Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Kaarin

25.12.2011 18:11
Kaarin

XXX.XXX.147.150

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,kdo tady má zkušenosti s A.dogou.Uvažuji o její koupi,ale v baráku je dítě a ostatní zvířata.JAk je snáší?Hlavně ty děti a má hodně zdravotních problémů?Četla jsem,že hůř slyší,má problémy se zuby a kostrou,tak bych se chtěla dozvědět,jestli je to pravda a hlavně od lidí,co jí mají nebo měli,né ze článků.A také jestli se jim kupírují uši,nebo ne?Popřípadě A.doga křížená Amstafem,jaká je povahově atd...
Moc děkuji za odpovědi :-)

27.12.2011 07:03
conie

XXX.XXX.136.227

Kaarin napsal(a):
Dobrý den,chtěla bych se zeptat,kdo tady má zkušenosti s A.dogou.Uvažuji o její koupi,ale v baráku je dítě a ostatní zvířata.JAk je snáší?Hlavně ty děti a má hodně zdravotních problémů?Četla jsem,že hůř slyší,má problémy se zuby a kostrou,tak bych se chtěla dozvědět,jestli je to pravda a hlavně od lidí,co jí mají nebo měli,né ze článků.A také jestli se jim kupírují uši,nebo ne?Popřípadě A.doga křížená Amstafem,jaká je povahově atd...
Moc děkuji za odpovědi :-)

Zdravím. Začnu trochu od konce - uši se kupírovat nesmí už téměř 20 let. Povahu křížence argentinky s amstafem nikdo neodhadne, pokud se bude snažit, jsou to pouhé dohady a báchorky. Argentinku jako plemeno znám ze cvičáku, doporučila bych zkušeným lidem, v případě řádné socializace, výchovy a základního výcviku jsou docela v pohodě, ale dá to dost práce, je to moloss, má svoji hlavu. Jak se chová k rodině a domácím zvířatům záleží hodně právě na výchově. S rodinou problémy nebývají, co vím, tak s kočkami a slepicemi občas ano. A rozhodně bych nikdy nedoporučila koupi argentinky bez PP - s bílou barvou bývá často spojená hluchota, v chovu s PP se sleduje, může se to stát také, ale pravěpodobnost je nižší než u bez PP. Docela by mě zajímalo, proč volíte práve argentinku, co vás na ní zaujalo?

27.12.2011 09:03
kaarin

XXX.XXX.147.150

Děkuji,rozhodovala sem se mezi ní a Amstafem,ale amstaf zvítězil.Má jí známí,ale bohužel nemá děti ani další zvířata tak sem se obrátila sem.Mě ani tak nezaujala,spíš přítele,ale už sme se domluvili :-) Moc děkuji

27.12.2011 19:54
m arky

XXX.XXX.9.66

kaarin napsal(a):
Děkuji,rozhodovala sem se mezi ní a Amstafem,ale amstaf zvítězil.Má jí známí,ale bohužel nemá děti ani další zvířata tak sem se obrátila sem.Mě ani tak nezaujala,spíš přítele,ale už sme se domluvili :-) Moc děkuji

mam doma 2 argentiny čtyřletého psa a rocní fenu, povahove naprosto uzasní, pes je mirne dominantní k velkym psu (malich si nevsima) ale neutoci není agresivni, k ostatním zviřatum naprosto bezproblemový, deti miluje a je si vedom ze je velky tak je neuveritelne opatrný, fena je velice aktivní nekdy az moc, jina zvirata ji nevadi toleruje je , k malim detem ji nemuzu poustet je moc zbrkla a nevedomky by mohla ublizit - takze je to fakt invidualní, rozhodne argentinu nedoporucuji lidem kteri nemaji zadne zkusenosti je to pes, který si hlavne v mládí bude chtit prosadit misto ve smecce coz mu clovek musi dat razne najevo co si muze dovolit, chce to duslednost není to civava aby se mohla zanedbat vychova

27.12.2011 19:56
m arky

XXX.XXX.9.66

m arky napsal(a):
mam doma 2 argentiny čtyřletého psa a rocní fenu, povahove naprosto uzasní, pes je mirne dominantní k velkym psu (malich si nevsima) ale neutoci není agresivni, k ostatním zviřatum naprosto bezproblemový, deti miluje a je si vedom ze je velky tak je neuveritelne opatrný, fena je velice aktivní nekdy az moc, jina zvirata ji nevadi toleruje je , k malim detem ji nemuzu poustet je moc zbrkla a nevedomky by mohla ublizit - takze je to fakt invidualní, rozhodne argentinu nedoporucuji lidem kteri nemaji zadne zkusenosti je to pes, který si hlavne v mládí bude chtit prosadit misto ve smecce coz mu clovek musi dat razne najevo co si muze dovolit, chce to duslednost není to civava aby se mohla zanedbat vychova

:-)

27.12.2011 20:03
m arky

XXX.XXX.9.66

a pak že to jsou zabijáci - jaky si to udelas takoví to más, ja mam doma gaučaky:-))

25.8.2012 10:51
m arky

XXX.XXX.9.66

m arky napsal(a):
a pak že to jsou zabijáci - jaky si to udelas takoví to más, ja mam doma gaučaky:-))

moje lasky

25.8.2012 10:52
m arky

XXX.XXX.9.66

m arky napsal(a):
moje lasky

celá smečka

25.8.2012 10:52
m arky

XXX.XXX.9.66

m arky napsal(a):
moje lasky

celá smečka

25.8.2012 10:53
m arky

XXX.XXX.9.66

m arky napsal(a):
moje lasky

celá smečka v zoo

25.8.2012 11:22
rapotacka11

XXX.XXX.73.135

- argentinu nedoporucuji lidem kteri nemaji zadne zkusenosti je to pes, který si hlavne v mládí bude chtit prosadit misto ve smecce coz mu clovek musi dat razne najevo co si muze dovolit, chce to duslednost není to civava aby se mohla zanedbat vychova .

Amstaf to samé .
Zvládnete to ? smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík