Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.10.2011 21:50
monika s

XXX.XXX.216.68

Aby toto téma nezapadlo úplně...
Včera od nás odešlo poslední "M" prtě, tak je tu trochu smutno...

23.10.2011 10:55
darek

XXX.XXX.145.216

Omlouvám se ,ale nějak mi neda dát to sem
A ještě jeden postřeh zvenčí : nedávno po dlouhé době přiskočil zápis z výborové a členské schůze. Ten kdo ho psal nezná základní jednací povinnosti a nestydí se za to. Když KRAOPu nevadí ani takto psané zápisy....Zápis má následovat po dané schůzi. Musí být datum kdy byl vyhotoven a kým, dále může obsahovat datum vložení na web což nemusí být shodné. V zápise musí být zaznamenané skutečnosti tak jak byly projednávány. V zápise nemůžou být hodnoceny události a jakési plnění a neplnění ze ZÁŘÍ. To patří do kontroly usnesení , kde se má provádět a hodnotit plnění úkolů. Jenže usnesení nět. Všechno je to namatlané zpětně a to tak moc zpětně že to splývá v čase až do září, to by ten zapisovatel musel být jasnovidec. No možná je, co já vím? A zase - problém není že píše zápis kdosi sice gramotný ale neschopný, ale že to nevadí členům. Asi je jim to všecko jedno. :43:

toto je napsáno na středoasiatech od paní Máši .
Není členem a nikdy nebyla ,ale má spoustu keců co by členové měli dělat smajlík odkud asi vítr vane smajlík.
No a tedkom už nakonec uplná perlička od Pí Mayerové jak najednou vše uveřejňuje jaká je světice no je to k zamyšlení .
Že by strach že jí teče do bot a někdo si odvážil jít proti ní jít
.Tak to se musi potrestat jak si to mohli dovolit :-|.Tolik let škodí a lidé se jí boji a najednou ejhle nějaká Wágnerová si to dovolila .smajlík.A normálně si dovolí veřejně psát když všichni ví o co jde ...smajlík
A úplně nejvíc mě baví jak se domáhají fotek z Uničova že by jim ty holky tak chyběli smajlíkhaha všichni moc dobře víme každý z nich vzal 2 psy a tedkom se kasají kolik jich bylo směšné ..
At je KRaAOP jaký chce mělo by se tekom pomoci té paní Wágnerova že se pokusila něco změnit :-).
Omlouvám se že píši zde ,ale bohužel na středoasiatech nejsem zaregistrovaný ..

Kontaktuji paní Wágnerou s pomocí .Kdo se přidá ...

27.10.2011 17:24
makrela

XXX.XXX.1.10

Dlouho jsem zvažovala zda tuto otázku tady otevřít, protože se mi zdá, že tady málokoho zajímá jak skutečně funguje výbor a co je skutečností. Po včerejší návštěvě zástupce výboru klubu jsem dala na naléhání mnoha lidí a rozhodla se zde napsat.
Předtím jen krátké shrnutí:
za minulého předsedy: cca 120 členů
Počet členů 2010: 85 členů
Počet členů 2011: 95 členů ( z toho možná 14 aktivních členů vlastnících plemeno SAO, několik z nich je současně vlastníkem KAO)
Včerejší návštěva členky výboru paní Románkové mne dovedla k rozhodnutí zde napsat zcela veřejně mé stanovisko. Proč taky ne, dnes mne žádná mlčenlivost nezavazuje. Dospěla jsem k závěru, že tyto věci nedokáži dále řešit za zavřenými dveřmi, jak by bylo dle mého správné. Čekala jsem na vyjádření klubu…a to přišlo, další je na cestě a ten mne odkáže k členské schůzi. Určitě ho sem dám…
Část Kopie dopisu adresovaného výboru klubu:
Dne 22.10.2011 paní Románková odmítla osobně ode mne převzít dokumentaci členů klubu v momentě, kdy jsem jí požádala, aby mi převzetí dokumentů potvrdila písemně. Paní Románková mi sdělila, že má příkaz nic nepodepisovat od předsedkyně klubu paní Adamové a v případě, že budu požadovat převzetí oproti podpisu, dokumenty nepřevzít. Dále tvrdila, že není její povinností si převzaté dokumenty skontrolovat . Stejně tak odmítla paní Románková potvrdit písemně, že předloženou dokumentaci členů odmítla převzít .
Co si o tom myslet?
Je zajímavé, že se revizní komise ani výbor klubu nezajímá ani o účetní doklady….ty nepotřebují?

27.10.2011 17:27
makrela

XXX.XXX.1.10

Je velmi zajímavé, že ne jen členové výboru, ale ani předsedkyně neví kdo má na starosti dokumentaci chovných jedinců SAO.......bez komentáře

Dopis od výboru klubu, převzatý dne 11.10 2011 :
Ve znění tohoto dopisu předsedkyně uvádí jako důvod mého odvolání rozhodnutí výboru…pro mé jednání v tomto roce v nesouladu se stanovami…….poněkud vádní, na základě takového tvrzení bez uvedení konkrétního údajného přestupku proti stanovám klubu a bez prokázání tohoto přestupku, ne že nemůže dle občanského zákoníku, ale ani dle stanov klubu výbor nikoho odvolat.
Pro prokázané porušení stanov má výbor právo vyloučit člena z klubu. Ale tento přestupek musí být jasně specifikován, musí být zcela konkrétní a prokázán a samozřejmě s danou osobou projednán. Nemůže se učinit jen tak z něčí zvůle rozhodnutí, ničím nepodložené (viz.občanský zákoník). V žádném případě nenáleží výboru právo odvolání člena výboru.
Postup, který měl výbor zvolit je níže…. V této chvili je postup výboru protiprávní a proti stanovám klubu KRaAOP.
Viz. Stanovy klubu (potažmo občanský zákoník):
Stanovy klubu:
I. Správa klubu
ČS svolává předseda klubu, a to nejméně jednou v kalendářním roce do 15.3. písemnými pozvánkami nebo formou klubového zpravodaje / webu alespoň 15 dní předem. Předseda klubu může svolat mimořádnou ČS, jestliže je potřeba neprodleně řešit zásadní otázky, které přesahují kompetence výboru klubu.
Do výlučné pravomoci výroční ČS patří:
• volit a odvolávat členy výboru klubu a revizní komise
• schvalovat změny a doplňky stanov klubu
• schvalovat změny a doplňky chovatelského, zápisního a bonitačního řádu protinávrzích
• schvalovat výši zápisného, členských příspěvků, bonitace, apod.
• rozhodovat o zániku klubu a způsobu likvidace jeho majetku
• zrušit rozhodnutí výboru

Tvrzení paní předsedkyně , že mé jednání v průběhu roku je v rozporu se stanovami je přinejmenším zavádějící:

Dne 6.3.2011 proběhla členská schůze, kde byl volen nový výbor klubu. Zvolena: třetím nejvyšším počtem hlasů

Dne 30.4.11 proběhla výborová schůze - viz . zápis na str. KRaAOP – žádná připomínka k mému jednání, žádná nespokojenost

Ale za to jsem při včerejší kontrole tohoto zápisu zjistila, že chybí dva podstatné body, které asi nedopatřením a zde nedostaly:
1. Výstup paní Vágnerové za prosazení – oficiálního barevného rázu u KAO tzn. modrou barvu povolit do chovu a tyto jedince snad vést jako samostatný barevný ráz
hlasováno: byla jsem proti, ostatní ve většině pro – mělo být zasláno na CMKU jako žádost
(bez vědomí členů?)
Zdůvodnění: tyto barvy jsou standardem zakázány: zředěného černá nebo černá, nebo v libovolné kombinaci genetické modré nebo hnědé barvě jater
2. Žádost předkládala hl.poradce chovu: žádost o povolení chovu KAO s kohoutkovou výškou pod 63cm , tj. chov kAO při velikosti NO a zachování jejích agresivní povahy. (odůvodnění žádosti, paní hl. poradkyni se povedl jeden celý takovýto vrh a prý jsou úžasní)
Hlasování: všichni pro, já proti (opět bez vědomí členů?)

Výborová schůze 2.7.11
Zápis této schůze se objevil teprve po mém vyloučení asi v minulém týdnu na webu:
Následné prohlášení mne skutečně nadchlo:
EM navrhla zrušení všech Klubových srazů , které jsou plánované v Žižicích i na
Moravě, z důvodu absolutního nezájmu členů i nečlenů klubu (byla přehlasovaná
4 : 1), že se dále budou klubové srazy konat, a původně naplánované termíny jsou
i nadále platné
•Protože chyběl termín na červenec na klubový sraz na Moravě, byla pověřena EM
termín doplnit a klubové setkání uspořádat - což neučinila.

Celé by to byla možná pravda, až na pár zásadních drobností a naštěstí k tomu mám očitého svědka, který mi to velice rád dosvědčí a pak řadu dalších lidí, kteří intervence paní Vágnerové po celý červenec zažili na vlastní kůži:
Zcela správně by to mělo znít takto:
•Protože chyběl termín na červenec na klubový sraz na Moravě, byla pověřena Soňa Vágnerová na základě její vlastní žádosti, že chce tato setkání organizovat!
Měla termín doplnit a klubové setkání uspořádat - což neučinila.

A první odstavec bych doplnila následovně: Navrh na dočasné zrušení těchto akcí, protože akce v Čechách pro malou účast od počátku roku téměř neprobíhaly, uskutečnila se jedna akce pod vedením P.Svobody , která údajně pokryla náklady klubu, avšak bez započtení nákladu na poháry! Na první akci v Uničově se účastnili slovy dva členové klubu, kromě výboru. To osobně považuji jako nedostačující , pokud se má jednat o klubovou akci, z daných účastí je vidět, že členy klubu příliš tyto akce nenadchly. Z toho důvodu jsem navrhovala , ne zrušit , ale pozastavit konání těchto akcí , obměnit program a od Nového roku znovu akce úspěšně nastartovat!
Toto bylo zamítnuto!

Dále ze zápisu schůze opět vypadlo: že paní předsedkyně Adamová doposud nezajistila pokladníkovi i přes jeho neustálé naléhání přístup k účtu! A tudíž mu znemožňuje řádnou práci Hospodáře (pokladníka). Těžko může někdo vést účetnictví, když díky samotnému předsedovi nemá vůbec přehled o tom co se na účtě děje a o peněžních tocích není řádně informován . Tudíž nemůže ani svou funkci řádně plnit…..
Ani do momentu klubové výstavy se tak nestalo….proč asi pokladník odešel ?

Za celý rok nebyl v žádném zápisu uveden jeden podstatný bod:
Povinnost předsedy předat veškeré výpisy z účtu za r. 2010 a 2011 a účetní doklady k převzatým penězům na letošní členské schůzi. Vybrala se nemalá částka a z ní na místě bez dokladů bylo vypláceno paní předsedkyní opět nemálo peněz. Paní předsedkyně dodnes tyto výpisy z účtu nepředala nikomu. Jediná její odpověď na to je, že je nemá! Do minulého měsíce nebyl za celý rok zrušen starý účet, dnešní dluh: cca 800Kč, možná to nikomu nevadí. Tento dluh půjde z kapes členů klubu. Proč? Protože ti kdo mají k účtu přístup: předseda + hl.poradce chovu, nějak neměli čas účet zrušit, či zajistit výpisy z účtu za loňský rok (od sprna 2010).

Klubová výstava KRaAOP Zbraslav u Brna 2011
Klubová výstava byla velmi poctivě chystaná, co se týče organizace (tj. zajištění personálu, rozhodčí na KV , sponzorských darů…) a snaha byla ukázat nejen dobrou organizaci, ale také postavit kvalitní rozhodčí, na SV měl dojet také rozhodčí ze zahraničí. O tom kolik se přihlásilo psů jsem se dozvěděla od předsedy, až na můj xtý dotaz, tak asi čtrnáct dní předem. Počet 28 psů sobota a 18 psů neděle byl na takové přípravy dost šokující. Takže byl zahraniční rozhodčí na neděli odvolán a p.Vágnerovou a p.Adamovou prostě dosazen p. Mojžíš.
Ale samotný výsledek, nebyl až tak pro vystavovatele, jako pro organizační výbor výstavy totální fiasko. Veterinární přejímka nebyla žádná, ve výstavní kanceláři stál člověk, který neměl s výborem klubáni klubem žádnou spojitost, ale ani podepsanou žádnou smlouvu o provedení práce a už vůbec ne o hmotné zodpovědnosti , přesto že ze zákona je to povinnost klubu. Stejně jako vystavené účetní doklady. Tento člověk za klub taktéž vybíral finanční částky k odpoledním soutěžím a soutěžím povah, jak jinak než bez daňových dokladů.
Další ostuda bylo jednání organizátorů výstavy k paní rozhodčí Bushniak, když jsem dorazila viděla jsem, že je již krajně znepokojena špatnou komunikací. Odpoledne krátce po skončení výstavy prý tlumočník odjel. Pozornost organizátorů vůči zahraničnímu hostu veškerá žádná, nikdo si ani nevzpomněl, že by byla slušnost se paní rozhodčí věnovat. Druhý den měla paní rozhodčí přislíbenou návštěvu Prahy , místo toho pro ni přijel taxi až v 11hod. a zavezl ji přímo na letiště(zajišťovala paní předsedkyně, která odjela již v sobotu večer). Prostě katastrofa. A skutečně neskutečné, paní rozhodčí nebyly vyplaceny ani peníze za její náklady spojené s cestou do ČR!!! Dověděla jsem se to až asi deset dní po výstavě. Tohle je už snad neomluvitelné a ostudné pro klub samotný…
SV v neděli už znám jen z doslechu a byla definována jako totální fraška. Ono nikdo nemusí nic říkat, stačí se podívat na fotografie výše, kde organizátorky výstavy, zároveň vedoucí kruhu a vystavovatelky v jednom. To samo je hrubým přestupkem proti výstavnímu řádu….bez komentáře.

28.10.2011 20:40
nada

XXX.XXX.143.169

darek napsal(a):
Omlouvám se ,ale nějak mi neda dát to sem
A ještě jeden postřeh zvenčí : nedávno po dlouhé době přiskočil zápis z výborové a členské schůze. Ten kdo ho psal nezná základní jednací povinnosti a nestydí se za to. Když KRAOPu nevadí ani takto psané zápisy....Zápis má následovat po dané schůzi. Musí být datum kdy byl vyhotoven a kým, dále může obsahovat datum vložení na web což nemusí být shodné. V zápise musí být zaznamenané skutečnosti tak jak byly projednávány. V zápise nemůžou být hodnoceny události a jakési plnění a neplnění ze ZÁŘÍ. To patří do kontroly usnesení , kde se má provádět a hodnotit plnění úkolů. Jenže usnesení nět. Všechno je to namatlané zpětně a to tak moc zpětně že to splývá v čase až do září, to by ten zapisovatel musel být jasnovidec. No možná je, co já vím? A zase - problém není že píše zápis kdosi sice gramotný ale neschopný, ale že to nevadí členům. Asi je jim to všecko jedno. :43:

toto je napsáno na středoasiatech od paní Máši .
Není členem a nikdy nebyla ,ale má spoustu keců co by členové měli dělat smajlík odkud asi vítr vane smajlík.
No a tedkom už nakonec uplná perlička od Pí Mayerové jak najednou vše uveřejňuje jaká je světice no je to k zamyšlení .
Že by strach že jí teče do bot a někdo si odvážil jít proti ní jít
.Tak to se musi potrestat jak si to mohli dovolit :-|.Tolik let škodí a lidé se jí boji a najednou ejhle nějaká Wágnerová si to dovolila .smajlík.A normálně si dovolí veřejně psát když všichni ví o co jde ...smajlík
A úplně nejvíc mě baví jak se domáhají fotek z Uničova že by jim ty holky tak chyběli smajlíkhaha všichni moc dobře víme každý z nich vzal 2 psy a tedkom se kasají kolik jich bylo směšné ..
At je KRaAOP jaký chce mělo by se tekom pomoci té paní Wágnerova že se pokusila něco změnit :-).
Omlouvám se že píši zde ,ale bohužel na středoasiatech nejsem zaregistrovaný ..

Kontaktuji paní Wágnerou s pomocí .Kdo se přidá ...

A Vy jste kdo ? Další aninymní přispěvatelé, kteří za někoho nebo něco lobují ? A Makrelu také neznám :-|

29.10.2011 10:00
lmusa

XXX.XXX.152.72

nada napsal(a):
A Vy jste kdo ? Další aninymní přispěvatelé, kteří za někoho nebo něco lobují ? A Makrelu také neznám :-|

Hmm... to je pravda. Kdysi, ještě jak jsem se já (a spousta dalších, co už tady nějaký ten rok píší ) zaregistrovávala na iFauně, tak musel být vypsán profil uživatele.
Nyní se člověk prd dozví, s kým má tu čest diskutovat smajlík

30.10.2011 10:46
corinka

XXX.XXX.0.6

Ahojte děvčata a všichni.:-)
Na Klubový web, na rajče jsou přidány nové fotečky z Klubového srazu v Žižicích,
prosím , Moniku Pleskotovou nebo Nadi, pokud víš ty, přesné jméno fenečky z vrhu A Foresta Umbra, která se srazu účastnila, dejte mi prosím vědět, ať její jméno správně doplním.
Zapomněla jsem si ho napsat, omlouvám se.:-)

Soňa

30.10.2011 14:08
mangiara

XXX.XXX.1.191

Dobrý den, Soňo, fenečka se jmenuje Arabba Foresta Umbra :) Fotky jsou supr, díky :-) Monika

31.10.2011 22:11
corinka

XXX.XXX.0.6

Moni, děkuju :-) .

Soňa

10.11.2011 10:41
lydie

XXX.XXX.70.117

12.11. se při bonitaci Klubu kavkazských pasteveckých psů koná v Bakově u Slaného sraz pasteveckých psů, občerstvení zajištěno, figurant taky. Začátek v 10h.
Mapka je u pozvánky na webu - http://www.klubkpp.ic.cz/index.html

15.11.2011 14:56
easter

XXX.XXX.145.216

Dne 19.11..2011 se opět uskuteční Klubové setkání klubu KRaAOP, v areálu kynologického cvičiště v Uničově.
Začátek v 10.hodin .
Krom pejsků,si doma prosím nezapomeňte i jejich platné očkovací průkazy !!!!!
Občerstvení zajištěno přímo v areálu, opět výborná domací udírna, sladké dobroty ke kávě jsou velmi vítané :) :) :)
Program :
Soutěže v Handlingu a v Povahách
Další program bude přizpůsobený věkovému složení přítomných psů a požadavkům majitelů..
Všichni , kdo máte chuť a čas prožít příjemnou sobotu se svými pejsky, jste srdečně vítáni.
Další bližší informace na Klubovém webu ( CHOVATELSKÉ INFO ) klubu KRaAOP .

Kontakt na organizátora : ester.romankova@seznam.cz
Mapa kde nás najdete .
http://www.zkounicov.estranky.cz/clanky/kde-nas-najdete.html

Na všechny se moc těšíme :-):-):-)

16.11.2011 05:54
easter

XXX.XXX.145.216

Soňa Vágnerová
Nejčertvější informace ohledně občerstvení !!!
Udírna bude v provozu, domácí klobásy a uzené maso se připravuje , zajišťuje sám předseda kynologického cvičáku v Uničově .smajlíksmajlík:-)

22.11.2011 05:37
easter

XXX.XXX.145.216

http://kraop.rajce.idnes.cz/Klubove_setkani_KRaAOP_Unicov%2C_19.11.2011/
Album z klubového setkání KRaAOP v Uničově, 19.11. 2011 Fotografie : Soňa Vágnerová a Jan Kaňák
smajlíksmajlík
Pár foteček

29.11.2011 11:40
nada

XXX.XXX.225.123

Srdečně zveme na přátelské setkání v Žižicích, které se koná 3.12. od 10 hodin. Pozvání přijal figurant pan Jiří Ščučka, který mimo jiné spolupracuje s policicí i armádou ČR, US AIR FORCE v Texasu , ...- více na jeho webu - http://www.scucka.com. Dále pozvání přijali další 2 figuranti :-)

S sebou dobrou náladu a pevné úvazy na hafany :-)

10.12.2011 17:09
ipk

XXX.XXX.128.127

dnes celý den třídím fotky a vzhledem k tomu, že je to tu nějaké mrtvé ( ne že bych se nedivila ), sem něco přihodím - co jsem našla:-)
pastevec tělem i duší:-))

10.12.2011 17:42
nada

XXX.XXX.143.169

nada napsal(a):
Srdečně zveme na přátelské setkání v Žižicích, které se koná 3.12. od 10 hodin. Pozvání přijal figurant pan Jiří Ščučka, který mimo jiné spolupracuje s policicí i armádou ČR, US AIR FORCE v Texasu , ...- více na jeho webu - http://www.scucka.com. Dále pozvání přijali další 2 figuranti :-)

S sebou dobrou náladu a pevné úvazy na hafany :-)

Tak já konečně dodám něco z Žižic :-)
Toto setkání bylo myslím velmi vyjímečné, nejen účastí hafanů,která byla myslím nejpočetnější ze všech mých účastí, ale i osobou pana Ščučky. Jeho profi přístup, připravenost a snad i chuť nám odpovídat na naše všetečné dotazy byl obdivuhodný smajlík
Snad se mnou budou další zúčastnění souhlasit :-)

Deryl DiBoo Něžný obr

10.12.2011 18:19
nada

XXX.XXX.143.169

Daler Urunmak

..a pokračování snad za chvíli..Monika třeba taky něco dodá smajlík

11.12.2011 16:51
kubasmid

XXX.XXX.31.116

Akce byla vydařená ze všech stran.:-) smajlík Několik fotek mám na adrese http://picasaweb.google.com/106062573929859652182

15.12.2011 11:48
pavla.š

XXX.XXX.125.182

Jeden marod pro Moniku. Dastyn mě šíleně baví. zde jsou odkazy na Žižice 3.12.2011 - Konečně!!!smajlíkhttp://www.youtube.com/watch?v=VxnctIvfEfA
http://www.youtube.com/watch?v=BQSKBKWWJEQ

15.12.2011 12:08
pavla.š

XXX.XXX.125.182

Naše firemní myška mi přišla kontrolovat mojí práci.

23.12.2011 17:10
easter

XXX.XXX.145.216

Krásné prožití vánočních svátků a štastný nový rok 2012
Vám všem přeje .
Ester a Idol lištička :-)

27.12.2011 12:45
mreh

XXX.XXX.34.194

naše chovná stanice Vran-Debar má první vrh A- krásný počet 12 štěnátek, vítáme je tímto do života:-)smajlík:-)

27.12.2011 13:49
lmusa

XXX.XXX.152.72

mreh napsal(a):
naše chovná stanice Vran-Debar má první vrh A- krásný počet 12 štěnátek, vítáme je tímto do života:-)smajlík:-)

Gratuluji :-) smajlík

28.12.2011 22:43
many

XXX.XXX.16.149

Také gratulujeme, přejeme hodně štěstí no Nového roku 2012

30.12.2011 16:24
kao

XXX.XXX.94.26

mreh napsal(a):

Chovná je fena - stanice je chovatelská!!!
Jinak gratuluji

16.1.2012 07:04
lmusa

XXX.XXX.41.2

Dnes slaví své sedmé narozeniny Fatima z Údolí Kalspoltu - naše Mášenka :-)
Ještě mnoho dalších let ve zdraví jí přeje celá její smečka - jak dvounohá, tak čtyřnohá :-):-)

16.1.2012 23:37
skalap

XXX.XXX.221.43

Jedna veeelkááááá gratulace a Fatimce hodně zdraví aby dále dělala jen velikou radost páničkům:-)

17.1.2012 05:13
lmusa

XXX.XXX.152.72

skalap napsal(a):
Jedna veeelkááááá gratulace a Fatimce hodně zdraví aby dále dělala jen velikou radost páničkům:-)

Moc děkujeme za gratulaci :-)

22.1.2012 08:36
easter

XXX.XXX.145.216

Pár foteček z klubové srazíku v Uničově .
Figuroval pan Ondra Vespalec .smajlík

http://kraop.rajce.idnes.cz/Klubove_setkani_KRaAOP%2C_Unicov_14.1.2012/
kraop | Klubové setkání KRaAOP, Uničov 14.1.2012 – rajce.net
kraop.rajce.idnes.cz
Klubové setkání KRaAOP, Uničov 14.1.2012 Fotografie : Ester Románková, Soňa Vágnerová

2.2.2012 19:21
nada

XXX.XXX.140.59

Dneškem je zveřejněno nové znění standardu KPP - ČMKU přijalo překlad, který jsme dodaly a za nějž děkujeme Monice Pleskotové ( Foresta Umbra) a Hance Chudomelové ( Urunmak)

Oběma patří ode mne velký dík :-) :-)
http://www.cmku.cz/index2.php?plemena_skupiny=2

3.2.2012 10:51
eavy

XXX.XXX.26.38

nada napsal(a):
Dneškem je zveřejněno nové znění standardu KPP - ČMKU přijalo překlad, který jsme dodaly a za nějž děkujeme Monice Pleskotové ( Foresta Umbra) a Hance Chudomelové ( Urunmak)

Naďo, jsem prvotřídní slepoň, kde ten nový standard najdu? :-) Děkuju :-)

3.2.2012 11:21
nada

XXX.XXX.140.59

eavy napsal(a):
Naďo, jsem prvotřídní slepoň, kde ten nový standard najdu? :-) Děkuju :-)

Na čmku ve standardech :-)

3.2.2012 12:01
eavy

XXX.XXX.26.38

nada napsal(a):
Na čmku ve standardech :-)

No jistěééééé smajlík Díky :-)

3.2.2012 13:37
mangiara

XXX.XXX.64.21

nada napsal(a):

Teda Naďo, taková reklama :-):-):-) díky :-) jinak jsem přispěla k překladu s potěšením, aspoň jsem se trošku opět procvičila v cizím jazyce :-)

19.2.2012 08:16
corinka

XXX.XXX.0.6

Pro psa KAO Gereta Nart- Sano se hledá z vážných rodinných důvodů nový majitel. Geret se narodil 8.4.2011 ( Car Viktor Nart-Sano x Britha Nart-Sano).
Pokud by jste věděli o někom, kdo by mohl mít zájem, popř. věděl o někom vhodném, kontaktujte prosím :
Martina Poděbradová, Dubenec, Příbram 1 (m.podebradova@gmail.com), tel.: 731 532 420
Martin Bouzek, tel.: 734 538 666 (od pondělí do čtvrtka pouze text.zprávy nebo po 22hod.)

24.3.2012 01:09
alpros

XXX.XXX.37.146

tak Facebook už asi trvale tohle téma porazil, jenže my máme štěnda, tak dám pár fotek...

28.3.2012 20:02
nada

XXX.XXX.57.5

Tak já taky přidám nějaká štěnda, at nám to tady zase nezapadne :-)
"F" Něžný obr - chlapeček - jedináček

28.3.2012 20:11
nada

XXX.XXX.57.5

28.3.2012 20:12
nada

XXX.XXX.57.5

A nakonec jedna pozvánka na srazík smajlík

28.3.2012 21:10
lmusa

XXX.XXX.152.72

Tak konečně se to tu rozhýbalo smajlík A dávat štěňátka průběžně, ať vidíme jak rostou :-) Moc pěkní cvalíci :-)

1.4.2012 15:14
eavy

XXX.XXX.26.38

Zdravím přátele kavkazáků :)

Prosím, může mi někdo říci, proč konkrétně moje osoba je pro vstup do Facebookové skupiny KRAaOP nevhodná? Děkuji.

Předpokládám, že i když toto téma už není tolik frekventované, že si můj dotaz někdo přečte a odpoví.

Děkuji.

2.4.2012 19:33
nada

XXX.XXX.216.38

Verčo, na tenhle sraz můžeš, ten je pod druhým klubem :-)
A jeden Deryl DiBoo No z Budějc :-)

2.4.2012 19:35
nada

XXX.XXX.216.38

2.4.2012 19:38
nada

XXX.XXX.216.38

Dmitrij BB jako divík, jelikož panička má na vše dost času a zapomněla poslat přihlášku :-)

2.4.2012 19:41
nada

XXX.XXX.216.38

Chtěla jsem napsat "divák" :-)) :-))
Egon Něžný obr :-)

2.4.2012 19:46
nada

XXX.XXX.216.38

2.4.2012 23:19
marie m

XXX.XXX.74.213

Nadi ,pěkná fota :-) konečně to tu trošku ožilo smajlík

3.4.2012 05:43
lmusa

XXX.XXX.41.2

marie m napsal(a):
Nadi ,pěkná fota :-) konečně to tu trošku ožilo smajlík

Jj, moc pěkné fotky a posílám gratulace všem :-)

3.4.2012 05:45
lmusa

XXX.XXX.41.2

nada napsal(a):
Etien BB :-)

No ta se povedla smajlíksmajlík

3.4.2012 07:55
corinka

XXX.XXX.0.6

eavy napsal(a):
Zdravím přátele kavkazáků :)

Prosím, může mi někdo říci, proč konkrétně moje osoba je pro vstup do Facebookové skupiny KRAaOP nevhodná? Děkuji.

Předpokládám, že i když toto téma už není tolik frekventované, že si můj dotaz někdo přečte a odpoví.

Děkuji.

Zdravím Eavy.
Já osobně jsem Vás již jednou do skupiny přidávala, protože jste již dřív měla zájem do FB skupiny KRaAOP vstoupit.
Jelikož v současné době opravdu nejste v této skupině, musela jste s ní sama vystoupit.
O přijetí do skupiny jste žádala znovu a správce skupiny Vás nepřidala, jelikož Vás nezná, nejste členem Klubu KRaAOP a správce o Vás vůbec nic neví. Skupina je přístupná především členům klubu KRaAOP, jejich přátelům a majitelům KAO, SAO, MSP a JRO, kteří se o psy a vše kolem nich zajímají aktivně.

Soňa

3.4.2012 08:43
corinka

XXX.XXX.0.6

Chybička se vloudila, omlouvám se za hrubku smajlík
"...z ní vystoupit.."

:-)

Soňa

3.4.2012 19:34
eavy

XXX.XXX.26.38

corinka napsal(a):
Zdravím Eavy.
Já osobně jsem Vás již jednou do skupiny přidávala, protože jste již dřív měla zájem do FB skupiny KRaAOP vstoupit.
Jelikož v současné době opravdu nejste v této skupině, musela jste s ní sama vystoupit.
O přijetí do skupiny jste žádala znovu a správce skupiny Vás nepřidala, jelikož Vás nezná, nejste členem Klubu KRaAOP a správce o Vás vůbec nic neví. Skupina je přístupná především členům klubu KRaAOP, jejich přátelům a majitelům KAO, SAO, MSP a JRO, kteří se o psy a vše kolem nich zajímají aktivně.

Soňa

Zdravím Soňo, děkuji za reakci.

Ano, máte pravdu, do skupiny jsem již patřila. Co se stalo pak, nevím, nepamatuji si.

Správce mi napsala, že cituji - "ale bylo mi řečeno jinými z naší skupiny že Vás tam nechcou důvod neznám". Pokud tedy je ten důvod, že nejsem aktivní člen klubu, tak to bohužel nezměním.

A víte co, možná to bude znít hůř, než to je míněno, ale pokud je to tak, jak píšete vy i správcová, tak do skupiny již ani patřit nechci, protože já pusu a krok držet neumím.

3.4.2012 20:21
dargan

XXX.XXX.164.91

Zdravím všechna miminka a přeju jim do života vše nejlepší, ať jsou zdraví, rostou do krásy a najdou si je bezva páníčci:-)!!!
Vítězům z Budějek gratuluji :-), Nadi díky za fota.
Sama jsem chtěla taky nějaké foto přidat - chtěla jsem Vám představit naši novou holčičku - ale bohužel mi to nejde a nemám tucha proč :-(!!

3.4.2012 20:38
lmusa

XXX.XXX.152.72

dargan napsal(a):
Zdravím všechna miminka a přeju jim do života vše nejlepší, ať jsou zdraví, rostou do krásy a najdou si je bezva páníčci:-)!!!
Vítězům z Budějek gratuluji :-), Nadi díky za fota.
Sama jsem chtěla taky nějaké foto přidat - chtěla jsem Vám představit naši novou holčičku - ale bohužel mi to nejde a nemám tucha proč :-(!!

Tak já se pokusím poslat fotky Novosadovic holčičky Ckaro Chiity :-)

3.4.2012 20:39
lmusa

XXX.XXX.152.72

lmusa napsal(a):

Koukám, že se podařilo, tak posílám další :-)

3.4.2012 20:41
lmusa

XXX.XXX.152.72

3.4.2012 20:59
dargan

XXX.XXX.164.91

Líbo děkuji :-)

3.4.2012 21:01
easter

XXX.XXX.145.216

Ahojky Dáši ta je opravdu nádhernásmajlík strašně moc se těšim až ji uvidím na sraziku .
Až budeš mít zase nějaké fotečky sem snimi .Pohlazeníčko pesanům .
A té malé berušce pusenku :-)) posílám já i Idošek .
papa na srazíku.:-)

3.4.2012 21:04
corinka

XXX.XXX.0.6

eavy napsal(a):
Zdravím Soňo, děkuji za reakci.

Ano, máte pravdu, do skupiny jsem již patřila. Co se stalo pak, nevím, nepamatuji si.

Správce mi napsala, že cituji - "ale bylo mi řečeno jinými z naší skupiny že Vás tam nechcou důvod neznám". Pokud tedy je ten důvod, že nejsem aktivní člen klubu, tak to bohužel nezměním.

A víte co, možná to bude znít hůř, než to je míněno, ale pokud je to tak, jak píšete vy i správcová, tak do skupiny již ani patřit nechci, protože já pusu a krok držet neumím.

Zdravím Eavy,
cituji znovu větu, kterou jsem napsala:
Skupina je přístupná především členům klubu KRaAOP, jejich přátelům a majitelům KAO, SAO, MSP a JRO, kteří se o psy a vše kolem nich zajímají aktivně.

Nikde jsem nepsala o nutnosti být aktivním členem Klubu.
Členy skupiny jsou i nečlenové Klubu, členové druhého klubu pro KAO...i přátelé a majitelé psů, kteří žijí v cizině. I Vy jste byla přidána do skupiny, ale sama jste vystoupila, asi jste neměla zájem v ní setrvávat.

Nehledejte problémy tam, kde nejsou.
A hlavně, skupina byla na FB vytvořena pouze a jenom pro rychlejší sdílení informací, abychom se mohli rychleji podělit nejen o zážitky, ale i o fotky a videa, která se nedají nikam jinam vkládat, není ničí povinností ve skupině zůstávat, ovšem správce zase nemá povinnost znovu a opět přidávat téhož zájemce.
FB dává možnost komukoliv si vytvořit jakoukoliv skupinu, stránku, událost......

Soňa

3.4.2012 21:07
corinka

XXX.XXX.0.6

lmusa napsal(a):

Jsi šikula Libu smajlíksmajlík.

Dáši nádherná holčička :-),
přejeme vám všem krásný společný život a už se těším, až ji nám ji ukážeš na živo :-).

Soňa

3.4.2012 21:14
eavy

XXX.XXX.26.38

corinka napsal(a):
Zdravím Eavy,
cituji znovu větu, kterou jsem napsala:
Skupina je přístupná především členům klubu KRaAOP, jejich přátelům a majitelům KAO, SAO, MSP a JRO, kteří se o psy a vše kolem nich zajímají aktivně.

Nikde jsem nepsala o nutnosti být aktivním členem Klubu.
Členy skupiny jsou i nečlenové Klubu, členové druhého klubu pro KAO...i přátelé a majitelé psů, kteří žijí v cizině. I Vy jste byla přidána do skupiny, ale sama jste vystoupila, asi jste neměla zájem v ní setrvávat.

Nehledejte problémy tam, kde nejsou.
A hlavně, skupina byla na FB vytvořena pouze a jenom pro rychlejší sdílení informací, abychom se mohli rychleji podělit nejen o zážitky, ale i o fotky a videa, která se nedají nikam jinam vkládat, není ničí povinností ve skupině zůstávat, ovšem správce zase nemá povinnost znovu a opět přidávat téhož zájemce.
FB dává možnost komukoliv si vytvořit jakoukoliv skupinu, stránku, událost......

Soňa

Soňo, asi si nerozumíme.

- podala jsem přihlášku na přidání na fcb stránky KRAaop

- přišla mi žádost o přátelství paní Ester Románkové, na můj dotaz, kdo to je a že ji neznám mi přišlo:
Dobrý den neznáme ,ale poslal jste žádost o přijetí do skupiny KRaAOP a tak než někoho přidám nejprve si ho dám do přátel.
- načež já odpověděla:
Ach tak, takže přihlášení do skupiny je podmíněno Vaším přátelstvím? Tak to mojí žádost beru zpět, neboť nemám zájem o přátelství s lidmi, které "zatím" neznám.
- dále přišlo toto:
Dobrý den špatně jste to pochopila asi já taky nemám zájem o přátelství s lidmi ,kteří sami nechcou .Pokud jste si všimla svou žádost o přátelství s vámi jsem zvala už dávno zpět .Nejsem sama administrátor ,ale bylo mi řečeno jinými z naší skupiny že Vás tam nechcou důvod neznám .
Přeji zbytek krásného dne.

Takže to na mě působí poněkud podivně, nemyslíte? Problémy nehledám a nevytvářím. Můj dotaz zněl - proč nejsem žádoucí. Ano, měla jsem zájem, ale jak je vidět, svět kolem KRAaOP se nemění, jak jsem se mohla dočíst v pár tématech zde na ifauně. Ne, neurážím, pouze konstatuji.

Ale asi nemá smysl dál něco řešit, nebo se ptát, protože na moji prvotní otázku jste stejně neodpověděla. Každopádně děkuji za reakci.

3.4.2012 21:14
dargan

XXX.XXX.164.91

Holky moc Vám děkuju za pochvalu :-)!!!!!

3.4.2012 21:17
lmusa

XXX.XXX.152.72

dargan napsal(a):
Líbo děkuji :-)

Není zač, ráda jsem pomohla :-)

3.4.2012 22:05
corinka

XXX.XXX.0.6

eavy napsal(a):
Soňo, asi si nerozumíme.

- podala jsem přihlášku na přidání na fcb stránky KRAaop

- přišla mi žádost o přátelství paní Ester Románkové, na můj dotaz, kdo to je a že ji neznám mi přišlo:
Dobrý den neznáme ,ale poslal jste žádost o přijetí do skupiny KRaAOP a tak než někoho přidám nejprve si ho dám do přátel.
- načež já odpověděla:
Ach tak, takže přihlášení do skupiny je podmíněno Vaším přátelstvím? Tak to mojí žádost beru zpět, neboť nemám zájem o přátelství s lidmi, které "zatím" neznám.
- dále přišlo toto:
Dobrý den špatně jste to pochopila asi já taky nemám zájem o přátelství s lidmi ,kteří sami nechcou .Pokud jste si všimla svou žádost o přátelství s vámi jsem zvala už dávno zpět .Nejsem sama administrátor ,ale bylo mi řečeno jinými z naší skupiny že Vás tam nechcou důvod neznám .
Přeji zbytek krásného dne.

Takže to na mě působí poněkud podivně, nemyslíte? Problémy nehledám a nevytvářím. Můj dotaz zněl - proč nejsem žádoucí. Ano, měla jsem zájem, ale jak je vidět, svět kolem KRAaOP se nemění, jak jsem se mohla dočíst v pár tématech zde na ifauně. Ne, neurážím, pouze konstatuji.

Ale asi nemá smysl dál něco řešit, nebo se ptát, protože na moji prvotní otázku jste stejně neodpověděla. Každopádně děkuji za reakci.

Krásný zbytek večera, eavy.

Soňa

3.4.2012 22:08
nada

XXX.XXX.52.67

lmusa napsal(a):
A poslední Ckaro Chita :-)

Dášo, moc gratuluju ke krasaici , je náááádhernááááááááááá smajlík :-) :-)
Tak snad ji někdy a někde uvidím na vlastní kuka :-))
Doufám, že aspon nás z daleka budeš zásobovat fotečkama :-):-)
a přeji hodně štěstí s krasavicí.
Co na ní říká smečka ???

Geisy Nart-Sano

4.4.2012 20:19
dargan

XXX.XXX.164.91

nada napsal(a):
Dášo, moc gratuluju ke krasaici , je náááádhernááááááááááá smajlík :-) :-)
Tak snad ji někdy a někde uvidím na vlastní kuka :-))
Doufám, že aspon nás z daleka budeš zásobovat fotečkama :-):-)
a přeji hodně štěstí s krasavicí.
Co na ní říká smečka ???

Geisy Nart-Sano

Naďo díky:-), což o to, fotkama bych zásobovala, ale když jsem právě zjistila že mi na faunu nejde vložit vůůůůůbec nic smajlík!!!! Nevím v čem je problémsmajlík. Ale určitě se někde uvidíme i naživo - co říkáš třeba na Uničov smajlík?
A co se týče smečky, tak nejradši Chita šikanuje Boníčka, miluje Ťapinku - a je to vzájemnésmajlík. Colinka zatím Chitu jen ignoruje, přehlíží ji a varuje když je Chita neodbytná a chce se kamarádit i s ní. Jako nejoblíbenější okousávátko však momentálně funguju já smajlík.

7.4.2012 12:56
nada

XXX.XXX.30.69

dargan napsal(a):
Naďo díky:-), což o to, fotkama bych zásobovala, ale když jsem právě zjistila že mi na faunu nejde vložit vůůůůůbec nic smajlík!!!! Nevím v čem je problémsmajlík. Ale určitě se někde uvidíme i naživo - co říkáš třeba na Uničov smajlík?
A co se týče smečky, tak nejradši Chita šikanuje Boníčka, miluje Ťapinku - a je to vzájemnésmajlík. Colinka zatím Chitu jen ignoruje, přehlíží ji a varuje když je Chita neodbytná a chce se kamarádit i s ní. Jako nejoblíbenější okousávátko však momentálně funguju já smajlík.

Dášo, tak to je fajn, že zapadla do smečky :-) A ty jsi taky dobrý okusovadlo :-)

Obsazenost na Prahu :
Kavkazský pastevecký pes Kavkazskaia Ovtcharka
psi třída štěňat / male baby class - 2
psi třída dorostu / male puppy class - 1
psi třída mladých / male junior class - 3
psi mezitřída / male intermediate class - 1
psi třída otevřená / male open class - 1
psi třída šampionů / male champion class - 2
feny třída dorostu / female puppy class - 2
feny třída mladých / female junior class - 6
feny mezitřída / female intermediate class - 3
feny třída otevřená / female open class - 3
feny třída šampionů / female champion class - 1

9.4.2012 08:23
lmusa

XXX.XXX.152.72

nada napsal(a):
Dnešní miminka :-)

Naďo, miminka jsou super smajlík :-):-)

9.4.2012 10:46
dargan

XXX.XXX.164.91

Naďo, miminečka jsou mňam mňamsmajlík:-):-)

9.4.2012 18:47
nada

XXX.XXX.52.23

dargan napsal(a):
Naďo, miminečka jsou mňam mňamsmajlík:-):-)

Dášo, to jo, upatlaný od mňamky :-)

Erzo Něžný obr - návrat domů

14.4.2012 23:42
nada

XXX.XXX.52.23

A takhle se u nás stará Cinda i o svoje vnoučátka, když mamina Démona nemá čas :-)

15.4.2012 07:33
lmusa

XXX.XXX.152.72

nada napsal(a):
A takhle se u nás stará Cinda i o svoje vnoučátka, když mamina Démona nemá čas :-)

No ta je boží :-)smajlík

15.4.2012 08:03
easter

XXX.XXX.145.216

Tak ta je skvělá .:-)
Je to šikulka .

15.4.2012 10:19
monika s

XXX.XXX.216.199

Soutěž o neuslintanějšího KAO - první cena Mefík :)))

15.4.2012 11:17
marie m

XXX.XXX.23.194

smajlíksmajlíksmajlík

15.4.2012 11:17
mangiara

XXX.XXX.101.168

monika s napsal(a):
Soutěž o neuslintanějšího KAO - první cena Mefík :)))

Skvělá fotka :-) budete mít i další fotečky? :-)

15.4.2012 11:46
nada

XXX.XXX.52.23

Mončo, určitě budou, jen se tím prokousat smajlík

Zatím jedna aktuální nabídka - nabízíme fenčku, hodná, mazlivá, přítulná. Když chce, umí i poslouchat :-)):-))
Jen do dobrých rukou :-)

15.4.2012 11:52
marie m

XXX.XXX.23.194

nada napsal(a):
Mončo, určitě budou, jen se tím prokousat smajlík

Zatím jedna aktuální nabídka - nabízíme fenčku, hodná, mazlivá, přítulná. Když chce, umí i poslouchat :-)):-))
Jen do dobrých rukou :-)

Zapoměla jsi dodat že už ale není do chovu ,pouze do tahusmajlík

15.4.2012 11:55
nada

XXX.XXX.52.23

marie m napsal(a):
Zapoměla jsi dodat že už ale není do chovu ,pouze do tahusmajlík

Prostě jako domácí mazlík :-))

15.4.2012 14:52
ipk

XXX.XXX.128.127

teda Naďo ty riskuješ :-)) ale je pravda že Mefík vedl:-)

15.4.2012 19:08
nada

XXX.XXX.52.23

Iveto, já vím :-)

a slinta ještě jednou :-)

15.4.2012 21:55
marie m

XXX.XXX.74.213

nada napsal(a):
Iveto, já vím :-)

a slinta ještě jednou :-)

jinak umí být taky normálnísmajlík

15.4.2012 22:00
monika s

XXX.XXX.216.199

JCh. Lady Gaga z Azgiru - alias Agáta :)

15.4.2012 22:01
monika s

XXX.XXX.216.199

15.4.2012 22:02
monika s

XXX.XXX.216.199

Izvestnyj z Azgiru - alias Ivan :)

15.4.2012 22:04
marie m

XXX.XXX.74.213

Verdulky holčička :-) Gülsah Baintha Brakk

16.4.2012 05:34
lmusa

XXX.XXX.41.2

marie m napsal(a):
Verdulky holčička :-) Gülsah Baintha Brakk

Maru, vnučka je moc pěkná a ať dále roste do krásy ! :-):-):-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík