Daruji fenku NO-štěně

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.11.2011 09:05
sajma

XXX.XXX.171.158

jen do dobrých zodpovědných rukou, je řádně očkovaná, odčervená, 11měs,bez pp,velmi hodná,aktivní, zvyklá v boudě venku, má rada společnost, vyrustá ve smečce proto raději k někomu kdo již pejska má, nebo kdo se ji bude plně věnovat, bude dobrá na výcvik, sport, je to nezmar, zvyklá na psi, děti, koně...tel 777255947

12.11.2011 11:06
laponka

XXX.XXX.14.133

Nechci rýpat a fence přeji skvělé páníčky, ale nazývejte to prosím pravým jménem ! Pokud je bez PP, o NO nemůže být ani řeč. Je to prostě milá fenka podobná NO.

12.11.2011 11:23
sajma

XXX.XXX.171.158

prosím????????????????????????????????????????, oba rodiče jsou čistí!! mama je k vidění, a otec po dohodě taky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! neuvěřitelné....

12.11.2011 11:34
sajma

XXX.XXX.171.158

12.11.2011 11:41
sajma

XXX.XXX.171.158

tak tady jedna starší tady ma asi půl roku i s mamou....

12.11.2011 11:53
laponka

XXX.XXX.14.133

Jaký ...,,prosím??´´ a ...,,neuvěřitelné?´´
Já to nemyslela zle, jen jsem už dost alergická na prznění jakéhokoliv ,,plemene´´ Čím dokážete příslušnost k danému plemeni ? Tím, že ukážete na TUTO fenu a TOHOTO psa a řeknete, že jsou rodičové ? Co další generace ? Tu byste mi také ukázala ? Nerozčilujte se, je to naprosto zbytečné ! Plemeno NO to není a basta. A pokud tvrdíte opak, pak lžete a podáváte nepřesnou informaci !

12.11.2011 12:59
davidka

XXX.XXX.235.194

Pro sajmu: nic si z toho nedělejte, vždy se tady najdou lidé, co pro ně jakýkoli pes, co nemá papír, je ošklivý podvraťák.

Fenku máte pěknou, fenotypově NO, proč ji tak nenazvat? Škoda, že mám doma psa ...

Kdyby měli rejpalové argumenty, třeba v chovu s PP by se nevyskytovala štěňata s dysplazií, s nádory apod., ale jsou stejně nemocní jako ti opovrhovaní bezpapíráci. Stačí projet pár videí z výstav, sražené zadky až na zem, křivé nohy apod. - to je opravdu nádhera, co?
Taky jsem měla fenu NO bez PP, nikdo by si nikdy neodvážil říct, že to není NO, výzorem předčila mnohé "šlechtice" (a povahově také).

12.11.2011 13:01
danurba

XXX.XXX.40.197

...ale vždyť tady o to přece vůbec nejde!!! Hádáte se nad kravinama. Kdo si jí vezme, bude vědět, že nemá papíry a proto jí asi nejspíš nebude chtít na výstavy a snad ani na chov. Je to krásná fenka, která vypadá úúúúpně jako NO :-).
Přeju jí hodnýho páníčka a ne nějakýho hnidopicha.

12.11.2011 13:38
lavacca

XXX.XXX.1.3

laponka napsal(a):
Jaký ...,,prosím??´´ a ...,,neuvěřitelné?´´
Já to nemyslela zle, jen jsem už dost alergická na prznění jakéhokoliv ,,plemene´´ Čím dokážete příslušnost k danému plemeni ? Tím, že ukážete na TUTO fenu a TOHOTO psa a řeknete, že jsou rodičové ? Co další generace ? Tu byste mi také ukázala ? Nerozčilujte se, je to naprosto zbytečné ! Plemeno NO to není a basta. A pokud tvrdíte opak, pak lžete a podáváte nepřesnou informaci !

Ale no tak. Pokud chci 100% dané plemeno, sáhnu po psovi s PP. A paní snad netvrdí, že jsou rodiče šampióni, ne? Prostě je to fenka bez PP. I tak je moc pěkná a při vší úctě radši takovouhle bez PP než ty chudinky šmatlavý s PP.

Jo, jsem proti bezhlavému množení bez PP, ale tahle fenka už na světě je, tak co? Proto, že nemá PP je nějaká bezcenější? Sama mám doma 4 psy bez PP (a kříženku) a miluju je stejně jako by to byli šampióni x zemí. Naopak se mi teď kříženka líbí víc než čistá plemena. Hrůza, co?

Jinak předpokládám, že fenu nechcete, tak proč by vám paní měla ukazovat předky? smajlík A většina lidí není zapálená do toho zkoumat předky v PP jako jiní. Stačí jim, že mají psa - parťáka, hlídače, atd. a tečka.

12.11.2011 22:59
memmory

XXX.XXX.252.42

laponka napsal(a):
Nechci rýpat a fence přeji skvělé páníčky, ale nazývejte to prosím pravým jménem ! Pokud je bez PP, o NO nemůže být ani řeč. Je to prostě milá fenka podobná NO.

!!! LIDI CHOVÁTE SE JAKO HOVADA !!!

13.11.2011 08:46
misha

XXX.XXX.17.11

To snad neni pravda!!!!! Uz me to tady vazne stve! Myslite si ze PP znamena, ze pes je spravnym predstavitelem danne rasy??? Mam fenu bez PP, krasne stavena, ziva.....a i chovatele se me ptaji, z jake chovatelske stanice ji mam. Na cvicaku je pani, ktera ma psa s PP, psovi nestojej usi, ma ten hnusnej hrb a je to pes absolutne bez energie.... ale ma PP, takze huraa??? Sajmo, fena je hezka. Urcite mate podstatny duvod, proc ji davate pryc.... rozeslu to znamym.

13.11.2011 10:37
sajma

XXX.XXX.171.158

děkuji moc, pryč by jsem ji nedavala pokud by jsem veděla že na ni budu mít dostatek času , mam 2měs miminko,její mamku si nechám i kdyby co kdyby ale mladá jak jsem již psala je fakt akční, navíc je ve věku kdy ji nestačí běhat s ostatníma po zahradě- a to máme zahradu 500m2 :-)), je to prostě dle mého nazoru s rozumu, než aby s fenky vyrost rapl a hlavně by ji byla škoda, je fakt hrozně hodná vnímavá, bude parták na dlouhé výlety, do sportu...jinak jsem zapoměla dodat jsem od zlína, po dohodě klidně i dovezu, opravdu mi záleží kam půjde, děkuji

13.11.2011 10:49
chomda

XXX.XXX.92.50

dobrý den, fenka je krásná, škoda že mám doma tři, něco "pracovního" by se mi hodilo :o) koníky máme taky ;o) nevím samozřemě jaké přesně máte podmínky, myslím časové, někdy to může být s miminkem opravdu náročné.....ale já má děcka 4 a 1 rok a nikdy sem neměla na psiny tolik času jako na mateřské, je to super. tak vám chci jenom říct, že jestli se vám to zdá teď s malým miminkem náročné, tak je velká šance, že se to upraví a čubinku dávat ani nemusíte:-)

13.11.2011 11:21
aritim

XXX.XXX.19.70

Taky jsem to tak měla, velké aktivní psy a miminko, s tím rozdílem že v bytě. První 3 měsíce byly náročné, když si miminko zvyklo na pravidelný režim, byl to pro mě ten nejhezčí čas, nikdy jsem neměla tolik času na psy jako když děti byly ještě v kočárku. Procházky se psem a kočárkem nejsou žádný problém. Miminko venku spí mnohem líp než doma, když jsem chtěla cvičit, kočárek s miminkem jsem zaparkovala poblíž.

13.11.2011 11:30
czizecka

XXX.XXX.106.200

Já mám děti tři, ovčounku jsem si brala když malé byly dva měsíce, takže kočárek a šlo to :) Je to hodně náročné, a chodíme i na cvičák a tak.. teď jsem si přibrala po dvou letech (kdy má fena pubertu jak prase :D) štěně chodskýho, takže se máme co ohánět, ale když jsou psíci dva tak si někdy i vystačí sami.. Třeba by jste to mohla ještě zkusit? Ale chápu, že někdo to nedá, taky je toho na mě občas moc, ale tu hodinu na výcvik si přes den najít musím, a pak prochajdy s kočárkem. Fenka je hezká, přeji jí dobré páníčky

13.11.2011 13:16
memmory

XXX.XXX.252.42

misha napsal(a):
To snad neni pravda!!!!! Uz me to tady vazne stve! Myslite si ze PP znamena, ze pes je spravnym predstavitelem danne rasy??? Mam fenu bez PP, krasne stavena, ziva.....a i chovatele se me ptaji, z jake chovatelske stanice ji mam. Na cvicaku je pani, ktera ma psa s PP, psovi nestojej usi, ma ten hnusnej hrb a je to pes absolutne bez energie.... ale ma PP, takze huraa??? Sajmo, fena je hezka. Urcite mate podstatny duvod, proc ji davate pryc.... rozeslu to znamym.

Pěkně napsáno :-)

13.11.2011 14:06
pacifik

XXX.XXX.23.50

Toto přesně znám taky, moje fena byla po PP rodičích (její matka neměla druhou bonitaci na uchovnění), tudíž PP nedostala a na cvičáku byla nejlepší, a všechny zajímalo, z jaké že byla stanice. Byl tam ušatý hrbáček šampion ověnčený CACIBY a nebyl schopen udělat ani poslušnost dle ZVV1, o ostatním ani nemluvě (stopa ho nezajímala už u nášlapu :-(...) Ale měl PP smajlík

16.11.2011 17:42
sajma

XXX.XXX.171.158

posouvam....

Přidejte reakci

Přidat smajlík