Taky už jste si všimli kolik po světě běhá podobných psů a přitom mají všichni odlišný původ? taky jednoho učp doma mám a je super:)
nexxi
napsal(a):
jej nepovedla se fotka dodám hnedle lepší
tak snad už dobře
hezký hafan. Krom černých běhá i dost černých s pálením.
Náš případ - fenečka je braná jako mimi z útulku - rodiče neznámí, teď má 13 kg a cca 30 cm v kohoutku a už moc neporoste. Je naprosto úžasná. Někdy mi připadá, že je snad křížená s norníkem, ale jinak je hrozně vnímavá, poslušná (i když teď máme občas už pubertální radost z neposlechnutí
). Byla to láska na první pohled - ačkoli já jsem si nejdřív říkala, zda nemáme ještě počkat, že 5.pes tak hrooozně nespěchá, táta hnedka vzal telefon a volal, zda bysme si jí mohli ještě ten den vyzvednout. No a asi za 1,5 hodiny už byla u nás. Taková akce hurá. Ale nelituju, je to miláček.
I když je malá (3,5kg), taky je univerzální, hrne se do všeho Ostříhaná kříženka trpasličího pudla
reba77
napsal(a):
Kříženka... před 4 rokama jsme ji jako štěňě našli v popelnici...
Božíčku ta je krásná, štěstí že ste jí našli ... My máme utulkáčka kníráčka
UČP-Univerzální černý pes, no tak to je krásná zkratka Taky mám jednoho takového, jen s náprsenkou
Uživatel s deaktivovaným účtem

Taky jedna z řad UČP náprsenkoidních . Brána v 8 týdnech z útulku, dnes již zasloužilá psí seniorka.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.51.10
Moje má využití jako gaučový, postelový pes. Nebo ráda hrabe krtince, a taky ji beru ke koním.
není moje,ale kamarádky, ale dělala s ní chvíli agility,ale už je to starší dáma a její hlavní uplatnění je válení se na gauči
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.51.10
Normální pes domácí mazlící, hlídací alarm a taky vrchní šašek - zkoušíme dogdancing jen tak amatérsky po doma a cirkusové kousky všeho druhu.
Zdravíme toto úžasné plemeno a přidávám také jeden kousek, i když vypadá jako flat, je to kříženec flata s něčím, máme jí z útulku a je to naše lásko :)). A využití ryze všestranné - aporty, dogtrekking, gaučing, zevling, canisterapie, somring, dogdancing a tak
podobného má kamarád, taky všichni tipují flata, ale je to setr s něčím (asi labradorem)
Uživatel s deaktivovaným účtem

jazzinka
napsal(a):
podobného má kamarád, taky všichni tipují flata, ale je to setr s něčím (asi labradorem)
Mam zrovna takovou fenečku, jen asi o chlup menší a s náprsenkou, tipuju jí na dlouhosrstého ohař s něčím, asi retrieverem. Jak je starý kamarádův pejsek a jakou má povahu? Díky