Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.9.2011 09:30
axl

XXX.XXX.15.84

Ahojte, nase babicka ma malou krizenku, ktera neustale na dvore i zahrade vyhrabava diry. Jsou uz snad vsude a docela hluboky. Jde hlavne oten dvur, dela tam v jednom miste diry, kdy se uz snad jednou podhrabe pod barak. Je najaky figl, jak ji to misto znechutit? Vzdy se to jen zase zasype a treba i naskladaji nejaky veci, ale ta potvurka se zase podhrabe. Mate nejaky babsky rady nebo znate nekdo neco, co by ji z toho mista odradilo? Dikyza tip

18.9.2011 14:21
veradisia

XXX.XXX.119.11

axl napsal(a):
Ahojte, nase babicka ma malou krizenku, ktera neustale na dvore i zahrade vyhrabava diry. Jsou uz snad vsude a docela hluboky. Jde hlavne oten dvur, dela tam v jednom miste diry, kdy se uz snad jednou podhrabe pod barak. Je najaky figl, jak ji to misto znechutit? Vzdy se to jen zase zasype a treba i naskladaji nejaky veci, ale ta potvurka se zase podhrabe. Mate nejaky babsky rady nebo znate nekdo neco, co by ji z toho mista odradilo? Dikyza tip

To záleží na tom proč to dělá,jestli z nudy tak tam je to jasné,chodit s ní na procházky a dát jí pořádné vybití energie a pokud to dělá prtotože jí to baví tak jí kupte pískoviště a zahrábávejte jí tam něco co má ráda ať si hrabe tam

18.9.2011 21:05
axl

XXX.XXX.15.84

Dela to bohuzel z nudy. babicka uz na tom neni uplne nejlip a ten cas venku uz s ni taky moc netravi, takze nuda. Tu jsem si myslela smajlík

19.9.2011 09:44
rachel

XXX.XXX.191.226

Mám také chorobného hraboše, lítám s ním pořád na kole, na cvičáku, plaveme - pohybu dost, takže vždy padne fyz. i psych. vyčerpán. Ale pak se zmůže a hrábne si.
Nám se osvědčily dát na zem kusy kari-sítí...:-)
Myslím si, že hrabe kvůli myším.

20.9.2011 21:57
vitacit

XXX.XXX.178.2

Mám vyzkoušený, že když mi pes hrabe, tak do té díry zahrabu jeho kakejš. Pak už tam nehrábne....

22.9.2011 20:58
memmory

XXX.XXX.252.42

vitacit napsal(a):
Mám vyzkoušený, že když mi pes hrabe, tak do té díry zahrabu jeho kakejš. Pak už tam nehrábne....

Moji psi milují hrabání děr a myšek , ale jen tam kde můžou ... jinak stačí přidat práce a zábavu a hrabet nebude ...

23.9.2011 10:50
jessika1

XXX.XXX.226.136

Nas pes taky hrabe jenze nam to nevadi aspon se nenudi a nevymysli blbosti poridili jsme si ho tak toto jeste prekousneme a aby to nedelal to je tezke kdyz ted misto psa tu hrabe krtek a po nem je to jeste horsi a nas pes jde a hrabe krtka takze si nepomuzeme

23.9.2011 12:44
czizecka

XXX.XXX.106.200

Myslíte že hrabáním by si mohl pes ucpat dutiny? Jako když vdechne tu hlínu... Měla jsem cane corso a ta hrabala na poli moc ráda, ale pak byla několik dní nedoslýchavá... tak jsme jí to zakazovali. Stalo se to pokaždé když hrabala...

29.9.2011 09:28
kadlik

XXX.XXX.11.87

buďte rádi, že hrabe ho hlíny... Moje čuba v pubertě. když byla sama, hrabala do zdí. Za dopoledne, co jsem byl v práci, dokázala na chodbě staršího baráku odstranit z cihel půlmetrový flák omítky, a i ze spár mezi cihlama.... Suchá omítková směs byla mým věrným pomocníkem...:-))

10.10.2011 22:49
jarda.d

XXX.XXX.160.127

nasyp do díry pytlík pepře a máš klid ..jak tam strčí čumak tak jí to hrabaní hodně rychle přejde.je to sice trochu drsná metoda ale mě se to osvědčilo nic jinýho nepomohlo.:-|smajlík

11.10.2011 20:25
axl

XXX.XXX.43.64

Jenze ona nehrabe stejnou diru vicekrat, ale vzdy novou. na zahrade to vypada jak po utoku krtku smajlíksmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík