Dobrý den,
chtěla bych se zeptat majitelů RR, zda mají u svých psů 100% odvolatelnost nebo zda jsou situace, kdy pes "nevidí, neslyší" a přijde až za nějakou dobu? Děkuji.
( tento dotaz jsem zadávala již na nemoderovaném fóru, ale bohužel se tam nenašel jediný majitel RR - jen ti, co někoho takového znají )
nataluska01
napsal(a):
My máme 5timěsíčního RR a je opravdu poslušný i odvolatelný od ostatních psů.
Ale co vám budu povídat, to jak je poslušný se uvidí až přijde puberta a podobné.
U mojí RR puberta proběhla celkem klidně - ale po druhém roce mi začala honit kočky a ne a ne ji to odnaučit. Přeji Vám hodně radosti s Vaším štěňátkem ( je to to nejkrásnější psí období )
zitule
napsal(a):
U mojí RR puberta proběhla celkem klidně - ale po druhém roce mi začala honit kočky a ne a ne ji to odnaučit. Přeji Vám hodně radosti s Vaším štěňátkem ( je to to nejkrásnější psí období )
Děkuji, je to pohodář,tak doufám, že v pubertě to s ním nebude tak hrozné.. Většina lidí mi říká, jak je psi naprosto přestali poslouchat a začali je ignorovat...no jsem na to upřímně zvědavá:)
nataluska01
napsal(a):
Děkuji, je to pohodář,tak doufám, že v pubertě to s ním nebude tak hrozné.. Většina lidí mi říká, jak je psi naprosto přestali poslouchat a začali je ignorovat...no jsem na to upřímně zvědavá:)
Máte krásného pejska
Určitá ignorace nastala, ale dala se hodně korigovat pamlsky a hračkami - na ty přišla vždycky