3 černé holčičky MÁLOPOČETNÉHO PLEMENE - curly coated retrievera po obou rodičích s PP (neplánované krytí), narozená 1.11.2011, jsme přivezli k nám domů z útulku v Hrachově. Čistokrevná, krásná a zdravá štěňata byla ve 2 měsících odložena bývalou majitelkou/chovatelkou do útulku!!! .Co na to říci…!!!???
Protože se k nám donesl jejich smutný příběh, stali jsme se tedy novými majiteli a snažíme se jim umožnit start do života jako milovaným a chtěným štěňatům.
Více viz odkaz http://www.zlantikova.com/FOTO.htm
Prosím sdílejte, holky už potřebují vlastní domov, jsou v dočasné péči. Pro spoustu lidí neznámé plemeno, takže vyhledávače v inzerci nefungují jak by měly.
Jitka a Jan Holkovi, Lešany 37, 257 44 Netvořice, okres Benešov u Prahy, e-mail: zlantikova@seznam.cz, mobil: 739367004.
Dobrý den ,volala mi známá,co máte za problém.Dám na své stránky,mám retrívry.Jinak pomoci nemohu.Potřebujete na krmení nějakou korunku?Vím co to obnáší.Zároveň se budu ptát,kdyby někdo zodpovědný scháněl pejska.
matušková
napsal(a):
Dobrý den ,volala mi známá,co máte za problém.Dám na své stránky,mám retrívry.Jinak pomoci nemohu.Potřebujete na krmení nějakou korunku?Vím co to obnáší.Zároveň se budu ptát,kdyby někdo zodpovědný scháněl pejska.
Asi to z prosby o pomoc není na první pohled zřejmé, ale mi to nedocvaklo. Já vlastním jednoho příslušníka stejného plemeně, jako jsou nabízené 3 holky. jsem milovník plemene, ale bydlím v paneláku, štěňátek se ujali Jitka a Jan Holkovi, Lešany 37, 257 44 Netvořice, okres Benešov u Prahy, e-mail: zlantikova@seznam.cz, mobil: 739367004, www.zlantikova/FOTO.htm. Já jsem jim slíbila pomoci s inzercí na netu. Na facebooku taky vkládám na zeď a žádám přátele o pomoc. Případní zájemci o štěňátko, nebo s dotazem jak pomoci se obracejte na dočasku viz. odkaz. Děkuji za každou pomoc s umístěním i za ně. Paní Holková, kterou neznám se zachovala v případě štěňátek v útulku i když s nimi nemá nic společného naprosto skvěle.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Taky se mi moc líbí !
Jejich dnesni fotky naleznete zde:
https://picasaweb.google.com/veronika.pecharova/3FenkyCurlyCoatedRetrieveraHledajiDomov