Tak tady na ukázku naše 3měsíční štěnko - kříženec labradora a německého ovčáka.
Je to strašněj rošťák, ale taky sluníčko
A už se těšim na vaše fota.
anushka
napsal(a):
krásný štěně odkud ho máš?
Díky za pochvaly..všechny je vyřídim..
Nad tou bílou barvou jsem taky už přemejšlela..ale myslim, že toho ovčáka i labradora v sobě má. Každopádně ani jednoho z rodičů jsem neviděla, takže si tim 100% jistá nejsem.
Štěně jsme si přivezli z tržnice - Ředhošť ( myslim, že se probírala na nemoderce ) a to proto, že jsme ho v těch podmínkách nechat prostě nemohli.A vůbec toho nelitujem.
Jinak vypadá to, že ještě lehce změní barvu..asi bude mít světlejší ušiska, nohy..tak jsem na to zvědavá
Každopádně je dost učenlivej a taky vyčůranej
No a takhle vypadá ,,ze spoda"..
mady
napsal(a):
Díky za pochvaly..všechny je vyřídim..
Nad tou bílou barvou jsem taky už přemejšlela..ale myslim, že toho ovčáka i labradora v sobě má. Každopádně ani jednoho z rodičů jsem neviděla, takže si tim 100% jistá nejsem.
Štěně jsme si přivezli z tržnice - Ředhošť ( myslim, že se probírala na nemoderce ) a to proto, že jsme ho v těch podmínkách nechat prostě nemohli.A vůbec toho nelitujem.
Jinak vypadá to, že ještě lehce změní barvu..asi bude mít světlejší ušiska, nohy..tak jsem na to zvědavá
Každopádně je dost učenlivej a taky vyčůranej
No a takhle vypadá ,,ze spoda"..
Moje kolegyně má taky "labravčáka" a stoprocentní jistotu rodičů (oba PP, fanu prostě neuhlídali) - a vypadá spíš jako ohař :-) Má světlé packy a náprsenku, tečkované černě a hřbet a hlavu černou :-) Fotku bohužel nemám :/
Takže v těch předcích ta bílá a geny pro flekatost určitě jsou, a při téhle kombinaci vystoupí na povrch... Ostatně, i v chovu PP Labradorů se občas vyskytne flekaté zvíře (teď už méně) a co se týče NO, ten je přece hnědožlutý a má černou "deku" na zádech, to je technicky vzato taky flek :)
mady
napsal(a):
Tak tady na ukázku naše 3měsíční štěnko - kříženec labradora a německého ovčáka.
Je to strašněj rošťák, ale taky sluníčko
A už se těšim na vaše fota.
Ahoj, tak jsem o víkendu pracně bojovala s vypůjčeným digitálem a je to umění zachytit hýbající se zvíře když má foťák takovou prodlevu, ale nějaké foto mám.
takže labravčák Deny, 6 let (málem mě kleplo když sem se koukla do očkováku - pořád žiju s tím že musou 4 :-) )
janiskas
napsal(a):
Ahoj, tak jsem o víkendu pracně bojovala s vypůjčeným digitálem a je to umění zachytit hýbající se zvíře když má foťák takovou prodlevu, ale nějaké foto mám.
takže labravčák Deny, 6 let (málem mě kleplo když sem se koukla do očkováku - pořád žiju s tím že musou 4 :-) )
někdy vypadá jako lachtan :-)
janiskas
napsal(a):
taky sem ho měřila a v kohoutku má baj oko 62 cm
janiskas
napsal(a):
profil hlavy
janiskas
napsal(a):
takhle zvedne uši
janiskas
napsal(a):
s ukradenou bramboru
janiskas
napsal(a):
a ještě to tu trošku zamořím :-)
janiskas
napsal(a):
a ještě Deny
Uživatel s deaktivovaným účtem

janiskas
napsal(a):
bohužel jsem skleróza takže slíbené naskenované fotky jako štěně a s "parádně" zvedlýma ušima zase příští pondělí
a nebo tak

napsal(a):
a nebo tak
a ještě
ale ovčáka v sobě nemáme
napsal(a):
a ještě
ale ovčáka v sobě nemáme
podobní si jsou teda hodně :-) co tam máte vy?
líbí se mi když připlácnou ty uši :-)

janiskas
napsal(a):
podobní si jsou teda hodně :-) co tam máte vy?
líbí se mi když připlácnou ty uši :-)
můj má mámu labradorku a tátu pitbula ale jsou jako bráchové

napsal(a):
můj má mámu labradorku a tátu pitbula ale jsou jako bráchové
jinak pes bez uší je vážně hroznej

napsal(a):
jinak pes bez uší je vážně hroznej
a tady se ještě směje
napsal(a):
a tady se ještě směje
takovej správnej blbeček :-) ale mě se to líbí
napsal(a):
a tady se ještě směje
pitbul byl můj tajný tip :-)
sou opravdu jak bratři, jen myslím že ty jejich oči je prozradí
taky jedna vysmátá :-)

janiskas
napsal(a):
pitbul byl můj tajný tip :-)
sou opravdu jak bratři, jen myslím že ty jejich oči je prozradí
taky jedna vysmátá :-)
a apk někdo říká že voříšci nejsou pěkní
mě se náhodou tihle černí moc líbí

napsal(a):
a apk někdo říká že voříšci nejsou pěkní
mě se náhodou tihle černí moc líbí
ale musím přidat ještě druhé miminko aby mu to nebylo líto.) on tady do mě škrábe packou a chce taky
Moc by ma zaujimala aku maju povahu psici križenci NO a labradora. Trochu som sa nad tym zamyslala ze takato kombinacia by sa mi teoreticky moc pacila...NO ako stražny, labrador ako super rodinny....a ktozvie aka povaha vlastne vznikne krzenim. Labrador sam o sebe strazny neni, tak ci ten križeny je dobry stražca a ci je vic rodiiny oproti klasickemu NO. Kto mate tychto križencov, napište budem rada.
jasne, netreba to brat doslovne...bolo to prirovnanie... NO je dobry strazny pes, aj rodinny určite. Ale labrador proste stražny pes neni...ten zlodejovi i nalozi do auta...asi tak to bolo myslene...ze labrador ma inu povahu...Preto prosim o reakciu na moj dotaz , zaujima ma aku povahu maju krizenci tychto dvoch druhov...Labrador bezne nikoho neuhryzne...nepostrazi...a ako reaguje križenec tychto dvoch druhov? Takto je to myslene...
ayen
napsal(a):
jasne, netreba to brat doslovne...bolo to prirovnanie... NO je dobry strazny pes, aj rodinny určite. Ale labrador proste stražny pes neni...ten zlodejovi i nalozi do auta...asi tak to bolo myslene...ze labrador ma inu povahu...Preto prosim o reakciu na moj dotaz , zaujima ma aku povahu maju krizenci tychto dvoch druhov...Labrador bezne nikoho neuhryzne...nepostrazi...a ako reaguje križenec tychto dvoch druhov? Takto je to myslene...
Tak ze své zkušenosti musím říct, že znám několik labradorů - hlídačů, a to takových, že i přes to, že jednoho z nich znám a on mě, tak bych na pozemek nevkročila ani za nic, protože by mě fakt sežral. Ona spousta lidí má pocit, že labrouši nejsou hlídači vůbec, nicméně je to dost kus od kusu, někteří něžní "blbečci", z jiných jde hrůza, nehledě na dominanci (a agresi) některých psů.
Co vyleze křížením? To asi nikdo neví; tím, že to není ustálené plemeno, bude se to dost lišit, stejně jako barva.

předpoklad je že křížením vznikne pracovité a cvičitelné zvíře. jestli bude hlídat to je o jedinci. Ale labradoři skutečně nejsou až takoví přihlouplí plyšoví medvědi že by nehlídali vůbec. Sice je agrese v jejich povaze nežádoucí to ovšem neznamená že by v případě potřeby nebránili svoje lidi. Jinak jde taky o to o křížence jakých psů se jedná , pravděpodobně nikdo nebude křížit rodiče s pp , takže když vezmeme jakého koliv vořechoidního ovčáka s jakým koliv přerostlým ,přetloustlým agresivním psem jehož majitel nazývá labrador může z toho vyrůst opravdu cokoliv. Měla sem labradořího křížence můžete ho vidět výše ,loni odešel , měla sem i německého ovčáka ten odešel o pár let dřív. Nyní mám labradora s pp , nebylo by lepší se rozhodnout a vybrat si opravdu kvalitního ¨jedince jednoho z uvedených plemen ?