Dobrý den, zlepšilo se počasí, a mě opět svrbí prst, od toho, abych mohla cvakat spouští :). Najdou se lidičky se svými pejsky z Ostravska a okolí (není ale problém dojet i jinam :), kteří by chtěli krásné obrázky? Focení je moje obrovská láska, a do budoucna bych se mu chtěla věnovat naplno. Hledám proto modely i z řad jiných plemen (než toho mého oblíbeného :) - čím víc, tím lépe ( a nemusí to být samozřejmě jen pejskové, ale i kočičky, koně, ...), mám dlouholetou praxi. Velmi slušné vybavení, a bez krásné fotky nikoho z před objektivu nepustím :). Děkuji všem za případný zájem.
Pokud vás bude svrbět prst i tak za měsíc, ráda bych vám poskytla "materiál" :). Už delší dobu uvažuju, že ho nechám profesionálně zvěčnit. Momentálně má vyholený bok, takže by fotky nebyly úplně echt. Jsem z Ovy-Jihu, ale naše jednotka je motorizovaná a není problém do jiných koutů dojet.
Anies, ty sedej na vlak, dojeď do Ovy a necháme ty bílé ňuňany zvěčnit spolu :)!
Veru sakra :D Ted ti normalne tu Ostravu zavidim .. Noooo kez bych mohla dojet, tyjo hned bych jela .. Ty nase dva vyfotit spolu to by byla srandá :D
Asi moje nej fotka :D
Pokud nevadí, tak se přidám s nabídkou fotografování, jsem amatér a chci se v tomto koníčku zlepšovat. Takže zájemci Slaný, Kladno a okolí. Web: www.photo-nikkra.cz
My jsme ze Pstruží, ale není problem dojet.. mám tydle dvě zvířátka http://nasicanici.webnode.cz/ je tam i kontakt, tak se ozvi. Čím dřív, tím líp :-)))
máme venku moc krásně, hledám hledám modely a modelky :)) - pár moc pěkných fotek z dnešní procházkované http://lagunadog1.unas.cz/Venceni_5.3.2012/slides/IMGP7403.html, kdo chce kouknout může, a kdo by měl zájem se postavit před objektiv taky může, těším se na všechny (e-mail lucipuci@centrum.cz)
lucifoto
napsal(a):
Dobrý den, zlepšilo se počasí, a mě opět svrbí prst, od toho, abych mohla cvakat spouští :). Najdou se lidičky se svými pejsky z Ostravska a okolí (není ale problém dojet i jinam :), kteří by chtěli krásné obrázky? Focení je moje obrovská láska, a do budoucna bych se mu chtěla věnovat naplno. Hledám proto modely i z řad jiných plemen (než toho mého oblíbeného :) - čím víc, tím lépe ( a nemusí to být samozřejmě jen pejskové, ale i kočičky, koně, ...), mám dlouholetou praxi. Velmi slušné vybavení, a bez krásné fotky nikoho z před objektivu nepustím :). Děkuji všem za případný zájem.
A můžu se zeptat jestli fotíte za peníze nebo jak? My jsme z Ostravy a nějaké fotečky by se hodily Jsou to tihle dva blázni, kteří chvilku neposedí a zachytit je obyčejným digitálem je nad mé síly
Mám pro fotografy zajímavé plemeno - fotí si nás každý kdo nás potká :)) www.akemizara.cz a i do Ostravy budeme mít cestu - na výstavu :-)
Zde je server, kde se dají najít zkušené psí modely: www.sedmikrasky.eu