Pomoc s udáním štěnat

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.2.2012 07:45
jafar

XXX.XXX.30.22

3 černé holčičky MÁLOPOČETNÉHO PLEMENE - curly coated retrievera po obou rodičích s PP (neplánované krytí), narozená 1.11.2011, jsme přivezli k nám domů z útulku v Hrachově. Čistokrevná, krásná a zdravá štěňata byla ve 2 měsících odložena bývalou majitelkou/chovatelkou do útulku!!! .Co na to říci…!!!???
Protože se k nám donesl jejich smutný příběh, stali jsme se tedy novými majiteli a snažíme se jim umožnit start do života jako milovaným a chtěným štěňatům.
Více viz odkaz http://www.zlantikova.com/FOTO.htm
Prosím sdílejte, holky už potřebují vlastní domov, jsou v dočasné péči. Pro spoustu lidí neznámé plemeno, takže vyhledávače v inzerci nefungují jak by měly.
Jitka a Jan Holkovi, Lešany 37, 257 44 Netvořice, okres Benešov u Prahy, e-mail: zlantikova@seznam.cz, mobil: 739367004.

24.2.2012 13:29
matušková

XXX.XXX.19.251

Dobrý den ,volala mi známá,co máte za problém.Dám na své stránky,mám retrívry.Jinak pomoci nemohu.Potřebujete na krmení nějakou korunku?Vím co to obnáší.Zároveň se budu ptát,kdyby někdo zodpovědný scháněl pejska.

24.2.2012 13:51
ilisek

XXX.XXX.196.16

Dala jsem to aspoň na FB

24.2.2012 15:32
jafar

XXX.XXX.30.22

matušková napsal(a):
Dobrý den ,volala mi známá,co máte za problém.Dám na své stránky,mám retrívry.Jinak pomoci nemohu.Potřebujete na krmení nějakou korunku?Vím co to obnáší.Zároveň se budu ptát,kdyby někdo zodpovědný scháněl pejska.

Asi to z prosby o pomoc není na první pohled zřejmé, ale mi to nedocvaklo. Já vlastním jednoho příslušníka stejného plemeně, jako jsou nabízené 3 holky. jsem milovník plemene, ale bydlím v paneláku, štěňátek se ujali Jitka a Jan Holkovi, Lešany 37, 257 44 Netvořice, okres Benešov u Prahy, e-mail: zlantikova@seznam.cz, mobil: 739367004, www.zlantikova/FOTO.htm. Já jsem jim slíbila pomoci s inzercí na netu. Na facebooku taky vkládám na zeď a žádám přátele o pomoc. Případní zájemci o štěňátko, nebo s dotazem jak pomoci se obracejte na dočasku viz. odkaz. Děkuji za každou pomoc s umístěním i za ně. Paní Holková, kterou neznám se zachovala v případě štěňátek v útulku i když s nimi nemá nic společného naprosto skvěle.

24.2.2012 21:52
chomda

XXX.XXX.92.50

můžu dát také odkaz na fb? nechápu že už nejsou u nových majitelů, jt krásné plemeno, kdybych mohla hned si pro jednu jedusmajlík

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.2.2012 22:05
Uživatel s deaktivovaným účtem

Taky se mi moc líbí !

25.2.2012 21:06
veronikap

XXX.XXX.116.215

a uz jsou jen dve, treti jiz ma novy domov.

26.2.2012 08:06
havrza

XXX.XXX.31.3

Holky jsou moc pěkný. Doufám, že k nim jejich páníčci brzy najdou cestu.
Sama mám teď skoro stejně starý štěně lovecký rasy a jsem taky z Lešan.
Pošlu odkaz všem svým známým...

26.2.2012 23:20
jafar

XXX.XXX.30.22

veronikap napsal(a):
a uz jsou jen dve, treti jiz ma novy domov.

Já vím smajlík, podařilo se mi BIBINCE sehnat rodinku na facebooku. Mám radost a doufám, že novou paničku a její 4 lidská mláďata, včetně pána bude milovat, nebude zlobit.

Přidejte reakci

Přidat smajlík