Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.51.10
a náš poslední přírůstek - foto ještě v útulku. No nebyla sladká? :)
PS: Máme ještě KAO a něm. špicku, ale ty přišly už jako 3 měsíční a žádnou roztomilou fotku nemají - spíš jen řádící.
Uživatel s deaktivovaným účtem

tondaschumacher
napsal(a):
Hezky pesan. Můžu se optat jak dlouho mu vydržel ten proutěný pelíšek. Manželce se moc líbí ty proutěné věci ale měla strach to kupovat neboť čekala že by to zničil... Máme stafbulíka, nyní už 10 měsíců. Fotka mi tu nejde vložit
Děkuji za pochvaluPelíšek měl jen chvilku protože ho začal kousat,tak ho dostala naše jezevčice a tá ho má dodnes.Koupila jsem mu matraci Dogmans a tu naštěstí nekousal a má jí také dodnes už 3 roky.Záleží jestli je pes ničitel nebo ne,můj ničil do 2 a půl roku.
Americký staford 10 týdnů :-) To to letí.... Dneska je to roční slečna
Moje border kolie Bonnie na pěti týdnech,... dnes je jí sedm týdnů a za týden si pro ní jedu :)
Prťavý Roník (goldík) ještě u maminky.
Všichni vaši pejsánci jsou nádherní, kdo by takovým tvorečkům odolal
zuzča
napsal(a):
Prťavý Roník (goldík) ještě u maminky.
Všichni vaši pejsánci jsou nádherní, kdo by takovým tvorečkům odolal
tojo
škoda, že tak rychle vyrostou.. i když zase, když byl ten náš prcek, tak jsem si přála, aby už vyrostl a dalo se s ním něco podnikat a teď bych to zase vrátila... už mu bude 14
danmar
napsal(a):
tak ta je naprosto boží
fakt překrásná
Jee, moc dekujeme za pochvalu Tak jeste jedna
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
S bráchou poslední dny u maminky, rasa: křižovatka.
Koukám na tu podobu s naší křižovatkou Náš Tekoušek pár měsíců s námi
Nemáte fotku, jak vypadají teď?
danmar
napsal(a):
tojo
škoda, že tak rychle vyrostou.. i když zase, když byl ten náš prcek, tak jsem si přála, aby už vyrostl a dalo se s ním něco podnikat a teď bych to zase vrátila... už mu bude 14
Taky si někdy říkám, že jsem si ho jako malého moc neužila. Ale zase je fakt, že když byl malý tak byl zlobidlo, ještě že z toho vyrostl:-) Tomu našemu jsou teprve 3. Ten váš má hezký věk. Je vidět že se má na světě fajn
zuzča
napsal(a):
Taky si někdy říkám, že jsem si ho jako malého moc neužila. Ale zase je fakt, že když byl malý tak byl zlobidlo, ještě že z toho vyrostl:-) Tomu našemu jsou teprve 3. Ten váš má hezký věk. Je vidět že se má na světě fajn
jojo, taky se mě prcek natrápil
No ten náš na svůj věk ani nevypadá, a na to, že ho loni vet zachránil hrobníkovi z lopaty (torze) se má až moc dobře
songstr
napsal(a):
naše rošťanda když jí bylo 7 týdnů
a takhle je nejhodnější:D