Co by tomohlo být ?? nateklí pes ...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.7.2011 05:51
jarkus

XXX.XXX.1.30

prosím setkal jste se někdo s tímto?? náš pes, štěndo dalmatina přes noc napuchnul. na zadku, zádech a kořeni ocasu se mu udělali takové bouličky a uši s čumákem má nateklé. prosím o co by mohlo jít?? mám pocit zda by to nemohla být reakce na konzervu nebo něco co spapkal. ale fakt nevím. také jsme se byli očkovat před dvěma dny. díky předem

9.7.2011 08:05
rapotacka11

XXX.XXX.140.123

- a jak je s čuvačem ?

9.7.2011 08:15
jarkus

XXX.XXX.1.30

na to jsem se sice neptala ale pořád stejně, moc se to nezlepšilo je stále agresivní vůči lidem a to i přes to že jezdíme na cvičiště ať se tam vyblbne.

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.7.2011 08:18

s jakým čuvačem? nechápu
jinak tohle bych tipla na reakci po tom očkování ,ale popravdě sem to nikdy neviděla ,co na to veterinář?

9.7.2011 08:25
jarkus

XXX.XXX.1.30

ten čuvač patří do jiné diskuze.
včera jsem dala štendovi konzervu jinou než na co je zvyklí myslela jsem že by to mohlo být i s toho.
jinak u veta jsme ještě nebyli, vezme mě až na devátou tak se pomalu začneme chystat.

9.7.2011 08:27

po konzervě to bych neřekla to by byl spíš průjem nebo zvracení ,sem zvědavá co vám řekne pak písněte , fakt sem tohle ještě neviděla a to mám psy 40 let, .

9.7.2011 08:30
jarkus

XXX.XXX.1.30

uvidíme potom písnu co nám řekl, snad to nebude nic vážného. byla to rychlost takhle se osypal přes noc.

9.7.2011 08:43
davidka

XXX.XXX.235.194

Mohla by to být alergická reakce. Nám takto před lety oteklo štěně NO, vyfoceno to ale nemám, v té srsti to nebylo vidět, jen na pohmat. Do druhého dne to ale splasklo a nikdy víc se to neobjevilo.
Bohužel jsme nezjistili, na jakou složku přesně to bylo, to sežrala granule cizímu psovi na návštěvě, byly to nějaký levný z marketu a ty mi nekupujem, tak jsme to dál neřešili.

9.7.2011 09:17
jarkus

XXX.XXX.1.30

tak jsme akorád doběhli od veta a měla by to být alergická reakce buď na nějakou trávu ve které se pesan válí na zahradě nebo je to z nějaké uměliny například v koberci na kterém pes leží nebo z jeho polštáře na spaní. tak teď nás čeká zjistit co to teda opravdu je.
jinak jsme dostali injekci a uklidnující léky na 6 dní, snad to zabere. taky nám dal canvit fish-oil.

9.7.2011 09:28

no tak uvidíte snad mu to pomůže ,asi se to bude zjiš´tovat těžko z čeho to měl ,možná už se mu to nikdy neobjeví, možná i z vody nekupali jste ho třeba někde v rybníku

9.7.2011 10:18
impact

XXX.XXX.195.92

jarkus napsal(a):
prosím setkal jste se někdo s tímto?? náš pes, štěndo dalmatina přes noc napuchnul. na zadku, zádech a kořeni ocasu se mu udělali takové bouličky a uši s čumákem má nateklé. prosím o co by mohlo jít?? mám pocit zda by to nemohla být reakce na konzervu nebo něco co spapkal. ale fakt nevím. také jsme se byli očkovat před dvěma dny. díky předem

Je to alergická reakce a na můj vkus docela silná. V takovém případě bych nečekala a mazala na pohotovost. Pes může jít velice rychle do šoku a zemřít. smajlík

9.7.2011 10:35
astlolita

XXX.XXX.200.174

Mě se přesně takhle pes osypal a na hlavě a uších natekl po té, co sousedi špatně zaizolovali chodbu a začli si tam něco bourat a stavět. Celou předsíň, kde pes spal nám pokryl jemný prášek a pes na to reagoval takhle. Začli stavět někdy kolem 7 ráno a v 8 jsem přišla dolů a tohle zjistila.... byla to fakt rychlost.

Přidejte reakci

Přidat smajlík