, ale jen na tu fenku, která je klidnější, na oba ale určitě ne. Zkoušela jsem ještě jedny příbuzné, ale mají už také jednoho psa a tři kočky a dalšího nechtějí.:-(My máme také takovou menší zoo, tak nevím, aby nás tu už nebylo moc a kdybych ukecala alespoň na tu fenku, tak nevím jak bych ji od Olomouce odvezla.:-( Strašně ráda bych pomohla. Přemýšlím ještě o někom, kdo by se jich (nejlépe obou) mohl ujmout.
No kdyby jste si mohli vzít aspoň tu fenku, to by bylo super. O toho pejska je větší zájem (teda jestli se to tak dá říct stím dnešním neúspěchem), ale fenku nikdo nechtěl. Pejska chtěla jedna paní od Frýdku-Místku, ale má taky problém s dopravou. Vy jste odkud?
cou shi
napsal(a):
No kdyby jste si mohli vzít aspoň tu fenku, to by bylo super. O toho pejska je větší zájem (teda jestli se to tak dá říct stím dnešním neúspěchem), ale fenku nikdo nechtěl. Pejska chtěla jedna paní od Frýdku-Místku, ale má taky problém s dopravou. Vy jste odkud?
My jsme od České Lípy, což je dost daleko.:-(
Ještě to nedokáži říct přesně. Je mi líto, že se pejsků nechce nikdo ujmout. Je na Vás ICQ?Moje je 260749539.
cou shi
napsal(a):
Bohužel, v tom domově to nevyšlo... Prý ještě nemají hotový plot... Ať je to jak chce, pokud o tom nejsou přesvědčení na 100%, je podle mne lepší, když si psa nevezmou...
Přeji, ať někoho najdete, budu se ptát dál.
cou shi
napsal(a):
Co tohle?
http://inzerat.hyperinzerce.cz /360194-hledame-labradora- nebo-no--stari-nad-2-roky/
(Odmazat mezery)
tosca
napsal(a):
Překvapuje mě, že si zvolili fenku, pejsek je věkem blíž
A třeba se jim nakonec zalíbí oba
No oni ho totiž shánějí pro babičku, které pejsek umřel. Takže jsme se telefonicky dohodli, že fenka by asi byla lepší, protože je klidnější. Ale je klidně možné, že pejsek se babičce bude líbit víc a veme si ho. Uvidíme.
cou shi
napsal(a):
Já osobně bych nechal dospělého psa, kterému zemře jeho jediný pán, utratit. I kdyby získal jiného pána, kde je záruka, že mu s ním bude dobře a že bude pro psa vhodný?
"Buď pořádný a kvalitní život se vším všudy (tedy i s původním pánem), nebo pořádná a kvalitní smrt."
molossian
napsal(a):
Já osobně bych nechal dospělého psa, kterému zemře jeho jediný pán, utratit. I kdyby získal jiného pána, kde je záruka, že mu s ním bude dobře a že bude pro psa vhodný?
"Buď pořádný a kvalitní život se vším všudy (tedy i s původním pánem), nebo pořádná a kvalitní smrt."
Tak to je velice radikalni nazor, kterym odhalujes o sobe vice, nez bys chtel sdelit. Uz dva roky se venuji rehomingu utulkovych psu a velice peclive sleduji jejich osudy i nadale.
Staci si precist pribehy dospelych psu z utulku, kteri nasli novy domov a jsou v nem stastni, jsou to tisice psu, kteri dostali stejne dobreho, ne-li lepsiho pana, nez meli, at je zavrhl nebo nebo umrel ten puvodni. Jejich pribehy jsou treba na webu utulku Budejovice, Bouchalka, Sternberk, Trebic a jinde.
Zadna zaruka o ktere pises neni ani prvniho pana a to by se meli vsichni utracet? Jenom proto, ze ty bys zadnemu nikdy nepomohl, aby te nerozcilovali svou pritomnosti a nenastavovali ti zrcadlo tve povaze?
Kdyz se nepovede prvni rehoming, povede se treba druhy nebo treti. Zazila jsem i psy, co se udali az napoctvrte a i kdyz to nebylo pro ne nic prijemneho, ted jsou stastni a jejich panove taky. Zazila jsem i nekolik hluchych psu, co nasli novy domov a kde jsou s nimi spokojeni, psi stari a nemocni, kteri uz zili jen par mesicu a let a presto je panickove chteli, protoze i oni byli stari a nemocni a stene uz nechteli a doprali jim dustojneho odchodu v prostredi, kde psi citili, ze jsou milovani a chraneni.
Nejsem zadny sentimentalni tvor, ktery by polidstoval psy a trval na zivote za kazdou cenu, vim, ze je potreba nektere psy utracet a ze psy, kteri nemaji nadeji na novy a lepsi zivot pro nadmernou agresivitu, tezkou nemoc ap. nema cenu trapit v kotci, ale i kdyz ty sam si nedovedes predstavit nekomu pomoci, ver mi, ze vetsina tech pejsku se opravdu uda a utulky delaji pohovory pred predanim a kontroly u novych majitelu, aby ti pejsci, kteri se neudali nejlip, dostali novou sanci, pripadne pes, ktery nezapadne, se vrati zpet a najde domov znova.
Rada lidi si tak vyzkousi, ze na to, aby pejska meli, nemaji dostatek nervu, trpelivosti, penez, lasky ap. a je lepsi, kdyz si to zkusi a psa vrati nez aby si poridili stene a pak rozmnozili rady nechtenych utulkacu.
Navic adoptovat si psa z utulku neni jen charita, je tam mnoho velmi kvalitnich zvirat, kteri maji zcela unikatni povahove rysy a prilnou k panovi daleko intenzivneji, nez kupovany pejsek, ktery nepoznal stradani.
Nabubrely predpoklad, ze se smrti pana, by se mel pes hned utratit, protoze jeho zivot konci, je opravdu absurdni a pripomina mi trochu upalovani indickych vdov :) Takovou vec muze vypustit z pusy opravdu snad jen deprivant.
Rada pejsku, o kterych se traduje, ze jsou psi jednoho pana, jako napriklad caucau, kavkazak ap. nasli nove domovy a ziji spokojeny zivot se svymi novymi pany a velmi mnoho je prave brazilskych fil, nemeckych dog ap, ktere se velmi rychle udaly a krasne v novem prostredi rozkvetly.
cou shi
napsal(a):
A pro cou shi - dala jsem tve psy na web a uz volalo nekolik lidi, kteri o ne projevili zajem, predali jsme jim tve cislo. Mrzi mne akorat, ze ackoliv jste z jednoho mesta, nejsi schopna se domluvit s Koudelovymi nebo nekym jinym, abys udelala aspon fotku, protoze pak by to slo mnohem rychleji.
molossian
napsal(a):
To snad nemyslíš vážně?! Každý tvor má právo na život a to bez rozdílu životní situace ... na světě jsou lidé,kteří zachraňují hady,ptáky a srny atd.,jen proto,aby žili dál... a ty bys jen tak pro nic zanic zabil psa (nejvěrnějšího přítele,člena rodiny), protože už nikoho nemá? Jak by byo tobě,kdybys přišel třeba o ženu a oni tě prostě zastřelili a zabránili tak tomu,abys žil dál se svými přáteli a příbuznými,které máš rád .... mysli trochu! Tohle přece nejde ... každý o něco v životě přijdeme,ale máme sílu jít dál ... chápej, někteří lidé ne a tak spáchají sebevraždu - psi nemohou,ale to neznamená,že by chtěli !!!
Nevím,co tě k této myšlence přivedlo,ale je mi tě i trochu líto ... asi si nenašel v životě nic,pro co by si chtěl žít,protože každý,kdo je na světě rád (a troufám si říct,že je to většina tvorů na světě) si chce užít každou vteřinku radosti a štěstí a to zlé se vždycky nějak přesune do pozadí.
Nemám právo soudit tebe nebo někoho jiného. Nemám právo ti kázat o životě. A ty zase nemáš právo rozhodovat o osudu někoho jiného!
Zamysli se před tím,než něco napíšeš, hodně to vypovídá o tvém charakteru... snad to byl jen špatný vtip, jinak bys měl vyhledat psychologickou pomoc, protože máš očividně sklony k unáhleným závěrům a vidíš vše jen černobíle.... a to je velká škoda, nevíš o co v životě přicházíš... a proto bychom všichni měli žít dál.
molossian
napsal(a):
Ja ziram, musite mít asi pořádný a kvalitní život???!!!Jen .doufam ,,že podobně to nemyslíte i s lidma.Pokud máte psa , tak je mi ho líto a VAS také.
cou shi
napsal(a):
Můžem dát inzerát u nás do novin- Hranice na Moravě, pokud souhlasíte, pošlete prosím kontakt na Sam.Baily@seznam.cz. Myslím, že Hranice nejsou tak daleko.
molossian
napsal(a):
taky na Tebe dojde, kamaráde
dejavu
napsal(a):
A pro cou shi - dala jsem tve psy na web a uz volalo nekolik lidi, kteri o ne projevili zajem, predali jsme jim tve cislo. Mrzi mne akorat, ze ackoliv jste z jednoho mesta, nejsi schopna se domluvit s Koudelovymi nebo nekym jinym, abys udelala aspon fotku, protoze pak by to slo mnohem rychleji.
No s tou fotkou je problém spíš v tom, že ti psi nejsou moji. Těch pár kiláků by až takovej problém nebyl. Paní slíbila že jí je v pátek někdo vyfotí, tak uvidím jestli něco pošle.
Jinak lidé co se měli včera přijet kouknout, tak nepřijeli, protože babičku, pro kterou měl pejsek být, odvezli do nemocnice. Takže zase nic.
Všem děkuju za pomoc.
cou shi
napsal(a):
No s tou fotkou je problém spíš v tom, že ti psi nejsou moji. Těch pár kiláků by až takovej problém nebyl. Paní slíbila že jí je v pátek někdo vyfotí, tak uvidím jestli něco pošle.
Jinak lidé co se měli včera přijet kouknout, tak nepřijeli, protože babičku, pro kterou měl pejsek být, odvezli do nemocnice. Takže zase nic.
Všem děkuju za pomoc.
Ahoj, už mají pejskove noveho pánečka?
lenk lenk
napsal(a):
Ahoj, už mají pejskove noveho pánečka?
Ještě pořád ne. Ale volali lidi, tak možná v sobotu se přijedou podívat. Na zahradě kde jsou už nemůžou být, takže je nejpozději příští neděli převezeme do Čech k jedné paní co mi nabídla pomoc. Ale tam budou jen na přechodnou dobu a bude se hledat dál.
Zítra už snad budu mít ty slibované fotky.
cou shi
napsal(a):
Ještě pořád ne. Ale volali lidi, tak možná v sobotu se přijedou podívat. Na zahradě kde jsou už nemůžou být, takže je nejpozději příští neděli převezeme do Čech k jedné paní co mi nabídla pomoc. Ale tam budou jen na přechodnou dobu a bude se hledat dál.
Zítra už snad budu mít ty slibované fotky.
držim palce a děkuju za snahu pesanům pomoci. ahoj
teeny
napsal(a):
Můžem dát inzerát u nás do novin- Hranice na Moravě, pokud souhlasíte, pošlete prosím kontakt na Sam.Baily@seznam.cz. Myslím, že Hranice nejsou tak daleko.
Tak inzerát vyšel, bohužel pán v novinách neumí číst a je tam, že oba psi mají osm let...Holt blbost lidská je nekonečná...Ale třeba se někdo ozve. Chjo.
cou shi
napsal(a):
Tak se mi konečně podařilo získat fotky pejsků. Zatím jsou pořád oba k dispozici. Podku si je do konce týdne (30.7.) nikdo nevezme, tak je v neděli stěhujeme do Prahy a budou se umísťovat odtud.
cou shi
napsal(a):
Jo zapomněla jsem napsat, že fotky jsou trochu starší. Na první fotce je Ben a tady je Retinka.
cou shi
napsal(a):
Jo zapomněla jsem napsat, že fotky jsou trochu starší. Na první fotce je Ben a tady je Retinka.
Jemine, ta fenka je krásná.
Kdybych doma neměla jednu fenečku na předvýchovu, která je silně submisivní a potřebuje mít pána jen pro sebe, tak bych si ji vzala.
Je nádherná, vzala mě za srdce. Kdybych o ní věděla tak před 2 měsíci....
oko sara
napsal(a):
Jemine, ta fenka je krásná.
Kdybych doma neměla jednu fenečku na předvýchovu, která je silně submisivní a potřebuje mít pána jen pro sebe, tak bych si ji vzala.
Je nádherná, vzala mě za srdce. Kdybych o ní věděla tak před 2 měsíci....
Pejsci jsou nádherý, přeji vám, aby se konečně našel někdo, kdo si je vezme.
natyna
napsal(a):
Pejsci jsou nádherý, přeji vám, aby se konečně našel někdo, kdo si je vezme.
Jsou opravdu pěkní, na toto lidi určitě nalákáš. Já osobě bych si je vzala ale mám doma 3 psi a 5 to je trochu moc.
Jinak jsem se ptala známích, mají fenu a chtěli by psa na krytí tak se ptají jestli má PP (klidně by i zaplatili dost velkou sumu), jinak aby sis nemyslela že mají psi jen na štěňata (tu fenu opravdu milují), ale jen že shánějí....
cou shi
napsal(a):
Takže Beník už má nového pána. Dneska si ho odvezli. Pán právě nastoupil do důchodu, takže bude mít na něho spoustu času. Mají domek se zahradou, tak doufám, že jim to bude spolu klapat.
A na Retinku už čeká paní v Praze. V neděli pojede "domů".
Děkuju všem moc za pomoc při hledání a za podporu. Tu jsem potřebovala hlavně ve chvílích kdy nic nevycházelo. Takže díky a doufám, že už nebudu muset zakládat podobné fórum.
Nový majitelé mě snad budou informovat jak se jim daří, tak sem třeba ještě napíšu.
cou shi
napsal(a):
Jo a ještě jsem Vám chtěla napsat, že paní, přesto že se pejsků zbavuje, odjezd Beníka obrečela. Bylo to tak dojemný, že jsem skoro brečela s ní.
cou shi
napsal(a):
Jo a ještě jsem Vám chtěla napsat, že paní, přesto že se pejsků zbavuje, odjezd Beníka obrečela. Bylo to tak dojemný, že jsem skoro brečela s ní.
Jsem strašně moc ráda, že oba pejsci našli nový domov a doufám, že jim tam bude dobře. Strašně moc jsem držela palečky a bylo mi moc líto, že to tak dlouho nevycházelo. Snad to bylo k něčemu dobré a budou teď mít jedny z nejlepších páníčků. Každopádně napiš až budeš mít informace jak se pejskům daří, ráda nebo rádi (snad mohu v tomto případě mluvit i za ostatní) si je přečteme.
A Beníkovi i Retince přeji moc a moc šťastných chvil s novými páníčky!!!
lolinka
napsal(a):
Jsem strašně moc ráda, že oba pejsci našli nový domov a doufám, že jim tam bude dobře. Strašně moc jsem držela palečky a bylo mi moc líto, že to tak dlouho nevycházelo. Snad to bylo k něčemu dobré a budou teď mít jedny z nejlepších páníčků. Každopádně napiš až budeš mít informace jak se pejskům daří, ráda nebo rádi (snad mohu v tomto případě mluvit i za ostatní) si je přečteme.
A Beníkovi i Retince přeji moc a moc šťastných chvil s novými páníčky!!!
Takže Beníkovi se daří dobře, jenom v noci je mu ještě trochu smutno. Ale ráno už je z něj zase veslý pes :-).
cou shi
napsal(a):
Takže pro ty co zajímá jak se pejskům vede v nových domovech:
Beník už je u nového pána týden a pomalu si zvyká. Už skoro normálně žere a už tak nesmutní. Má na kontě tři stehy na novém majiteli, když se ohnal tlamou a jak mi napsali "byl rychlejší". Ale berou to "sportovně" a ví, že potřebuje čas. Taky se nechce kamarádit s jejich kočkou.
Reti je doma teprve od včerejška a první setkání taky neproběhlo úplně ideálně. Paní s sebou měla psa a Retka se po něm ohnala, ale místo psa, trefila paní... Zatím nežere, jenom piškoty, a je smutná. Všechny si dost hlídá. Asi má strach aby ji nenechali samotnou. Stejně tak Ben.
No potřebují ještě čas, tak snad budou nový majitelé trpělivý a všechno dobře dopadne.
Toto je fotka Bena, kterou mi poslali. Vypadá spokojeně, co myslíte?
maťa

cou shi
napsal(a):
Beník už je u nového pána týden a pomalu si zvyká. Už skoro normálně žere a už tak nesmutní. Má na kontě tři stehy na novém majiteli, když se ohnal tlamou a jak mi napsali "byl rychlejší". Ale berou to "sportovně" a ví, že potřebuje čas. Taky se nechce kamarádit s jejich kočkou.
Reti je doma teprve od včerejška a první setkání taky neproběhlo úplně ideálně. Paní s sebou měla psa a Retka se po něm ohnala, ale místo psa, trefila paní... Zatím nežere, jenom piškoty, a je smutná. Všechny si dost hlídá. Asi má strach aby ji nenechali samotnou. Stejně tak Ben.
No potřebují ještě čas, tak snad budou nový majitelé trpělivý a všechno dobře dopadne.
Beník vypadá moc dobře, myslím že časem bude v pohodě Oběma mocky držím palečky a mí pesani tlapičky - a páč už jich je 12
těch tlapiček, tak to by bylo, aby nebylo
cou shi
napsal(a):
Cou shi,je bezva že si se o ně takhle postarala.
zviratkova
napsal(a):
Tak sleduju tenhle příběh už od začátku a jsem hrozně moc ráda, že jsme se dočkali happyendu! Až mě ty potvůrky dojímají...
hledáme nového páníčka (Praha) [psi]
8letá kříženka labradora Retinka hledá nového majitele.Je po zemřelém paníčkovi.K lidem je hodná,přátelská a hodně mazlivá.Je zvyklá na zahradě.Pejsky moc nemusí.Nijak jim neubližuje,ale vrčí na ně.Nejlépe by ji bylo u starších lidi,kteří na ní budou mít čas.
K darování na tel.606654186 nebo na 777266407
e-mail: tocl@seznam.cz
Telefon: 777266407
katka
napsal(a):
8letá kříženka labradora Retinka hledá nového majitele.Je po zemřelém paníčkovi.K lidem je hodná,přátelská a hodně mazlivá.Je zvyklá na zahradě.Pejsky moc nemusí.Nijak jim neubližuje,ale vrčí na ně.Nejlépe by ji bylo u starších lidi,kteří na ní budou mít čas.
Co se stalo?
natyna
napsal(a):
Co se stalo?
Retinka je bohužel dost žárlivá. Hlídá si lidi a proto na pejska, se kterým jsem si myslela že bude kámoška a aspoň jí nebude tak smutno po Benovi, dost žárlí. Jak je napsáno v inzerátu - nejlépe k někomu kdo nemá pejska a bude mít na ni hoooooodně času. Měla jsem ji u sebe pár hodin a za každé pohlazení byla moc vděčná. Nemohla jsem se ale od ní na krok hnout. Má asi strach aby zase někde nezůstala sama. Potřebuje ještě hodně času aby zase začala věřit, že když odejdete, zase se vrátíte.
to marcha: Ještě v domově nemají plot? Myslím, že by se tam fakt hodila.
cou shi
napsal(a):
Retinka je bohužel dost žárlivá. Hlídá si lidi a proto na pejska, se kterým jsem si myslela že bude kámoška a aspoň jí nebude tak smutno po Benovi, dost žárlí. Jak je napsáno v inzerátu - nejlépe k někomu kdo nemá pejska a bude mít na ni hoooooodně času. Měla jsem ji u sebe pár hodin a za každé pohlazení byla moc vděčná. Nemohla jsem se ale od ní na krok hnout. Má asi strach aby zase někde nezůstala sama. Potřebuje ještě hodně času aby zase začala věřit, že když odejdete, zase se vrátíte.
a ještě jedna
katka
napsal(a):
Jak to vypadá s Retinkou?Děkuji za informaci.
cou shi
napsal(a):
Tak jsem právě zjistila, že se pro Retinku zase hledá nový páníček. Strašně mě mrzí, že to s novými páníčky nevyšlo a doufám, že se povede najít nějaké páníčky, kteří by měli na Retinku čas a přitom neměli jiné pejsky, aby se mohli věnovat jen a jen jí. Asi by bylo pro Retinku dobré, kdyby si ji vzal nějaký čilý důchodce, který třeba přišel o svého dlouholetého miláčka a chtěl by si pořídit nového.. Nebo třeba zkusit nějaký ten domov důchdců.
Staří lidé jsou většinou strašně rádi, když si mohou s pejskem povídat a on je poslouchá. Doufám, že se to brzy povede a Retinga už bude mít svůj nový a trvalý domov.
Držím palce a určitě nám napiš jak to s ní vypadá. Jo a doufám, že Beník už si zvyká, a že se mu u nových páníčků líbí. Oba jsou moc hezcí.
cou shi
napsal(a):
Zeptám se!
scratchie
napsal(a):
Taky by me to moc zajimalo. A jak se dari pejskovi v novem?
Děkuju všem za zájem o osud pejsků.
Beník si v novém domově zvyká a jeho nový majitelé také. Vypadá to, i přes počáteční "neshody", dobře.
Retinka je zatím u té paní co si ji vzala. Možná to nakonec zvládnou a nechá si ji. Zatím nemám žádné zprávy jak to vypadá, ale pokud by to nešlo, už mám možného zájemce. Takže se uvidí.
cou shi
napsal(a):
Děkuju všem za zájem o osud pejsků.
Beník si v novém domově zvyká a jeho nový majitelé také. Vypadá to, i přes počáteční "neshody", dobře.
Retinka je zatím u té paní co si ji vzala. Možná to nakonec zvládnou a nechá si ji. Zatím nemám žádné zprávy jak to vypadá, ale pokud by to nešlo, už mám možného zájemce. Takže se uvidí.
Takže Retinku paní vrátila. Už, už to vypadalo nadějně, ale stalo se, že jim (jejímu pejskovi a Reti) dala dohromady kosti a oni se samozdřejmě porvali. Takže Reti je teď u paní Lucie, která ji pomohla převézt do Prahy. Minulý týden se ozvali zájemci, ale teď už se nehlásí. Takže znovu pro Reti hledáme nové páníky. Jelikož je dost žárlivá a jak se ukazuje i rozmazlená, chce to někoho kdo má zkušenosti se psy a bude ji umět usměrnit.