Stekani na sousedovic psa

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.10.2011 16:58
misha

XXX.XXX.17.11

Ahoj, mam 2 fenky (krizenku a NO) a problem je, ze neustale stekaji na sousedovic psa pres silnici. Nevadi mi, kdyz stekaj, kdyz jde nekdo okolo, konec koncu NO mame predevsim na hlidani, ale tohle je masakr. Sousedka ma psa v kotci, ale jelikoz nastoupila do duchodu, tak si cubu pusti, kdyz jde treba plit zahradu (nekolik hodin) a to se nase feny muzou zblaznit! Mam maly miminko, takze kdyz spustej, jakmile usne, tak je to dost na palici. Zatim to resim tak, ze je privolam a zavru do domu. Ale NO by mela byt venkovni, proto bych ji chtela nejakym zpusobem naucit, aby si sousedovic cuby nevsimala (ta nastesti tem nasim trubkam neodpovida, je rada, ze je venku z kotce, takze si tam jen tak pobiha...). Napada vas nejake reseni, jak ji to naucit?

12.10.2011 17:38
rapotacka11

XXX.XXX.73.135

Že by naučit štěkat na povel ?
A klid na povel ?
Štěkej !
Klid !
(ale to učím psa hodně brzy)

13.10.2011 14:55
assil

XXX.XXX.216.60

misha napsal(a):
Ahoj, mam 2 fenky (krizenku a NO) a problem je, ze neustale stekaji na sousedovic psa pres silnici. Nevadi mi, kdyz stekaj, kdyz jde nekdo okolo, konec koncu NO mame predevsim na hlidani, ale tohle je masakr. Sousedka ma psa v kotci, ale jelikoz nastoupila do duchodu, tak si cubu pusti, kdyz jde treba plit zahradu (nekolik hodin) a to se nase feny muzou zblaznit! Mam maly miminko, takze kdyz spustej, jakmile usne, tak je to dost na palici. Zatim to resim tak, ze je privolam a zavru do domu. Ale NO by mela byt venkovni, proto bych ji chtela nejakym zpusobem naucit, aby si sousedovic cuby nevsimala (ta nastesti tem nasim trubkam neodpovida, je rada, ze je venku z kotce, takze si tam jen tak pobiha...). Napada vas nejake reseni, jak ji to naucit?

Nejde na něco na plot, aby skrz něj nebylo na sousedova psa vidět. Rohože, prkna, cokoliv.

13.10.2011 18:09
misha

XXX.XXX.17.11

Dali jsme tam rakos a ten rozkousala :-( Casem chceme vymenit plot, ale bude to chvili trvat.

15.10.2011 23:04
memmory

XXX.XXX.252.42

misha napsal(a):

No já teda nechci rýpat, ale tohle mi příjde jako velice zvláštní věc že není možné uklidnit své vlastní psy aby držely hubu když to tak napíšu ... chodíte s nima mezi cizí psy ?? Na ně taky štěkají ? Nebo jsou v klidu ? Je spíš zarážející že nemají důvod na sousedovic psa štěkat když on si jich nevšímá .... smajlík

15.10.2011 23:26
jessika1

XXX.XXX.226.136

memmory napsal(a):
No já teda nechci rýpat, ale tohle mi příjde jako velice zvláštní věc že není možné uklidnit své vlastní psy aby držely hubu když to tak napíšu ... chodíte s nima mezi cizí psy ?? Na ně taky štěkají ? Nebo jsou v klidu ? Je spíš zarážející že nemají důvod na sousedovic psa štěkat když on si jich nevšímá .... smajlík

to je mi zahadasmajlík

16.10.2011 07:57
misha

XXX.XXX.17.11

memmory napsal(a):

Memmory, sousedovic pes opravdu neni jedinej, kteryho by videli :-) Se psama se bezne stykaji. Stekaj na psy za plotem.... Nevadi mi, kdyz stekaj, kdyz jde nekdo okolo, aspon vim, ale tohle me stve. Takze to zatim resim odvolnanim a dam jim "misto". V baraku vetsinou zkusej taky blafnout, ale okriknu je a hotovo. Venku proste jak tu sousedovic cubu videj, jak tam lita, tak to jde hur.....

16.10.2011 14:54
sabina

XXX.XXX.60.81

Neznám NO, kterej by neječel za plotem na cokoliv jak pominutej. Pokud nezvládají povel ticho! Tak udělat plot tak, aby nebylo vidět ven. Mám psa v bytě a představa že bude hučet na každého kdo jde kolem a že jsme v přízemí...tak mě asi nepoděkuje zbytek baráku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík