Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.7.2006 10:48

Tak tady na ukázku naše 3měsíční štěnko - kříženec labradora a německého ovčáka.
Je to strašněj rošťák, ale taky sluníčko
A už se těšim na vaše fota.

18.7.2006 12:33

mady napsal(a):
Tak tady na ukázku naše 3měsíční štěnko - kříženec labradora a německého ovčáka.

jesis ten je krásnej náš je celej černej ale přesně takhle vypadal taky

18.7.2006 15:57

mady napsal(a):

Což o to, pěkné štěndo to je, ale odkud se vzala ta bílá barva, když labradoři ani NO ji nemají ?

18.7.2006 16:06

lmusa napsal(a):
Což o to, pěkné štěndo to je, ale odkud se vzala ta bílá barva, když labradoři ani NO ji nemají ?

krásný štěně odkud ho máš?

18.7.2006 17:13

anushka napsal(a):
krásný štěně odkud ho máš?

Díky za pochvaly..všechny je vyřídim..
Nad tou bílou barvou jsem taky už přemejšlela..ale myslim, že toho ovčáka i labradora v sobě má. Každopádně ani jednoho z rodičů jsem neviděla, takže si tim 100% jistá nejsem.
Štěně jsme si přivezli z tržnice - Ředhošť ( myslim, že se probírala na nemoderce ) a to proto, že jsme ho v těch podmínkách nechat prostě nemohli.A vůbec toho nelitujem.
Jinak vypadá to, že ještě lehce změní barvu..asi bude mít světlejší ušiska, nohy..tak jsem na to zvědavá
Každopádně je dost učenlivej a taky vyčůranej
No a takhle vypadá ,,ze spoda"..

18.7.2006 18:10

mady napsal(a):
Díky za pochvaly..všechny je vyřídim..
Nad tou bílou barvou jsem taky už přemejšlela..ale myslim, že toho ovčáka i labradora v sobě má. Každopádně ani jednoho z rodičů jsem neviděla, takže si tim 100% jistá nejsem.
Štěně jsme si přivezli z tržnice - Ředhošť ( myslim, že se probírala na nemoderce ) a to proto, že jsme ho v těch podmínkách nechat prostě nemohli.A vůbec toho nelitujem.
Jinak vypadá to, že ještě lehce změní barvu..asi bude mít světlejší ušiska, nohy..tak jsem na to zvědavá
Každopádně je dost učenlivej a taky vyčůranej
No a takhle vypadá ,,ze spoda"..

Moje kolegyně má taky "labravčáka" a stoprocentní jistotu rodičů (oba PP, fanu prostě neuhlídali) - a vypadá spíš jako ohař :-) Má světlé packy a náprsenku, tečkované černě a hřbet a hlavu černou :-) Fotku bohužel nemám :/
Takže v těch předcích ta bílá a geny pro flekatost určitě jsou, a při téhle kombinaci vystoupí na povrch... Ostatně, i v chovu PP Labradorů se občas vyskytne flekaté zvíře (teď už méně) a co se týče NO, ten je přece hnědožlutý a má černou "deku" na zádech, to je technicky vzato taky flek :)

24.7.2006 12:57

mady napsal(a):

Ahoj, tak jsem o víkendu pracně bojovala s vypůjčeným digitálem a je to umění zachytit hýbající se zvíře když má foťák takovou prodlevu, ale nějaké foto mám.
takže labravčák Deny, 6 let (málem mě kleplo když sem se koukla do očkováku - pořád žiju s tím že musou 4 :-) )

24.7.2006 12:57

janiskas napsal(a):
Ahoj, tak jsem o víkendu pracně bojovala s vypůjčeným digitálem a je to umění zachytit hýbající se zvíře když má foťák takovou prodlevu, ale nějaké foto mám.
takže labravčák Deny, 6 let (málem mě kleplo když sem se koukla do očkováku - pořád žiju s tím že musou 4 :-) )

někdy vypadá jako lachtan :-)

24.7.2006 12:59

janiskas napsal(a):

taky sem ho měřila a v kohoutku má baj oko 62 cm

24.7.2006 13:00

janiskas napsal(a):

profil hlavy

24.7.2006 13:00

janiskas napsal(a):

takhle zvedne uši

24.7.2006 13:02

janiskas napsal(a):

s ukradenou bramboru

24.7.2006 13:03

janiskas napsal(a):

a ještě to tu trošku zamořím :-)

24.7.2006 13:04

janiskas napsal(a):

a ještě Deny

24.7.2006 13:07

mady napsal(a):

bohužel jsem skleróza takže slíbené naskenované fotky jako štěně a s "parádně" zvedlýma ušima zase příští pondělí

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.7.2006 13:12

janiskas napsal(a):
a ještě Deny

podoba čistě náhodná

24.7.2006 13:13

janiskas napsal(a):
bohužel jsem skleróza takže slíbené naskenované fotky jako štěně a s "parádně" zvedlýma ušima zase příští pondělí

a nebo tak

24.7.2006 13:15

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
a nebo tak

a ještě
ale ovčáka v sobě nemáme

24.7.2006 13:36

a ještě
ale ovčáka v sobě nemáme

podobní si jsou teda hodně :-) co tam máte vy?

líbí se mi když připlácnou ty uši :-)

24.7.2006 13:38

janiskas napsal(a):
podobní si jsou teda hodně :-) co tam máte vy?

líbí se mi když připlácnou ty uši :-)

můj má mámu labradorku a tátu pitbula ale jsou jako bráchové

24.7.2006 13:41

můj má mámu labradorku a tátu pitbula ale jsou jako bráchové

jinak pes bez uší je vážně hroznej

24.7.2006 13:43

jinak pes bez uší je vážně hroznej

a tady se ještě směje

24.7.2006 13:49

a tady se ještě směje

takovej správnej blbeček :-) ale mě se to líbí

24.7.2006 13:51

a tady se ještě směje

pitbul byl můj tajný tip :-)

sou opravdu jak bratři, jen myslím že ty jejich oči je prozradí

taky jedna vysmátá :-)

24.7.2006 14:13

janiskas napsal(a):
pitbul byl můj tajný tip :-)

sou opravdu jak bratři, jen myslím že ty jejich oči je prozradí

taky jedna vysmátá :-)

a apk někdo říká že voříšci nejsou pěkní
mě se náhodou tihle černí moc líbí

24.7.2006 14:15

a apk někdo říká že voříšci nejsou pěkní
mě se náhodou tihle černí moc líbí

ale musím přidat ještě druhé miminko aby mu to nebylo líto.) on tady do mě škrábe packou a chce taky

29.12.2014 00:43
ayen

XXX.XXX.89.99

Moc by ma zaujimala aku maju povahu psici križenci NO a labradora. Trochu som sa nad tym zamyslala ze takato kombinacia by sa mi teoreticky moc pacila...NO ako stražny, labrador ako super rodinny....a ktozvie aka povaha vlastne vznikne krzenim. Labrador sam o sebe strazny neni, tak ci ten križeny je dobry stražca a ci je vic rodiiny oproti klasickemu NO. Kto mate tychto križencov, napište budem rada.

29.12.2014 01:34
rapotacka11

XXX.XXX.32.129

Co víte o NO ?
Ten někomu může připadat málo rodinný ? smajlík

29.12.2014 02:58
ayen

XXX.XXX.89.99

jasne, netreba to brat doslovne...bolo to prirovnanie...smajlík NO je dobry strazny pes, aj rodinny určite. Ale labrador proste stražny pes neni...ten zlodejovi i nalozi do auta...asi tak to bolo myslene...ze labrador ma inu povahu...Preto prosim o reakciu na moj dotaz , zaujima ma aku povahu maju krizenci tychto dvoch druhov...Labrador bezne nikoho neuhryzne...nepostrazi...a ako reaguje križenec tychto dvoch druhov? Takto je to myslene...

29.12.2014 22:53
elaphka

XXX.XXX.213.186

ayen napsal(a):
jasne, netreba to brat doslovne...bolo to prirovnanie...smajlík NO je dobry strazny pes, aj rodinny určite. Ale labrador proste stražny pes neni...ten zlodejovi i nalozi do auta...asi tak to bolo myslene...ze labrador ma inu povahu...Preto prosim o reakciu na moj dotaz , zaujima ma aku povahu maju krizenci tychto dvoch druhov...Labrador bezne nikoho neuhryzne...nepostrazi...a ako reaguje križenec tychto dvoch druhov? Takto je to myslene...

Tak ze své zkušenosti musím říct, že znám několik labradorů - hlídačů, a to takových, že i přes to, že jednoho z nich znám a on mě, tak bych na pozemek nevkročila ani za nic, protože by mě fakt sežral. Ona spousta lidí má pocit, že labrouši nejsou hlídači vůbec, nicméně je to dost kus od kusu, někteří něžní "blbečci", z jiných jde hrůza, nehledě na dominanci (a agresi) některých psů.

Co vyleze křížením? To asi nikdo neví; tím, že to není ustálené plemeno, bude se to dost lišit, stejně jako barva.

30.12.2014 09:07

předpoklad je že křížením vznikne pracovité a cvičitelné zvíře. jestli bude hlídat to je o jedinci. Ale labradoři skutečně nejsou až takoví přihlouplí plyšoví medvědi že by nehlídali vůbec. Sice je agrese v jejich povaze nežádoucí to ovšem neznamená že by v případě potřeby nebránili svoje lidi. Jinak jde taky o to o křížence jakých psů se jedná , pravděpodobně nikdo nebude křížit rodiče s pp , takže když vezmeme jakého koliv vořechoidního ovčáka s jakým koliv přerostlým ,přetloustlým agresivním psem jehož majitel nazývá labrador může z toho vyrůst opravdu cokoliv. Měla sem labradořího křížence můžete ho vidět výše ,loni odešel , měla sem i německého ovčáka ten odešel o pár let dřív. Nyní mám labradora s pp , nebylo by lepší se rozhodnout a vybrat si opravdu kvalitního ¨jedince jednoho z uvedených plemen ?

Přidejte reakci

Přidat smajlík