......můj ,,milášek,, při prvním plavání.......a mě skončili zbytečné obavy jestli opravdu umí každý hafan plavat....
bffb
napsal(a):
......můj ,,milášek,, při prvním plavání.......a mě skončili zbytečné obavy jestli opravdu umí každý hafan plavat....
..a ještě
bffb
napsal(a):
...a do třetice....
Bára se konečně taky překonala a plave jako ryba
lucie buresova
napsal(a):
a ještě
A ještě jednou, Bery vodu miluje a já zas miluju Beryho
lucie buresova
napsal(a):
A ještě jednou, Bery vodu miluje a já zas miluju Beryho
Tak naposledy Berášek
bffb
napsal(a):
Taky plaveme. Někdy přemýším jestli to moje psisko není kříženej bernardýn s ondatrou
lucie malina
napsal(a):
Taky plaveme. Někdy přemýším jestli to moje psisko není kříženej bernardýn s ondatrou
Ještě jednu plavací
bffb
napsal(a):
Ahojky! to moje psisko nemá rád vodu loni v létě jsem ho do vody hodila - položila a nádhěrně plaval teda ke břehu tam se na mě uraženě podíval a jal se pěkně vyválet v trávě!a teď k dotazu může postupem času přijít vodě na chuť? respektive když byl štěndo a pršelo nevystrčil dobrovolně ani čumák klidně by byl 2 dny bez čůrání. vždycky jsem ho vzala do náruče donesla někam do sucha tam chvíli přikrčeně a uraženě stál a pak teda tu nožku zvedl a mohli jsme se přenést zase domů no a dneska mu ani slejvák nevadí. Sníh miluje v tom dovádí jak blbej ale ta vodička... a když je hodně vodičky tak nenene! myslíte že by se to mohlo změnit a postupem času by i dobrovolně plaval :)? jak to udělat? jak mu to zpříjemnit? děkuji za názory
je to číňan labutěnka 3 roky
bffb
napsal(a):
Dasty vodu miluje...
pajisek
napsal(a):
jeste jedna...
sice ne v přírodě,ale i tak ve vodě.
kiwi
napsal(a):
Ahojky! to moje psisko nemá rád vodu loni v létě jsem ho do vody hodila - položila a nádhěrně plaval teda ke břehu tam se na mě uraženě podíval a jal se pěkně vyválet v trávě!a teď k dotazu může postupem času přijít vodě na chuť? respektive když byl štěndo a pršelo nevystrčil dobrovolně ani čumák klidně by byl 2 dny bez čůrání. vždycky jsem ho vzala do náruče donesla někam do sucha tam chvíli přikrčeně a uraženě stál a pak teda tu nožku zvedl a mohli jsme se přenést zase domů no a dneska mu ani slejvák nevadí. Sníh miluje v tom dovádí jak blbej ale ta vodička... a když je hodně vodičky tak nenene! myslíte že by se to mohlo změnit a postupem času by i dobrovolně plaval :)? jak to udělat? jak mu to zpříjemnit? děkuji za názory
je to číňan labutěnka 3 roky
Náš Butýsek (LR)
sssara
napsal(a):
čsp holčička
Vlezla jsem tam i když jsem nechtěla a dokonce mi to i jde
taragh
napsal(a):
Vlezla jsem tam i když jsem nechtěla a dokonce mi to i jde
A ještě jedna !
bffb
napsal(a):
Pěkné fotečky Ale stejně na mého choďáka nikdo nemá
darca
napsal(a):
Pěkné fotečky Ale stejně na mého choďáka nikdo nemá
Řádení při házení kamínků do vody
darca
napsal(a):
Řádení při házení kamínků do vody
A ještě jedna klidnější
lmusa
napsal(a):
A poslední