Německý Boxer zdraví/případně doporučte Chov.Stanici

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.11.2011 14:06
filipf

XXX.XXX.74.70

Dobrý den,

mám do budoucna zájem o pořízení N.Boxera ( zřejmě feny). Ale trošku mě straší zprávy o jejich zdraví. Je to problém všech dnešních/moderních plemen a tak se tím nemám nějak zatěžovat a brát stav jaký je prostě jako fakt? Resp. je to se zdravím u Boxerů opravdu špatné?

Případně s ohledem na zdraví, mohl by mi někdo fundovaný poradit Chov.Stanici? Resp. Férové lidi co Chov. stanici provozují? Je mi jasné, že nemoc se může vyskytnout všude, ale jistě jsou na tom někde líp, nebo jsou přímnější.

Předem děkuji

29.11.2011 14:56
cinkalu

XXX.XXX.245.18

filipf napsal(a):
Dobrý den,

mám do budoucna zájem o pořízení N.Boxera ( zřejmě feny). Ale trošku mě straší zprávy o jejich zdraví. Je to problém všech dnešních/moderních plemen a tak se tím nemám nějak zatěžovat a brát stav jaký je prostě jako fakt? Resp. je to se zdravím u Boxerů opravdu špatné?

Případně s ohledem na zdraví, mohl by mi někdo fundovaný poradit Chov.Stanici? Resp. Férové lidi co Chov. stanici provozují? Je mi jasné, že nemoc se může vyskytnout všude, ale jistě jsou na tom někde líp, nebo jsou přímnější.

Předem děkuji

chs " Ze země lva " krásný zdravý psi, aspoň co já vím

29.11.2011 15:21
filipf

XXX.XXX.74.70

Děkuju za tip, jdu je hned vygůglit.

29.11.2011 15:36
filipf

XXX.XXX.74.70

Tak jsem se na ně podíval. Stránky chov.stanice vypadají moc hezky,mají také krásné fotografie atd. Psi jsou nádherní,ale poslední ochov mají na stránkách napsáno,že je » J 2006 Ch. Orgon v. Fausto - Gwen ze Země lva . Zkusím jím napsat a uvidím.

29.11.2011 15:49
pinoha

XXX.XXX.69.167

Kamarád má dva psy Z Kaštýlku a chválí!
Lucie

29.11.2011 17:55
donty

XXX.XXX.53.28

U mě je bezkonkurenční Ch.s. Optima grata !! Kvalitní psi - jak do exteriéru, tak původu a zdraví !! Mnoho chovatelských a výstavních úspěchů. Kvalitní odchov štěňat i chovatelský servis !! Doporučuji !! Výběr z žíhaných i zlatých jedinců !! :-):-)smajlík

29.11.2011 18:07
filipf

XXX.XXX.74.70

Takže bohužel chovná stanice - "Z Kaštýlku" nemá funkční webovou prezentaci.

A Optimu hned jdu nastudovat,resp. už jsem na ní tak trošku koukal. Všiml jsem si, že jejich odchovy a chovanci mají celoevropskou působnost/úspěšnost.

29.11.2011 18:36
donty

XXX.XXX.53.28

filipf napsal(a):
Takže bohužel chovná stanice - "Z Kaštýlku" nemá funkční webovou prezentaci.

A Optimu hned jdu nastudovat,resp. už jsem na ní tak trošku koukal. Všiml jsem si, že jejich odchovy a chovanci mají celoevropskou působnost/úspěšnost.

Ano mají, dokonce je o štěňata z téhle chovatelské stanice zájem i v USA a v JAR, kam letos putovali tři štěňata. Z osobní zkušenosti preferuji kontakt s chovatelem, od kterého očekávám solidní jednání,ochotu a pomoc a právě tohle vám v téhle chov.st.nabízí. Nezávazně můžete kontaktovat majitele této chovatelské stanice, vždy Vám ochotně poradí i pomůže !!:-)

30.11.2011 22:44
doma

XXX.XXX.106.179

A co chovná stanice Maximus deus ?Krásní zdraví psi :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík