Dobrý den,mám možnost koupit fenku rtw,stáří cca 8 měsíců,pomůže mi někdo jestli je relativně čistokrevná?pp nemá...děkuji
Ramz
napsal(a):
Dobrý den,mám možnost koupit fenku rtw,stáří cca 8 měsíců,pomůže mi někdo jestli je relativně čistokrevná?pp nemá...děkuji
další
mikka
napsal(a):
Je nádherná, ale to prostředí to je hruza - chuděrka ta bouda nebo co to je. Odkud fenulka je?
asi něco jako tatínek naší maliny jak jsem se v jejím cca roce dozvěděla boudy sežral 3 mám ji v bytě tahá blbosti,ale zaplat bůh nábytek je vcelku.čistá mi připadne,jde spíš o to odhadnout povahu,jestli byla jen v tom kotci
je z jedné vesnice v sever.čechách,pochází od tam tud babička,a lidé dávali fenku pryč,že se o ni nemohli už dál starat.ten kotec je jen provizorní po našem starém psovi,ale nebývá tam,jen když je potřeba ji na chvillu zavřít je to blázínek..:-)tak se tam zavírá jen když se otevírají vrata aby nevyběhla ven a nežvejklo jí auto, nebo zrovna když sem jí chtěla vyfotit..je to nezmar chvilu neposedí..:-D jinak má matračku v kotelně tak si tam na noc když chce zalézá.Jinak je pořád s námi..
Ramz
napsal(a):
je z jedné vesnice v sever.čechách,pochází od tam tud babička,a lidé dávali fenku pryč,že se o ni nemohli už dál starat.ten kotec je jen provizorní po našem starém psovi,ale nebývá tam,jen když je potřeba ji na chvillu zavřít je to blázínek..:-)tak se tam zavírá jen když se otevírají vrata aby nevyběhla ven a nežvejklo jí auto, nebo zrovna když sem jí chtěla vyfotit..je to nezmar chvilu neposedí..:-D jinak má matračku v kotelně tak si tam na noc když chce zalézá.Jinak je pořád s námi..
Řekla bych normálka bezpapírovej rotvík.Pokud má dobrou rotvajleří povahu...
V RTW se nijak nevyznám, ale na první pohled mě "prašti" do očí čumák, připadá mi na rtw dost dlouhý, ale jak jsem napsala, jsem absolutní neznalet rotvíků...
Jinak velká až obří plemena rostou nejvíc cca do roka, potom spíš jen mohutní a naberou max 2-3 cm nebo taky nic. Takže dle mého už fenka svou výšku změní maximálně o 3-5 cm. Ale opět jen odhady laika
Klasika, rotvíček bez PP. Je hezká, přijde mi, že má delší čumák, jinak v pohodě. Nevím zda jsem četla dobře, je jí osm měsíců, obecně platí, že přestává růst s prvním háráním, resp. povyroste, ale už o minimum. Mě po hárání rotvice vyrostla max do jednoho cm co se výšky týká, mohutní o něco déle, tam je možné to pak podpořit různými sporty (běhání za míčkem do kopce, plavání, tahání atd.) - vše s ohledem na zdravotní stav pejska, přiměřená zátěž apod.
Jinak ještě bych přidávala nějaké kloubní přípravky. Jinak s tím výcvikem - výhodou je, že jsou opravdu žraví, takže pro mlsku cokoli a ještě není stará, tak to důsledností a vytrvalostí snad doženete, nejsou to žádní tupíci (i když se to rýmuje rotvíci - tupícci), někdy mi naopak přijde, že až moc vyčůraní....
Moje Ejmule :)