Pro ty, co jsou psům typu bull nakloněni :) 16

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.8.2011 11:56
joli

XXX.XXX.73.182

Ták, můžem dělat řidičák na motorku :) V 15 už se nám načtou pouze 2 příspěvky, tak zakládám nové téma :)

2.8.2011 18:13
joli

XXX.XXX.73.182

Tak se pomalinku můžete přesouvat :)

3.8.2011 18:21
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

Nebudete mi věřit co se mi nyní stalo. Šel jsem na procházku se svým "bojovým" stafíkem. Měl jsem ho na vodítku a šli jsme přes vesnici. V tom z jednoho dvorku vyběhla kočka a napadla stafíka! Já jsem ji rychle chytil a odhodil. Ona se rozeběhla a naběhla na psa znova... já ji už nasryný nakopl až odletěla 5m dalejko... Kočka prudila dál... Nakonec se manželka věnovala kočce a já šel sse psem pryč... To je co? smajlík Výsledek: Pes má na čumáku a pod okem škrábanec a trochu krve... Prej bojovka:-)

3.8.2011 18:32
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

Přidávám jednu čerstvou fotku z dnešní procházky... Stafbulík Barney .. 7 měsíců starý

3.8.2011 19:32
astlolita

XXX.XXX.166.5

tondaschumacher napsal(a):
Nebudete mi věřit co se mi nyní stalo. Šel jsem na procházku se svým "bojovým" stafíkem. Měl jsem ho na vodítku a šli jsme přes vesnici. V tom z jednoho dvorku vyběhla kočka a napadla stafíka! Já jsem ji rychle chytil a odhodil. Ona se rozeběhla a naběhla na psa znova... já ji už nasryný nakopl až odletěla 5m dalejko... Kočka prudila dál... Nakonec se manželka věnovala kočce a já šel sse psem pryč... To je co? smajlík Výsledek: Pes má na čumáku a pod okem škrábanec a trochu krve... Prej bojovka:-)

Buď rád, že kočka. Já šla včera s přítelem a oběma "klukama" na procházku a z rumunské ubytovny na nás vyběhl asi 50 kg a velice naštvaný NO smajlík Přítel byl rychlý a nasadil mu ještě v běhu parádní kopanec přímo na ohryzek... ale jít tam s klukama já sama, tak fakt nevím, co bych dělala. Přitom jsem tamtudy měla jít sama, protože přítel je už 40 den bez volna v práci... jen náhodou dostal po těch 40 dnech volno... naštěstí.

3.8.2011 20:47
raddulik

XXX.XXX.231.225

musím se Vám pochlubit svým novým miláčkem :-). Dnes jsou jí přesně 2 měsíce. Jmenuje se Grace Golden Blossomstaff, ale pro mě je to Rose :-)

3.8.2011 20:53
tancoska

XXX.XXX.64.4

No asi to byla ninjakočka smajlík.Vzteklina se prej u nás nevyskytuje ale to chování kočky je divný nebo ne?Já se v kočkách nevyznám,nemusím je ale spíš by měla bejt někde v bezpečí a jen při útoku když nezdrhne se bránit.

3.8.2011 21:31
masoterianka

XXX.XXX.248.111

tancoska napsal(a):
No asi to byla ninjakočka smajlík.Vzteklina se prej u nás nevyskytuje ale to chování kočky je divný nebo ne?Já se v kočkách nevyznám,nemusím je ale spíš by měla bejt někde v bezpečí a jen při útoku když nezdrhne se bránit.

Vzteklina v ČR nehrozí. Vzteklá byla, ale vzteklinu neměla.:-)
Kočka, co měla bojovou náladu a zrovna Barny se jí nelíbil.:-)

3.8.2011 21:33
masoterianka

XXX.XXX.248.111

Jeden náš mrňous, Burzum, ale taky mu budou říkat Barny.:-)

3.8.2011 22:12
albertkh

XXX.XXX.27.146

tancoska napsal(a):

Divný chování to je, ale taky tu jednoho takovýho drsňáka máme, kocour hlídá fotolab, ale fakt drsně, jednou na nás vylít ze dveří, že jsme oba se psem nadskočili, jak jsme se lekli smajlík Ale kocour je to nádhernej, rezavo-bílej obrovskej a tak trochu magor smajlík

4.8.2011 11:56
joli

XXX.XXX.73.182

Přidávám jednu čerstvou fotku z dnešní procházky... Stafbulík Barney .. 7 měsíců starý

:-)) karate kočka :-)):-))
Bárney roste do krásy, už trénujete na výstavu?:)

4.8.2011 11:56
joli

XXX.XXX.73.182

raddulik napsal(a):
musím se Vám pochlubit svým novým miláčkem :-). Dnes jsou jí přesně 2 měsíce. Jmenuje se Grace Golden Blossomstaff, ale pro mě je to Rose :-)

Jé, to je krásný :) Odkud jste?

4.8.2011 11:58
joli

XXX.XXX.73.182

masoterianka napsal(a):
Jeden náš mrňous, Burzum, ale taky mu budou říkat Barny.:-)

:-)

4.8.2011 12:01
joli

XXX.XXX.73.182

Lidičky, tady něco jen tak pro zasmání :) A přiznejte se, co si kompenzujete svými psy?? :-))
http://www.prozeny.cz/magazin/sex-a-vztahy/bez-muzu-nemuzu/25724-eva-marvan-vybirejte-chlapa-podle-psa?login#boxAddPost

4.8.2011 15:57
tancoska

XXX.XXX.64.4

masoterianka napsal(a):
Vzteklina v ČR nehrozí. Vzteklá byla, ale vzteklinu neměla.:-)
Kočka, co měla bojovou náladu a zrovna Barny se jí nelíbil.:-)

Dneska jsem se na to ptala jedný od nás z práce co kočky chová a vyzná se.Říkala že takhle může reagovat i kočka co má mladý a i když nejsou v nebezpečí tak si je může přehnaně chránit.Jinak ta tvoje malá běloška je kouzelná :-):-)

4.8.2011 15:58
tancoska

XXX.XXX.64.4

tancoska napsal(a):
Dneska jsem se na to ptala jedný od nás z práce co kočky chová a vyzná se.Říkala že takhle může reagovat i kočka co má mladý a i když nejsou v nebezpečí tak si je může přehnaně chránit.Jinak ta tvoje malá běloška je kouzelná :-):-)

oprava,malej bílej krasavec :-)

4.8.2011 17:43
masoterianka

XXX.XXX.248.111

tancoska napsal(a):

To by taky odpovídalo.
I když my jsme kdysi měli kočku, co takhle útočila občas jen tak z "kočičí srandy".:-)

Jojo, klučík to je, je to náš největší mazlinka.:-) A jak jsem se včera dočetla na jednom webu, tak flekáčkové jsou teď exkluzívní.:-):-)

4.8.2011 17:51
tancoska

XXX.XXX.64.4

masoterianka napsal(a):
To by taky odpovídalo.
I když my jsme kdysi měli kočku, co takhle útočila občas jen tak z "kočičí srandy".:-)

Jojo, klučík to je, je to náš největší mazlinka.:-) A jak jsem se včera dočetla na jednom webu, tak flekáčkové jsou teď exkluzívní.:-):-)

Fakt jo?Ten puntík má legrační :-))

4.8.2011 19:31
masoterianka

XXX.XXX.248.111

tancoska napsal(a):
Fakt jo?Ten puntík má legrační :-))

Ten puntík je vypínač. Tam se to vypne, když to začne zlobit.:-)

4.8.2011 20:32
dorae

XXX.XXX.131.197

tancoska napsal(a):

Když jsem měla tu něm.dogu a bylo mu si půl roku šla jsem s ním jednou klidnou ulicí a najednou z takové zídky seskočila veliká kočka asi kocour a vrhla se mě na psa rozsekla mu čumák a škrábla vedle oka byla jsem sice v šoku ale kocoura jsem chytla za kůži a hodila do zahrady protože by snad psovi vyškrábal oči jak byl v ráži.Pes byl chudák tak vykulenej,že se na nic nezmohl ale domů jsme šli jak z boje všude měl krev to z toho čumáku.Ještě že byl černej tak to tak neřvalo.Doma jsem to ošetřila ale špatně se to hojilo.Jak dospěl tak si to pamatoval a kočky neměl vůbec rád.Jinak před lety mě jedna kočka šla takto ošklivě i po moji nyní 16leté jezevčici musela jsem jí vzít do ruky aby přestala útočit a šla jsem pryč a kočka pořád za námi až potom jí nějaká ženská vzala a říkala,že je kousek od tud z ubytovny.A jezevčice do dneška kočky miluje a nic by jim neudělala.Tak,že POZOR na kočky někdy můžou být i nebezpečné.

4.8.2011 20:50
tancoska

XXX.XXX.64.4

masoterianka napsal(a):

Šťastnej to člověk ke kterýmu pujde :-)

4.8.2011 20:56
tancoska

XXX.XXX.64.4

dorae napsal(a):
Když jsem měla tu něm.dogu a bylo mu si půl roku šla jsem s ním jednou klidnou ulicí a najednou z takové zídky seskočila veliká kočka asi kocour a vrhla se mě na psa rozsekla mu čumák a škrábla vedle oka byla jsem sice v šoku ale kocoura jsem chytla za kůži a hodila do zahrady protože by snad psovi vyškrábal oči jak byl v ráži.Pes byl chudák tak vykulenej,že se na nic nezmohl ale domů jsme šli jak z boje všude měl krev to z toho čumáku.Ještě že byl černej tak to tak neřvalo.Doma jsem to ošetřila ale špatně se to hojilo.Jak dospěl tak si to pamatoval a kočky neměl vůbec rád.Jinak před lety mě jedna kočka šla takto ošklivě i po moji nyní 16leté jezevčici musela jsem jí vzít do ruky aby přestala útočit a šla jsem pryč a kočka pořád za námi až potom jí nějaká ženská vzala a říkala,že je kousek od tud z ubytovny.A jezevčice do dneška kočky miluje a nic by jim neudělala.Tak,že POZOR na kočky někdy můžou být i nebezpečné.

No tak půlroční doga už je pořádnej kus psa,to byla fakt odvážná kočka.No já kočky nemusím ale zrovna dneska jsem koukala na video kde jedna kočka napadla druhou a to bylo maso smajlík,já bych se teda takový kočky lekla a i bála :-|.Když na nás běžel obr pes tak jsem ho v poho uřvala a nebála se ale kočky smajlík.
A musím ti teda poděkovat protože si mi dala pěkně brouka do hlavy jak jsi minule psala o tom výcviku.Měla jsem přibližně výběr do budoucna a opět mi tam dost hraje velkou roli ta dogína :-).Co nadělám,je to opravdu moje velká slabost no :-)

4.8.2011 21:35
dorae

XXX.XXX.131.197

tancoska napsal(a):
No tak půlroční doga už je pořádnej kus psa,to byla fakt odvážná kočka.No já kočky nemusím ale zrovna dneska jsem koukala na video kde jedna kočka napadla druhou a to bylo maso smajlík,já bych se teda takový kočky lekla a i bála :-|.Když na nás běžel obr pes tak jsem ho v poho uřvala a nebála se ale kočky smajlík.
A musím ti teda poděkovat protože si mi dala pěkně brouka do hlavy jak jsi minule psala o tom výcviku.Měla jsem přibližně výběr do budoucna a opět mi tam dost hraje velkou roli ta dogína :-).Co nadělám,je to opravdu moje velká slabost no :-)

No vždyť něm.doga patřila ještě v 70letech mezi služební plemena.A že byla hodně dobrá to vím z vlastní zkušenosti.Nevím v jakém roce je přesně vyřadili ale bylo to proto.že byli velice nebezpečné figurantům jinak to ostatní zvládali perfektně.Museli mít spec rukáv a to v té době byl docela problém i když u nás na cvičáku měli nějaký zesílený ale stejně měl figurant po Blekovi modřiny.Oni je hlavně vyškrtli kvůli hladké zádrži protože to už šlo pomalu o život jak jsou vysoké tak kousaly pomalu až k rameni a ještě strhli figuranta k zemi.O dogy se zajímám cca od 7let a strašně moc jsem o nich přečetla a hlavně se naučila se soužitím s nimi.Dneska je pár nadšenců kteří s nimi ještě jedou ten služební výcvik a mají i zkoušky tam bych rozhodně vybírala protože jsou to původně služebáci a pracanti.A určitě jsou i zdravější než ty výstaváci co jen leží na gauči a nemají žádné vyžití.Uf to jsem se zase rozepsala...ALE DOGA JE DROGA:-)

4.8.2011 22:33
tancoska

XXX.XXX.64.4

dorae napsal(a):
No vždyť něm.doga patřila ještě v 70letech mezi služební plemena.A že byla hodně dobrá to vím z vlastní zkušenosti.Nevím v jakém roce je přesně vyřadili ale bylo to proto.že byli velice nebezpečné figurantům jinak to ostatní zvládali perfektně.Museli mít spec rukáv a to v té době byl docela problém i když u nás na cvičáku měli nějaký zesílený ale stejně měl figurant po Blekovi modřiny.Oni je hlavně vyškrtli kvůli hladké zádrži protože to už šlo pomalu o život jak jsou vysoké tak kousaly pomalu až k rameni a ještě strhli figuranta k zemi.O dogy se zajímám cca od 7let a strašně moc jsem o nich přečetla a hlavně se naučila se soužitím s nimi.Dneska je pár nadšenců kteří s nimi ještě jedou ten služební výcvik a mají i zkoušky tam bych rozhodně vybírala protože jsou to původně služebáci a pracanti.A určitě jsou i zdravější než ty výstaváci co jen leží na gauči a nemají žádné vyžití.Uf to jsem se zase rozepsala...ALE DOGA JE DROGA:-)

Jéé tak to je krásný "ALE DOGA JE DROGA:-)"
Co já tak vím tak je i přestali používat kvůli srsti,přece jen NO venku v zimě v kotci nebyl problém jako ND.Já vím o tom chovateli z Josefovských bud že ten se výcviku věnuje hodně a pořádaj i výcv.víkendy,memoriál a tábory.No mě doga chytla asi tak ve 13-14,už přesně nevím.Je fakt že když jsem o tom mluvila s naším figurantem tak jen řekl "ježíííš marjáááá a to budeš chtít abych ti figuroval":-)?Já měla i nutkání tam jet na ten memoriál,za boha si nevzpomenu jak se jmenuje.Docela je škoda že tu není diskuze o dogách s fotkama kde by si člověk přečetl zkušenosti a žití s těmahle krasavcema :-)

4.8.2011 23:13
raddulik

XXX.XXX.231.225

joli napsal(a):
Jé, to je krásný :) Odkud jste?

Děkuji :-)) z Brna

4.8.2011 23:16
raddulik

XXX.XXX.231.225

masoterianka napsal(a):

Tak to bych taky občas potřebovala :-)

4.8.2011 23:20
raddulik

XXX.XXX.231.225

5.8.2011 16:50
tancoska

XXX.XXX.64.4

raddulik napsal(a):
Přidávám ještě jednu :-)

Je krásná :-),tipuju amstaf?

5.8.2011 22:30
raddulik

XXX.XXX.231.225

tancoska napsal(a):
Je krásná :-),tipuju amstaf?

děkuji, jj, amstaf :-)

6.8.2011 07:30
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

raddulik napsal(a):
Tak to bych taky občas potřebovala :-)

Tak to já taky... ale stačilo by alespoň nějaké kolečko kterým by šla ztlumit ta energie. Někdy by se to i hodilo, např za týden na 1 výstavě :-)

6.8.2011 12:40
joli

XXX.XXX.73.182

Tak jsem se dnes byla poptat na cvičáku, že bych chtěla s Casi jen tak pro zábavu zkusit obrany.. No, prý musím být členem toho jejich klubu... Tak uvidíme.. .měsíc tam zkusíme chodit, a pak se rozhodnem.. Ale celkem mě štve, že třeba nejde zaplatit si hodinu a prostě si jít zakousat...

6.8.2011 14:51
tancoska

XXX.XXX.64.4

joli napsal(a):
Tak jsem se dnes byla poptat na cvičáku, že bych chtěla s Casi jen tak pro zábavu zkusit obrany.. No, prý musím být členem toho jejich klubu... Tak uvidíme.. .měsíc tam zkusíme chodit, a pak se rozhodnem.. Ale celkem mě štve, že třeba nejde zaplatit si hodinu a prostě si jít zakousat...

A mám se ti zeptat u nás?Jestli by si teda chtěla dojíždět.Je to soboty od devíti.

7.8.2011 22:11
masoterianka

XXX.XXX.248.111

Ať nezapadneme... :-)

Včera odjel Behemoth, dnes odjela Bububu Baf, tak už jsou doma jen dva kluci, kteří brzo taky odjedou, už teď je tu nějak prázdno..smajlík:-)

8.8.2011 10:06
tancoska

XXX.XXX.64.4

masoterianka napsal(a):

Včera odjel Behemoth, dnes odjela Bububu Baf, tak už jsou doma jen dva kluci, kteří brzo taky odjedou, už teď je tu nějak prázdno..smajlík:-)

To by pro mě bylo taky smutný když bych je po 2měsících musela předat novým páníkům smajlík.Snad jediná útěcha je že jsi dobře vybírala a budou se mít dobře :-)

8.8.2011 10:07
tancoska

XXX.XXX.64.4

joli napsal(a):

Už jsem četla na fb,tak kdyby něco písni ;-)

8.8.2011 17:25
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

masoterianka napsal(a):

Proto bych nemohl mít fenu... taky by jsme to asi obrečeli. Ale máš je nádherné, hezky se o ně staráš... A to jméno Bububu baf to nemá chybu:-)

8.8.2011 18:32
tancoska

XXX.XXX.64.4

Proto bych nemohl mít fenu... taky by jsme to asi obrečeli. Ale máš je nádherné, hezky se o ně staráš... A to jméno Bububu baf to nemá chybu:-)

Ale nikde není napsáno že když máš fenu že musíš mít štěňata ;-)

8.8.2011 19:02
masoterianka

XXX.XXX.248.111

Jak píše tancoska, fena neznamená mít štěňata. :-)

Taky jsem celá na měkko, když štěnda odcházejí, ale nebrečim. Když vidím jak se třeba na Behemotha celkem 4 měsíce těšili, pravidelně jezdili na návštěvy, vozili mu dárečky a opravdu se snaží a je vidět, že pro něj chtějí udělat to nejlepší, zároveň mají zkušenost s pejskem, tak mám i radost, když jim ho předávám, že oni se konečně dočkali vytouženýho štěňátka. Zůstaneme v kontaktu, takže se člověk přece s těma štěňátkama neloučí napořád. :-)

Dneska jsem zbylé dva kluky začala učit chůze na vodítku, to byla sranda. :-) S pamlskem ano, bez pamlsku ne-e.:-)

8.8.2011 19:43
tancoska

XXX.XXX.64.4

masoterianka napsal(a):
Jak píše tancoska, fena neznamená mít štěňata. :-)

Taky jsem celá na měkko, když štěnda odcházejí, ale nebrečim. Když vidím jak se třeba na Behemotha celkem 4 měsíce těšili, pravidelně jezdili na návštěvy, vozili mu dárečky a opravdu se snaží a je vidět, že pro něj chtějí udělat to nejlepší, zároveň mají zkušenost s pejskem, tak mám i radost, když jim ho předávám, že oni se konečně dočkali vytouženýho štěňátka. Zůstaneme v kontaktu, takže se člověk přece s těma štěňátkama neloučí napořád. :-)

Dneska jsem zbylé dva kluky začala učit chůze na vodítku, to byla sranda. :-) S pamlskem ano, bez pamlsku ne-e.:-)

Ale teda vypadaj jak profíci na těch vodítkách :-):-))

8.8.2011 19:49
masoterianka

XXX.XXX.248.111

tancoska napsal(a):
Ale teda vypadaj jak profíci na těch vodítkách :-):-))

Pavlí, to jen tenhle moment.:-):-)

8.8.2011 20:16
tancoska

XXX.XXX.64.4

masoterianka napsal(a):
Pavlí, to jen tenhle moment.:-):-)

No umím si to živě představit :-)

8.8.2011 21:15
raddulik

XXX.XXX.231.225

krasavci :-):-)

8.8.2011 23:36
joli

XXX.XXX.73.182

tancoska napsal(a):
Už jsem četla na fb,tak kdyby něco písni ;-)

Jj, díky :)

9.8.2011 21:51
raddulik

XXX.XXX.231.225

10.8.2011 15:06
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

Obědnal jsem Bárnymu jeho oblíbené ganule Proplan puppy sensitive s lososem ale ti chytráci mi poslali ADULD. Nechce se mi s nima dohadovat a neřeším že Puppy je dražší,ale co se stane jak si to nechám a budu mu dávat Aduld? Zezačátku třeba koupím jinde ještě to puppy a míchal bych to... smajlík

10.8.2011 15:08
masoterianka

XXX.XXX.248.111

raddulik napsal(a):
S naším kámošem piťákem :-)

Piťák má nějaký vytřeštěný očíčka. :-) Ale hezká fotka..:-)

10.8.2011 15:18
masoterianka

XXX.XXX.248.111

Obědnal jsem Bárnymu jeho oblíbené ganule Proplan puppy sensitive s lososem ale ti chytráci mi poslali ADULD. Nechce se mi s nima dohadovat a neřeším že Puppy je dražší,ale co se stane jak si to nechám a budu mu dávat Aduld? Zezačátku třeba koupím jinde ještě to puppy a míchal bych to... smajlík

Já nevim, co všichni vidí na tom ProPlanu. Jasně psa nezabije, ale že se vám chce platit takový peníze za krmivo, které tu hodnotu má o několik set nižší, platíš za jejich reklamu. ProPlan je snad jedno z nejpředraženějších krmiv. Kdyby stálo 700,- tak ani muk, ale za prémiovku, kterou porazí i český Brit Care (který si ale taky hraje na superprémiovku přitom je to jen lepší prémiovka, taky ho krmím-ten lososový, ale kupuji do 900,- za cenu jako mají na ofiko stránkách bych ho nekoupila) platit i 1300,-, se prodejci asi posr.. v kině..
Koho to zajímá, tak na nemoderce je vlákno "Pokec o krmení" a tam je rozebraný zrovna i ten ProPlan, zajímavé a poučné čtení.
Zlatá K-9, která si na nic nehraje a má přiměřenou cenu.

10.8.2011 15:24
masoterianka

XXX.XXX.248.111

Ještě dodám, že se nejspíš nestane vůbec nic.

Vlci taky nemělo rozděleno, který kousek zajíce je pro štěňata a který pro odrostlého vlka a který pro starého. Na tomto principu pracují i některá krmiva (např. Dog Lovers Gold), která mají jen jednu řadu pro všechny věkové kategorie.
Já myslim, že jedno balení se zkrmit dá, pak se můžeš vrátit ke štěněcímu.

10.8.2011 16:01
denulka

XXX.XXX.63.191

A proč jsi to přebíral? To ti dovezli adult za cenu puppy? Kurýra bych otočila zpět a zboží nepřevzala. Adultku bych mu nedávala a ani nemíchala s puppy.

10.8.2011 16:10
denulka

XXX.XXX.63.191

masoterianka napsal(a):
Já nevim, co všichni vidí na tom ProPlanu. Jasně psa nezabije, ale že se vám chce platit takový peníze za krmivo, které tu hodnotu má o několik set nižší, platíš za jejich reklamu. ProPlan je snad jedno z nejpředraženějších krmiv. Kdyby stálo 700,- tak ani muk, ale za prémiovku, kterou porazí i český Brit Care (který si ale taky hraje na superprémiovku přitom je to jen lepší prémiovka, taky ho krmím-ten lososový, ale kupuji do 900,- za cenu jako mají na ofiko stránkách bych ho nekoupila) platit i 1300,-, se prodejci asi posr.. v kině..
Koho to zajímá, tak na nemoderce je vlákno "Pokec o krmení" a tam je rozebraný zrovna i ten ProPlan, zajímavé a poučné čtení.
Zlatá K-9, která si na nic nehraje a má přiměřenou cenu.

Taky ho kupuji pro malou bostonku, protože proplan jehně je jediný, po čem nemá prdy. ProPlan se dá koupit už od 999 Kč a nesrovnávala bych s českým Brit Care. Stravitelnost, kvalita surovin a vůně je dost rozdílná a i když má Proplan kukuřici, tak je podle mě lepší. Střídám ProPlan a Acanu.

10.8.2011 16:13
tancoska

XXX.XXX.64.4

masoterianka napsal(a):

Když oni maj celkově bullové ty přiblblý kukuč :-)).Vem si Ozák s morčetem,čumí jakoby ho chtěl během vteřiny sežrat přitom jen netrpělivě čeká až vyfotím a hrrrr lízačka že je morče jak vykoupaný :-)).
Pěkná fotka jak se ňuchaj :-)

10.8.2011 16:21
tancoska

XXX.XXX.64.4

Souhlasím s masoteriankou,PP je opravdu předražený oproti kvalitě.Jediný co lidi platí je značka stejně jako eukanuba.Jenom reklamu kde všude maj,časopisy a výstavy atp.Ale každýho věc čím krmí,tady mi nepříjde právě že by pes dostával něco vyjímečnýho.A když se ti nechtělo pytel vracet tak bych ho normálně zkrmila,koukni se jaký je rozdíl ve složení a najdeš jen minimální rozdíly.Ten pytel ho nezabije.Nebo ho nech zavřenej a kup štěněcí a tenhle dej potom,nezkazí se vždyť je tam hóóódně konzervantů tak by to vydrželo i rok :-|:-)

10.8.2011 16:26
tancoska

XXX.XXX.64.4

denulka napsal(a):
Taky ho kupuji pro malou bostonku, protože proplan jehně je jediný, po čem nemá prdy. ProPlan se dá koupit už od 999 Kč a nesrovnávala bych s českým Brit Care. Stravitelnost, kvalita surovin a vůně je dost rozdílná a i když má Proplan kukuřici, tak je podle mě lepší. Střídám ProPlan a Acanu.

Tak když vyhovuje proč ne ale prostě za tu kvalitu bych ty prachy nedala.Zkusila si belcando?Já ho dávala několik měsíců a i když mám psy uprděný tak po tomhle neprděli vůbec.Je v nich nějakej výtažek právě proti plynatosti.A jsou určitě lepší než PP.

10.8.2011 17:27
masoterianka

XXX.XXX.248.111

denulka napsal(a):

Když vyhovuje, proč ne.. Brit Care Salmon má rozhodně lepší složení než PP. Kvalita surovin u Pro Plan, kde? "dehydratované bálkoviny z lososa" kvalita jak vyšitá. Pro Plan je v USA klasická marketovka za pár korun, tady se hraje na reklamu a masáž lidí.

10.8.2011 17:34
masoterianka

XXX.XXX.248.111

tancoska napsal(a):
Když oni maj celkově bullové ty přiblblý kukuč :-)).Vem si Ozák s morčetem,čumí jakoby ho chtěl během vteřiny sežrat přitom jen netrpělivě čeká až vyfotím a hrrrr lízačka že je morče jak vykoupaný :-)).
Pěkná fotka jak se ňuchaj :-)

Tady se spíš piťák tváří, jakoby ho mělo každou chvíli sežrat to štěně.:-):-)

10.8.2011 18:47
denulka

XXX.XXX.63.191

tancoska napsal(a):
Tak když vyhovuje proč ne ale prostě za tu kvalitu bych ty prachy nedala.Zkusila si belcando?Já ho dávala několik měsíců a i když mám psy uprděný tak po tomhle neprděli vůbec.Je v nich nějakej výtažek právě proti plynatosti.A jsou určitě lepší než PP.

Belcando jsem nezkusila a ani nějak zkoušet nechci. Německý značky se mi neosvědčily.

10.8.2011 23:04
raddulik

XXX.XXX.231.225

masoterianka napsal(a):

no oni chtěli spíš řádit, a mi zdržovali s focením :-)

11.8.2011 11:24
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

Dnes dovezli správné krmivo a odvezli ten adult..super. Jinak proplan mi nepřijde drahý. Dal jsem za to tisícovku a mám to až ke dveřím. Krmím tím proto protože tím krmil náš chovatel a prcek byl na to zvyklý, navíc má dokonalou formu, bobky a srst. Zkoušel jsem dražší Acanu a Belcando (chtěl jsem to nej) a dával jsem to kámošce pro Vořecha protože pes se mi po tom tak posrajdil že za to co jsem potom nechal u veta bych měl další pytel PP - asi tak. Já už na nic jiného přecházet nebudu a jak vidím psa ten asi taky ne:-)

11.8.2011 15:04
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

denulka napsal(a):
Belcando jsem nezkusila a ani nějak zkoušet nechci. Německý značky se mi neosvědčily.

Já když byl se psem u veta (blil a zvracel) a řekl mu že jsme přešli na Belcando tak mne málem seřval. Má těch psů po belcandu plnou ordinaci. Jsem z Opavy a Belcando tu má hlavní zastoupení... nebudu dělat pomluvy ale dozvěděl jsem se o tom svoje...

11.8.2011 15:20
tancoska

XXX.XXX.64.4

Já když byl se psem u veta (blil a zvracel) a řekl mu že jsme přešli na Belcando tak mne málem seřval. Má těch psů po belcandu plnou ordinaci. Jsem z Opavy a Belcando tu má hlavní zastoupení... nebudu dělat pomluvy ale dozvěděl jsem se o tom svoje...

Neznám veta kterej by měl takový vědomosti jak v rasách psů tak krmivu.Záleží co prodává on za značku.Jinak v tý době kdy tvůj pes sral a blil byla po celý republice dost rozšířená psí viróza.Nám se to vyhlo ale taky to řádilo nejen tady ;-).Takže nevěřím že by to bylo díky Belcandu to že psi srali a blili.Ale je to tvůj názor,neberu ti ho.Znám dost psů co jsou na něm dlouho a v pohodě.Znám i několik lidí od stafíků co s ním byli taky spokojený,kromě nás.Ale granule to jsou kvalitní,o tom žádná :-)

11.8.2011 15:33
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

tancoska napsal(a):
Neznám veta kterej by měl takový vědomosti jak v rasách psů tak krmivu.Záleží co prodává on za značku.Jinak v tý době kdy tvůj pes sral a blil byla po celý republice dost rozšířená psí viróza.Nám se to vyhlo ale taky to řádilo nejen tady ;-).Takže nevěřím že by to bylo díky Belcandu to že psi srali a blili.Ale je to tvůj názor,neberu ti ho.Znám dost psů co jsou na něm dlouho a v pohodě.Znám i několik lidí od stafíků co s ním byli taky spokojený,kromě nás.Ale granule to jsou kvalitní,o tom žádná :-)

Vím že každému sedne něco jiného ale o té kvalitě... nevím. nechci tu na netu dělat dusno ale můj veterinář zná osobně toho chlápka co tu do CR dotáhl to belcando... mají sídlo kousek odtud. Ty granule to je pořád dokola... Kámoš má třeba psa a krmí těma sračkovýma z kaufu za 150kč... a pes je hezký. Druhý kámoš má orijen a prý nic moc... Já jsem krmil PP protože to dostával už doma u feny a nyní u toho zůstanem... Už neriskuju žádné experimenty. PP sedí psovi a cenově i my.

11.8.2011 15:50
tancoska

XXX.XXX.64.4

Vím že každému sedne něco jiného ale o té kvalitě... nevím. nechci tu na netu dělat dusno ale můj veterinář zná osobně toho chlápka co tu do CR dotáhl to belcando... mají sídlo kousek odtud. Ty granule to je pořád dokola... Kámoš má třeba psa a krmí těma sračkovýma z kaufu za 150kč... a pes je hezký. Druhý kámoš má orijen a prý nic moc... Já jsem krmil PP protože to dostával už doma u feny a nyní u toho zůstanem... Už neriskuju žádné experimenty. PP sedí psovi a cenově i my.

Já ale tvrdím že se má pes krmit tím co sedne jemu a prospívá na tom.Takže jestli tvůj má PP a sedí mu tak mu ho dávej.To je jasný.Akorát tu byla zmíňka že je to předražený oproti kvalitě,nic víc ;-).Ozákovi neseděla vůbec Acana která je sice dobrá a někomu vyhovuje,jemu prostě ne a to mám kousek od nás dovozce kterej vozí až domů zdarma.Kdyby mu seděla tak neváhám,nemusím objednávat po netu atp.Třeba Brit Care nechtěl vůbec,taky chválenej.Mě začal dobře žrát až na tom Belcandu,vyhovuje ve všem.Jenže si kolikrát všimnu že už je třeba objednat a než to dojde tak jsem musela i vařit.Takhle si u kámoše ve zveráči koupím Propac kterej je teda teď momentálně pro Ozáka nejlepší protože se šíleně těší na misku,sere malý bobky tuhý a to nejdůležitější!Konečně se mi trošku zpravil a není to vyžloň :-).Propac má teď nějaký nový složení,píšou že má 60% masa tak asi není tak špatnej.Ale i kdyby byl tak hlavně že vidím že pes vypadá dobře :-).Itaku neřeším,ta žere všechno a nemá s ničím problém :-)).Asi jsou ty ženský odolnější :-|:-))

11.8.2011 15:51
masoterianka

XXX.XXX.248.111

tancoska napsal(a):

Souhlas s Tancoskou..
Koukněte do veteirnárních odrinací, veti znají Hills, Eukanubu a Pro Plan, když Acanu tak je to div..Takové titány jako Artemis, Orijen, Arden Grande, Dog Lovers Gold atd už zná málokterý, přitom to jsou ty špičky a ne eukanuba s proplanem..

11.8.2011 16:04
tancoska

XXX.XXX.64.4

masoterianka napsal(a):
Souhlas s Tancoskou..
Koukněte do veteirnárních odrinací, veti znají Hills, Eukanubu a Pro Plan, když Acanu tak je to div..Takové titány jako Artemis, Orijen, Arden Grande, Dog Lovers Gold atd už zná málokterý, přitom to jsou ty špičky a ne eukanuba s proplanem..

U vetů vídám převážně eukanubu a roajal,pro plan občas.
Dog Lovers Gold nám taky vyhovoval.Moc se mi líbí Arden Grande ale cena už je jinde a na netu je jen málokde,většinou dost daleko na objednání.
Jedeš do Rybníků?

11.8.2011 16:06
denulka

XXX.XXX.63.191

masoterianka napsal(a):
Souhlas s Tancoskou..

Na naší klinice mají i Acanu, a dokonce vete vůbec nevadilo, že občas dávám i vařené nebo syrové - naopak. Jinak s těma ordinacema já se ani nedivím, oni nemůžou doporučit krmivo, které je u nás na trhu krátce a "není odzkoušené" a nebo na něj někteří psi reagují špatně. Navíc většinou mají značky, které mají i veterinární řadu. Mě třeba nikdy vet nenutila RC, ProPlan, Eukanubu nebo Hills - řekla mi, že prostě musím vyzkoušet co psovi sedne.

11.8.2011 16:10
tancoska

XXX.XXX.64.4

denulka napsal(a):
Na naší klinice mají i Acanu, a dokonce vete vůbec nevadilo, že občas dávám i vařené nebo syrové - naopak. Jinak s těma ordinacema já se ani nedivím, oni nemůžou doporučit krmivo, které je u nás na trhu krátce a "není odzkoušené" a nebo na něj někteří psi reagují špatně. Navíc většinou mají značky, které mají i veterinární řadu. Mě třeba nikdy vet nenutila RC, ProPlan, Eukanubu nebo Hills - řekla mi, že prostě musím vyzkoušet co psovi sedne.

Tak to máš dobrýho veta :-)
Já už teda taky,nikdy mi nic nenutil a není předraženej jako ten předtím.

11.8.2011 16:14
masoterianka

XXX.XXX.248.111

denulka napsal(a):

Tak to máš dobrého veta..
Pokud ho nikdo nevyzkouší, tak odzkoušené ani být nemůže, ale TOP DRY FOODS považuju za objektivní posouzení kvality..

11.8.2011 16:20
masoterianka

XXX.XXX.248.111

tancoska napsal(a):
U vetů vídám převážně eukanubu a roajal,pro plan občas.
Dog Lovers Gold nám taky vyhovoval.Moc se mi líbí Arden Grande ale cena už je jinde a na netu je jen málokde,většinou dost daleko na objednání.
Jedeš do Rybníků?

Jedu, opráším Denynku. :-) Bazu asi pojede jako garde. :-)

No jasně, mně by se taky líbilo krmit Canidae, Artemis nebo Canine Caviar, ale to už bysme se pak nenajedli my, když zkrmim cca 32kg/měsíc..

11.8.2011 17:35
denulka

XXX.XXX.63.191

masoterianka napsal(a):

No jasně, mně by se taky líbilo krmit Canidae, Artemis nebo Canine Caviar, ale to už bysme se pak nenajedli my, když zkrmim cca 32kg/měsíc..

Artemis teď baští Ebi, ale nějak nenadchly. Sice jí chutnají, ale mají hrozně světlou barvu a obilnou vůni. Snad je to tím, že nepoužívají žádný přibarvování a ovonění, ale kdo ví :-)) Acana bez obilovin a Orijen se mi zdají lepší.

11.8.2011 17:36
tancoska

XXX.XXX.64.4

masoterianka napsal(a):

Skvělý,tak se uvidíme.Denču asi uvidím poprvý na živo :-)
Hele já dnes byla koupit holce takový ty potřebný věci do školy co nám dala seznam učitelka.Nemám všechno a jen v papírnictví jsem nechala šest set smajlík.A až začne škola a školka tak to bude třídní fond ve škole 500+obědy 500.Družina už nebude tak ušetřím 200.Školka je těch 1000-1100 plus SRPDŠ 400.No jsou to pálky :-(.Ani nevím jestli jsou dražší psi nebo děti :-|:-)).A já když potřebuju kalhoty tak jdu k čongům.

11.8.2011 17:48
masoterianka

XXX.XXX.248.111

tancoska napsal(a):
Skvělý,tak se uvidíme.Denču asi uvidím poprvý na živo :-)
Hele já dnes byla koupit holce takový ty potřebný věci do školy co nám dala seznam učitelka.Nemám všechno a jen v papírnictví jsem nechala šest set smajlík.A až začne škola a školka tak to bude třídní fond ve škole 500+obědy 500.Družina už nebude tak ušetřím 200.Školka je těch 1000-1100 plus SRPDŠ 400.No jsou to pálky :-(.Ani nevím jestli jsou dražší psi nebo děti :-|:-)).A já když potřebuju kalhoty tak jdu k čongům.

Deny je sice bráchovo, ale už moje.:-)) Odchovám si na ní její poslední vrh, tak jsem se rozhodla jí ještě jednou ukázat, dlouho nikde nebyla.:-)
O škole a školce mi povídej, to vidim u bráchy, co má s dvěma dětma za výdaje, strašný..

Už nemám žádná štěňátka, včera odjel bílej Burzum a dnes i Black, ach jo..smajlík ale budou se mít fajn:-) Pánečci od Blacka teď zachraňují opuštěné, nalezené koťátko a mají s tim hodně starostí a výdajů, takovým lidem se pak člověk nebojí dát štěnisko.:-)

11.8.2011 21:35
tancoska

XXX.XXX.64.4

masoterianka napsal(a):
Deny je sice bráchovo, ale už moje.:-)) Odchovám si na ní její poslední vrh, tak jsem se rozhodla jí ještě jednou ukázat, dlouho nikde nebyla.:-)
O škole a školce mi povídej, to vidim u bráchy, co má s dvěma dětma za výdaje, strašný..

Už nemám žádná štěňátka, včera odjel bílej Burzum a dnes i Black, ach jo..smajlík ale budou se mít fajn:-) Pánečci od Blacka teď zachraňují opuštěné, nalezené koťátko a mají s tim hodně starostí a výdajů, takovým lidem se pak člověk nebojí dát štěnisko.:-)

Tak to je hezký že jdou k tak hodným lidem :-)

12.8.2011 10:06
llucinkaa2

XXX.XXX.71.69

Zdravím všechny :)..
štěniska jsou krásný,taky jsem plánovala jak budou od kavkazačky mlá'douši,ale nezvládla bych je dát pryč...já obrečela i odchod koťat:-))

jinak mám dotaz-kdy přejít na zátěžovku?logicky mě napadá,až má pes zátěž,ale ta moje aktivní,7 měsíční potvora je strašně akční a příjde mi,že na 7 měsíční štěně má zátěže dost.denně dost chodíme a každý den běhá,ale né že běhá za balonkem nebo tak,ale docela trty..řekla bych,že je to tak cca půl až 1 km,jak kdy(Mamlasovi,tomu mému kříženci z 5 plemen:-) , házíme kamínky sem a tam,a Grace za ním valí,už ho dokonce pěkně stíhá)...

jinak Raddulí,koukám,že fota máš,tak co mi kecáš:-)

na fotu Grace s peškem

12.8.2011 10:09
llucinkaa2

XXX.XXX.71.69

12.8.2011 18:08
tancoska

XXX.XXX.64.4

llucinkaa2 napsal(a):
štěniska jsou krásný,taky jsem plánovala jak budou od kavkazačky mlá'douši,ale nezvládla bych je dát pryč...já obrečela i odchod koťat:-))

jinak mám dotaz-kdy přejít na zátěžovku?logicky mě napadá,až má pes zátěž,ale ta moje aktivní,7 měsíční potvora je strašně akční a příjde mi,že na 7 měsíční štěně má zátěže dost.denně dost chodíme a každý den běhá,ale né že běhá za balonkem nebo tak,ale docela trty..řekla bych,že je to tak cca půl až 1 km,jak kdy(Mamlasovi,tomu mému kříženci z 5 plemen:-) , házíme kamínky sem a tam,a Grace za ním valí,už ho dokonce pěkně stíhá)...

na fotu Grace s peškem

Zátěžovku bych dala asi až po ukončeným růstu.Možná jsem to blbě pochopila ale běží kilometr?To není moc,spíš málo ne?Ono je v růstu stejně lepší když je pes štíhlejší,kvůli kloubům ale to ty určo víš ;-)

12.8.2011 20:44
tancoska

XXX.XXX.64.4

Dnešní výlet na Boží Dar,Ježíškova cesta :-)

12.8.2011 20:47
tancoska

XXX.XXX.64.4

Co ty psi nenajdou v lese smajlík,dělnickou rukavici :-))

12.8.2011 22:12
masoterianka

XXX.XXX.248.111

llucinkaa2 napsal(a):

na fotu Grace s peškem

Zátěžovkou bych nekrmila, není důvod.. Ani dospěláky nekrmím zátěžovkou, jen jednou měli pytel na odzkoušení..Zůstala bych normálně u štěněcího a pak přešla na dospělácký, pokud by byl opravdu v zátěži tak až po roce na zátěžovku..

12.8.2011 22:13
masoterianka

XXX.XXX.248.111

llucinkaa2 napsal(a):
a ještě jednu celosmečkovou:-)

Pěkná smečka..Jako u nás-nikdy na fotce nejsou pořádně všichni:-)

12.8.2011 22:19
masoterianka

XXX.XXX.248.111

tancoska napsal(a):
Co ty psi nenajdou v lese smajlík,dělnickou rukavici :-))

No vidíš a jak se ještě zužitkovala.:-)

My jsme si dneska udělali s maminou výlet do plzeňské ZOO. Fakt to za ty peníze stojí, moc pěkná zoologická. Skoro na celý den, než si člověk všechno prohlídne. Jen škoda, že psiska musí zůstat doma (měli leháro, hlídal táta, takže piškot co pět minut, když ho nekrotim:-))..Byl to takovej můj odreagovávací výlet, že už štěnda nejsou doma (a těm mrškám nevěrným se prý ani nestýská!:-)).

12.8.2011 22:23
masoterianka

XXX.XXX.248.111

A ještě ptáček, co se vozí na želvě..:-) Jen škoda, že ty fotky přes to sklo nejsou nic moc. A ještě když se k tomu přidá můj fototalent..:-)

13.8.2011 07:29
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

Tancoško odkud máš ten obojek co má Ozzák? Je krásný a navíc i se jménem... to by se mi moc líbilo pro Bárnyho. Viděl jsem na netu podobné široké a se jménem, ale se sponou - to by prasklo za pár minut. Jinak Plzeňská ZOO je nejhezčí co jsem viděl - asi je to tím že je tam spoustu terarijních zvířat a to jsou moji oblíbenci. Ale stejně to mám 500 km tak co. Jinak u nás je nááádherná Ostrava ale tam taky nesmí pejsci.

13.8.2011 07:35
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

Zítra jdeme poprvé na výstavu! smajlík Premiera pro mne i pro psa. Navíc mám namožený a oteklý kotník a špatně chodím tak to bude super :-) A pes je taky jak bych to řekl jedním slovem? ... Černáhypeaktivníkouleplnáživota :-) takže jsem zvědav. Úspěch bude už to když nás rozhodčí nepošle domů. On umí postoje na 1* ale jen doma. Jak vidí cizího tak by ho povalil a umazlil a jak vidí druhého psa .. no coment. Hezký je až moc (podle odborníků), jen ukočírovat ten temperament a hodit ho do klidu..uff.Takže jsem zvědav - držte palce

13.8.2011 09:12
llucinkaa2

XXX.XXX.71.69

tancoska napsal(a):
Zátěžovku bych dala asi až po ukončeným růstu.Možná jsem to blbě pochopila ale běží kilometr?To není moc,spíš málo ne?Ono je v růstu stejně lepší když je pes štíhlejší,kvůli kloubům ale to ty určo víš ;-)

no mě to nepříjde málo,1km nám dávají na coursu na velkou trať...mimo jiné to není její jediná aktivita za den a děláme to denně...jasný,že o tom růstu vím,vždyť je to můj 4 pes:-)

13.8.2011 09:16
llucinkaa2

XXX.XXX.71.69

masoterianka napsal(a):
Zátěžovkou bych nekrmila, není důvod.. Ani dospěláky nekrmím zátěžovkou, jen jednou měli pytel na odzkoušení..Zůstala bych normálně u štěněcího a pak přešla na dospělácký, pokud by byl opravdu v zátěži tak až po roce na zátěžovku..

no já dospělýho zátěžovkou krmím...jednou jsem mu koupila normální dospělácký a jakože mu žebra trochu lezou normálně,tak po těn granclích to měl nenormálně a to dostávál denní dávku větší

13.8.2011 13:59
tancoska

XXX.XXX.64.4

masoterianka napsal(a):
No vidíš a jak se ještě zužitkovala.:-)

My jsme si dneska udělali s maminou výlet do plzeňské ZOO. Fakt to za ty peníze stojí, moc pěkná zoologická. Skoro na celý den, než si člověk všechno prohlídne. Jen škoda, že psiska musí zůstat doma (měli leháro, hlídal táta, takže piškot co pět minut, když ho nekrotim:-))..Byl to takovej můj odreagovávací výlet, že už štěnda nejsou doma (a těm mrškám nevěrným se prý ani nestýská!:-)).

Já tam byla s dětma,je tam opravdu krásně a fotky dětí s těma vyřezávanejma zvířatama jsou dokonalý.Podle mě tam nesmí psi protože tam občas nějaký zvíře přeběhne po chodníku,my tam měli takový ty opičky s dlouhým pruhovaným ocasem (omlouvám se ale fakt nevím jak se jmenujou).Pak taky páva.Akorát tyhle výlety jsou pro rodinu s dětma docela nářez,vstup a pak nějaký dobroty a svezení na velbloudovi to jsme tam nechali 2litránky raz dva.
Ty truchlíš a oni nevěrníci si užívaj lidský kámoše sami pro sebe,to víš že se jim nestýská.Jsou teď pupkem světa a náležitě si to užívaj :-)

13.8.2011 14:00
tancoska

XXX.XXX.64.4

Tancoško odkud máš ten obojek co má Ozzák? Je krásný a navíc i se jménem... to by se mi moc líbilo pro Bárnyho. Viděl jsem na netu podobné široké a se jménem, ale se sponou - to by prasklo za pár minut. Jinak Plzeňská ZOO je nejhezčí co jsem viděl - asi je to tím že je tam spoustu terarijních zvířat a to jsou moji oblíbenci. Ale stejně to mám 500 km tak co. Jinak u nás je nááádherná Ostrava ale tam taky nesmí pejsci.

Vždyť jsem ti posílala všechny odkazy ty sklerózo :-)).Jsou z MAGu,nejsou drahý ale snad nezničitelný :-)

13.8.2011 14:05
masoterianka

XXX.XXX.248.111

tancoska napsal(a):
Já tam byla s dětma,je tam opravdu krásně a fotky dětí s těma vyřezávanejma zvířatama jsou dokonalý.Podle mě tam nesmí psi protože tam občas nějaký zvíře přeběhne po chodníku,my tam měli takový ty opičky s dlouhým pruhovaným ocasem (omlouvám se ale fakt nevím jak se jmenujou).Pak taky páva.Akorát tyhle výlety jsou pro rodinu s dětma docela nářez,vstup a pak nějaký dobroty a svezení na velbloudovi to jsme tam nechali 2litránky raz dva.
Ty truchlíš a oni nevěrníci si užívaj lidský kámoše sami pro sebe,to víš že se jim nestýská.Jsou teď pupkem světa a náležitě si to užívaj :-)

Jo, je to kvůli tomu. Lemuři tam běhají a jsou pěkně drzí.:-) Vstup je drahej, to je fakt, ale aspoň za ty peníze je toho hodně k vidění.:-)
A pejsek tam přeci jeden je, na tom statku mají pravého voříška, dokonce tam má i svou popisnou cedulku.:-) I kočku domácí tam mají.:-)

13.8.2011 14:08
tancoska

XXX.XXX.64.4

llucinkaa2 napsal(a):
no mě to nepříjde málo,1km nám dávají na coursu na velkou trať...mimo jiné to není její jediná aktivita za den a děláme to denně...jasný,že o tom růstu vím,vždyť je to můj 4 pes:-)

Já teda musím dávat zátěžovku ale ne kvůli zátěži ale aby pes nevypadal jak z koncentráku.Asi dobře zpaluje,kéž bych měla jeho trávení :-)).Dávám mu jí asi rok protože jsem si myslela že se sám dodělá že prostě ještě není hotovej v růstu.Na cvičák mi vyhovuje když je štíhlej ale to pak na výstavě je problém když jsou všichni takový mohutnější.Ve standartu je že má bejt stafík mohutnej(ne tlustej) což jeho postava nesplňovala.Už je ale akorátní :-).Jenže teď mi zas skáče metrovku s dotykem.Jeden rozhodčí mi řekl že buď mám dělat výstavy nebo cvičák že nemůžu chtít úspěch všude.No já si myslím že to chtít můžu,proč by nemohl bejt dobrej v obouch věcech ;-)

13.8.2011 18:03
tancoska

XXX.XXX.64.4

masoterianka napsal(a):
Jo, je to kvůli tomu. Lemuři tam běhají a jsou pěkně drzí.:-) Vstup je drahej, to je fakt, ale aspoň za ty peníze je toho hodně k vidění.:-)
A pejsek tam přeci jeden je, na tom statku mají pravého voříška, dokonce tam má i svou popisnou cedulku.:-) I kočku domácí tam mají.:-)

Tak krásná je,jenže si vem že jsme tři dospělý a dvě děti a když už ZOO tak musí bejt i Dinopark a to už je pak hodně peněz.Ale jednou za čas se na výlet musí aby mi to pak děti jednou nevyčetli že mám jen fotky se psama a oni nic :-|:-).Se psama a dětma jedu ráda do Chomutova,tam je to taky pěkný.Jedeš příští sobotu do Varů na krajskou?Já jedu bez psů ale bude tam páníček božskýho Káji tak potřebuje pomoc,ještě nevystavoval a neví jak to chodí.A taky doufám že se uvidím s Joli?Hlásila si?

13.8.2011 18:13
masoterianka

XXX.XXX.248.111

tancoska napsal(a):
Tak krásná je,jenže si vem že jsme tři dospělý a dvě děti a když už ZOO tak musí bejt i Dinopark a to už je pak hodně peněz.Ale jednou za čas se na výlet musí aby mi to pak děti jednou nevyčetli že mám jen fotky se psama a oni nic :-|:-).Se psama a dětma jedu ráda do Chomutova,tam je to taky pěkný.Jedeš příští sobotu do Varů na krajskou?Já jedu bez psů ale bude tam páníček božskýho Káji tak potřebuje pomoc,ještě nevystavoval a neví jak to chodí.A taky doufám že se uvidím s Joli?Hlásila si?

Vždyť já vim..byli jsme jen ve dvou, ale vstup, oběd a kafe a tisícovka hned pryč. A to mi hned po státnicích sebrali průkazku studenta, takže jsem neušetřila ani na tomhle.
A v tom Chomutově je to pěkný? Já přemýšlela, že bych si někdy udělala jentak výlet s psama do ZOO do Prahy, ale tam to znám v Chomutově ne, možná by to tam bylo lepší.:-)
Do Varů nejedeme, letos jen tu speciálku..

13.8.2011 20:07
tancoska

XXX.XXX.64.4

masoterianka napsal(a):
Vždyť já vim..byli jsme jen ve dvou, ale vstup, oběd a kafe a tisícovka hned pryč. A to mi hned po státnicích sebrali průkazku studenta, takže jsem neušetřila ani na tomhle.
A v tom Chomutově je to pěkný? Já přemýšlela, že bych si někdy udělala jentak výlet s psama do ZOO do Prahy, ale tam to znám v Chomutově ne, možná by to tam bylo lepší.:-)
Do Varů nejedeme, letos jen tu speciálku..

Chomutov není nějak extra velkej i když v klídku to všechno obejít je taky na několik hodin.Není to úplně zoo ale maj tam hodně ptáků,vlky,bizony,tuleně,opice a takový ty domácí (koně,kozy,kachny...).Pár šelem ale takový ty menší,myslím že sněžnej levhart nebo tak nějak.Taky medvědy.Děckám se tam líbí že juknou na zvířata a jsou tam pro děcka různý dětský věci jak lanový centrum mezi stromy a různý hrazdy atp.Když by jste vyjeli i z bráchou a jeho dětma tak by jste to měli na celej den.Taky tam jezdí mašinka ale musí být nějakej počet lidí.Nedá se srovnat Pražská ZOO s Chomutovem ale je to tam taky pěkný :-).Už nevím přesně cenu ale myslím že to rodiný bylo asi 320kč.

14.8.2011 22:29
joli

XXX.XXX.73.182

tancoska napsal(a):

Jj, hlásila, jedem :) Teď jsme dorazili z Prahy a jsem vyřízená!! Děti taky :)
Včera jsme si udělali prochajdu po Průhonickém parku, pak přespali v kempu u Sázavy a dneska vyrazili za bulíkama do Zásmuk.. Co jsem potom zpětně počítala, tak bulíčků bylo asi 12. Takže paráda :) No, samozřemě nemůžu přijet dom s prázdnou, takže už v terárku máme 2 gekony :-))
Mám přes 500 fotek, takže když bude nějaká užitečná, hodím ji sem :)

V ZOO v Chomutově jsem byla před pár lety a líbilo se mi tam. Je to takový příjemný ZOOkoutek :) Hezčí, jak Brno (kdybych nebyla v obou, nevěřila bych :)

No a Tondo, jak jste dopadli?

15.8.2011 10:10
tancoska

XXX.XXX.64.4

joli napsal(a):
Jj, hlásila, jedem :) Teď jsme dorazili z Prahy a jsem vyřízená!! Děti taky :)
Včera jsme si udělali prochajdu po Průhonickém parku, pak přespali v kempu u Sázavy a dneska vyrazili za bulíkama do Zásmuk.. Co jsem potom zpětně počítala, tak bulíčků bylo asi 12. Takže paráda :) No, samozřemě nemůžu přijet dom s prázdnou, takže už v terárku máme 2 gekony :-))
Mám přes 500 fotek, takže když bude nějaká užitečná, hodím ji sem :)

V ZOO v Chomutově jsem byla před pár lety a líbilo se mi tam. Je to takový příjemný ZOOkoutek :) Hezčí, jak Brno (kdybych nebyla v obou, nevěřila bych :)

No a Tondo, jak jste dopadli?

Vy jste teda akčňáci :-)
Tak to je super,to se uvidíme protože stafíci i bulíci mají stejnej kruh.Poznám tě podle psa.Já jedu jen s dcerou,nehlásila jsem ale bude tam náš synovec božský Kája kterým pomůžu zasvětit je do výstavního dění.Dneska jedu s dětma do Thermálu na výstavu pavouků,tak sem dám pak taky nějakou fotku jestli se teda může fotit.Doufám že jo.
Jinak my v sobotu klasika cvičák,na Ozáka jsem zkusila novou fintu na revíru a zabralo to na šmejda vychcanýho :-).V neděli jel manžel s klukem na motorky a odpo jsem jela s dětma a psama ke kámošce na zahradu.Má to tam tak nádherný,na samotě a má k zahradě rybník.Tak jsem se s ní domluvila,má tam pozemky pro kolonii zahrádek a pronajmu si pozemek a udělám zahradu.Je tam klid,ticho a žádný lidi.Už se těším na to až začnem budovat.Holce postavím kotec a může mít toho tervíka :-).To bude relax smajlík

15.8.2011 15:59
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

Tak máme za sebou oba svou výstavní premieru. Rozhodčí Polehňa František, ocenění nadějný a ve třídě dorostu jsme byli jen dva... shodou náhod ten druhý pejsek je od nás z vesnice...:-)
Panu rozhodčímu i lidem okolo se Barney moc líbil ale neměl tak pěkný posudek kvůli tomu že je na svůj věk moc velký.. Navíc pejsek co byl s náma v kruhu má otce ve Francii který má 16 kilo, takže je malý po tátovi.. Náš má skoro 17 kilo. Posudek byl..cituju: oko tmavé, skus nůžkový, na svůj věk vysoký pes, dosud nehotové hlavy, dobrý krk? (nečitelné), mírně delší hřbet, korekt prut, dobré úhlení, pohyb úměrný věku.
Jsem trochu zklamán... Pro mne i pro něj to byla premiera a byl jsem až překvapen jak hezky chodil a dělal postoje... líbil se. je moc hezký... ale prý moc velký. Vedle druhého pejska ten rozdíl opravdu vynikl... Rozhodčí i chovatel a známý mi řekli aby pes dělal sporty a abych z něj dělal pracovního psa - že prý by neměl v CR konkurenci... no uvidíme

15.8.2011 16:22
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

kamarádka Lucka majitelka Stafbulíka Avíška (V1, vítěz třídy) to hezky nafotila... Díky Lucko a Pavle! Bárnyho a mne snad poznáte samy... :-)

15.8.2011 16:34
tancoska

XXX.XXX.64.4

Tak máme za sebou oba svou výstavní premieru. Rozhodčí Polehňa František, ocenění nadějný a ve třídě dorostu jsme byli jen dva... shodou náhod ten druhý pejsek je od nás z vesnice...:-)
Panu rozhodčímu i lidem okolo se Barney moc líbil ale neměl tak pěkný posudek kvůli tomu že je na svůj věk moc velký.. Navíc pejsek co byl s náma v kruhu má otce ve Francii který má 16 kilo, takže je malý po tátovi.. Náš má skoro 17 kilo. Posudek byl..cituju: oko tmavé, skus nůžkový, na svůj věk vysoký pes, dosud nehotové hlavy, dobrý krk? (nečitelné), mírně delší hřbet, korekt prut, dobré úhlení, pohyb úměrný věku.
Jsem trochu zklamán... Pro mne i pro něj to byla premiera a byl jsem až překvapen jak hezky chodil a dělal postoje... líbil se. je moc hezký... ale prý moc velký. Vedle druhého pejska ten rozdíl opravdu vynikl... Rozhodčí i chovatel a známý mi řekli aby pes dělal sporty a abych z něj dělal pracovního psa - že prý by neměl v CR konkurenci... no uvidíme

Tondo gratuluju,posudek je dobrej.Ta vejška tam holt je a momentálně je to špatný když je pes vyšší.Ale koukám v jak pěkným prostředí jste vystavovali :-)

15.8.2011 16:59
tancoska

XXX.XXX.64.4

Tak sice to nejsou stafíci ale myslím si že těhle krasavců se lidi bojí ještě víc než těch našich žabiček :-)).Lidi okolo zírali jak byli moje děti nadšený z chlupáčů :-)

15.8.2011 18:21
masoterianka

XXX.XXX.248.111

Tondo, nevadí, posudek je hezkej, hlavně aby se Barney líbil tobě, ty s ním žiješ. :-) Vyšší je, to se nedá nic dělat (leda uříznout nožičky:-)). Náš odchov Alchyn je taky vysoký, ale připravuje se na sport, je mladý, ale myslím, že jednou by mohl mít úspěch. Holt z jednoho psa bude šampion výstavní a z druhého sportovní, vždyť je to jedno, hlavně abyste dělali to, co vás baví oba.:-)
Podívej moje Bazuka, Bazuka je exteriérově krásná, to, co teďka frčí, ale chovat na ní nebudu a vystavovat asi taky ne, má zas jiný problém (měla šílený, dlouhodobý záněty uší způsobený přecitlivělostí na kukuřici a pšenici v granulích).

15.8.2011 18:22
masoterianka

XXX.XXX.248.111

tancoska napsal(a):
Tak sice to nejsou stafíci ale myslím si že těhle krasavců se lidi bojí ještě víc než těch našich žabiček :-)).Lidi okolo zírali jak byli moje děti nadšený z chlupáčů :-)

To jsou hezký fotky!:-) A pavoučci taky pěkný, taky bych ho brala, ale mamina by mě vyhodila z okna i s pavoukem.:-(:-)

15.8.2011 19:45
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

masoterianko ten tvůj odchov Alchimista jako by našemu bárnymu z oka vypadl - už jsem to tu psal. Tancoško - bylo to na ostravském hradu a veliká romantika... jen to horko a ty kameny a čekání celé dopoledne se mladým černým stafíkům moc nelíbilo.
My osobně jako laikovi se na mém psovi líbí ta vyváženost a forma. není to ůchodící hlava" ale krásný osvalený sportovní pes... ale na svůj věk hold vysoký. Jen mne mrzí že tam nebylo více psů, např jeho bráchové a jiní pesani z jiných vrhů. To by jistě bylo jiné hodnocení. Ten náš konkurent je opravdu exot a jak jsem psal - jeho otec je z Francie a má slabých 16 kil... On je po něm. Má už dost výstav za sebou včetně klubové. Já měl premieru, pes taky a nepomáhal mi nikdo... ale myslím že to ušlo. Spíš jsem byl překvapen jak hezky chodil a dělal postoje...trochu byl zaskočen posuzováním na stole (nečekal jsem to) a jinýma jobovkama..

15.8.2011 19:48
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

tancoska napsal(a):

:-) To je jeiný živý tvor který doma nikdy nebude... z toho má žena trauma.

15.8.2011 19:50
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

tady odkaz na fotky z výstavy od kámošky Lucky majitelky krásného černého stafbulíka Avíška... který na výstavě uspěl na V1 -
http://avishay.rajce.idnes.cz/Krajska_vystava_Ostrava/

15.8.2011 19:55
albertkh

XXX.XXX.27.146

masoterianko ten tvůj odchov Alchimista jako by našemu bárnymu z oka vypadl - už jsem to tu psal. Tancoško - bylo to na ostravském hradu a veliká romantika... jen to horko a ty kameny a čekání celé dopoledne se mladým černým stafíkům moc nelíbilo.
My osobně jako laikovi se na mém psovi líbí ta vyváženost a forma. není to ůchodící hlava" ale krásný osvalený sportovní pes... ale na svůj věk hold vysoký. Jen mne mrzí že tam nebylo více psů, např jeho bráchové a jiní pesani z jiných vrhů. To by jistě bylo jiné hodnocení. Ten náš konkurent je opravdu exot a jak jsem psal - jeho otec je z Francie a má slabých 16 kil... On je po něm. Má už dost výstav za sebou včetně klubové. Já měl premieru, pes taky a nepomáhal mi nikdo... ale myslím že to ušlo. Spíš jsem byl překvapen jak hezky chodil a dělal postoje...trochu byl zaskočen posuzováním na stole (nečekal jsem to) a jinýma jobovkama..

Tak ono na krajských moc psů ve třídách nebývá, máš ho přihlášeného na speciálku? Tam bude porovnání :-)

16.8.2011 10:47
tancoska

XXX.XXX.64.4

masoterianka napsal(a):
To jsou hezký fotky!:-) A pavoučci taky pěkný, taky bych ho brala, ale mamina by mě vyhodila z okna i s pavoukem.:-(:-)

Já zatim pročítám kde co,nechci se unáhlit.Ale je fakt že to je pěkná dekorace takový terárko.Pavouci by se stejně neměli brát do rukou,prej mají rádi svůj klid a nejlepší je je jen pozorovat.U nás jsou zatím proti moje máma a manžel.I když ten včera už měl otázku kolik takovej pavouk stojí.Že by?

16.8.2011 12:00
joli

XXX.XXX.73.182

Tondo, hlavní je, že jste s Bárnym spokojení vy, a že ti udělal radost svým chováním na výstavě. Pokud z něj nechceš mít nějakého šampiona, tak bych to tak neřešila :)

Tanci, pavouci jsou krásní:) Taky jsem nad ním přemýšlela, ale nakonec to vyhráli gekoni.. Ale kdo ví, třeba se zas zblázním a bude ještě pavouk :) Tady jeden z našich nových přírůstků :) No není parádní?:)

16.8.2011 12:02
joli

XXX.XXX.73.182

A tady ještě venčící. Asi to ale bude špatně vidět.... více zase na http://casiopeapb.rajce.idnes.cz/Sazava_a_Zasmuky

16.8.2011 15:18
tancoska

XXX.XXX.64.4

joli napsal(a):
Tondo, hlavní je, že jste s Bárnym spokojení vy, a že ti udělal radost svým chováním na výstavě. Pokud z něj nechceš mít nějakého šampiona, tak bych to tak neřešila :)

Tanci, pavouci jsou krásní:) Taky jsem nad ním přemýšlela, ale nakonec to vyhráli gekoni.. Ale kdo ví, třeba se zas zblázním a bude ještě pavouk :) Tady jeden z našich nových přírůstků :) No není parádní?:)

No je parádní :-):-)
Já ještě furt váhám,dokud si nejsem jistá tak taky pavouk nebude.Uvidím.

16.8.2011 15:20
tancoska

XXX.XXX.64.4

joli napsal(a):
A tady ještě venčící. Asi to ale bude špatně vidět.... více zase na http://casiopeapb.rajce.idnes.cz/Sazava_a_Zasmuky

Je to vidět dobře,fakt hustá fotka :-).A psi spolu byli v pohodě?Jakože na volno?To muselo být pěkný venčení :-)

16.8.2011 18:16
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

Tak když už tu ukazujete své miláčky co nejsou bull tak taky ukážu. Je to manželka s naším svatebním dárečkem samičkou leguána zeleného. Jak jsme ho v roce 2007 dostali tak to byla mini ještěrka a nyní má 140 cm a jde z toho respekt... Před pořízením Bárnyho jsem měl obavu jak se snesou a nakonec to ujde. Leguán je stejně pořád zavřený v terárku a Bárny na něj dovede koukat jako na TV... leguán na něj také. Ale přímý kontakt neriskuju protože Bárny by ji ublížil a ten její dlouhý ocas jako bič a drápy taky nejsou na parádu...
Ještě plánuju želvu nebo hada... zvířata máme oba rádi a právě pavouk je jediné co doma nikdy nebude... to žena nemusí

16.8.2011 18:17
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

koukali jste na ty fotky z výstavy? :-)

16.8.2011 19:12
joli

XXX.XXX.73.182

tancoska napsal(a):
Je to vidět dobře,fakt hustá fotka :-).A psi spolu byli v pohodě?Jakože na volno?To muselo být pěkný venčení :-)

Jj, v pohodě.. Asi 3 měli pro jistotu náhubek, ale ten šel pak stejně dolů. Jedna fenka je "nová", dvouletá, majiteli se narodilo dítě a feňule vystartovala na jeho tchýni, tak jí teď má náš chovatel. Ta měla náhubek skoro celou dobu a ještě hárala, ale vše bylo ok. Sem tam si někdo zamachroval, ale následoval řev a uklidnění :) Sem tam se někdo pokusil ulovit Badyho, ale přežil :-)

Tondo, legouška je náádherná! Je to můj sen! Ale nejdřív ten domeček :-)), potom legouška.
Na fotky jsem koukala, hezké :) A pěkné prostředí

17.8.2011 21:13
raddulik

XXX.XXX.231.225

já přidávám jednu vysmátou :-) aby bylo vidět, že i amstafové se umí smát...

17.8.2011 21:37
joli

XXX.XXX.73.182

raddulik napsal(a):

Všichni psi se umí smát, jen to někteří lidé nevidí :)

18.8.2011 05:45
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

joli napsal(a):
Všichni psi se umí smát, jen to někteří lidé nevidí :)

Ale u Amstafů a Stafbulů to nejde nevidět ... mám pravdu?:-) my lidi říkají jestli ten náš pes nemá nařízlou hubu. Má ji širokou jak krokodýl. To je nááádherný úsměv:-)

18.8.2011 16:02
tancoska

XXX.XXX.64.4

raddulik napsal(a):

Krásná fotka :-):-).Je fakt že stafíci maj ten úsměv jinej protože maj ty huby široký a maj jinej výraz v očích než třeba ovčák nebo dobrman.U těch to vypadá že maj jen otevřenou hubu.Ale viděla jsem dalmatina kterej se smál tak srandovně a hlavně na povel paničky.Oni to prej dělaj ale tenhle to uměl i když mu to panička řekla.Vycenil zuby a "cvakal" pantama že dát k tomu lidskej smích tak to vypadalo fakt srandovně :-).Kdyby neřekla že se takhle směje tak to spíš vypadalo jako cenění zubů akorát že bez vrčení.

22.8.2011 13:31
joli

XXX.XXX.73.182

Jj, zapadáme :)
Kam jste všichni zmizeli?
Tady jeden smíšek z výstavy ve Varech :)

22.8.2011 19:13
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

Mám dvě zprávy. Ta špatná je ta že jsem se dnes dozvěděl že mi v rámci šetření nebude prodloužena pracovní smlouva a od 1 října jsem na UP. A ta dobrá je ta že budu se psem co si jen bude přát.. .
Jinak jsme včera byli na výletě v jeseníkách na Rejvízu a Mechových jezírkách... nádherná příroda a čistý vzduch. Sjel jsem i do lázní Jeseník ale musel jsem to otočit protože se tam nesmí s pejskem... škoda

22.8.2011 22:48
joli

XXX.XXX.73.182

Mám dvě zprávy. Ta špatná je ta že jsem se dnes dozvěděl že mi v rámci šetření nebude prodloužena pracovní smlouva a od 1 října jsem na UP. A ta dobrá je ta že budu se psem co si jen bude přát.. .
Jinak jsme včera byli na výletě v jeseníkách na Rejvízu a Mechových jezírkách... nádherná příroda a čistý vzduch. Sjel jsem i do lázní Jeseník ale musel jsem to otočit protože se tam nesmí s pejskem... škoda

Tondo, bez práce jsme dva:) Já teda budu mít malinkou brigádičku jednou týdně, tak aspoň něco.. Ale v Tescu už nejsem potřebná :-))
Do lázní většinou psiska nesmí.. U nás v Mariánkách na kolonádě si se psem taky neškrtneš.. Proto je vždycky lepší si zjistit, kam s pesanem můžeš a kam ne..

23.8.2011 08:43
ammy

XXX.XXX.98.60

Tak jsem vám o víkendu zažila šok. Jak se vyjádřil můj manžel, stálo to za vyfocení. Holčina tak 12 let, v růžovém oblečku, na procházce s pitem ve městě smajlík. Pit měl kšíry a na nich připnutý jojovodítko smajlíksmajlíksmajlík!!! Holka zapřená nohama v chodníku a "hráli" na přetahovanou. Adepti do zpráv na Novu. Úplně se mi udělalo špatně, když jsem to viděla. Jen tak dál a zakážou nám ty psy opravdu velmi brzy!

23.8.2011 17:24
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

Ammy co to je "jojo vodítko"? Jestli myslíš flexinu tak to bych chtěl na Pitovi vidět:-) Když byl Bárney malý a já byl na Národní výstavě v Ostravě tak jsem se ptal lidí co měli stafbula zda mají i flexinu a že o ní uvažuju... většinou se začali hlasitě smát... Stafbul a flexina? No tak to ho budete mít muset hezky vycepovaného a ve flexině ocelové lankosmajlík

23.8.2011 18:07
tancoska

XXX.XXX.64.4

Ammy co to je "jojo vodítko"? Jestli myslíš flexinu tak to bych chtěl na Pitovi vidět:-) Když byl Bárney malý a já byl na Národní výstavě v Ostravě tak jsem se ptal lidí co měli stafbula zda mají i flexinu a že o ní uvažuju... většinou se začali hlasitě smát... Stafbul a flexina? No tak to ho budete mít muset hezky vycepovaného a ve flexině ocelové lankosmajlík

Tondo,vodítko "jojo" bylo asi myšleno vodítko s amortizací.Používaj ho lidi co dělaj dok treking.Znám dost lidí co na stafíka flexinu mají a jsou rádi.Já si jí chci taky pořídit,u nás je vyhláška a ráno když venčím po tmě tak nerada šlapu do hoven.Jinak co vím tak Giant je odolný,myslím že to je pro největší psy.Kámoška měla flexinu do 25kg a měla pořádnýho stafíka a vydržela jí do teď ;-).A když se ti pes nenaučí 100% přivolání nebo nedokážeš odbourat aby lovil tak flexinu uvítáš ;-)

23.8.2011 18:19
denulka

XXX.XXX.229.54

Proč ne? Já běžně používám Flexi páskové do 35 kg :-) na venčení po sídlišti je fajn. Na akce, kde je spousta psů ale beru klasické vodítko. Pár pitů už jsem na flexi taky viděla :-)

23.8.2011 18:20
dorae

XXX.XXX.90.145

Já flexinu používám na 60kilového bandoga a jsem s ní moc spokojená.Pes poslouchá a chodí u nohy ale ve městě ho na volno nepouštím nemá rád psi samce. Určitě má na flexině víc volnosti než třeba na metrovém vodítku.Aktivity má hodně,jezdím cvičit za město:-).Horší je to se psi kteří neposlouchají a tahají jak o život a je to jejich jediná aktivita,že jdou ven kolem baráku tam je flexina i nebezpečná a proto ji potom lidi nazvali jojo vodítko protože se s ní nadělá víc škody než užitku.

23.8.2011 18:20
denulka

XXX.XXX.229.54

tancoska napsal(a):
Tondo,vodítko "jojo" bylo asi myšleno vodítko s amortizací.Používaj ho lidi co dělaj dok treking.Znám dost lidí co na stafíka flexinu mají a jsou rádi.Já si jí chci taky pořídit,u nás je vyhláška a ráno když venčím po tmě tak nerada šlapu do hoven.Jinak co vím tak Giant je odolný,myslím že to je pro největší psy.Kámoška měla flexinu do 25kg a měla pořádnýho stafíka a vydržela jí do teď ;-).A když se ti pes nenaučí 100% přivolání nebo nedokážeš odbourat aby lovil tak flexinu uvítáš ;-)

Pavli "jojo" vodítko se říká flexině :-)

23.8.2011 19:19
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

na té výstavě tenkrát byl jen jediný pes stafbull na flexině... ale paní ho měla na té největší na velké psy a vypadalo to blbě..kolo jak na starý film. paní říkala že mu koupila flexi do 25 kg ale to prdlo za 14 dní a tak vzala větší a to prdlo po měsíci... To velké sice drží ale není hezké na pohled. Jinak na venčení kolem paneláku a na vychovaném psovi to je ok... Ale jinak raději něco pořádného..

24.8.2011 01:21
denulka

XXX.XXX.229.54

na té výstavě tenkrát byl jen jediný pes stafbull na flexině... ale paní ho měla na té největší na velké psy a vypadalo to blbě..kolo jak na starý film. paní říkala že mu koupila flexi do 25 kg ale to prdlo za 14 dní a tak vzala větší a to prdlo po měsíci... To velké sice drží ale není hezké na pohled. Jinak na venčení kolem paneláku a na vychovaném psovi to je ok... Ale jinak raději něco pořádného..

Tak na výstavu bych Flexi nebrala :-) Asi záleží, od jaké firmy měla, protože třeba co vím, tak Flexi je hodně odolná a kvalitní. Ta moje už několik pořádných trhanců vydržela, když jsem byla s někým zapovídaná a Ebi zhlídla zajíce a jala se ho ulovit :-) to samé s kočkama.....kolikrát nestačím flexinu ani stopnout a stále drží. Ona je kolos o váze 19 kg a když zabere, tak má páru. Ty mega flexiny vypadají u stafíka divně.

24.8.2011 23:29
beraniste

XXX.XXX.234.57

:-) Kdes prosímtě přišel k tomu jménu?
ČasKrmení.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík