Hubený X tlustý labrador- k tématu na nemoderce

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.6.2006 10:59

K tématu na nemoderce přidávám fotky svýho hafana, zdá se vám tlustý nebo akorát ?? je mu 14 měsíců , váží 35 kg a měří 56

29.6.2006 10:59

ajulka napsal(a):
K tématu na nemoderce přidávám fotky svýho hafana, zdá se vám tlustý nebo akorát ?? je mu 14 měsíců , váží 35 kg a měří 56

a ještě jedna

29.6.2006 12:59

ajulka napsal(a):
a ještě jedna

mě příjde krásně stavěný.......takový pěkně mohutný a přitom není tlustýMoc krásný pes

29.6.2006 16:53

zmijuska napsal(a):
mě příjde krásně stavěný.......takový pěkně mohutný a přitom není tlustýMoc krásný pes

Souhlasím, je to moc krásný pejsek. Je tak akorát, labroušové mají být mohutní. je moc , moc pěknej

30.6.2006 08:31

janka napsal(a):
Souhlasím, je to moc krásný pejsek. Je tak akorát, labroušové mají být mohutní. je moc , moc pěknej

děkuju

30.6.2006 21:41

ajulka napsal(a):
děkuju

Vypadá dobře..a nese spravne ocas

30.6.2006 21:50

lucie x napsal(a):
Vypadá dobře..a nese spravne ocas

Tak a teď pro změnu jedna "zkrmená" labradorka. Je jí taktéž 14 měsíců, kolik měří nevím přesně, ale váží 36kg. no vidíte sami.... (je s PP)

30.6.2006 21:52

ahoj napsal(a):
Tak a teď pro změnu jedna "zkrmená" labradorka. Je jí taktéž 14 měsíců, kolik měří nevím přesně, ale váží 36kg. no vidíte sami.... (je s PP)

... a ještě jedna

30.6.2006 21:55

ahoj napsal(a):
... a ještě jedna

Já teda nevím, ale z tady tech fotek nejak extra tlusta nevypada..
To na výstavách je to mnohem horší...
Je pravda, že na té spodní má trošku zlomenej a prohnutej hřbet, ale jinak..
Ta naše je teda mnohem hubenější, ale to je tím, že nechce jíst a vše co se do ní dostane, tak stejně vyběhá :-)

1.7.2006 16:11

lucie x napsal(a):
Já teda nevím, ale z tady tech fotek nejak extra tlusta nevypada..
To na výstavách je to mnohem horší...
Je pravda, že na té spodní má trošku zlomenej a prohnutej hřbet, ale jinak..
Ta naše je teda mnohem hubenější, ale to je tím, že nechce jíst a vše co se do ní dostane, tak stejně vyběhá :-)

feny jsou prostě takové...stačí každý den, čtvrt hodiny aportování a žrát hlavní stravu(asi granule nebo konzervu, co dáváte) jednou denně.

17.7.2006 21:17

ajulka napsal(a):

já si taky myslím že je tak akorát

18.7.2006 08:12

harryz napsal(a):
já si taky myslím že je tak akorát

Jó ona Bára totiž sní kdykoli cokoli a s obrovskou chutí. Ani vedra jí nevadí. Pořád jí stejně. Kdyžmi někdo řekne, že jeho pes v létě tolik nejí, tak se mi tomu nechce věřit.
My jsme na ní zvyklí, tak nám tak tlustá nepřijde, ale někteří lidé jsou její postavou "pohoršeni". Krmíme Purinou Pro plan losos adult.

18.7.2006 08:31

ahoj napsal(a):
Jó ona Bára totiž sní kdykoli cokoli a s obrovskou chutí. Ani vedra jí nevadí. Pořád jí stejně. Kdyžmi někdo řekne, že jeho pes v létě tolik nejí, tak se mi tomu nechce věřit.
My jsme na ní zvyklí, tak nám tak tlustá nepřijde, ale někteří lidé jsou její postavou "pohoršeni". Krmíme Purinou Pro plan losos adult.

No... když se mrknete nahoru na hřbet, tak se krásně "varhánkovatí" Skoro jako bych se dívala na sebe do zrcadla

28.7.2006 19:55

lenkab napsal(a):
No... když se mrknete nahoru na hřbet, tak se krásně "varhánkovatí" Skoro jako bych se dívala na sebe do zrcadla

Tak tohle je ta naše..před výstavou zhubla 4 kila, takže jsme dostali VD za hubenost :-)

28.7.2006 22:17

lucie x napsal(a):
Tak tohle je ta naše..před výstavou zhubla 4 kila, takže jsme dostali VD za hubenost :-)

Není nic horšího než tlustý labrador, to bych klidně oželela i tu výbornou Když občas vidím, jaké šílené válce vyhrají na výstavě a ještě o nich napíšou, že mají krásnou postavu...

28.7.2006 22:21

darca napsal(a):
Není nic horšího než tlustý labrador, to bych klidně oželela i tu výbornou Když občas vidím, jaké šílené válce vyhrají na výstavě a ještě o nich napíšou, že mají krásnou postavu...

Mě tahle její váha vyhovuje, natož v těch vedrech. Nějak si nedokážu představit některé válečky, jak si v letních dnech hrají s míčkem a pořádně plavou...

Přidejte reakci

Přidat smajlík