Tak sem koukal jak si vite rady a pekne odhadujete,tak vam sem davam tu mou psi slecnu
Ahoj Lucie,dekujeme za pochvalu a chtela sem se zeptat na to vyveseni a jestli mi muzes k tomu napsat neco vic a jestli uz neni pozde,je ji devet mesicu.jinak Je kupovana jako cc bez pp,ale ja vni vidim canarskou doguJe to prcek .
,ale jeji mamka byla taky,tak nevim co nam z te nasi holky vyroste
kimicat
napsal(a):
Ale ale, koho to tu vidim No to jsem zvedava co tu budou mistni odbornici hadat. Ja v ni toho CC taky vidim, ale co dalsiho.. kdo vi
Jj na doporuceni sme tu:)))doufam,ze jeste nekdo napise nazor,je to zajimave:)))
Jinak Zdravime a mam takovej dojem,ze sem tu vasi fotecku nekde take zahlidla
Tak jsem zvědavá na co tipnete naše zlatíčko. Je z útulku - odhadovali ji na křížence kokra (sestra měla krásně kudrnatá ouška a celá černá, další dvě měly též pálení). Teď má půl roku, cca 40 cm v kohoutku + 12-13 kg.
jako mimčo - ještě v útulku
před pár dny - půlroční :) Za dobu co je u nás (tj. 4 měsíce) přibrala 9 kg, vyrostla cca o 15 cm, hodně protáhla nožky i tělo. Původně vypadala, že bude menší - byla hrozný prcek. :) Navíc jí teď poslední měsíc dost vyrostly dlouhé chlupy na zádech, udělaly se jí kalhotky + nachlupila i ouška.
Povahově hlídač, norník - miluje hrabání myší, apod. zatím jsem štěně tak zabrané do myší neviděla. A to máme doma další psy s loveckýma sklonama. :)
gina
napsal(a):
Zlaty retriever x dobrman? Nebo hovik x dobrman?
zlaťáka v ní absolutně nevidím ...toho dobrmana už jsem zvažovala, dle chlupů co jí teď rostou zas jde kapku k hovíkovi. Zas mi ale přijde, že kdyby byla s hovíkem tak má širší packy.
Určitě to nebude mix 2 velkých plemen, to už by byla určitě větší. Tipuju to na velkého a středního hafana.
lavacca
napsal(a):
zlaťáka v ní absolutně nevidím ...toho dobrmana už jsem zvažovala, dle chlupů co jí teď rostou zas jde kapku k hovíkovi. Zas mi ale přijde, že kdyby byla s hovíkem tak má širší packy.
Určitě to nebude mix 2 velkých plemen, to už by byla určitě větší. Tipuju to na velkého a středního hafana.
No me napadlo jestli ty usi a delsi chlupy nemuzou byt od zlataka treba, ale nejspis to bude fakt hovik s necim, ale s cim, to je tedy otazka
gina
napsal(a):
No me napadlo jestli ty usi a delsi chlupy nemuzou byt od zlataka treba, ale nejspis to bude fakt hovik s necim, ale s cim, to je tedy otazka
právě tím, že hovík je chlupatý a zároveň dost často i s pálením, vsázím spíš na něj. Možná i s tím kokrem..kdoví. :) Ale je to miláček. Už začínám šilhat po nějakém dalším - tentokrát teda malém (tak do těch 3-4 kg).
Xelis

XXX.XXX.201.137
Zdravím, naše babička má taky jeden zajimavý kousek na zahradě moc by mě zajimalo co to vlastně má za rasu, bohužel mám jen jednu fotku. Z nepochopitelných duvodu jí byvala majitelka nakecala, že si kupuje středoasijskýho pastevce :D
Xelis
napsal(a):
Zdravím, naše babička má taky jeden zajimavý kousek na zahradě moc by mě zajimalo co to vlastně má za rasu, bohužel mám jen jednu fotku. Z nepochopitelných duvodu jí byvala majitelka nakecala, že si kupuje středoasijskýho pastevce :D
..když se tak divám na tu fotku.. a ten masivní řetěz - ona je přivázaná u boudy? :I
Xelis

XXX.XXX.201.137
To bylo zrovna focený, když se přestavoval barak a měli část plotu pryč jinak lítala a lítá kolem :) Já zrovná víc jejích fotek nemám, my máme fotky akorát našeho mazla v paneláku :D Jen mě to tak vrtalo hlavou. Já sem si i chvilku myslela jestli nemá něco společnýho s bandogem.