Odvolatelnost RR při rušivých elementech

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.1.2012 19:06
zitule

XXX.XXX.127.29

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat majitelů RR, zda mají u svých psů 100% odvolatelnost nebo zda jsou situace, kdy pes "nevidí, neslyší" a přijde až za nějakou dobu? Děkuji.

( tento dotaz jsem zadávala již na nemoderovaném fóru, ale bohužel se tam nenašel jediný majitel RR - jen ti, co někoho takového znají )

1.2.2012 13:43
nataluska01

XXX.XXX.126.245

My máme 5timěsíčního RR a je opravdu poslušný i odvolatelný od ostatních psů.
Ale co vám budu povídat, to jak je poslušný se uvidí až přijde puberta a podobné. :-)

1.2.2012 14:41
zitule

XXX.XXX.127.29

nataluska01 napsal(a):
My máme 5timěsíčního RR a je opravdu poslušný i odvolatelný od ostatních psů.
Ale co vám budu povídat, to jak je poslušný se uvidí až přijde puberta a podobné. :-)

U mojí RR puberta proběhla celkem klidně - ale po druhém roce mi začala honit kočky a ne a ne ji to odnaučit. Přeji Vám hodně radosti s Vaším štěňátkem ( je to to nejkrásnější psí období ) :-)

1.2.2012 14:48
nataluska01

XXX.XXX.126.245

zitule napsal(a):
U mojí RR puberta proběhla celkem klidně - ale po druhém roce mi začala honit kočky a ne a ne ji to odnaučit. Přeji Vám hodně radosti s Vaším štěňátkem ( je to to nejkrásnější psí období ) :-)

Děkuji, je to pohodář,tak doufám, že v pubertě to s ním nebude tak hrozné.. Většina lidí mi říká, jak je psi naprosto přestali poslouchat a začali je ignorovat...no jsem na to upřímně zvědavá:)

1.2.2012 14:53
zitule

XXX.XXX.127.29

nataluska01 napsal(a):
Děkuji, je to pohodář,tak doufám, že v pubertě to s ním nebude tak hrozné.. Většina lidí mi říká, jak je psi naprosto přestali poslouchat a začali je ignorovat...no jsem na to upřímně zvědavá:)

Máte krásného pejska :-)
Určitá ignorace nastala, ale dala se hodně korigovat pamlsky a hračkami - na ty přišla vždycky :-))

Přidejte reakci

Přidat smajlík