"malé oko" u štěněte

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.11.2011 18:30
zuzi

XXX.XXX.86.159

Dobrý den, na základě diskuse na nemoderovaném fóru dávám příspěvek i sem.

Při opakovaném a ověřeném spojení se mi stalo, že dvě fenečky ve vrhu měly nečekanou vadu, laicky řečeno " malou dirku" na oko. Po konzultacích s odborníky byla dirka rozšířena.
U jedné z fenek mám očíčko den po zákroku na fotce, druhou ještě nafotím, tam očíčko vypadá o něco hůř, zatím je ale kryto třetím víčkem, uvidíme víc v pátek na kontrole. Fenkám to v ničem nevadí, zatím se projevují čileji než jejich dokonalí sourozenci :-))

29.11.2011 16:39
hanele

XXX.XXX.152.11

zuzi napsal(a):
Dobrý den, na základě diskuse na nemoderovaném fóru dávám příspěvek i sem.

Při opakovaném a ověřeném spojení se mi stalo, že dvě fenečky ve vrhu měly nečekanou vadu, laicky řečeno " malou dirku" na oko. Po konzultacích s odborníky byla dirka rozšířena.
U jedné z fenek mám očíčko den po zákroku na fotce, druhou ještě nafotím, tam očíčko vypadá o něco hůř, zatím je ale kryto třetím víčkem, uvidíme víc v pátek na kontrole. Fenkám to v ničem nevadí, zatím se projevují čileji než jejich dokonalí sourozenci :-))

Jéžiš to jsou ještě takoví prďošci malincí ... Ani bych si toho teda na té fotce nevšimla ... Zatím jste nezjistili nic zajímavého v okolí bydliště když se to vyskytlo u třech vrhů?
A máte třeba stránky? Podívala bych se na vaše pejsky ... :-)

1.12.2011 18:02
evikimeviki

XXX.XXX.165.177

Krásne šteniatka :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík