memmory
napsal(a):
Atalia Pera Bella
Jééé Pera Bella, nemáte i fotky tervíčků z toho vrhu?
Přidávám foto mojí ušatý sfiňky:)))
Tady je jeden Tervíček z toho vrhu CH. Pera Bella... :) Foceno při výběru Atalie
memmory
napsal(a):
Néé Věruš není moje holčička
tak to je škoda - vůbec nevíš o co přicházíš!
... a navíc by to bylo v rodině - mám sestru její matky (a do měsíce budeme mít plnou nůši selat, teda štěňat - občas si to pletu, protože maminka je trochu čuně)
... vím, že je to o velkých plemenech, ale to byste nevěřili jak takový borderteriér dokáže býti psem velkým ... !
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
tak to je škoda - vůbec nevíš o co přicházíš!
... a navíc by to bylo v rodině - mám sestru její matky (a do měsíce budeme mít plnou nůši selat, teda štěňat - občas si to pletu, protože maminka je trochu čuně)
Vím o co přicházím, vím .. ale když to nejde tak to nejde
ježiš, to je nádherné zbarvení...takoví jsou nejhezčí....mít víc času, tak bych šla do maliny....:-)))))
Jinak posílám ušiska tak trochu jinak....
jeje tak tady mu ušoun nesmí chybět ... holt první mu narostly uši a pak teprve rosxtla hlava
mikka
napsal(a):
jeje tak tady mu ušoun nesmí chybět ... holt první mu narostly uši a pak teprve rosxtla hlava
Takovej netopýr. bohužel nemůžu najít fotku našeho křížence ve 3 měsíčích..to byl taky úžasnej netopýr...tak aspoň nedočkavé štěňátko (ouška se mu postupně rovnala už vzhůru)
Sice by mel mit erdelterier usiska dole, ale kdyz je jako malej obcas postavil, tak byl nejvtipnejsi