Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.9.2011 22:12
axl

XXX.XXX.15.84

Zdravim. Mam takovej dotaz, mam Jack Russellika a tan nema prakticky zadnou podsadu. Takze ohrana srsti je temer zadna. V lete hure zvlada to teplo a v zime je to jeste horsi. Da se nejakym zpusobem podporit rust srsti, podsady?Kdyz sahnu jinyho Russellika, tak citim dost srsti a ne to holatko, co mame mysmajlík:-). Mate nekdo s tim zkusenosti?Diky

12.9.2011 06:50
krysak

XXX.XXX.147.214

axl napsal(a):
Zdravim. Mam takovej dotaz, mam Jack Russellika a tan nema prakticky zadnou podsadu. Takze ohrana srsti je temer zadna. V lete hure zvlada to teplo a v zime je to jeste horsi. Da se nejakym zpusobem podporit rust srsti, podsady?Kdyz sahnu jinyho Russellika, tak citim dost srsti a ne to holatko, co mame mysmajlík:-). Mate nekdo s tim zkusenosti?Diky

Jestli ho máte doma, buďte rádi, že ji nemá, neskutečně by línal. Že by špatně snášel vedro a zimu se mi nezdá, měli jsme hladkou jezevčici a pohoda, v zimě byla pořád v pohybu, ani žádný obleček nepotřebovala. Natož jack...

12.9.2011 07:55
inusanka

XXX.XXX.175.11

Pro růst a kvalitu srsti se doporučuje na prvním místě vitamin H - mám odzkoušeno, mořská řasa, oleje lososový, pupalkový atp. Já používám ten Biotin opravdu leta, je určitě účinnější než ta řasa. Nemůže to uškodit, vyzkoušejte

12.9.2011 08:29
axl

XXX.XXX.15.84

Jack je znamej tim, ze ho pocasi nerozhodi, ale nas je asi vyjimka. Fakt je to holatko oproti jinym. Nebude dlouho trvat a teploty pujdou dolu a on snad uz 15 stupnich klepe kosu.
Nejaky pripravky jsem nasla, tak zkusime. Diky.

12.9.2011 11:36
nexxi

XXX.XXX.185.194

my máme dobrý zkušenosti se zinkem, třeba pamlsky zinpro jeslti se ještě dělají

Přidejte reakci

Přidat smajlík