Dneska odešla moje láska, naposledy zavrtěla ocáskem a usnula. Huberte byl jsi ten nejskvělejší pes, děkuji za to, žes mě poctil svou láskou, žes mě přijmul s otevřeným srdcem, žes mě naučil, jak žít naplno každý den v každém počasí, žes mě dokázal rozesmát a dával jsi mi jenom radost, děkuji žes byl.....
hankaapes
napsal(a):
Dneska odešla moje láska, naposledy zavrtěla ocáskem a usnula. Huberte byl jsi ten nejskvělejší pes, děkuji za to, žes mě poctil svou láskou, žes mě přijmul s otevřeným srdcem, žes mě naučil, jak žít naplno každý den v každém počasí, žes mě dokázal rozesmát a dával jsi mi jenom radost, děkuji žes byl.....
Panebože, to je mi líto. Upřímnou soustrast.....
hankaapes
napsal(a):
Je mi to moc líto. Četla jsem téma Nezavřou hubu... a doufala jsem, že se to zlepší. Tak alespoň se netrápí. Upřímnou soustrast.
Haničko, je mi to strašně moc líto.
Do "nezavřou hubu" už nějakou dobu nepřispívám, kvůli zlým lidem, ale čtu stále a myslím na vás všechny.
Stejně tak jsem četla i Hubýskův příběh, jak s ním začala nemoc nakládat a všechno. Je mi to moc líto. Vím, co pro Tebe znamenal.
Jediné, co snad dodám je, že to byl šťastný pes, který miloval lumpárny a taky svou rodinu, Tebe. Dělali jste si navzájem radost a byl to neskutečný bojovník.
Přeji Ti spousty sil. Hubýs se na Tebe bude vrcasit stále.
Kikuška od berňulí
rude
napsal(a):
ach néééé Hani moc na tebe myslím... bylo to tak rychlé! Nemůžu tomu ani uvěřit !!! Hubert s tebou bude pořád, tak jako Hagi se mnou... už se tam nahoře proháněj a je jim dobře... měl skvělou rodinu, dala jsi mu všechno a on ti vše mnohonásobně vracel, měl krásný život.
DRŽ SE!
Tak nějak Peti, a myslím že Hanka moc dobře ví...jak se měl královsky. Ani to nemusíme říkat. Bolí mě u srdce, slzy se mi hrnou jak hrachy...ten svět je tak nespravedlivej Bobek malej bláznivej
broo

XXX.XXX.226.212
hankaapes
napsal(a):
Četla jsem váš společný boj a držela palce....
Udělala jste pro něho to nejkrásnější, co jste mohla. Nenechala jste ho trpět.
Hani, neznám Vás, ale před čtrnácti dny jsem zažila totéž. Vím, jak to bolí a bude to bolet dlouho. Pochopila jsem, že jste Huberta nechala odejít dřív než trpěl. Udělala jsem to stejné a umožnila svému Brunovi odejít bez bolesti. Alespoň to můžeme kamarádům dopřát. Myslím na Vás, držte se!!
Daniela
Hanko, je mi to strašně líto, slova jsou zbytečná - upřímnou soustrast.
Snad jen - ikdyž se neznáme osobně, vím přesně, jak se cítíš, když odejde součást Tebe. Zkus se zhluboka nadýchnout, pořádně se vybreč, vzteky něco rozkopej, důkladně Huberta zapijte... Vzpomínky zůstanou, časem se Ti při nich i úsměv na tváři objeví. Teď se hlavně držte, byli jste stateční, že jste se dokázali rozloučit a nesmutněte příliš dlouho - Hubert by si to jistě nepřál.
kinta
napsal(a):
Hani, neznám Vás, ale před čtrnácti dny jsem zažila totéž. Vím, jak to bolí a bude to bolet dlouho. Pochopila jsem, že jste Huberta nechala odejít dřív než trpěl. Udělala jsem to stejné a umožnila svému Brunovi odejít bez bolesti. Alespoň to můžeme kamarádům dopřát. Myslím na Vás, držte se!!
Daniela
Pěkná fotka pejska.. (Nový Lískovec)
hankaapes
napsal(a):
Žádná slova tě neutěší, ale přeci jen .. myslíme na tebe Hani .. drž se ..
Do Vašeho tématu "nezavřou hubu..." jsem nepřispívala, ale pro občasné pozvednutí nálady jsem ho příležitistně pročítala. Proto vím, že Hubert byl skvělý pejsek a dokázal nás pobavit svými kousky...
Chápu Vaši velkou bolest a soucítím s Vámi...!
Sama jsem si tím prošla před rokem. Proto přeji hodně síly do dalších dnů a věřte ,- nejste v tom sama...spousta z nás má určitě i po takové době bolavá srdíčka...
Je mi to líto...
Jana.
Jen ti, kdo umí upřímně milovat, zůstanou po boku svého psa i v jeho poslední vteřině.... jen silní opravdu pláčou....
Poslední rozloučení s Hubýskem:
http://www.batulka.estranky.cz/clanky/aktualne___.html
hankaapes
napsal(a):
Měla jsem jezevčíka stejného jména-Huberta a musím říct, že se ta skvělá povaha asi nese na tom jméně..byl také skvěělý a nezapomenutelný..Mně to bolí ještě po dvou letech o něm psát,ale čas rány mírní..Nehojí,nezapomenete,ale časem to bude lepší
Všem vám moc děkuju, Hubert by se divil, kdyby věděl kolik lidí psích sledovalo jeho "akce a vylomeniny", moc jste mi pomohli .....