Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.9.2011 16:39
hanele

XXX.XXX.152.11

Prosím všechny, kdo máte maltézáčky a stříháte je, vložte sem fotky ostříhaných pejsků pro inspiraci. Objednala se ke mně paní na stříhání, tak se chci inspirovat a ukázat jí i nějaké fotky, aby si mohla vybrat jak by chtěla svého pejska ostříhat ...
Děkuji! :-)

16.9.2011 09:59
cinkalu

XXX.XXX.11.162

Nejsem přítelem stříhání dlouhosrstých psů, ať si koupí krátkosrstého a neprzní dlouhosrsté psy, ale měla jsem maltézáčka, který vyrostl do velikosti 30 cm, tak jsme ho začali stříhat na lvíčka, vypadal luxusně a nikdo nám nevěřil, že to není lvíček :-))
ale tento strih jste asi neměla na mysli

16.9.2011 13:16
hanele

XXX.XXX.152.11

cinkalu napsal(a):
Nejsem přítelem stříhání dlouhosrstých psů, ať si koupí krátkosrstého a neprzní dlouhosrsté psy, ale měla jsem maltézáčka, který vyrostl do velikosti 30 cm, tak jsme ho začali stříhat na lvíčka, vypadal luxusně a nikdo nám nevěřil, že to není lvíček :-))
ale tento strih jste asi neměla na mysli

Já nikomu nekecám do toho, co si pořizuje za psa a co s ním dělá (pokud mu samozřejmě neubližuje, žejo). Kdyby každej dlouhosrstej pes musel zůstat dlouhosrstej, myslím, že některá plemena by možná i vymřela a to by myslím byla škoda. I když to množství "jorků" ... :-(
Prostě mají maltézáčka a chtějí ho nějak prakticky ostříhat. Paní se dívala na netu na nějaké fotky a nic se jí nelíbilo, nechce ho ostříhat na blbečka, jen prostě zkrátit aby to bylo praktické. No a když se můžeme podívat na fotky a říct si: takhle chci hlavu, ale to tělo se mi víc líbí u toho druhého, tak je to prostě jednodušší. Myslím, že na lvíčka by se jí to nelíbilo a ani to takhle na podzim nepovažuju za vhodné. Ale mohlo to vypadat zajímavě ... !

Přidejte reakci

Přidat smajlík