Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.7.2006 19:15

Ahojky! tak jsem měla tu čest pracovat s tímto úžasným plemenem - pásly jsme a zaháněly ovečky (280 kusů + 11 koz) fenečka vše zvládla sama byla moc šikovná a hodná i když mě vůbec neznala poslouchala mě na slovo. tady jsou její fotečky
dále jsem byla také s její sestrou stejně šikovnou a hodnou bohužel její fotečku nemám
jaké máte zkušenosti a zážitky s tímto plemenem?

14.7.2006 19:16

kiwi napsal(a):
Ahojky! tak jsem měla tu čest pracovat s tímto úžasným plemenem - pásly jsme a zaháněly ovečky (280 kusů + 11 koz) fenečka vše zvládla sama byla moc šikovná a hodná i když mě vůbec neznala poslouchala mě na slovo. tady jsou její fotečky
dále jsem byla také s její sestrou stejně šikovnou a hodnou bohužel její fotečku nemám

15.7.2006 09:50

alma napsal(a):
a VŠICHNI

CELÁ BANDA

knavová

15.7.2006 15:46
knavová

alma napsal(a):
CELÁ BANDA

Náš Barnabáš.

15.7.2006 22:50

knavová napsal(a):
Náš Barnabáš.

Jedna z dneška. Naše Etual Enigma z Černobílých

15.7.2006 22:53

monika s napsal(a):

a jedna sólo... Eny je 9,5 měsíce.

18.7.2006 09:09

knavová napsal(a):
Náš Barnabáš.

Barnabášek je krásný Odkud je?

18.7.2006 09:38

susan napsal(a):

Ahoj tyto pejsánky zbožňuji.
Měla jsem doma křížence border kolie a špice ale nedávno zenřel. Teď bych chtěla s PP, nevíte kolik stojí a kde se dají sehnat??????????????

18.7.2006 10:15

monika s napsal(a):
a jedna sólo... Eny je 9,5 měsíce.

Pejsci Z Černobílých se mi moc líbí, hlavně redmerláčci, ale merláčci vůbec všechny!!! Krása

18.7.2006 11:49

lucie buresova napsal(a):
Ahoj tyto pejsánky zbožňuji.
Měla jsem doma křížence border kolie a špice ale nedávno zenřel. Teď bych chtěla s PP, nevíte kolik stojí a kde se dají sehnat??????????????

Tohle je můj pes Border kolie s polu s kavalírem

18.7.2006 13:49

lucie buresova napsal(a):
Tohle je můj pes Border kolie s polu s kavalírem

Jessie díky za pochvalu
Jinak Lucie cena BOC se pohybuje cca 10-15000,- Kč s P. Někdy se prodávají i okolo 8- to jsou většinou spíš pracovní linie a typy- tzn. kratší srst a nic moc exteriér- i když samožřejmě vyjímky se nevylučují... Dej si také pozor ať PP štěněte je vedený pod FCI a ne pod jinou organizací.
A sehnat se borderinky dají po celé republice, chce to jen sledovat inzerci...
Na fotce je naše "bába" Babe Bohemia Alké- alias Pupina-10,5 roku.

19.7.2006 18:17

monika s napsal(a):
Jessie díky za pochvalu
Jinak Lucie cena BOC se pohybuje cca 10-15000,- Kč s P. Někdy se prodávají i okolo 8- to jsou většinou spíš pracovní linie a typy- tzn. kratší srst a nic moc exteriér- i když samožřejmě vyjímky se nevylučují... Dej si také pozor ať PP štěněte je vedený pod FCI a ne pod jinou organizací.
A sehnat se borderinky dají po celé republice, chce to jen sledovat inzerci...
Na fotce je naše "bába" Babe Bohemia Alké- alias Pupina-10,5 roku.

"letní" borderák

19.7.2006 18:48

monika s napsal(a):
"letní" borderák

A tady Eglantine z Černobílých

19.7.2006 18:57

moniika napsal(a):
A tady Eglantine z Černobílých

wow, a tu mi sem dal kdo???

19.7.2006 19:57

monika s napsal(a):
wow, a tu mi sem dal kdo???

To já Snad to nevadí, že jsem ji sem dala. Ta je z Vaší CHS?
Je vážně krásná! Neodolala jsem a musela jsem ukázat, jak až moc nádherné mohou být

19.7.2006 21:05

moniika napsal(a):
To já Snad to nevadí, že jsem ji sem dala. Ta je z Vaší CHS?
Je vážně krásná! Neodolala jsem a musela jsem ukázat, jak až moc nádherné mohou být

holčička je naše a od nás (sestra Enigmy), myslela jsem že si někdo dělá srandu, když je to vložené pod "mým" jménem
Víc jejich fotek je na www.borderkoli.websnadno.cz
Na fotu štěnísko z ch.st. Aibara

19.7.2006 21:09

monika s napsal(a):
holčička je naše a od nás (sestra Enigmy), myslela jsem že si někdo dělá srandu, když je to vložené pod "mým" jménem
Víc jejich fotek je na www.borderkoli.websnadno.cz
Na fotu štěnísko z ch.st. Aibara

Ahoj Mončo,nádherné štěndo... To je Tvoje? Zbyněk

19.7.2006 21:11

zbyny napsal(a):

To je i moje jméno Je vážně krásná!

19.7.2006 21:12

kiwi napsal(a):

moniko - jeden laický dotaz
kámoška si chce borderku pořídit a stále přemejšlí jak to ,že některé uši stojí a jiné ne ?? tak jak to tedy je ??

19.7.2006 21:20

nada napsal(a):
kámoška si chce borderku pořídit a stále přemejšlí jak to ,že některé uši stojí a jiné ne ?? tak jak to tedy je ??

Moniko, mám na tebe taky jeden dotaz. Jaké jsou přibližné ceny Vašich feneček? Ségra by si chtěla jednu takovou red merle krásku jako je Eglantine pořídit.

19.7.2006 21:57

zbyny napsal(a):

štěndo je nádherné, ale není moje, jen mamina je od nás- Dandelion Dream z ČB- viz foto

19.7.2006 22:01

nada napsal(a):

Naďo uši můžou být tak i tak, BOC mají dost volný standard. Jen by ucho nemělo být nepohyblivé, těžké ( jako třeba u KAO). Na výstavách jsou většinou preferovány - při podobné kvalitě exteriéru- ucho poloklopené.
A taky se Ti může klidně stát, že po rodičích co mají uši poloklopené, se Ti vylíhne prcek s plácačkama nahoru- jako je naše Pupinka(Babe), a nebo má jedno ucho tak a druhé onak- ale vše je povoleno
Jo a na prckovi se to samozřejmě nepozná

19.7.2006 22:04

moniika napsal(a):
Moniko, mám na tebe taky jeden dotaz. Jaké jsou přibližné ceny Vašich feneček? Ségra by si chtěla jednu takovou red merle krásku jako je Eglantine pořídit.

Cena BOC je cca 8-15000,- . Fenky většinou při horní hranici. Co se týče redmerlových, je jich málo, pokud o tom sestra vážně uvažuje, ať se mi ozve mailem- co nejdřív

19.7.2006 22:06

monika s napsal(a):
Cena BOC je cca 8-15000,- . Fenky většinou při horní hranici. Co se týče redmerlových, je jich málo, pokud o tom sestra vážně uvažuje, ať se mi ozve mailem- co nejdřív

Moc děkuju! Ségra se určitě ozve. Mailíka máš na stránkách,viď?

19.7.2006 22:07

luciee napsal(a):
Moc děkuju! Ségra se určitě ozve. Mailíka máš na stránkách,viď?

mail je i pod jménem

19.7.2006 22:08

monika s napsal(a):
Naďo uši můžou být tak i tak, BOC mají dost volný standard. Jen by ucho nemělo být nepohyblivé, těžké ( jako třeba u KAO). Na výstavách jsou většinou preferovány - při podobné kvalitě exteriéru- ucho poloklopené.
A taky se Ti může klidně stát, že po rodičích co mají uši poloklopené, se Ti vylíhne prcek s plácačkama nahoru- jako je naše Pupinka(Babe), a nebo má jedno ucho tak a druhé onak- ale vše je povoleno
Jo a na prckovi se to samozřejmě nepozná

Díky za vyčerpávající odpověď

20.7.2006 10:25

nada napsal(a):
Díky za vyčerpávající odpověď

Skoro borderky

20.7.2006 10:34

alma napsal(a):
Skoro borderky

Ivčo jsou nááádherný a nemít doma takové "úplnéborderky", asi bych neodolala

20.7.2006 11:49

monika s napsal(a):
Ivčo jsou nááádherný a nemít doma takové "úplnéborderky", asi bych neodolala

Ahoj Mončo, máme malou ovčí farmu a přemýšlíme o vhodném plemeni k ovečkám. Myslím, že právě BC bude to pravé plemeno. Je výcvik složitý? Neplánujete štěňátka? Zbyněk

20.7.2006 13:31

zbyny napsal(a):
Ahoj Mončo, máme malou ovčí farmu a přemýšlíme o vhodném plemeni k ovečkám. Myslím, že právě BC bude to pravé plemeno. Je výcvik složitý? Neplánujete štěňátka? Zbyněk

Kříženec v pražském útulku

20.7.2006 13:58

zbyny napsal(a):

To je naše Bizzi se štěňaty

20.7.2006 14:02

monca napsal(a):
To je naše Bizzi se štěňaty

a to je zas Cigi,je polobratr Bizzi a naši experti na pasení ovcí

20.7.2006 14:35

zbyny napsal(a):

Zbyňku borderky jsou jedním z nejvhodnějších plemen pro pasení ovcí. A v soutěžích pasení jsou bezkonkurenčně nejlepší... Vycvičit se samozřejmě musí, i když vlohu pro pasení má velká většina BOC vrozenou. Výcvik myslím není moc složitý, alespň takový ten základ- vyhna a přihnat ovce... Jinak se dělají různá školení, kde bývá možnost si to s psíkem vyzkoušet.
My štěňátka plánujeme, jen co se madam usmyslí hárat Počítám cca do 2 měsíců nejpozději. Ale jinak prckové borderinek se prakticky inzerují stále...

20.7.2006 14:42

rendik napsal(a):
Kříženec v pražském útulku

ten BOC z útuku vypadá i docela čistokrevně, zajímavé je, že na stránkách útulku je i datum narození, že by ho někdo odožil?

20.7.2006 15:40

kiwi napsal(a):

Přidávám taky jednu merle holku.

20.7.2006 15:57

monika s napsal(a):
Zbyňku borderky jsou jedním z nejvhodnějších plemen pro pasení ovcí. A v soutěžích pasení jsou bezkonkurenčně nejlepší... Vycvičit se samozřejmě musí, i když vlohu pro pasení má velká většina BOC vrozenou. Výcvik myslím není moc složitý, alespň takový ten základ- vyhna a přihnat ovce... Jinak se dělají různá školení, kde bývá možnost si to s psíkem vyzkoušet.
My štěňátka plánujeme, jen co se madam usmyslí hárat Počítám cca do 2 měsíců nejpozději. Ale jinak prckové borderinek se prakticky inzerují stále...

Děkuju za odpověď. Myslel jsem si to . Koukal jsem na Vaše stránky a máte moc krásné psíky. Krom toho nebydlíte až tak daleko. Pokud Vám to nebude vadit, spojím se s Vámi v nejbližších dnech telefonicky a domluvíme se, Zbyněk

20.7.2006 16:17

dagda napsal(a):
Přidávám taky jednu merle holku.

Hezká holka a kterápak to je ?
na fotce Black Rose Lusika a naši mufloni

20.7.2006 16:35

monika s napsal(a):

ten hafan z Troji je pána bezdomovce z Příbrami ,který si ho bohužel asi už nevyzvedne !! Pesan je skvěělej aportér , plavec...úžasnej

21.7.2006 09:12

monika s napsal(a):

To je moje Alenka (Airin z Paleolitu).

sita

21.7.2006 18:16
sita

dagda napsal(a):
To je moje Alenka (Airin z Paleolitu).

Tak tady je náš Asánek.Teď se doma léčí, protože ho uštkla zmije.Málem jsem o něj přišla, ale už je z nejhoršího venku.

sita

21.7.2006 18:21
sita

sita napsal(a):
Tak tady je náš Asánek.Teď se doma léčí, protože ho uštkla zmije.Málem jsem o něj přišla, ale už je z nejhoršího venku.

A tohle je naše Jolča, které se 9.7.2006 narodila krásná čtyři mimča.
Můžete se na ně kouknout na www.ulovcova.wz.cz

21.7.2006 18:23

kiwi napsal(a):

Bak Fešák - výlet na Černé jezero na Šumavě

sita

21.7.2006 18:24
sita

sita napsal(a):
A tohle je naše Jolča, které se 9.7.2006 narodila krásná čtyři mimča.
Můžete se na ně kouknout na www.ulovcova.wz.cz

A další moje borderka, která se jmenuje Dajenn, ale doma jí neřeknem jinak než Foxy.
Tento rok se sní snažím udělat co nejvíce zkoušek a zatím se daří

21.7.2006 18:27

kiwi napsal(a):

A tady jak si hraje s Pollynkou (hovawart)

sita

21.7.2006 18:28
sita

atyska napsal(a):
Bak Fešák - výlet na Černé jezero na Šumavě

A nejmladší a nerozmazlenější je náš Basti.Na něj se člověk fakt nemůže zlobit.

21.7.2006 20:29

knavová napsal(a):
Náš Barnabáš.

Tak a tady jsou moje holky. Betka a Líza .

21.7.2006 20:32

betka napsal(a):

Betka / Alba Okřešická Perla /

21.7.2006 20:34

betka napsal(a):

Líza / Calista Tricky Hafkins /

knavová

22.7.2006 23:36
knavová

susan napsal(a):

Barnabášek dnes bydlí s námi kousek od Žatce, ale jinak pochází z Kojetína od paní Freijeové, ale bohužel nemá papíry. Ale máme ho rádi i tak.

24.7.2006 09:29

atyska napsal(a):
A tady jak si hraje s Pollynkou (hovawart)

Abychom s borderkami moc nezapadli

31.7.2006 12:22

monika s napsal(a):
Abychom s borderkami moc nezapadli

Bodie- bohužel není čistokrevná borderka, ale je úžasný a má v sobě vše co borderky mají mít... Je super ke koním a nedá se unavit!!!!!

3.8.2006 19:37

kiwi napsal(a):

Ahojky všem milovníkům borderek! Já na svojí čekám příští léto a moooc se těším! Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo neví o testu DNA CEA? Jako co to vlastně je, jaké jsou stupně a tak...Děkuju!

17.8.2006 10:03

sashule napsal(a):
Ahojky všem milovníkům borderek! Já na svojí čekám příští léto a moooc se těším! Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo neví o testu DNA CEA? Jako co to vlastně je, jaké jsou stupně a tak...Děkuju!

Test DNA CEA je genetický test ne CEA- pes může být buď negativní, nebo přenašeč (carrier)- ale klinicky zdravý, nebo přímo postižený- nemocný.
Přidávám jednu fotečku pejska z USA- ten je DNA CEA free...

17.8.2006 10:06

monika s napsal(a):
Test DNA CEA je genetický test ne CEA- pes může být buď negativní, nebo přenašeč (carrier)- ale klinicky zdravý, nebo přímo postižený- nemocný.
Přidávám jednu fotečku pejska z USA- ten je DNA CEA free...

Za CEA se skrývá onemocnění očí psů Collie Eye Anomaly

17.8.2006 14:21

monika s napsal(a):
Za CEA se skrývá onemocnění očí psů Collie Eye Anomaly

Ahojte,
prosim vás, neznáte adresu internetových stránek chov. stanice Fešák ?

A nevíte jestli má chov. st. Miveko stránky?
Díkec Zuza

18.8.2006 08:47

awery napsal(a):
Ahojte,
prosim vás, neznáte adresu internetových stránek chov. stanice Fešák ?

A nevíte jestli má chov. st. Miveko stránky?
Díkec Zuza

Ahoj, stránky chov. stanice Fešák jsou http://home.tiscali.cz/fesak/border-collie.htm - mám od nich štěně a je super (www.bakfesak.wz.cz), ale teďka maj na delší dobu pauzu v chovu a stránky nebyly delší dobu aktualizovány.

13.10.2006 20:15

sashule napsal(a):

Zdravím všechny. Tak borderky tady trochu zapadli.Trošičku je posunem dopředu. A rovnou dám fotečku našeho odchovu.

13.10.2006 20:54

milka napsal(a):
Zdravím všechny. Tak borderky tady trochu zapadli.Trošičku je posunem dopředu. A rovnou dám fotečku našeho odchovu.

25.10.2006 09:24

monika s napsal(a):

kde jste všichni od borderek ?

7.11.2006 18:51

monika s napsal(a):
kde jste všichni od borderek ?

Babe Bohemia Alké- 10,5 roku, při své nejoblíbenější činnosti

15.11.2006 15:00

monika s napsal(a):
Babe Bohemia Alké- 10,5 roku, při své nejoblíbenější činnosti

Veriska, velmi ráda pase koníky v hřebčíně Klokočov

5.12.2006 13:00

barletka napsal(a):
Veriska, velmi ráda pase koníky v hřebčíně Klokočov

Pejsek First red Flame Z Černobílých- 8 týdnů.
Více na o něm na http://borderkolie.websnadno.cz

sejtanova smecka

6.12.2006 20:27
sejtanova smecka

monika s napsal(a):
Pejsek First red Flame Z Černobílých- 8 týdnů.
Více na o něm na http://borderkolie.websnadno.cz

Moniko, First red Flame je kouzelný Škoda, že mám doma už početnou smečku

18.12.2006 13:42

sejtanova smecka napsal(a):
Moniko, First red Flame je kouzelný Škoda, že mám doma už početnou smečku

Jako prvního pejska jsem si pořídila border kolii a už ani jiné plemeno nechci...s borderkama člověk musí prostě zestárnout...jsou úúžasnýý!!
A tady je ten můj...6-ti měsíční temperament a trošku tvrhohlavý Sparco!

www.bcsparco.estranky.cz

21.12.2006 23:35

dcverunka napsal(a):
Jako prvního pejska jsem si pořídila border kolii a už ani jiné plemeno nechci...s borderkama člověk musí prostě zestárnout...jsou úúžasnýý!!
A tady je ten můj...6-ti měsíční temperament a trošku tvrhohlavý Sparco!

www.bcsparco.estranky.cz

Přejeme krásné prožití roku 2007 s borderkami ( i bez nich)
http://borderkolie.websnadno.cz

27.1.2007 19:52

monika s napsal(a):
Přejeme krásné prožití roku 2007 s borderkami ( i bez nich)
http://borderkolie.websnadno.cz

první sníh...

29.1.2007 09:36

monika s napsal(a):
první sníh...

První snížek...

3.9.2007 10:03

kiwi napsal(a):

Kuči ve svém živlu

9.11.2007 17:32

hankad napsal(a):
Kuči ve svém živlu

Nějak tady to bordeří fórum upadá - to fakt nemáte nikdo pěkné fotky svých borderinek ?

10.11.2007 18:53

monika s napsal(a):
Nějak tady to bordeří fórum upadá - to fakt nemáte nikdo pěkné fotky svých borderinek ?

Já se klidně přidám, akoprát zatím s tímhle (viz. foto) Živýho plánujeme na konec června příštího roku. Pak vás klidně fotem zahltím

11.11.2007 11:48

monika s napsal(a):

Můj Bak (20 měsíců)

11.11.2007 14:46

anarwen napsal(a):
Já se klidně přidám, akoprát zatím s tímhle (viz. foto) Živýho plánujeme na konec června příštího roku. Pak vás klidně fotem zahltím

Taky pěkná bordera. Přidávám svého borderáka Kucína "v akci"

14.1.2008 09:48

kiwi napsal(a):

Tohle je náš Portík. Svatoušek to teda není, jak by se na první pohled mohlo zdát..

14.1.2008 13:50

qwalita napsal(a):
Tohle je náš Portík. Svatoušek to teda není, jak by se na první pohled mohlo zdát..

dala bych sem fotku, ale poradte mi, jak to udelat, kdyz mam jen fotky vetsi nez 200 kb??

14.1.2008 16:35

kacatko napsal(a):
dala bych sem fotku, ale poradte mi, jak to udelat, kdyz mam jen fotky vetsi nez 200 kb??

ta fotka se ti automaticky zmenší, tak šup sem s borderčím mímem

14.1.2008 16:53

qwalita napsal(a):

Black Dragone od Zlatonosné říčky....jinými slovy Blázen a to na něm miluju

14.1.2008 16:59

kiwi napsal(a):

A ještě celá rodinka zlatokopů i s naším rakouským tatínkem

14.1.2008 17:14

lajdenka napsal(a):
A ještě celá rodinka zlatokopů i s naším rakouským tatínkem

Tak tady je to prte..
Black boy ze stanice Haliba

14.1.2008 17:15

kacatko napsal(a):
Tak tady je to prte..
Black boy ze stanice Haliba

dalsi

14.1.2008 17:16

kacatko napsal(a):
dalsi

a tady s panikem

14.1.2008 17:52

kacatko napsal(a):
a tady s panikem

Prosim vas, kdy se borderce postavi usiska? Ten nas ma necele tri mesice a ma zatim jen jeno polosklopene, to druhe ma porad jak jezevcik...
pani chovatelka radila masirovat usi co nejcasteji.. ale nemam s tim zadne zkusenosti, nikdy jsme psa se stojicima usima nemeli...

14.1.2008 18:01

kacatko napsal(a):
Prosim vas, kdy se borderce postavi usiska? Ten nas ma necele tri mesice a ma zatim jen jeno polosklopene, to druhe ma porad jak jezevcik...
pani chovatelka radila masirovat usi co nejcasteji.. ale nemam s tim zadne zkusenosti, nikdy jsme psa se stojicima usima nemeli...

Někde jsem četla, že dokud štěndo nepřezubí, budou mu ušiska "putovat", ale u našeho borderáka mi přišlo, že "putování" probíhalo až do jednoho roka.

14.1.2008 18:11

monika s napsal(a):

kdo je to proboho na tý fotce?Vypadá jako Václav Vydra...
Jinak kolie krasná

14.1.2008 18:19

hankad napsal(a):
Někde jsem četla, že dokud štěndo nepřezubí, budou mu ušiska "putovat", ale u našeho borderáka mi přišlo, že "putování" probíhalo až do jednoho roka.

diky..:)

15.1.2008 16:51

kacatko napsal(a):
Nas Black

a jeste jeden

15.1.2008 17:07

kacatko napsal(a):
a jeste jeden

Je krásnej a tady náš Dak

15.1.2008 19:25

kacatko napsal(a):
a jeste jeden

Je opravdu moc pěkný. Taky se pochlubím Redynkou

16.1.2008 14:16

hankamrkev napsal(a):
Je opravdu moc pěkný. Taky se pochlubím Redynkou

ta je moc hezounká. Asi taky pěkný dráček. Bordérkám se nemusejí stavět uši. Do jednoho roka to může být nerozhodné. Důležité je aby je měli pohyblivé. Muj prdlouš bude mít pravděpodobně uši klopené...

16.1.2008 14:19

qwalita napsal(a):
ta je moc hezounká. Asi taky pěkný dráček. Bordérkám se nemusejí stavět uši. Do jednoho roka to může být nerozhodné. Důležité je aby je měli pohyblivé. Muj prdlouš bude mít pravděpodobně uši klopené...

se omlouvám... tohle je prdlouš, ale uši klopený nemá

16.1.2008 14:50

qwalita napsal(a):
se omlouvám... tohle je prdlouš, ale uši klopený nemá

Cassey s koníkama

16.1.2008 14:54

cassey napsal(a):
Cassey s koníkama

Cassey-půl roku

16.2.2008 18:29

cassey napsal(a):
Cassey-půl roku

Dlouho se tu nic neděje - tak alespoň foto

16.2.2008 20:38

monika s napsal(a):

hlava

16.2.2008 20:39

alma napsal(a):
hlava

Aport - dvoukilová činnka

16.2.2008 20:40

alma napsal(a):

aport II. nácvik nepřekusování

16.2.2008 20:41

alma napsal(a):

Aport přes áčko

16.2.2008 20:45

alma napsal(a):
Aport přes áčko

Obrana

16.2.2008 20:47

alma napsal(a):
agi 6

Ten tenisák chytím, i kdyby jsem se měl zkroutit jako paragraf !

16.2.2008 20:54

alma napsal(a):
hlava

Berýsek je všestranně nadaný, tady na táboře agi hraje pinpong! Bohužel chycené míčky přiaportuje rozmáčklé :-(

16.2.2008 20:55

alma napsal(a):
Berýsek je všestranně nadaný, tady na táboře agi hraje pinpong! Bohužel chycené míčky přiaportuje rozmáčklé :-(

Berry je všestranně nadaný, miluje všechny druhy výcviku, je vášnivý aportér, ale ze všeho nejvíc na světě miluje plavání. Nemůžeme jej z vody nikdy dostat

16.2.2008 20:55

alma napsal(a):
Berry je všestranně nadaný, miluje všechny druhy výcviku, je vášnivý aportér, ale ze všeho nejvíc na světě miluje plavání. Nemůžeme jej z vody nikdy dostat

no jo voda je the best

16.2.2008 20:56

alma napsal(a):
no jo voda je the best

Na výletě

16.2.2008 20:57

alma napsal(a):
Na výletě

Opět výlet

16.2.2008 20:57

alma napsal(a):
Opět výlet

sníh je vlastně zkapalněná voda, takže ho mulujúúúúú

16.2.2008 20:58

alma napsal(a):
sníh je vlastně zkapalněná voda, takže ho mulujúúúúú

Na agi táboře s kámošema

16.2.2008 21:00

alma napsal(a):
Na agi táboře s kámošema

Omlouvám se za zahlcení fóra, už toho nechám....

To je jen pár okamžiků z života našeho jediného borderáka....

17.2.2008 14:06

monika s napsal(a):

Fixuše

17.2.2008 14:07

alma napsal(a):
Fixuše

Fixa a její ségra Face to face

17.2.2008 14:08

monika s napsal(a):

naše Buffynka

17.2.2008 14:10

alma napsal(a):
naše Buffynka

Hvězda v posteli

17.2.2008 14:12

alma napsal(a):
Hvězda v posteli

To jsou tři naše zlobidla, co bydlí s námi.....

20.2.2008 09:56

alma napsal(a):
To jsou tři naše zlobidla, co bydlí s námi.....

Arnoldek žije u kamarádky Jiřiny... Chystají se na zkoušky, držím palce

20.2.2008 09:57

alma napsal(a):
Arnoldek žije u kamarádky Jiřiny... Chystají se na zkoušky, držím palce

20.2.2008 09:58

alma napsal(a):

Konýsek dělá společnost Arnoldkovi, také se chystá v květnu na zkoušky

20.2.2008 09:59

alma napsal(a):
Konýsek dělá společnost Arnoldkovi, také se chystá v květnu na zkoušky

21.2.2008 15:05

kiwi napsal(a):

To se nikdo s fotkama nepřidá ?

Brenda Svěží vítr

21.2.2008 15:07

ivucha napsal(a):
Dakouš

Jééé po kom je Dakouš ? Hrozně mi připomíná naši Almičku

27.2.2008 12:39

alma napsal(a):
To se nikdo s fotkama nepřidá ?

Brenda Svěží vítr

Aportos Deabei - 4 měsíce

28.2.2008 09:21

alma napsal(a):
Jééé po kom je Dakouš ? Hrozně mi připomíná naši Almičku

Je po Albě Okřešnická perla a Qvik Bohemia Alké.

Přidejte reakci

Přidat smajlík