Nejkvalitnější granule pro malá plemena

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.7.2006 09:53

Dobrý den,
četla sjem tu diskuzi o granulích, ale moudrá z ní nejsem.
Prosím o názor: ráda bych naše nové štěňátko Jack Russela teriéra krmila opravdu kvalitními granulkami. (o vařené stravě vím). Na trhu je moc velká nabídka a každý tvrdí, že je nejlepší. Hledala jsem na int. nějaký test, ale byl pro velká plemena. Poraďte prosím, kterým směrem se dát:-)
Předem děkuji
Eva

13.7.2006 11:19

eva schejbalova napsal(a):
Dobrý den,
Prosím o názor: ráda bych naše nové štěňátko Jack Russela teriéra krmila opravdu kvalitními granulkami. (o vařené stravě vím). Na trhu je moc velká nabídka a každý tvrdí, že je nejlepší. Hledala jsem na int. nějaký test, ale byl pro velká plemena. Poraďte prosím, kterým směrem se dát:-)
Předem děkuji
Eva

Ahoj,

já tě sice nepotěším, protože sama mám velké plemeno, ale právě proto mě zaujalo, že jsi na internetu našla test granulí pro velká plemena. Mohla bys mi napsat, kde to bylo?

Díky.

13.7.2006 11:38

sarrada napsal(a):
Ahoj,

já tě sice nepotěším, protože sama mám velké plemeno, ale právě proto mě zaujalo, že jsi na internetu našla test granulí pro velká plemena. Mohla bys mi napsat, kde to bylo?

Díky.

http://ekonomika.idnes.cz /test.asp?r=test&c =A020625_082650 _test_jan
(bez těch mezer - tady mi to nechce dovolit, je to na něj moc dlouhý:-)
jinak se mi to zdá docela profesionální:-)

13.7.2006 11:53

Bohužel zde testují jen krmiva co se kupují v supermarkech tedy šroty.krimivem,které hodnotili bych určitě svého psa nekrmil.O krmivu superpremiovém asi nemají ani potuchy a zn.jako ANF,HILLS,FIRSTMATE,EAGLE PACK bohužel neznají.

13.7.2006 12:08

bulda napsal(a):
Bohužel zde testují jen krmiva co se kupují v supermarkech tedy šroty.krimivem,které hodnotili bych určitě svého psa nekrmil.O krmivu superpremiovém asi nemají ani potuchy a zn.jako ANF,HILLS,FIRSTMATE,EAGLE PACK bohužel neznají.

a co říkáte Purině plus?

13.7.2006 12:12

a co říkáte Purině plus?

Bohužel s ním nemám zkušenosti.Mohl bych doporučit krmivo ANF nebo FirstMate krmil jsem oběma malé plemeno a jsm spokojen.

13.7.2006 12:16

a co říkáte Purině plus?

Poslal jsem Vám mejlíka o krmivu

13.7.2006 12:59

bulda napsal(a):
Poslal jsem Vám mejlíka o krmivu

Díky, určitě to zkusím, jen nevím, jestli ve zverimexu budou vědět co po nich chci:-)

13.7.2006 13:06

Díky, určitě to zkusím, jen nevím, jestli ve zverimexu budou vědět co po nich chci:-)

Dejte do vyhledávače zn. krmiva a kupte v nějakém internetovém obchodě.Já nakupuji u Buddy,vychází to levně a rychle mi přijdou granulky poštou

14.7.2006 13:15

Tenhle test je velmi neobjektivní, tuším, že kvůli němu byly i nějaké žaloby ze strany výrobců krmiv.

10.8.2006 15:23

Dobrý den,
Předem děkuji
Eva

Zkus se podívat na www.royal-canin.cz, je to superprémiové krmivo té nejlepší kvality s eukanubou a purinou. Mám parson russela a měli jsme problémy, že hodně línala i když je to u tohodle plemene jejich zvláštností, ale teď už je to jen a jen lepší. RC se dá koupit i v e-shopu.

10.8.2006 15:30

milo napsal(a):
Zkus se podívat na www.royal-canin.cz, je to superprémiové krmivo té nejlepší kvality s eukanubou a purinou. Mám parson russela a měli jsme problémy, že hodně línala i když je to u tohodle plemene jejich zvláštností, ale teď už je to jen a jen lepší. RC se dá koupit i v e-shopu.

Ahoj! Já krmím své Jack Russelly Purinou ProPlan. Je to Superpremiové krmivo a není až tak drahé. Nejdříve krmíme štěněcím a pak přejdu na granule pro dospělé. Každému chutná něco jiného. Purina vyrábí více příchutí. Jsme naprosto spokojeni!

10.8.2006 15:54

jackrussel napsal(a):
Ahoj! Já krmím své Jack Russelly Purinou ProPlan. Je to Superpremiové krmivo a není až tak drahé. Nejdříve krmíme štěněcím a pak přejdu na granule pro dospělé. Každému chutná něco jiného. Purina vyrábí více příchutí. Jsme naprosto spokojeni!

my máme Purinu a nemůžem si stěžovat

10.8.2006 15:55

sabina napsal(a):
my máme Purinu a nemůžem si stěžovat

my krmíme Hills akorát by to pro Vás chtělo pro malá plemena

11.8.2006 07:42

monke napsal(a):
my krmíme Hills akorát by to pro Vás chtělo pro malá plemena

Díky za reakce. Teď krmím Firstmate a občas do toho Purinu a jsem spokojená. Moc to chutná i kočce. Oba si myslím prospívají moc dobře. Navíc bych řekla, že toho štěndo ani tolik nepotřebuje, protože baští cca 3-4xdenně, ačkoli by mohlo víc(samozřejmě na něm nešetřím:-)

14.8.2006 06:01

Díky za reakce. Teď krmím Firstmate a občas do toho Purinu a jsem spokojená. Moc to chutná i kočce. Oba si myslím prospívají moc dobře. Navíc bych řekla, že toho štěndo ani tolik nepotřebuje, protože baští cca 3-4xdenně, ačkoli by mohlo víc(samozřejmě na něm nešetřím:-)

Jsem rám,že mu to šmakuje.FirstMate bezva volba

Přidejte reakci

Přidat smajlík