Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.7.2011 17:25
marie m

XXX.XXX.74.213

pavla.š napsal(a):
Zde je odkaz na video, nevím jestli tam mám všechny pejsky, kdo se tam nenajdete tak se omlouvám, příště to bude lepší. Jinak moc se mi v Žižicích líbilo, tak doufám že budeme pokračovat. pavla http://www.youtube.com/watch?v=bjJPPc3xG74

18.7.2011 17:26
marie m

XXX.XXX.74.213

marie m napsal(a):
pavla.š napsal(a):
Zde je odkaz na video, nevím jestli tam mám všechny pejsky, kdo se tam nenajdete tak se omlouvám, příště to bude lepší. Jinak moc se mi v Žižicích líbilo, tak doufám že budeme pokračovat. pavla http://www.youtube.com/watch?v=bjJPPc3xG74

smajlík:-)

18.7.2011 20:26
skalap

XXX.XXX.221.43

Super video smajlíksmajlík:-):-)

18.7.2011 22:44
nada

XXX.XXX.143.169

Pavla je šikulka :-) :-)

a odkaz na posudky z nedělní MB

http://www.klubkpp.ic.cz/

19.7.2011 05:52
lmusa

XXX.XXX.41.2

Ahojky, mohl by mě někdo z klubu KRAaOPu nakopnout a poradit, kde najdu zápisy z výborové a členské schůze, konané dne 2.7.2011 ?
Určitě to tam už někde je, ne ? smajlík Vždyť dnes už máme devatenáctýho...smajlík

19.7.2011 07:15
ipk

XXX.XXX.129.42

lmusa napsal(a):
Ahojky, mohl by mě někdo z klubu KRAaOPu nakopnout a poradit, kde najdu zápisy z výborové a členské schůze, konané dne 2.7.2011 ?
Určitě to tam už někde je, ne ? smajlík Vždyť dnes už máme devatenáctýho...smajlík

jen malá technická - slovo nakopnout přepište s předponou vy a máte odpověď smajlík ( to nešlo odolat - omlouvám se).

19.7.2011 11:05
nada

XXX.XXX.94.51

ipk napsal(a):
jen malá technická - slovo nakopnout přepište s předponou vy a máte odpověď smajlík ( to nešlo odolat - omlouvám se).

Teda Iveto, to sedí :-) :-) :-) smajlík smajlík smajlík

19.7.2011 22:04
monika s

XXX.XXX.216.68

Tedy "defčata" jste se rozjely :-)
Co chcete za novinky - že nebude Zpravodaj, protože ho nejspíš nikdo neumí udělat :-| (ačkoli ten poslední již měl dávno být ve schránkách) ?
Na účtě zbylo pár pěněz, tak se přece nebudou jen tak investovat do nějaké zbytečného Zpravodaje, který vlasně nikdo nechce.
A co na tom, že o uchovněných psech se nedočteme nic ani na tom webu...
A o nějakých chovatelských statistikách si můžeme nechat jen zdát již pěkných pár let smajlík

20.7.2011 00:12
nada

XXX.XXX.143.169

monika s napsal(a):
Tedy "defčata" jste se rozjely :-)
Co chcete za novinky - že nebude Zpravodaj, protože ho nejspíš nikdo neumí udělat :-| (ačkoli ten poslední již měl dávno být ve schránkách) ?
Na účtě zbylo pár pěněz, tak se přece nebudou jen tak investovat do nějaké zbytečného Zpravodaje, který vlasně nikdo nechce.
A co na tom, že o uchovněných psech se nedočteme nic ani na tom webu...
A o nějakých chovatelských statistikách si můžeme nechat jen zdát již pěkných pár let smajlík

Moniko, svatá pravda, jenže to vypadá, že to vadí asi jen pár "zoufalcům", kteří jsou schopni svůj názor zde zveřejnit, bohužel na klubovém webu to možné není.
Takže zápis pro členy asi nebude - měli tam jet , ne ?? smajlík
Zpravodaj nikdo nechce, protože jim to výbor určitě vysvětlil
Info o uchovněných zvířatech - zbytečnost smajlík
..ale snížily si náklady za cestovné na srazy a výstavy, které se nikdy neproplácelo smajlík
..tak by se třeba mohl zvýšit členský poplatek :-|

21.7.2011 11:03
skalap

XXX.XXX.221.43

Jakpak někdo ze členů KRAaOPu neví kde je na stránkách zakódovaný zápis z výborové a členské schůze????Měl být k přečtení do 17.7.2011 a dnes je již 21.7.2011 a zápis stále nejde nikde najít.smajlíksmajlík

21.7.2011 21:41
nada

XXX.XXX.143.169

Přihodím pár fotek z MB, at se děje alespoň tady něco :-)

Egon Něžný obr

21.7.2011 21:43
nada

XXX.XXX.143.169

21.7.2011 21:49
nada

XXX.XXX.143.169

21.7.2011 22:03
nada

XXX.XXX.143.169

23.7.2011 09:17
skalap

XXX.XXX.221.43

Naďo,super fotky :-):-):-)

24.7.2011 22:12
easter

XXX.XXX.145.216

Dne 7.8. 2011 se uskuteční další Klubové setkání klubu KRaAOP, v areálu kynologického cvičiště v Uničově.
Začátek, vzhledem k letním měsícům, již v 9.00 hodin !!!
Krom pejsků,si doma prosím nezapomeňte i jejich platné očkovací průkazy !!!!!
Občerstvení zajištěno, včetně výborné domací udírny, případné , dovezené mlsky ke kávě jsou vítané :) :) :)
Program bude tentokrát zaměřen na přípravu psů na Klubovou a Speciální výstavu, pořádanou naším klubem , tedy nácvik a soutěže ve vystavování a hlavně - příprava na povahové soutěže !!
Všichni , kdo máte chuť a čas ztrávit příjemnou neděli se svými pejsky, jste srdečně vítáni.
Další informace na klubovém webu . :-))smajlík

24.7.2011 22:20
easter

XXX.XXX.145.216

easter napsal(a):
Dne 7.8. 2011 se uskuteční další Klubové setkání klubu KRaAOP, v areálu kynologického cvičiště v Uničově.
Začátek, vzhledem k letním měsícům, již v 9.00 hodin !!!
Krom pejsků,si doma prosím nezapomeňte i jejich platné očkovací průkazy !!!!!
Občerstvení zajištěno, včetně výborné domací udírny, případné , dovezené mlsky ke kávě jsou vítané :) :) :)
Program bude tentokrát zaměřen na přípravu psů na Klubovou a Speciální výstavu, pořádanou naším klubem , tedy nácvik a soutěže ve vystavování a hlavně - příprava na povahové soutěže !!
Všichni , kdo máte chuť a čas ztrávit příjemnou neděli se svými pejsky, jste srdečně vítáni.
Další informace na klubovém webu . :-))smajlík

Ještě mapa kde nás najdete moc se na všechny budem těšit ..
http://www.zkounicov.estranky.cz/clanky/kde-nas-najdete.html

26.7.2011 23:12
nada

XXX.XXX.143.169

skalap napsal(a):
Jakpak někdo ze členů KRAaOPu neví kde je na stránkách zakódovaný zápis z výborové a členské schůze????Měl být k přečtení do 17.7.2011 a dnes je již 21.7.2011 a zápis stále nejde nikde najít.smajlíksmajlík

Pavle,
dnes je 26.7. a na kl.webu ani zmínka o tom, že by měl nějaký zápis někde být :-|
Němeli jsme všichni vlčí mlhu ? A asi žádná schuze vlastně taky nebyla smajlík

27.7.2011 05:45
lmusa

XXX.XXX.41.2

nada napsal(a):
Pavle,
dnes je 26.7. a na kl.webu ani zmínka o tom, že by měl nějaký zápis někde být :-|
Němeli jsme všichni vlčí mlhu ? A asi žádná schuze vlastně taky nebyla smajlík

Máš pravdu. Já taky hledala a nic nenašla. Asi žádná schůze nebyla. A Zpravodaj taky nikde smajlík

4.8.2011 00:45
kao

XXX.XXX.94.51

lmusa napsal(a):
Máš pravdu. Já taky hledala a nic nenašla. Asi žádná schůze nebyla. A Zpravodaj taky nikde smajlík

Tak jsem po dovolené zavítal, zda už máte vytoužený zpravodaj na webu a ejhle, ono nic smajlík smajlík
A zápis ? Noo to by jste asi vážení chtěli již opravdu mnoho.
Myslíte, že by nešlo udělat další (jediný) - plně funkční klub, z lidí, kteří by opravdu chtěli něco dělat a hlavně dělat pro plemeno ??
Nechápu proč relativně "nové" vedení NIC nedělá?!!Samé srazy, které pak stejně nejsou a informace žádné. Druhý klub - no ten má snad aspopn zpravodaj.
Jak má poté člověk vstoupit do klubu? Jak si má vybrat klub? Podle čeho jste se rozhodovali?

5.8.2011 10:53
nada

XXX.XXX.143.169

kao napsal(a):
Tak jsem po dovolené zavítal, zda už máte vytoužený zpravodaj na webu a ejhle, ono nic smajlík smajlík
A zápis ? Noo to by jste asi vážení chtěli již opravdu mnoho.
Myslíte, že by nešlo udělat další (jediný) - plně funkční klub, z lidí, kteří by opravdu chtěli něco dělat a hlavně dělat pro plemeno ??
Nechápu proč relativně "nové" vedení NIC nedělá?!!Samé srazy, které pak stejně nejsou a informace žádné. Druhý klub - no ten má snad aspopn zpravodaj.
Jak má poté člověk vstoupit do klubu? Jak si má vybrat klub? Podle čeho jste se rozhodovali?

Já jako laik jsem vstoupila do klubu KRaAOP po doporučení chovatele, od kterého jsem měla svého prvního KAO. Vše se mi líbilo, bavilo mně to, přišlo mi to OK.
Ale poté co člověku spadnou "růžové brýle" vidí vše střízlivěji.
Přesto bych z klubu nebyla odešla , kdybych nebyla donucena tím, že moje platba nechtěla být akceptována ( jako člena ). Bohužel házení klacků pod nohy stávajícím vedením mne donutilo přejít do druhého klubu.
Když po veškerých možných i nemožných doložení o mnou provedené platbě po mně jeden člen výboru chtěl NOTÁŘSKY OVĚŘENÝ PODPIS mého muže, z jehož účtu platba šla ( což byl ten kámen úrazu, nechtěli pochopit proč šel z účtu muže a né mého, údajně i špatné členské číslo), jsem tento "nerovný" boj vzdala. :-)
A ejhle, peníze , které jsem vlastně nikdy nezaplatila mi byly ( tedy mému muži) vráceny na účet smajlík
Tak trochu Kocourkov smajlík

Takže u mne to byla trochu bojovka.
Jinka si myslím, že většina členů jde do klubu na doporučení chovatele od kterého má zvíře.

6.8.2011 20:57
marie m

XXX.XXX.74.213

dnešní návštěva u Etiena BB :-)

7.8.2011 09:29
lmusa

XXX.XXX.152.72

marie m napsal(a):
Etík BB

Maru, je to pěkný kluk :-)

7.8.2011 09:53
marie m

XXX.XXX.74.213

lmusa napsal(a):
Maru, je to pěkný kluk :-)

libo díky, a mám i velkou radost DKK O0 ED 00

7.8.2011 13:10
monika s

XXX.XXX.216.68

marie m napsal(a):

tak to je super zpráva - gratulace veliká :)

7.8.2011 13:31
lmusa

XXX.XXX.152.72

marie m napsal(a):

Gratuluji :-)smajlík

7.8.2011 13:36
monika s

XXX.XXX.216.68

nada napsal(a):
Já jako laik jsem vstoupila do klubu KRaAOP po doporučení chovatele, od kterého jsem měla svého prvního KAO. Vše se mi líbilo, bavilo mně to, přišlo mi to OK.
Ale poté co člověku spadnou "růžové brýle" vidí vše střízlivěji.
Přesto bych z klubu nebyla odešla , kdybych nebyla donucena tím, že moje platba nechtěla být akceptována ( jako člena ). Bohužel házení klacků pod nohy stávajícím vedením mne donutilo přejít do druhého klubu.
Když po veškerých možných i nemožných doložení o mnou provedené platbě po mně jeden člen výboru chtěl NOTÁŘSKY OVĚŘENÝ PODPIS mého muže, z jehož účtu platba šla ( což byl ten kámen úrazu, nechtěli pochopit proč šel z účtu muže a né mého, údajně i špatné členské číslo), jsem tento "nerovný" boj vzdala. :-)
A ejhle, peníze , které jsem vlastně nikdy nezaplatila mi byly ( tedy mému muži) vráceny na účet smajlík
Tak trochu Kocourkov smajlík

Takže u mne to byla trochu bojovka.
Jinka si myslím, že většina členů jde do klubu na doporučení chovatele od kterého má zvíře.

Naďo to co popisuješ přece není ani možný, vždyť KRaAOP bezchybně šlape - prakticky nikdo si nestěžuje (ono tedy ani moc není kde) a všichni jsou spokojení... tedy sem tam někdo prudí, ale to jsou stále stejné firmy, snažící se klub jen poškodit a pak anonymní KAO, který nemá ani tolik odvahy, aby se podepsal, protože co si budeme povídat, občas nějaké ty papíry od klubu přece jen potřebujeme že ?
Členi za své peníze, co klubu dali, mají obratem dokumenty potřebné k chovu - nemožné ihned a zázraky do tří dnů..., informacemi na webu klubu se to jen hemží a když nehemží, tak to vlastně jen nutí lidi používat mozek, aby jim nezakrněl (třeba když se snaží zjistit, kteří že psi, a jak vlastně, byli uchovněni na poslední bonitaci :-)).
Zpravodaj netřeba, sice se kvůli němu v době celkem nedávné zvedli poplatky o 100,-., ale možná se od příštího roku zase sníží, aby se přihlásilo více nových členů ...
Jinak na fotu je naše Grozulka - zánět dělohy je již za námi, Grozule je odoperová. zahojená a teď spokojená dělá chůvu borderčatům :-)

7.8.2011 14:14
marie m

XXX.XXX.74.213

monika s napsal(a):
Naďo to co popisuješ přece není ani možný, vždyť KRaAOP bezchybně šlape - prakticky nikdo si nestěžuje (ono tedy ani moc není kde) a všichni jsou spokojení... tedy sem tam někdo prudí, ale to jsou stále stejné firmy, snažící se klub jen poškodit a pak anonymní KAO, který nemá ani tolik odvahy, aby se podepsal, protože co si budeme povídat, občas nějaké ty papíry od klubu přece jen potřebujeme že ?
Členi za své peníze, co klubu dali, mají obratem dokumenty potřebné k chovu - nemožné ihned a zázraky do tří dnů..., informacemi na webu klubu se to jen hemží a když nehemží, tak to vlastně jen nutí lidi používat mozek, aby jim nezakrněl (třeba když se snaží zjistit, kteří že psi, a jak vlastně, byli uchovněni na poslední bonitaci :-)).
Zpravodaj netřeba, sice se kvůli němu v době celkem nedávné zvedli poplatky o 100,-., ale možná se od příštího roku zase sníží, aby se přihlásilo více nových členů ...
Jinak na fotu je naše Grozulka - zánět dělohy je již za námi, Grozule je odoperová. zahojená a teď spokojená dělá chůvu borderčatům :-)

tak to je super že je už holka v pořádku smajlík,jinak si myslím že to už ani nemá cenu něco psát ,že se žene klub do kopru ,to at si pak zodpoví vedení proč se tak stalo. Máš pravdu členský příspěvek se zvedal na zpravodaj a ted není:-( ,vymlouvat se na to že lidi kteří ho dělali nejsou v klubu je ubohé ,v novém vedení ho snad může dělat někdo jiný, každý je přeci nahraditelný nebo nééésmajlík

8.8.2011 20:32
lydie

XXX.XXX.134.219

Není čas pracovat pro členy klubu:

Formulář pro zájemce o Liščátko

Těší nás velice, že jste zájemcem o štěně z naší chovatelské stanice.
Děkujeme.

Pro co nejrychlejší kontakt s námi a pro naše seznámení s Vašimi přesnými představami a požadavky si Vás dovolujeme požádat o vyplnění a odeslání zde přiloženého formuláře, v kterém je místo i pro Vaše jakékoli dotazy.

Položky označené červenou hvězdičkou je nutno vyplnit, jinak se formulář neodešle. Úspěšné odeslání je ihned potvrzeno přímo na této stránce.

Pokud by Vám však vyplňování dotazníku z jakéhokoli důvodu nevyhovovalo, jsme připraveni Vám odpovědět i na běžný e-mail - viz kontakt.

Formulář
Mám zájem * o konkrétní nabízené štěně (mladého psa/fenku)
o štěně z konkrétního (plánovaného nebo uskutečněného) spojení
o štěně po konkrétní feně (konkrétním psu)
o vhodné štěně pro mé účely, blíže nespecifikované, ale v konkrétním časovém období
o vhodné štěně pro mé účely, blíže nespecifikované, a bez přesné konkretizace časového období odběruVýše uvedené prosím upřesněte nebo doplňte (jméno vybraného štěněte, konkrétní vrh, požadované časové období pro oděr atd.)Chci * pejska
fenku
dosud nevímPsa pořizujete za účelem: * společník - ochránce
ochrana rodiny + majetku
ochrana firemního majetku
práce v bezpečnostní agentuře
ochrana chovů zvířat domácích, hospodářských, exotických
pro výstavy a chov
pro jiné účelyPokud jste výše zvolili JINÉ ÚČELY, prosím upřesněte zde:Preferujete barvu štěněte (není-li vybráno konkrétní štěně): tmavě vlkošedá
světle až středně vlkošedá
plavá
červená
žíhaná
bílá se znaky
bílá
na barvě příliš nezáležíVíte jistě, že máte vhodné podmínky pro pořízení tohoto plemene? * ano
nejsem si jist, potřebuji konzultaciVaše doplňující poznámka či Váš dotaz:Prohlašuji, že je mi více než 18 let a jsem způsobilý k právním úkonům (v opačném případě prosím dotazník neodesílejte). * anoVaše jméno + příjmení *Vaše e-mailová adresa, na kterou Vám odešleme odpověď *Vaše země * Opište číslo
jiný obrázek

VÍTEJTE U LIŠTIČEK
VÍTEJTE U LIŠTIČEK Aktualizace / News Lištičky - jaké jsou Liščí blog 2011 Poděkování / Thank you Grafika pro Lištičku
HISTORIE LIŠTIČKY
HISTORIE LIŠTIČKY In memoriam Z doby předkavkazské
V LIŠČÍM TERITORIU
V LIŠČÍM TERITORIU Kavkazo-Liščí povídání Jak se žije u Lištiček - 2011 Jak se žije u Lištiček - 2010
O KAVKAZSKÝCH PSECH
O KAVKAZSKÝCH PSECH Standard FCI Gruzie‚ počátek 20.století Važme si tradic O krátkosrstých kavkazských psech O výšce Jak roste štěně Počátky chovu v ČR Chovatelské stanice v ČR Klub chovatelů - KRaAOP Seznam chovných zvířat (Lajdn) FCI‚ UCI‚ PP‚ registry Polsko - podmínky chovnosti Domov hledá / New home searches
PSI CHOVU / OUR MALES
PSI CHOVU / OUR MALES Big Jake Lištička Carlos Lištička Czekan Bielowickie Szczéście Donchuán Lištička Evdokim iz Russkoj Provincii Federik del Partenio Filo Armaghedon Ioannes Lištička Leopardo Lištička Malder Murat Lištička Sarmat Tskaro Tajfun Lištička Urhan Moskovskiy Yaromir Solnechny iz Imperii Anny
FENY CHOVU / OUR FEMALES
FENY CHOVU / OUR FEMALES Ajka Hoksa Rex Axa Nufira Belinda Medvědí lady Boss Lištička Czech Beauty Lištička Dorra Zlatá studánka Dzhakonda Anri Furi Nufira Furija z Azgiru Giurza Echinus Hadzhi Anri Idée Lištička Lavinia von Inguri Listicka Armaghedon Livia Hoksa Rex Nasha Tigra iz Doma Mansura Nicole Lištička Olivia Lištička Polárka Lištička Rhodé Lištička Svetskaya Lvitsa Tskaro Vanessa Lištička Zorra Lištička
NABÍZÍME / OFFER
NABÍZÍME / OFFER
Cíl + styl chovu‚ garance
Formulář pro zájemce o Liščátko
Štěňata do 5 m./Puppies up to 5 m.old
Štěňata 5-12 m./Puppies 5-12 m.old
Mladí 12-24 měsíců/Juniors 12-24m.old
Dospělí / Adult dogs
Uskutečněná krytí / Realized matings
Plánovaná krytí / Planned Matings 2011
Nabízíme ke krytí / Offer for mating
Poradenství‚ výcvik ODCHOVY / LITTERS
ODCHOVY / LITTERS Odchovy A Odchovy B Odchovy C Odchovy D Odchovy E Odchovy F Odchovy G Odchovy H‚ CH Odchovy I‚ J Odchovy K‚ L Odchvy M‚ N Odchovy O‚ P Odchovy R‚ S Odchovy T‚ U Odchovy V‚ W Odchovy Y‚ Z Liščí vrhy 2004 - 2011 Návštěvy u příbuzných
LIŠČÍ MINI SPECIÁL
VÝKON / PERFORMANCE
VÝKON / PERFORMANCE Kalendář akcí / Calendar of events Liščí plán akcí Liščí dny / Days of kennel Listicka Soutěž NEJ PRACOVNÍ Lištička Lištička-trénink / training (video) Lištička-trénink / training (animation) Z výcviku / Photos from events (2011) Z výcviku / Photos from events (2010) Z výcviku / Photos from events (2009) Z výcviku/Photos from events (2006-08) Strážci zvířat / Guarding animals Canisterapie / Canistherapy Propozice klubových soutěží Archív vítězů / Archive of winners Jak kavkazáček zkoušku dělal
VÝSTAVY / SHOWS
VÝSTAVY / SHOWS Kalendář akcí / Calendar of events Soutěž NEJ Lištička Z akcí / Photos from events (2011) Z akcí / Photos from events (2010) Z akcí / Photos from events (2009) Z akcí / Photos from events (2007-08) Archív šampionů / Archive of champs Čeští rozhodčí / Czech judges
VETERINÁRNÍ TEMATIKA
VETERINÁRNÍ TEMATIKA O otylosti Výživa nejmenších štěňat Potřeba Ca Vliv výživy na DKK Vliv výživy na vývin kostry Růstová aktivita tkáně O DKK (klinika Paprsek‚Praha) Krmné doplňky Kupírování Veterinární poradna
VAŠE SEKCE / YOUR SECTION
VAŠE SEKCE / YOUR SECTION Vaše povídání Vaše fota / Your photos - 2011 Kavkaz 2010 - Miroslav Valecký Vaše fota / Your photos - 2010 Vaše fota / Your photos - 2009 Vaše fota / Your photos - 2006-2008
KNIHA HOSTŮ / GUEST BOOK
ODKAZY / LINKS
KONTAKT / CONTACT
PORADENSTVÍ‚ VÝCVIK
E-SHOP Tvorba www moonbarks

10.8.2011 10:32
kao

XXX.XXX.94.51

monika s napsal(a):

Nejsem chovatel, tudíž papíry žádné nepotřebuji. Jen mne zajímá, že žádný klub nefunguje tak jak má. Nevím jak u jiných plëmen, možná to bude všude stejné. Mohla by jste říci váš názor, máte i jiné plemeno, že ?
Základ, ale je, že info o chovných jedincích MUSÍ být zveřejněný v co nejkratší době po bonitaci.
Být majitelem chovného psa a nemít info na kl.webu, asi bych klub pěkně sepsul, že potencionální zájemce neinformuje a nenabízí mého psa na krytí.
A to je snad práce poradce chovu, ne?
Ale je vidět, že ten má asi jiné prioritysmajlík

Mimo jiné, bezvadná fotka :-)

11.8.2011 00:04
monika s

XXX.XXX.216.68

kao napsal(a):
Nejsem chovatel, tudíž papíry žádné nepotřebuji. Jen mne zajímá, že žádný klub nefunguje tak jak má. Nevím jak u jiných plëmen, možná to bude všude stejné. Mohla by jste říci váš názor, máte i jiné plemeno, že ?
Základ, ale je, že info o chovných jedincích MUSÍ být zveřejněný v co nejkratší době po bonitaci.
Být majitelem chovného psa a nemít info na kl.webu, asi bych klub pěkně sepsul, že potencionální zájemce neinformuje a nenabízí mého psa na krytí.
A to je snad práce poradce chovu, ne?
Ale je vidět, že ten má asi jiné prioritysmajlík

Mimo jiné, bezvadná fotka :-)

Jako názor jak to funguje jinde? No nevím - jsem PCH pro jiné plemeno - ročně máme přes 150 vrhů a vydáno přes 200 krycáků..., ale jak klub funguje byste se museli zeptat jeho řadových členů - ALE ...
- Zpravodaje vychází minimálně 2 ročně, krycí listy nemusí lidé urgovat (až na opravdu veliké vyjímky) a další dokumenty k vrhu již vůbec ne. Pošta z mailů se mi taky neztrácí.
Info o zbonitovaných psech je na webu maximálně do 10 dní od akce. Jsem "dokonce" schopna lidem poslat seznamy chovných psů i fen (jen psů máme cca 400!, fen ještě více). Na jedné bonitaci uchovníme i přes 60 jedinců a konec akce je okolo druhé hodiny. Po bonitaci se lidem usnaďňuje práce tím, že se PP zasílá hromadně na přeregistraci...
Výbor jedná většinu roku přes mail, popř. telefonicky a cca co dva měsíce jsou z těchto jednání zápisy na webu.
Všechny dokumenty ke každému vrhu mám v kopiích založené, stejně tak dokumenty k bonitaci (včetně zdr. vyšeření).
Každý rok je statistika - jakože kolik se vydalo KL, kolik se nakrylo, kolikrát v zahraničí, kteří psi v ČR kryli nejvíckrát, jak jsme na tom s genetickými výsledky, kolik se narodilo štěňat......
Na klubovky máme již pár let posuzovatele ze země původu a na speciálky si zveme také zahraniční rozhodčí (A, PL aj.).
Navíc klub zaštiťuje i sportovní akce (různé MR...).
Pomáháme organizovat hromadné sběry krve pro genetická vyšetření.
Při "nechtěném" krytí je např. nutností test paternity.... a další a další....
Tak nevím - je to dost, nebo málo...? Každpodádně jsem se v KRaAOPu setkala s názorem, že to co šlape v jednom klubu, nemusí šlapat v jiném... Dnes jsem to již pochopila a musím s tím souhlasit - opravdu v KRaAOPu toho asi dost nejde.
A jaké má priority PCH - to není důležité - priority si může mít jaké chce, ale pokud již je PCH, měl by tuto svoji funkci zvládat. A pokud ji nezvládá, neměl by to dělat - ale to se v KRaAPu již také kdysi řešilo...

11.8.2011 10:27
nada

XXX.XXX.143.169

monika s napsal(a):
Jako názor jak to funguje jinde? No nevím - jsem PCH pro jiné plemeno - ročně máme přes 150 vrhů a vydáno přes 200 krycáků..., ale jak klub funguje byste se museli zeptat jeho řadových členů - ALE ...
- Zpravodaje vychází minimálně 2 ročně, krycí listy nemusí lidé urgovat (až na opravdu veliké vyjímky) a další dokumenty k vrhu již vůbec ne. Pošta z mailů se mi taky neztrácí.
Info o zbonitovaných psech je na webu maximálně do 10 dní od akce. Jsem "dokonce" schopna lidem poslat seznamy chovných psů i fen (jen psů máme cca 400!, fen ještě více). Na jedné bonitaci uchovníme i přes 60 jedinců a konec akce je okolo druhé hodiny. Po bonitaci se lidem usnaďňuje práce tím, že se PP zasílá hromadně na přeregistraci...
Výbor jedná většinu roku přes mail, popř. telefonicky a cca co dva měsíce jsou z těchto jednání zápisy na webu.
Všechny dokumenty ke každému vrhu mám v kopiích založené, stejně tak dokumenty k bonitaci (včetně zdr. vyšeření).
Každý rok je statistika - jakože kolik se vydalo KL, kolik se nakrylo, kolikrát v zahraničí, kteří psi v ČR kryli nejvíckrát, jak jsme na tom s genetickými výsledky, kolik se narodilo štěňat......
Na klubovky máme již pár let posuzovatele ze země původu a na speciálky si zveme také zahraniční rozhodčí (A, PL aj.).
Navíc klub zaštiťuje i sportovní akce (různé MR...).
Pomáháme organizovat hromadné sběry krve pro genetická vyšetření.
Při "nechtěném" krytí je např. nutností test paternity.... a další a další....
Tak nevím - je to dost, nebo málo...? Každpodádně jsem se v KRaAOPu setkala s názorem, že to co šlape v jednom klubu, nemusí šlapat v jiném... Dnes jsem to již pochopila a musím s tím souhlasit - opravdu v KRaAOPu toho asi dost nejde.
A jaké má priority PCH - to není důležité - priority si může mít jaké chce, ale pokud již je PCH, měl by tuto svoji funkci zvládat. A pokud ji nezvládá, neměl by to dělat - ale to se v KRaAPu již také kdysi řešilo...

Jj, MOniko ty "vzory" se v KRaAOPu moc nenosí a jsou nerady slyšené.
Každopádně, kamarádka (majitelka feny ode mne ) se již od července snaží získat informace od PCH o posledně bonitovaných jedincích (samcích). Dodnes ji PCH ani neodpověděla na dotazovaný mail. Také jí již došla trpělivost.
A to ji bylo napsáno předsedkyní, že tyto informace budou na webu do konce července. Máme srpen a stále nic.
Asi se měla zeptat jakého roku smajlík

A na co by členům byla statistika? To přeci nikoho nezajímá, ne ???

13.8.2011 10:28
easter

XXX.XXX.145.216

Ahojky všem dávám tady odkaz na video a fotky ze setkání v Uničově .
http://alexek123.rajce.idnes.cz/Videos
http://alexek123.rajce.idnes.cz/Unicov_7.8.2011/
:-)

30.8.2011 17:26
easter

XXX.XXX.145.216

----------------------------------------
V neděli 4.9. 2011 se koná v Uničově, na kynologickém cvičišti, klubové
setkání
pasteveckých plemen.

začátek je v 10.00 hodin !!!!!
Přímo v areálu cvičiště je zajištěno občerstvení ( káva, čaj, alko i nealko)
a
domácí udírna s výbornými klobásami.(samozdřejmě nebude chybět dobrá buchtička )
Kromě svého pejska :D :D nezapomeňte přibalit i jeho platný očkovací průkaz .

Vzhledem k blížící se Klubové a Speciální výstavě , kterou pořádá náš
klub,budeme "trénovat" vystavování a taky si zasoutěžíme, jak bývá zvykem, v
různých kategoriích ,rozlišených podle věku pejsků.
Dalším bodem programu je příprava psů na Celostátní pracovní soutěže , které
jsou pravidelně pořádány při Klubové výstavě .
Takže budeme nejen nacvičovat, ale i soutěžit.
Všechny propozice k povahovým soutěžím najdete na klubovém webu , v sekci "
Setkání a soutěže " .

Všichni, kdo máte čas, chuť a náladu ztrávit příjemnou neděli, přijeďte, jste
srdečně vítaní.

Odkaz na webové stránky ZKO Uničov, otevřené přímo na mapce, kde se nachází ,
tu : http://www.zkounicov.estranky.cz/clanky/kde-nas-najdete.html

Ester Románková:-))
David Fordey ( figurant ):-)
Sona Vágnerovásmajlík

30.8.2011 19:28
nada

XXX.XXX.143.169

Malá ochutnávka z MB
zbytek bude v nejbližších dnech snad na klubovém webu - http://www.klubkpp.ic.cz/
Momentálně jsou technické problémy smajlík
Upozornění, že na klubovovu výstavu v Rychetech - 2.10.2011 je stále možno se přihlásit, uzávěrka je prodloužena do konce tohoto týdne !!! smajlík

Buran Pes do kapsy

30.8.2011 19:34
nada

XXX.XXX.143.169

30.8.2011 19:47
easter

XXX.XXX.145.216

Moc pěkné fotky a pesani taky to je jasná věc :-)

30.8.2011 23:00
monika s

XXX.XXX.216.68

jj, fotky chválíme :)
Přidávám také naše medvědy - jak kdosi vtipně poznamenal - v jednom vrhu máme dva lední a jednoho grizzliho :-)

31.8.2011 05:39
lmusa

XXX.XXX.41.2

Dík za fotky z výstavy a gratulace Monice k miminkám. smajlík Takový, pro dnešní dobu co do počtu, ideální vrh :-)

31.8.2011 08:02
pavla.š

XXX.XXX.79.26

Gratuluju k mimi. Gratulace k výstavním úspěchům v MB všem. A jedna fotečka Egona maroda.

31.8.2011 14:05
ipk

XXX.XXX.129.42

jj lední medvědi s ocasem jsou krásní - Monika má vždy něco extra:-)) a doufám, že marod se brzo vymarodí a bude v pořáku:-)

1.9.2011 20:41
nada

XXX.XXX.94.26

monika s napsal(a):
jj, fotky chválíme :)
Přidávám také naše medvědy - jak kdosi vtipně poznamenal - v jednom vrhu máme dva lední a jednoho grizzliho :-)

teda Moniko, ty už nevíš co by jsi odchovávala smajlík
Ještě lední medvědi - to nám tu chybělo :-)

6.9.2011 11:27
nada

XXX.XXX.143.169

Pár fotek z Uničova

Faro Nart-Sano

6.9.2011 11:28
nada

XXX.XXX.143.169

6.9.2011 11:29
nada

XXX.XXX.143.169

6.9.2011 11:31
nada

XXX.XXX.143.169

6.9.2011 11:32
nada

XXX.XXX.143.169

6.9.2011 11:34
nada

XXX.XXX.143.169

nada napsal(a):
Cnori z Darganova dvora

Tam malý omyl na předcházející fotce je Debra NArt-Sano
Cnori je zde :-)

6.9.2011 11:39
nada

XXX.XXX.143.169

6.9.2011 11:44
nada

XXX.XXX.143.169

17.9.2011 - přátelské setkání nejen majitelů a příznivců pasteveckých plemen. Setkání se pořádá ny kynologickém cvičišti v ŽIŽICÍCH u Slaného. Začátek již od 9 hodin !!! občerstvení zajištěno a velmi šikovný figurant také :-)Těšíme se na vás smajlík

6.9.2011 15:08
marie m

XXX.XXX.74.213

nada napsal(a):
17.9.2011 - přátelské setkání nejen majitelů a příznivců pasteveckých plemen. Setkání se pořádá ny kynologickém cvičišti v ŽIŽICÍCH u Slaného. Začátek již od 9 hodin !!! občerstvení zajištěno a velmi šikovný figurant také :-)Těšíme se na vás smajlík

super fota:-):-) pokud vše půjde tak ják má tak přijedu,Nado figurant bude ten samí jak minule, protože po dlouhé době figurant jak má být u kterého je vidět že ho to baví :-)

6.9.2011 16:32
mangiara

XXX.XXX.64.21

nada napsal(a):

Ahoj Nado, take se pridavam, moc pekna fota!:-) 17.9. se uz tesimsmajlík dokonce by meli prijet s jednou nasi odchovankyni :) Monika

7.9.2011 14:58
easter

XXX.XXX.145.216

Paní Nado moc děkujem za super fotky smajlík
Paráda .

7.9.2011 18:42
nada

XXX.XXX.143.169

mangiara napsal(a):
Ahoj Nado, take se pridavam, moc pekna fota!:-) 17.9. se uz tesimsmajlík dokonce by meli prijet s jednou nasi odchovankyni :) Monika

Holky tak to je paráda,že dorazíte , taky se už na vás těším :-)

7.9.2011 18:43
nada

XXX.XXX.143.169

easter napsal(a):
Paní Nado moc děkujem za super fotky smajlík
Paráda .

Není vůbec zač, my zase děkujeme za výbornou bábovku :-)

7.9.2011 19:34
easter

XXX.XXX.145.216

Není zač jsem ráda že chutnala a děkuji za Idolka :-)

11.9.2011 18:05
nada

XXX.XXX.143.169

Malá ochutnávka ze sobotní klubovky SKÁRO
Maruška, Báthorka a Alexander MARKOV

11.9.2011 18:07
nada

XXX.XXX.143.169

Báthory - V1 - CAC - Kl.vítěz - BOB smajlík smajlík smajlík

11.9.2011 18:09
nada

XXX.XXX.143.169

A účastnice zájezdu za p. Markovem Audrey - V1- CAC

11.9.2011 19:24
lmusa

XXX.XXX.152.72

Holky, oběma posílám VELKOU gratulaci !!! :-) smajlík

11.9.2011 20:10
nada

XXX.XXX.143.169

Líbo, stála ta cesta za to :-)
Díky :-)

Dagestan DAUR DON

11.9.2011 20:26
marie m

XXX.XXX.74.213

lmusa napsal(a):
Holky, oběma posílám VELKOU gratulaci !!! :-) smajlík

Libo díky :-)

11.9.2011 20:30
skalap

XXX.XXX.221.43

Taky se připojujeme s velkou gratulací.

11.9.2011 20:39
pavla.š

XXX.XXX.73.215

Móc, móc šikovný všechny čtyři holky. Myslela jsem na Vás. Maruš sluší ti to s Markovem.:-)smajlík

11.9.2011 21:10
easter

XXX.XXX.145.216

Taky se přidáváme ke gratulaci .smajlík

12.9.2011 00:04
marie m

XXX.XXX.74.213

pavla.š napsal(a):
Móc, móc šikovný všechny čtyři holky. Myslela jsem na Vás. Maruš sluší ti to s Markovem.:-)smajlík

Pavlo tedasmajlík všem moc děkuji za gratulaci

12.9.2011 00:11
nada

XXX.XXX.143.169

Posuzovalo se do pozdních večerních hodin :-|
Fota o BIS ani nešlo fotit smajlík

12.9.2011 07:18
ipk

XXX.XXX.129.42

Bezva - gratulace všem....... holky šikovný :-)

13.9.2011 13:14
hartovaeva

XXX.XXX.49.12

Marušce i Naďe velká gratulacesmajlík a čtyřnohým taky.Přidává se hubeňour Dimi B:B

14.9.2011 00:20
nada

XXX.XXX.143.169

nada napsal(a):

Malá oprava - Žiži jsou od 10 hodin nikoliv od 9 . Snad nám vyjde to správné počásko :-) smajlík

16.9.2011 12:31
lydie

XXX.XXX.70.117

Takže k této první otázce: pimpel píše:
A když se vrátíme ke klubovce,kdo zařizoval rozhodčí,kdo se o ni staral,kdo měl na starosti propagaci výstavy?A byla jste emay vůbec na té výstavě ?Nebo jste si ji bojkotovala sama sobě,jako minulý rok,když to zařizoval někdo jiný?A ještě se těším na vyúčtování celé akce,když výstavy nemohou být prodělečné Určitě to bude na klubových stránkách a ve zpravodaji.

1. Rozhodčího na sobotu paní Bushnak jsem zajišťovala já až do jejího příletu, z Prahy do Zbraslavi a zpět na letiště do Prahy zařizovala paní předsedkyně, bohužel nesplnili paní rozhodčí přání, aby si mohla prohlédnout Prahu, mrzí mne to. Nedělního rozhodčího zajišťovala paní předsedkyně.
2. Propagaci výstavy - pokud tady myslíte to co jste stáhla následně ze stránek KRaAOP k panu Svobodovi, ? Tak jako člen výboru zajišťoval veškerou obsadu personálem a výhradního sponzora Happy Dog na sobotu. Bohužel, v pondělí odstoupil z funkce pro velké neshody s paní předsedkyní, co se týče jejího plnění dohodnutých věcí vůči němu (jako pokladník nemohl řádně plnit svou funkci). Vystoupil i jako člen a tudíž od 5.9 nemá s klubem KRaAOP nic společného. Pokud bude chtít zcela jistě se k této záležitosti vyjádří. Můžete se ho na to zeptat.
3.Že se těšíte na vyůčtování celé akce, tomu věřím. Já se těším, že konečně někdo předloží hospodaření klubu za posledních 6let! Co se týče výstavy, může být prodělečná a zcela jistě při tak nízké obsadě psů byla. Kde byli ti bojovníci za klub? Kde bylo všech 99 členů klubu? Když skutečně výbor udělal vše , aby zajistil kvalitní rozhodčí na které je žádoucí zajet?

4. Upozorňuji vás paní Sedláčková, že jsem nikdy žádnou výstavu nebojkotovala, narozdíl od některých jiných, co to dělají už asi jako hoby.

17.9.2011 17:37
lydie

XXX.XXX.70.117

Napsal: dnes 12:55 Předmět příspěvku: Re: Klubová výstava Zbraslav u Brna 10.9.2011

emay píše:
Navíc, co se týče pana Markova, si se Naďo v tom případě taky dověděla, že původně měla být výstava SKARA o týden později a že jsme pana Markova, chtěli pozvat, byl to dokonce náš návrh, že by do budoucna se mohly kluby spojit a hradit vždy jednoho rozhodčího na půl. Nic méně do poslední chvíle se nevědělo jestli pan Markov přijede. A nevědělo to dlouho ani SKARO jestli pan Markov bude moci dojet. Už na jaře byly problémy, zda vůbec dostane vízum , či povolení vstupu. Ve chvíli, kdy se tyto věci musely rozhodnout bylo info, že Markov nejspíš nedojede. Ale i kdyby, není žádný důvod nepozvat si jiného skvělého rozhodčího, hlavně proto, že ty pohledy od zahraničních rozhodčích mohly být dva a to v krátkém čase a o to zajímavější by bylo porovnání. Bohužel SKARO nakonec změnilo i termín výstavy, docela nešťastně.

Jawka píše:
Tak niečo objektívne za SKÁaRO:

1. Termín výstavy v Mochovciach - 10.9.2011 - bol známy už pred rokom, KV sa už tradične organizuje v druhý septembrový víkend.
2. Termín výstavy v Mochovciach - 10.9.2011 - bol oficiálne nahlásený na SKJ už vlani - je potrebné termíny KV oficiálne nahlásiť SKJ do termínu 31.12.2010, aby na KV mohli byť udeľované tituly.
3. Účasť pána Markova na klubovke Mochovce 2011 bola taktiež potvrdená už v roku 2010.

18.9.2011 14:35
darek

XXX.XXX.145.216

Dlouho jsem zde nebyl ale jak tak čtu na středoasiatech tak to je opravdu neuvěřitelné co se tam dozvídám smajlíksmajlík ta paní je opravdu neskutečná klobouk dolu pro všechny to stoji k zamyšlení čím to asi tedy bylo smajlík

taky kopiruji odkaz posudte sami smajlík bude to za chvilku ne k smichu ale k pláči smajlík

PIMPEL PÍŠE K kv zbraslav 10.9.11 :

Chtěla bych napsat : bez komentáře - ale nedá mi to alespoň poznámku.Tak nějak za vše může někdo jiný,rozhodčí neviděla Prahu,- škoda, neviděla skoro ani žádné asiaty,škoda,pokladník odešel protože-škoda,přijelo málo psů-škoda,výstava byla pro klub prodělečná,škoda,ostuda mezinárodní pro Česko,protože rozhodčí si to mezi sebou řeknou a bude problém sem dostat vůbec nějaké rozhodčí,jaká škoda,ale já nic já muzikant

PIMPEL, ÚPLNĚ PŘESNĚ JSTE TO VYSTIHLA, SKUTEČNĚ ŠKODA !!!!!
Na něco si určitě odpovíte i sama,taky jste nepřijela vystavovat! Proč? Jste člen klubu!!
A ostatní, bohužel já muzikant!!! Nic z toho jsem nedokázala ovlivnit, přesto že jsem se snažila a zdůrazňovala sebevíc. To, že paní rozhodčí neviděla ani Prahu je skutečně ostuda celého výboru!!!!!! I moje, protože jsem to pro ni nedokázala zajistit, přesto že mi bylo tvrzeno ještě v pátek, že je vše zajištěno, ale na konkrétní dotazy jsem odpověď nedostala.....

Nechci o tom mluvit, nemám ve zvyku vše filtrovat na veřejných fórech a atd... nelíbí se mi to, proto jsem taky nikdy zde nereagovala na řadu sprostých obvinění a kde čeho, ale asi to jinak nepůjde, protože ti co jsou skutečnými vyníky situace v KRAOPU jinak nikdy nepřestanou lhát a obviňovat ze svých vlastních činů druhé!! Skutečně to nemusím a je mi to od srdce odporné, ale asi to jinak nepůjde, než tu odpovídat, aby se nerozrůstaly stále dál nějaké fámy.
Jdu venčit mimčo jinak se po.........

18.9.2011 20:02
lydie

XXX.XXX.70.117

myslím, že po Nadě a monice atd. se pí. Mayerová rozhodla zbavit i předsedkyně KRaAOPu, vypadá to tak...

19.9.2011 06:03
darek

XXX.XXX.145.216

No je to opravdu smutné co se člověk dozvídá že ta pani ,jako rozhodčí je dokonce uplatná je to vůbec možné a sama se k tomu veřejně přiznáva no co dodat že to snad není možné že takovy člověk sedí ve vyboru a dokonce je rozhodčí a jiné věci ta asi musi mít dlouhé prstíky že a to jako ještě sní nikdo nezatočil to snad není možné :-(
Asi na ní není metr smajlík
Chtělo by to dát hlavy dohromady a něco začit podnikat :-|

19.9.2011 08:57
monika s

XXX.XXX.216.68

Lydie nevím jak u Nadi, ale u mne rozhodně nebyla jediným důvodem k odchodu z KRaAOP p. Mayerová...
Trochu mě mrzí, že se klub dostal kam se dostal, ale třeba se najde někdo, kdo ho toho ještě vytáhne - a členi budou mít konečně i nějaké informace.... o bonitacích, o schůzích a tom jak ubývají lidé z výboru (před p. Svobodou odešla p. Prášilová - i náhradník p. Prášil - což se nikde neventilovalo a ze sedmičlenného výboru je najednou pět lidí...).
Možná se lidé dočkají i Zpravodaje, který měl vyjít dva měsíce po jarní bonitaci...
A nebo to prostě jen půjde dál do "kelu"...

19.9.2011 09:41
lydie

XXX.XXX.70.117

To já vím Moniko, že těch důvodů bylo víc.
Psala jsem o tom, že se pí. Mayerová se nejspíš jako " pouhý jednatel " v klubu necítí nejlíp a proto se nám teď pro změnu pustila do předsedkyně...

19.9.2011 19:16
nada

XXX.XXX.143.169

monika s napsal(a):
Lydie nevím jak u Nadi, ale u mne rozhodně nebyla jediným důvodem k odchodu z KRaAOP p. Mayerová...
Trochu mě mrzí, že se klub dostal kam se dostal, ale třeba se najde někdo, kdo ho toho ještě vytáhne - a členi budou mít konečně i nějaké informace.... o bonitacích, o schůzích a tom jak ubývají lidé z výboru (před p. Svobodou odešla p. Prášilová - i náhradník p. Prášil - což se nikde neventilovalo a ze sedmičlenného výboru je najednou pět lidí...).
Možná se lidé dočkají i Zpravodaje, který měl vyjít dva měsíce po jarní bonitaci...
A nebo to prostě jen půjde dál do "kelu"...

Jasně, že důvodů pro odstoupení po volbách bylo více, než jeden člen výboru :-)
Taky jsem se na zápisu z oné schuze nikde nedočetla, že jsem odstoupila , a kolik jsem vlastně měla hlasů !!!

Smutné je, že se bud nikdo neozve a nebo to opravdu řadovým členům nevadí co se tam děje ?? Že nemají informace ?? To je opravdu hrozné !! Kam ten chov má směřovat ?? Žádné info, NIC !!! Žabomyší války mezi výborem stále narůstají na intenzitě , no prostě na bl....
Je velká škoda KRAOPu, měl dobré jméno, a ted pomalu vše končí, jen kvůli některým, kteří se tam drží zuby nehty!
pokud tohle vše nebude členy zajímat a neudějaí nějakou revoluci" půjde již takhle postižený klub do "kelu"

Když se členi ptali jak to vypadá se zpravodajem, bylo jim předsedkyní i jednatelkou napsáno, že se to dozví na webu, na něm se , ale stále nikdo o zpravodaji ani o členské schuzy NIC nedozvěděl :-(

A nyní už mně to vše snad ani nemrzí smajlík

27.9.2011 11:01
nada

XXX.XXX.143.169

Konečně něco z Žižic :-)
Dastyn- ukázka chrupu

27.9.2011 11:04
nada

XXX.XXX.143.169

Dastynova dcera - "A" Foresta Umbra

27.9.2011 11:25
nada

XXX.XXX.143.169

27.9.2011 11:29
nada

XXX.XXX.143.169

Démona s osobní handlerkou Vendulou smajlík

27.9.2011 11:36
nada

XXX.XXX.143.169

a poslední Báthorka - Cácorka

30.9.2011 08:33
mangiara

XXX.XXX.64.21

nada napsal(a):
a poslední Báthorka - Cácorka

To je teda přímo vražedný pohled! :-) Moc krásné fotky, Naďo, díky:-)

2.10.2011 00:42
nada

XXX.XXX.143.169

Jeden lazar Egon alias Bugsy pro Moniku :-)

2.10.2011 08:45
mangiara

XXX.XXX.60.39

nada napsal(a):
Jeden lazar Egon alias Bugsy pro Moniku :-)

:-):-) doufám, že ho brzy uvidím naživo :) Je to kluk jako buk! :-)

3.10.2011 08:13
kubasmid

XXX.XXX.230.239

Dalších několik fotek z Žižic 17.9.

3.10.2011 08:22
kubasmid

XXX.XXX.230.239

7.10.2011 13:46
nada

XXX.XXX.143.169

Další pochybení výboru KRaAOP ???

1
Zápis č. 8
Z řádného zasedání Předsednictva Českomoravské kynologické unie ze dne 29.9.2011

•Chovné podmínky pro zastřešená plemena plemenné knize č. 1
Na zaslané výzvy k dodání chovných podmínek dosud nereagovaly tyto kluby:
Klub ruských a asijských ovčáckých psů
o Českomoravský klub chovatelů maltézských a boloňských psíků
o Klub chovatelů collií a sheltií
Klub chovatelů bišonků byl chybně uveden v předchozím seznamu klubů, které chovné podmínky nedodaly,
materiály Klubu chovatelů bišonků jsou v pořádku.
Kluby byly naposledy vyzvány doporučeným dopisem, pokud chovné podmínky nedoloží, od 1.11.2011 jim
bude dočasně pozastaveno poskytování servisu plemenné knihy.

7.10.2011 16:26
many

XXX.XXX.16.149

nada napsal(a):
Další pochybení výboru KRaAOP ???

1
Zápis č. 8
Z řádného zasedání Předsednictva Českomoravské kynologické unie ze dne 29.9.2011

•Chovné podmínky pro zastřešená plemena plemenné knize č. 1
Na zaslané výzvy k dodání chovných podmínek dosud nereagovaly tyto kluby:
Klub ruských a asijských ovčáckých psů
o Českomoravský klub chovatelů maltézských a boloňských psíků
o Klub chovatelů collií a sheltií
Klub chovatelů bišonků byl chybně uveden v předchozím seznamu klubů, které chovné podmínky nedodaly,
materiály Klubu chovatelů bišonků jsou v pořádku.
Kluby byly naposledy vyzvány doporučeným dopisem, pokud chovné podmínky nedoloží, od 1.11.2011 jim
bude dočasně pozastaveno poskytování servisu plemenné knihy.

No to je zase ostuda, v loni nepřihlásily klubové výstavy a když jsem na to upotorňovala tak jsem neměla mít obavy, vše bylo v pořádku. No to je pořád něco,zápis ze schůze není dodnes, na infu jsou také nedostatky ,nevím proč to dělají když je to nebaví, Dám aspoň fotku naší Many, na infu není ani ,že byla nakryta, čeká to každým dnem

7.10.2011 22:28
monika s

XXX.XXX.216.68

9.10.2011 19:30
darek

XXX.XXX.145.216

Tak aje to tady http://kraop.wz.cz/ smajlík
Ted chápu proč se rozjela diskuze na asiatech a někdo se tak vehementně bránil že on za nic nemůžesmajlík

A najednou souhlasil i s lidmi ,které nemůže ani cítit :-(a kteří kvuli ní odešli :-D smajlík

17.10.2011 11:19
kao

XXX.XXX.94.26

darek napsal(a):
Tak aje to tady http://kraop.wz.cz/smajlík
Ted chápu proč se rozjela diskuze na asiatech a někdo se tak vehementně bránil že on za nic nemůžesmajlík

A najednou souhlasil i s lidmi ,které nemůže ani cítit :-(a kteří kvuli ní odešli :-D smajlík

Proč se rozjela diskuse na asiatech? Třeba i proto, že už asi SAO v klubu KRaAOP není :-)) Když ani klub nemá poradce pro toto plemeno smajlík
I když, pro plemeno jen dobře, tento klub jde stejně špatnou cestou...

17.10.2011 11:22
kao

XXX.XXX.94.26

many napsal(a):
No to je zase ostuda, v loni nepřihlásily klubové výstavy a když jsem na to upotorňovala tak jsem neměla mít obavy, vše bylo v pořádku. No to je pořád něco,zápis ze schůze není dodnes, na infu jsou také nedostatky ,nevím proč to dělají když je to nebaví, Dám aspoň fotku naší Many, na infu není ani ,že byla nakryta, čeká to každým dnem

Ostuda to tedy je, to celé slavné info má stejně spoustu nedostaků a aktualizuje se jak se asi pch zrovna utrhne od mazlení a venčení svých mazlíků :-|
Dle infa ani pch nekreje?

18.10.2011 05:44
darek

XXX.XXX.145.216

No dle mého názoru a pozorování této situace se diskuze na asiatech rozjela ,protože že lidé si tam více pouští pusu na špacír a pokud se nemýlím tak dotyčná paní je přes SAO a pokud si někdo myslí že se všechno dá změnit za jeden den tak to si opravdu nemyslím ..
A prosím vás proč nejsou SAO v tomto klubu to všichni přeci víme ne smajlík
a ne jenom SAo spousta KAO dobrých lidí odešla a to taky víme proč .
Ale pořád si myslím že příjdou lepší časy pro tento klub ,ale je potřeba ,aby lidé typu víme kdo už dále neškodili smajlík.

Přidejte reakci

Přidat smajlík