Vkládejte svá PF..:-)
http://sendables.jibjab.com/view/xJdPcEMxDGJCNwVQopWf
hanele
napsal(a):
Hmm ... tak tu neznám ... asi nemají stránky, že? Jsem se do bordrů úplně zamilovala, jsou bezvadní. Aspoň teda ty holky moje ...
Ta mladší mi tu teď hlasitě chrápe pod stolem!
Stránky jsem hledala, ale nenašla přímo je. Ale odchovy mají stránek plno
Jsou bezva...Sice jsem na ty větší zvířeny..ale už máme doma 9 letého pána. Tak silně uvažuju o dalším přírůstku. Je to šikula šikovnej. Takovej náš ťufááá jak mu říkáme
sabina
napsal(a):
Stránky jsem hledala, ale nenašla přímo je. Ale odchovy mají stránek plno
Jsou bezva...Sice jsem na ty větší zvířeny..ale už máme doma 9 letého pána. Tak silně uvažuju o dalším přírůstku. Je to šikula šikovnej. Takovej náš ťufááá jak mu říkáme
Jo vždyť jasně ... Haxík, Hessi ... hned mi to nedošlo bez spojení s konkrétním jménem ...
No já už se hrozně těším na jaro na štěňátka, tentokrát budeme mít poprvé samé grizzlíky, protože budeme krýt grizlounem bez vlohy pro modrou. Po těch modromodrých vrzích to bude teda změna ...
hanele
napsal(a):
Jo vždyť jasně ... Haxík, Hessi ... hned mi to nedošlo bez spojení s konkrétním jménem ...
No já už se hrozně těším na jaro na štěňátka, tentokrát budeme mít poprvé samé grizzlíky, protože budeme krýt grizlounem bez vlohy pro modrou. Po těch modromodrých vrzích to bude teda změna ...
Nojo, copak grizlíci.. Si pamatuju jak dneska, když byl Ciro prcek, tak lidi prej ,,ten už je starej že,,...že je plesnivej
Tady je pak osobnost...
Krásné a klidné Vánoce a pohodový a úspěšný nový rok 2012 všem milovníkům zvířátek
taky přejem všem naprosto v pokoji prožité svátky a krásnou tečku za tímto rokem
Přeji vám příjemné prožití vánočních svátků a hodně osobních, pracovních i chovatelských úspěchů .
Splněná vánoční přání,
sladké štědrovečerní usínání,
pohodu po celé svátky
a nový rok jako z pohádky.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Krásné Vánoce a hodně zdraví a štěstí v roce 2012 Všem dobrým lidem a všem pejskům ale i ostatním zvířátkům
Krásné prožití Vánoc a v příštím roce mnoho osobních i pacovních úspěchů a handlerům ty nej úspěchy ve výstavních kruzích ...
Uživatel s deaktivovaným účtem

(Sice máme letos nepsí přáníčko, ale i tak ho sem vložím) Pohodové svátky a hodně štěstí v novém roce.
Přeji všem šťastné vykročení do Nového roku, hodně radosti, lásky, pohody a úspěchů !!!