Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.8.2011 00:48
suszenka

XXX.XXX.208.106

Zdravávím.
Mám pejska křížence NO a RTW, 60 kg, 10 let. chtěla bych se zeptat na váš názor na granule od Fitminu. Nebo nějaké kvalitnější než Bono a spol, ale zase ne moc drahé, protože prostě nemám měsíčně 1500,- na žrádlo pro psa. Děkuji za rady.

26.8.2011 09:21
conty

XXX.XXX.224.76

suszenka napsal(a):
Zdravávím.
Mám pejska křížence NO a RTW, 60 kg, 10 let. chtěla bych se zeptat na váš názor na granule od Fitminu. Nebo nějaké kvalitnější než Bono a spol, ale zase ne moc drahé, protože prostě nemám měsíčně 1500,- na žrádlo pro psa. Děkuji za rady.

Kupuju Brit a spokojenost.Ale dávám i vařené maso s těstovinami nebo rýží.:-)

26.8.2011 09:41
nneerraa

XXX.XXX.165.66

Zdravím (pro zadavatelku).
taky se ke mě dostal pesan NOx RTW, je to nalezenec a je úžasný. Krmím granulema Fitmin, nemůžu si stěžovat, pes prospívá, 2 x týdně na cvičáku, nemá s těmito granulemi problém.
Písni mi prosím na emai nneerraa@seznam.cz

:o)))

26.8.2011 11:24
czizecka

XXX.XXX.106.200

Krmím fitmin páč mi došlo maso, už půl pytle sežrala a vypadá to že prospívá, ale pořád se drbe a to je odblešená tak nevim jestli to není těmi granulemmi, ale každý pes jiná ves

26.8.2011 15:45
tancoska

XXX.XXX.64.4

czizecka napsal(a):
Krmím fitmin páč mi došlo maso, už půl pytle sežrala a vypadá to že prospívá, ale pořád se drbe a to je odblešená tak nevim jestli to není těmi granulemmi, ale každý pes jiná ves

Já je zkusila protože znám někoho kdo s nima krmí.Psům moc chutnali ale pes byl docela hubenej a čuba mi hodně línala.Tak jsem zkrmila pytel a objedna naše původní.Ale jak říkám,moje známá je spokojená.

26.8.2011 18:07
suszenka

XXX.XXX.208.106

Děkuji za rady. vyzkouším ty fitminy a uvidím. Snad budou chutnat. dodávám jednu pózující fotečku :D

nneerraa: psala jsem mail, ale vrátil se. bud mas plnou schranku nebo mi to zase blbne, pac se mi to už stávalo.. kdyžtak písni na suszenka@seznam.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík