Dobrý den,
nabízím fotografování pejsků v Rudné a okolí, případně po domluvě mohu dojet i do vzdálenějších míst.
Focení veku, v pohybu, s páníčkem i bez páníčka, portréty..Zkrátka, co si vymyslíte.
Měl by někdo zájem..???
email hlozi@seznam.cz
Kdyby mel nekdo zajem , taky delame fotecky na amaterske urovni ale s laskou..
Jsme z Brna
hlozi
napsal(a):
Dobrý den,
nabízím fotografování pejsků v Rudné a okolí, případně po domluvě mohu dojet i do vzdálenějších míst.
Focení veku, v pohybu, s páníčkem i bez páníčka, portréty..Zkrátka, co si vymyslíte.
Měl by někdo zájem..???
email hlozi@seznam.cz
Rudná u Prahy? My jsme z Plzně.
Mám goldeního kluka :)
hlozi
napsal(a):
Jj, Rudná u Prahy. Písněte mi na email hlozi@seznam.cz, domluvíme se :-)
Máte tam mejlíka
Rád bych upozornil na server, kde se setkávají fotografové psů a pánové www.Sedmikrasky.EU. Co se týká fotografů, mrkněte do profilů Antonína Malého (náš přední psí fotograf), Anety Jungerové a Michala Sironě. Co se týká modelů, těch tam je... :-)
Také ráda fotím hlavně pejsky jsem tedy také zapálený fotograf amatér ale kdyby přeci jen měl někdo zájem můžeme se dohodnout a ráda udělám fotky jak jen pejska tak i společnou s páníčkem či paničkou :) Jsem z Prahy 5 - Lužin, piště na email karluca@seznam.cz Bohužel nevím proč mě sem nejdou vkládat fotky aby jse ukázala svojí práci tak se pokusím to nějak rozchodit případně Vám ráda zašlu ukázku na email.
roxy live
napsal(a):
Také ráda fotím hlavně pejsky jsem tedy také zapálený fotograf amatér ale kdyby přeci jen měl někdo zájem můžeme se dohodnout a ráda udělám fotky jak jen pejska tak i společnou s páníčkem či paničkou :) Jsem z Prahy 5 - Lužin, piště na email karluca@seznam.cz Bohužel nevím proč mě sem nejdou vkládat fotky aby jse ukázala svojí práci tak se pokusím to nějak rozchodit případně Vám ráda zašlu ukázku na email.
Tak pár fotek jsem nahrála zde :
http://kajafoto.rajce.idnes.cz/Psi
Dejte svoje fotky na www.Sedmikrasky.EU, a sem pak jen odkaz :-)