Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.12.2011 12:48

Dobrý den. Moje mamka má 6-ti letou fenku krysařice. U ní se zhoršuje psychický stav. Když se někam mamka vypravuje mimo obvyklé situace na které je zvyklá, hluk od sousedů v noci a práskání dělobuchů, tak se Lilina začne klepat , chce do skříně a hlavně zvrací šťávy. Na jiném fóru jsem četla o Bachových květech a hlavně o výcviku na stresové situace. Mohli byste mi někdo dát odkaz na tento výcvik nebo vysvětlit o co se jedná? Také by mě zajímala zkušenost v těmi květy. Budu vděčná za každou radu.

8.12.2011 06:50
adriana

XXX.XXX.156.34

Musteí začít nacvičovat odchody mimo naučenou dobu, jen na krátkou chvilku, pak prodlužovat. Hlavně se nijak neloučit, neříkat smutným hlasem," no běž si na místečko, já se brzo vrátím." Nejlepší je rázně poslat na místo a odejít. Tady jsou stránky s tou květovou terapií. Ale sama o sobě nepomůže. http://www.e-bach.eu/ :-)

8.12.2011 14:11

Ale mamka ji bere sebou. Lilina se bojí, kam půjdou, co se bude dít a začne hned zvracet. I při bouřce nebo když se ozve venku nejaká rána, tak zvrací šťávy. A reaguje na čím dál víc podnětů, které u ní vyvolávají tyto stavy. Nevíme si s tím rady. Zítra u mě bude veterinář, tak i s ním se poradím.

Přidejte reakci

Přidat smajlík