Nabízím křížence JRT - (nerýpejte)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.10.2011 19:08
reba77

XXX.XXX.159.149

Nabízím poslední fenečku. Narozená 13.10. Odběr v půli prosince. Jen do dobrých rukou !

1.11.2011 15:54
kimicat

XXX.XXX.25.251

reba77 napsal(a):
Nabízím poslední fenečku. Narozená 13.10. Odběr v půli prosince. Jen do dobrých rukou !

Ceho dalsiho je to krizenec, JRT a? A odkud jste prosim? Byla by fotka matky a otce?

1.11.2011 20:00
reba77

XXX.XXX.159.149

Tohle je maminka štěňat nevím čeho je kříženka, protože jsme ji našli v popelnici. Otce na fotce nemám. ale je to JRT.

bydlíme kousek od Slavkova u Brna.

1.11.2011 20:03
reba77

XXX.XXX.159.149

Chci, aby se dostala do dobrých rukou a ne nikam na dvůr. Pokud by měla jít do nějakých špatných podmínek, tak si ji raději nechám.

1.11.2011 20:09
burunduk

XXX.XXX.209.124

A to bylo záměrné spojení nebo se stala nehoda?
Doufam, ze ji udate dobrym lidem.. maminka je pekna.

1.11.2011 20:20
reba77

XXX.XXX.159.149

Já jsem to nechtěla, chtěla jsem ji vykastrovat, ale musím poslouchat rodiče - fenka měla problémy (falešné březosti). A vet řekl že by měla mít štěňata, což je podle mě hovadina, ale už s tím nic nenadělám.

1.11.2011 20:23
burunduk

XXX.XXX.209.124

reba77 napsal(a):
Já jsem to nechtěla, chtěla jsem ji vykastrovat, ale musím poslouchat rodiče - fenka měla problémy (falešné březosti). A vet řekl že by měla mít štěňata, což je podle mě hovadina, ale už s tím nic nenadělám.

proboha
napiste sem jmeno toho "veterinare", at vime, ke kteremu debilovi nemame chodit
to je neuveritelny, ze takovi "znalci" leci zvirata

no jo, uz se neda nic delat
ale tak snad ted po stenatkach uz ji vykastrovat nechate.. pokud rodice dovoli..

1.11.2011 20:25
sabina

XXX.XXX.60.81

burunduk napsal(a):
proboha

ale tak snad ted po stenatkach uz ji vykastrovat nechate.. pokud rodice dovoli..

Veterinář poradil... Přijdou další pacienti..

Je to smutný, no...ale co už. Nendaláte nic. Snad se najdou fajn páníci

1.11.2011 20:43
reba77

XXX.XXX.159.149

Nebojte, domluva byla taková, že pokud se neudají zůstanou u nás :). Jedna fenka jde příbuzným. A pejsek se bude mít také dobře. Poslední fenečka zůstane pravděpodobně mě, ale špatně se mít nebude...

Mamaka i vet jsou ze "staré školy" - to už nezmením.

1.11.2011 20:58
kimicat

XXX.XXX.13.226

Kamaradka shani stene, fenku, ale Brno je pro nas uz hodne daleko. Jsme ze strednich cech, takze asi pomuze spis nejakemu utulkackovi tady pobliz.. Hodne stesti pri vyberu noveho panicka!

2.11.2011 14:58
vrrr

XXX.XXX.215.241

Pokud byste měli zájem, pomáhám hledat domov neplánovaným štěndům tady u nás. Kříženečci dvou malých společenských plemen. Je volná jedna fenečka, zrzavá, krátkosrstá, typově něco jako krysařík, v dospělosti kolem 5ti kg. Dávají ji za cenu dvou očkování, které fenka má, tj. za 600 Kč. Bližší info ráda pošlu na mail. Střední čechy, kousíček od Prahy.

2.11.2011 15:01
kimicat

XXX.XXX.25.251

vrrr napsal(a):
Pokud byste měli zájem, pomáhám hledat domov neplánovaným štěndům tady u nás. Kříženečci dvou malých společenských plemen. Je volná jedna fenečka, zrzavá, krátkosrstá, typově něco jako krysařík, v dospělosti kolem 5ti kg. Dávají ji za cenu dvou očkování, které fenka má, tj. za 600 Kč. Bližší info ráda pošlu na mail. Střední čechy, kousíček od Prahy.

Dekuji, rada se na fotky podivam a preposlu kamaradce, ale obavam se, ze ona by chtela trochu vetsi fenku, jelikoz ma 2letou holcicku a preci jen zname nemotorne deti a muzou byt vychovane sebelip (tato je, sama jim obcas davam na hlidani sveho psa ;). Ale za zkousku nic nedame, treba se zamiluje :)

kacatko_hu@centrum.cz

2.11.2011 23:48
memmory

XXX.XXX.252.42

burunduk napsal(a):
proboha

Není to první veterinář který to radí ... taky jsem to slyšela že nakrýt fenu by pomohlo :-):-) ...
k tématu nic nevím .. je to daleko smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík