Nádherná štěňata kříženců hledají domov -Praha

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.8.2011 14:56
roxy live

XXX.XXX.108.45

Dobrý den,

nabízím krásná štěnátka kříženců. Jedná se o 4 pejsky a 2 fenečky. Štěnátka nejsou z mého chovu nabídku pouze zprostředkovávám aby štěnátka neskončili v útulku, bohužel došlo k nechtěnému krytí u paní která si jejich odchov zrovna nemůže finančně dovolit. Matka štěnátek je kříženec jezevčíka s labradorem. Je jim cca 6 týdnu a prodáme za je za symbolickou cenu, penízky pak použijeme na podvázání vaječníků u fenky aby se tato nehoda již neopakovala. Chceme aby se prckové dostali do milujících rodin, budou to úžasní společníci už ted jsou to vymazlená štěnátka.

Pokud by měl někdo vážný zájem kontaktujte mě na karluca@seznam.cz

6.8.2011 20:01
lavacca

XXX.XXX.1.3

A tatínka nevíte ani přibližně? Uvažujeme o parťákovi k naší fenečce z útulku a jsou fakt krásná. Ale chceme pejska max. střední velikost (tj. do 50 cm v kohotku). A tedy fenečku, aby nebyla nejde bože nehoda..

7.8.2011 01:45
roxy live

XXX.XXX.108.45

Tatínek je na předposlední fotce, je to také černý kříženec střední velikosti, pokud máte zájem napiště na karluca@seznam.cz a můžeme dohodnout nezávaznou návštěvu a věřím že vás jedna z fenek okouzlí :)

8.8.2011 10:36
lavacca

XXX.XXX.1.3

roxy live napsal(a):
Tatínek je na předposlední fotce, je to také černý kříženec střední velikosti, pokud máte zájem napiště na karluca@seznam.cz a můžeme dohodnout nezávaznou návštěvu a věřím že vás jedna z fenek okouzlí :)

Díky za odpověď. Nakonec jsme se ale rozhodli ještě s pořízením štěnda počkat - dva puberťáci najednou by byl asi moc velký záhul. Ale držím palečky, aby štěnda našla brzy nový domov. Jsou roztomilá, tak se snad zadaří. :-)

10.8.2011 22:38
roxy live

XXX.XXX.94.9

Zdravím,

tak zatím má paní stále všech 6 štěnat. Pro flekatou holčičku už má údajného zájemce a já možná budu mít také . Dneska jsem byla prcky omrknout a přinesla jsem pejskům odčervení, na veterině jsem dostala pro štěnata nějaké granulky. Prosím zeptejte se po známích jestli by se pro nějakého z prcků nenašlo místo. Paní je bez práce, alkoholička v baráku bez vody a elektřiny a pejsky do budoucna finančně nezvládne a skončí v útulku jako předchozí vrh, rostou jako z vody. Dnes jsem jí domlouvala aby fenku nechala vykastrovat tak snad se zadaří.

Děkuji za případnou pomoc a drže palce at si štěnátka najdou fajn rodiny.

Karolína emal : karluca@seznam.cz

26.8.2011 10:17
roxy live

XXX.XXX.119.24

Tak stále jsou ještě nezdananá 4 štěnata a rostou jako z vody. Dva černí kluci, jeden bílo černý a fenečka tak prosím pokud by jste o někom věděli neváhete se na mě obrátit. Jedno štěně je ještě ke všemu celé od vosku, jelikož paní svítí svíčkama a ta se bohužel na jedno ze štěnat zvrhla :/

26.8.2011 13:45
floyd

XXX.XXX.18.54

roxy live napsal(a):
kluk

Ach jo, kdyby tak člověk mohl mít víc psů....

26.8.2011 19:09
zuzina

XXX.XXX.123.184

roxy live napsal(a):
Tak stále jsou ještě nezdananá 4 štěnata a rostou jako z vody. Dva černí kluci, jeden bílo černý a fenečka tak prosím pokud by jste o někom věděli neváhete se na mě obrátit. Jedno štěně je ještě ke všemu celé od vosku, jelikož paní svítí svíčkama a ta se bohužel na jedno ze štěnat zvrhla :/

Máte je i na facebooku?

29.8.2011 13:24
roxy live

XXX.XXX.119.24

Tak všichni pejskové už maji domov ! :) smajlík Ted už jen zabránit aby fenka neměla další prcky.

Pivona

25.9.2012 17:32
Pivona

XXX.XXX.209.234

dobrý den chtela jsem se zeptat zda mamte jeste nejaka stenatka a co myslite symbolicka cena mela bych velky zajem tak se tesim brzy na vasi odpoved spozdravem hezkeho dne Ivona Kokiova

25.9.2012 18:02
tereza.128

XXX.XXX.207.198

Pivona napsal(a):
dobrý den chtela jsem se zeptat zda mamte jeste nejaka stenatka a co myslite symbolicka cena mela bych velky zajem tak se tesim brzy na vasi odpoved spozdravem hezkeho dne Ivona Kokiova

:-) Ta diskuze je rok stará, takže ze štěňátek jsou dospělí psi.:-) A jestli zadavatelka dodržela slovo, je fena kastrovaná nebo sterilizovaná.

Přidejte reakci

Přidat smajlík