Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.7.2006 14:42

Ahoj všichni,
mám takový problém. Mám stránku na estrankách.cz, což mi ale už moc nevyhovuje, tak bych je potřebovala přesunout někam jinam. Jenže našla jsem spousty stránek, kde nabízí prodej domén s koncovým .cz, ale tápu a nevím, co si mám vybrat. Ty ceny se liší klidně i o 1000,-/ročně.
Tak by mě zajímalo, od koho máte doménu vy, zkrátka se kterou máte dobré zkušenosti.

Dík V.

16.7.2006 17:01

uzivatel napsal(a):
Ahoj všichni,
mám takový problém. Mám stránku na estrankách.cz, což mi ale už moc nevyhovuje, tak bych je potřebovala přesunout někam jinam. Jenže našla jsem spousty stránek, kde nabízí prodej domén s koncovým .cz, ale tápu a nevím, co si mám vybrat. Ty ceny se liší klidně i o 1000,-/ročně.
Tak by mě zajímalo, od koho máte doménu vy, zkrátka se kterou máte dobré zkušenosti.

Dík V.

Ahojky,

já měla stránky na Internetcentrum - ic.cz, jsou zadara, mají hodně místa, myslím 300 mb, ale začal mi vadit reklamní lišta, kterou tam mají a která dost kazí vzhled stránky.Takže jsem je přesunula na Sweb od Seznamu - www.sweb.cz, tam si můžeš zaregistrovat vlastní doménu II. řádu za 60 KČ na rok, jinak to má velikost 500 mb a tu si můžeš kdykoliv navýšit.To samé je u Swebu s navýšeným prostorem, tam je sice místo jen 5 mb, ale za 60 nebo 30 KČ na rok si můžeš zvětšit místo jak potřebuješ o 10 nebo 5 mb.No a pak tam mají i vlastní domény (149 - 249 měsíčně), ale ty zatím nevyužívám s tím Swebem s navýšeným prostorem jsme spokojená.

16.7.2006 17:16

orange napsal(a):
Ahojky,

já měla stránky na Internetcentrum - ic.cz, jsou zadara, mají hodně místa, myslím 300 mb, ale začal mi vadit reklamní lišta, kterou tam mají a která dost kazí vzhled stránky.Takže jsem je přesunula na Sweb od Seznamu - www.sweb.cz, tam si můžeš zaregistrovat vlastní doménu II. řádu za 60 KČ na rok, jinak to má velikost 500 mb a tu si můžeš kdykoliv navýšit.To samé je u Swebu s navýšeným prostorem, tam je sice místo jen 5 mb, ale za 60 nebo 30 KČ na rok si můžeš zvětšit místo jak potřebuješ o 10 nebo 5 mb.No a pak tam mají i vlastní domény (149 - 249 měsíčně), ale ty zatím nevyužívám s tím Swebem s navýšeným prostorem jsme spokojená.

já mám stránky na www.webzdarma - který má několik poddomén, takže ten název webzdarma ve stránkách nemám, zadala jsem si jiný název z několika dalších možností...blabla.mysteria.cz
Musíš mít reklamu buď na první straně nahoře - nebo pokud ji na první straně nechceš tak na konci dole na každé stránce. Jsem tam také spokojena.

16.7.2006 20:42

uzivatel napsal(a):
Ahoj všichni,

Dík V.

Moje zkušenost:

Registrátor domény - Explorer.cz
Hosting - profitux.cz

S registrátorem i poskytovatelem hostingu spokojenost, u registrátora technická podpora funguje na 1*, u poskytovatele hostingu jsem ji zatím nemusela použít, ale nabízejí velmi slušné administrátorské rozhraní.

Jako registrátor vycházel cca před 3/4 rokem levněji forpsi, ale já se poněkud "přepočetla"

Jo a nevolila jsem doménu s koncovkou cz, ale org. Národní doména (cz) se mi zdála zbytečně drahá na stránky vytvořené jen pro zábavu skupiny lidí, ale to závisí na tom, k čemu mají stránky sloužit

Přidejte reakci

Přidat smajlík