Bude muset vydržet ale bere to v pohodě.Prej si třeba do tý doby ušetří celou sumu,už má tři litry
No to povýšení je taky na houbec,jezdíme skoro 400km tam a bejt tam týden je docela na houno.Aspoň jsou za to pěkný peníze nó
Je to šikula, já bych se asi nemohla dočkat, mít to doma povoleno :) Ale je fakt, že jsem na čubu čekala taky dlouho... než jsem se odstěhovala od našich a pak ještě rok, než se mi narodila :)
Tak a máme kulatiny :)
Dnes jsme zase hromadně venčili, bylo to narychlo, tak nás moc nebylo, ale o to to bylo lepší :) Prochajda byla skoro 3 hodiny, a když připočítám cestu z domu a domů, tak jsme se venčili 4. Uf, jsem mrtvá :) Tady fotečka :) - Badík mi utek :)
No jó,jsem četla na fb že máte dneska venčení.Pěkný i když je míň psů,určitě to je pohodovější
Já dneska s dcerou byla po dlouhý době na cvičáku,počasí nám přálo a psi mě potěšili.Celou zimu lenošili ale šlapali pěkně.U Ozáka jsem na to zvyklá ale Ita byla dneska šikovná,i pěkně běhala revír a kousala.Pak si jí vzala i dcera a trošku spolu blbly.Slalom mezi nohama a házení talíře.Akorát že jí párkrát utekla za mnou tak to je pak dcera naštvaná no
.Pro mě to byl neskutečnej relax,fakt droga na který jsem závislá.Byla jsem už poslední týdny hnusná,podrážděná a nepříjemná
,manžel trpěl
.Ale už mi je fajn,po 8! h na cvičáku jsem v super náladě
A ještě jsem zapoměla,můj Ozák se stal otcem .Štěňátka se narodila 13.3. a máme 4fenky a 1pejska
tancoska
napsal(a):
No jó,jsem četla na fb že máte dneska venčení.Pěkný i když je míň psů,určitě to je pohodovější
Já dneska s dcerou byla po dlouhý době na cvičáku,počasí nám přálo a psi mě potěšili.Celou zimu lenošili ale šlapali pěkně.U Ozáka jsem na to zvyklá ale Ita byla dneska šikovná,i pěkně běhala revír a kousala.Pak si jí vzala i dcera a trošku spolu blbly.Slalom mezi nohama a házení talíře.Akorát že jí párkrát utekla za mnou tak to je pak dcera naštvaná no
.Pro mě to byl neskutečnej relax,fakt droga na který jsem závislá.Byla jsem už poslední týdny hnusná,podrážděná a nepříjemná
,manžel trpěl
.Ale už mi je fajn,po 8! h na cvičáku jsem v super náladě
Jj, nebyl žádnej dorážeč, takže to bylo fajn :)
Ita dceři ještě proběhne, ale co ten tervík, až bude velkej??
Ty nálady znám :) Ale taky stačí prochajda s obludama a je to lepší :) Pokud mě teda něčím nena.. erou.
8h?!! Jste blázni :) Ale co, když vás to baví a šlape to :)
tancoska
napsal(a):
A ještě jsem zapoměla,můj Ozák se stal otcem .Štěňátka se narodila 13.3. a máme 4fenky a 1pejska
Gratulace.... my chceme v budoucnu ještě fenu jako parťačku pro Bárnyho a tady by to byla jasná volba...ani bych nejezdil do Staff Komasu. Byla by to ta černobílá fenka vlevo Jsou hezky baculatí...nádhera
tondaschumacher
napsal(a):
Gratulace.... my chceme v budoucnu ještě fenu jako parťačku pro Bárnyho a tady by to byla jasná volba...ani bych nejezdil do Staff Komasu. Byla by to ta černobílá fenka vlevo Jsou hezky baculatí...nádhera
Tondo, kdy plánujete další mimčo?? Nejedete 5.5. na MVP do Prahy? My jo, tak bychom se mohli potkat :)
Dnes jsme byli poprvé v Kynšperku na cvičáku a jsem nadšená! S tím, co jsme zažily tady, je to nesrovnatelné! Casi šlapala skoro jak hodinky, byla úžasná, vůbec jsem to nečekala, udělala mi hroznou radost! No a po návratu domů jsme se šli ještě projít, tak šla DOBROVOLNĚ plavat!!! Dnes mám od ní samé překvápko
joli
napsal(a):
Tondo, kdy plánujete další mimčo?? Nejedete 5.5. na MVP do Prahy? My jo, tak bychom se mohli potkat :)
Dnes jsme byli poprvé v Kynšperku na cvičáku a jsem nadšená! S tím, co jsme zažily tady, je to nesrovnatelné! Casi šlapala skoro jak hodinky, byla úžasná, vůbec jsem to nečekala, udělala mi hroznou radost! No a po návratu domů jsme se šli ještě projít, tak šla DOBROVOLNĚ plavat!!! Dnes mám od ní samé překvápko
Jéé šikulky ,důležitý je že vás to bavilo.
A jak jsi spokojená se cvičákem?Budeš tam jezdit pravidelně?
Umí občas překvapit potvory chlupatý
tancoska
napsal(a):
Jéé šikulky ,důležitý je že vás to bavilo.
A jak jsi spokojená se cvičákem?Budeš tam jezdit pravidelně?
Umí občas překvapit potvory chlupatý
Spokojená :) Cvičilo se ve skupině, zkusili jsme kladinu, áčko a ještě nízkou zídku, základní cviky jako sedni, lehni, chůze a klus u nohy, obraty, odložení (takový ten začátek na vodítku) s výstřelem (Casi ani nepostřehla, že někde zazněla nějaká rána ), takže fakt super :) Až kámoška zpracuje fotky, tak pošlu odkaz.. To u nás na cv, to bylo 2x sedni lehni sedni u nohy, přivolání a nashle za týden.. Takže cca 10 minut, kdežto tam jsme strávili 2 hodiny - nejdříve cvičili starší, potom my a pak byly obrany, tak jsme koukli :) Chci jezdit pravidelně v neděli, ve st to nedávám, ale aspoň jednou týdně, no :)
joli
napsal(a):
Spokojená :) Cvičilo se ve skupině, zkusili jsme kladinu, áčko a ještě nízkou zídku, základní cviky jako sedni, lehni, chůze a klus u nohy, obraty, odložení (takový ten začátek na vodítku) s výstřelem (Casi ani nepostřehla, že někde zazněla nějaká rána ), takže fakt super :) Až kámoška zpracuje fotky, tak pošlu odkaz.. To u nás na cv, to bylo 2x sedni lehni sedni u nohy, přivolání a nashle za týden.. Takže cca 10 minut, kdežto tam jsme strávili 2 hodiny - nejdříve cvičili starší, potom my a pak byly obrany, tak jsme koukli :) Chci jezdit pravidelně v neděli, ve st to nedávám, ale aspoň jednou týdně, no :)
Taky jezdím jednou týdně,mám toho moc a i když se u nás slejzaj i ve středu tak já než příjdu z práce a udělám si svoje povinosti tak už je docela dost hodin a jet ještě skoro 40km bych nestihla.Já v sobotu jedu ráno v osm a přijíždíme domů i ve čtyři .Taky máme poslušnost,kdo chce ve skupině tak cvičí kdo nechce čeká.Pak si každej zacvičí co potřebuje.Pak jsou obrany.Mezi tím kávička a pokec takže to máme na půl dne.Já jsem tam taky moc spokojená
Super že nemá reakci na střelbu
Joli..stafbulí mimčo plánujeme až bude mít pes tak 2 až 3 roky...takže času dost. Zatím bohatě stačí jeden puberták na naše nervy. Jinak do Prahy nejedem...já nejedu ani Ostravu a to mám 30 km Do Prahy mne láká zajed do Zoo ale je to opravdu dost daleko.... snad někdy. Jinak tu Ostravu jedu ale jen na čumendu..nejsme přihlášení
Jo a kdy je nějaká stafbul klubovka? Tam bych taky rád koukl a jel i dál...to se vyplatí
tancoska
napsal(a):
Taky jezdím jednou týdně,mám toho moc a i když se u nás slejzaj i ve středu tak já než příjdu z práce a udělám si svoje povinosti tak už je docela dost hodin a jet ještě skoro 40km bych nestihla.Já v sobotu jedu ráno v osm a přijíždíme domů i ve čtyři .Taky máme poslušnost,kdo chce ve skupině tak cvičí kdo nechce čeká.Pak si každej zacvičí co potřebuje.Pak jsou obrany.Mezi tím kávička a pokec takže to máme na půl dne.Já jsem tam taky moc spokojená
Super že nemá reakci na střelbu
Já sice nepracuju (stále student:) ale odpoledne vedu kroužek v DDM a asi by nebyli nadšení, kdybych řekla vedení a dětem: "Pardon, ale jedu se cvičákovat se psem, najděte si jiného vedoucího." A ono i těch pár kaček, co za to mám, se hodí :)
Tam je to asi tak nějak podobně :) A Casi nemá reakci snad na nic Jen mě napadlo, že nevím, jak ji naučím štěkat na povel.. Ona totiž neštěká skoro vůbec.. Když se jí třeba venku něco nelíbí, tak jen bafá, ale štěká opravdu máálokdy. Když mám pamlsek, tak sedí a jen kouká a čeká.. sem tam si zakňourá... a prostě čeká, čeká a čeká...
Jo a tady ten odkaz.. vypadám sice hrozně, ale neva :) http://babuskak.rajce.idnes.cz/Cvicak_25.3.12_-_Poslusnost_mladych,_obrany
tondaschumacher
napsal(a):
Joli..stafbulí mimčo plánujeme až bude mít pes tak 2 až 3 roky...takže času dost. Zatím bohatě stačí jeden puberták na naše nervy. Jinak do Prahy nejedem...já nejedu ani Ostravu a to mám 30 km Do Prahy mne láká zajed do Zoo ale je to opravdu dost daleko.... snad někdy. Jinak tu Ostravu jedu ale jen na čumendu..nejsme přihlášení
Jo a kdy je nějaká stafbul klubovka? Tam bych taky rád koukl a jel i dál...to se vyplatí
Tak to jo :) Bárney zlobí? :) To mě se čubina už zklidnila, je to zlatíčko, sem tam mě naštve, ale jinak dělá jen radost!! V Praze je krásná ZOO, určitě taky zajdeme, jezdím tam skoro každý rok a vždy je na co se těšit.
Klubovky budete mít nejspíš vypsané na stránkách klubu, nebo?
tancoska
napsal(a):
jj ta byla první zadaná
Dobrý den,rádi bychom se pochlubily-Celine Smarargd Smille-Vendulka a já jsme vybojovaly V4 na MVP-naše první výstava,kde létaly VD a D,málo V,v mezitřídě V4.Máme pocit světových vítězů.
PS:Čekaly jsme D ,rádi za VD..rozhodčí paní.V.Tichá.
matušková
napsal(a):
Dobrý den,rádi bychom se pochlubily-Celine Smarargd Smille-Vendulka a já jsme vybojovaly V4 na MVP-naše první výstava,kde létaly VD a D,málo V,v mezitřídě V4.Máme pocit světových vítězů.
Vyhrála krásná modrá,ale trochu nejistá v povaze.Překvapilo mě,že tam bylo dost bojácných ,ač dost výstav za sebou.Proto si cením Vendulky,prvně ze samoty mezi takovým mumrajem,je fakt,že jí namlátil trpasličí jezevčík,hned jak vystoupila z auta a chtěla se kamarádit se všemi.Škoda,že jsem neměla foťák,kámoš kavkazák jak hrom,to se muchlovali.Co jí zaujalo nejvíce jack russel terier.A pidi čivava,bílá jako sníh.Kontakt v kruhu odmítla většina,že se holky perou,tak to jsme utly,nechtěly jsme problém,až na jednu ,ta byla také v poho jako Vendulka.No, když jsme viděli to přísné posuzování,ani se nám tam nechtělo..Víceméně to rozhodla ona,kdo se vřítil do kruhu.Na výstavě kávu nechtěla,doma si k ní sedla.Jinak-ona ji nepije ,ale siestu bere.
matušková
napsal(a):
Vyhrála krásná modrá,ale trochu nejistá v povaze.Překvapilo mě,že tam bylo dost bojácných ,ač dost výstav za sebou.Proto si cením Vendulky,prvně ze samoty mezi takovým mumrajem,je fakt,že jí namlátil trpasličí jezevčík,hned jak vystoupila z auta a chtěla se kamarádit se všemi.Škoda,že jsem neměla foťák,kámoš kavkazák jak hrom,to se muchlovali.Co jí zaujalo nejvíce jack russel terier.A pidi čivava,bílá jako sníh.Kontakt v kruhu odmítla většina,že se holky perou,tak to jsme utly,nechtěly jsme problém,až na jednu ,ta byla také v poho jako Vendulka.No, když jsme viděli to přísné posuzování,ani se nám tam nechtělo..Víceméně to rozhodla ona,kdo se vřítil do kruhu.Na výstavě kávu nechtěla,doma si k ní sedla.Jinak-ona ji nepije ,ale siestu bere.
ještě jedno foto a nebudem zabírat téma místo...zdravíme všechny.
Uživatel s deaktivovaným účtem
matušková
napsal(a):
Zdravím,teda vyrostla Vám do krásy je opravdu moc pěkná
Gratuluju,u Tichý si toho můžete opravdu vážit ta VDčkama nešetří.
Takže jste nakonec PP přece jen dostali?Jestli si dobře pamatuju tak jste měli problém s chovatelkou.To je dobře že to tak dopadlo
matušková
napsal(a):
Já bych řekla že by tu kávičku chtěla,po úspěchu na výstavě k tomu měla dostat ještě zákusek
Dobrý den,moc děkuji za gratulaci,Vendulku to baví tak zkusíme jezdit.Ona kafe ne,obslouží se sama hup na linku,co jí chutná,je její.No ,bylo to dost náročné,a opravdu ze |VD bychom byly obě šťastné.Rodokmen dostala až skoro na roce,chovatelka se nezajímá.Psali jsme jí,už když byla maličká a žádný zájem,tak jsem se neměly komu pochlubit.Má výbornou povahu,ne ,že by to nezkoušela,bojovat,ale za včasu,jsme to utli.Shodou zvláštních náhod se k nám dostala žíhaná Adélka,opak Venudlky,plačka.Jemná,ufňukaná,jakmile není po jejím,s Vendou ok.Profňukala celý den,když jsem byla s Vendou na výstavě a to uvítání ??? Až se málem přerazily,obě.Přejeme hodně radosti všem se staffbulíkama,jsou skvělí.Když je zvládnu já,tak to už pak každý.Mají velkou duši,v malém těle.
Bohužel ne,máme štěňátka a práci po zimě na zahradě,ale klubovku Boleslav ano...no snad tu D resp.VD urveme,to bude asi horší než MV s paní Tichou.Osobně jí neznám,ale ta to brala..vše zdůvodnila,to ano,ale tolik VD a D...to byl běs.V některé třídě ani V nezadala.Adélka nebyla,má dny ženichů-čili hárá.V sobotu jdeme na rande k chovatelce Adélky,p.Rennerové,ta se zajímá až moc a to je fajn,společné víkendy a pojedeme i na sraz stafíkůna Nové Hrady celnici/bývalou a dnes penzion/prý super,vezmu i jiné.Snad počasí dovolí,má být hnusně.No,ale my holky ze samoty,to zvládneme.Ještě Klatovy,ale hoří uzávěrka a je před výplatou,snad to dáme.
matušková
napsal(a):
Bohužel ne,máme štěňátka a práci po zimě na zahradě,ale klubovku Boleslav ano...no snad tu D resp.VD urveme,to bude asi horší než MV s paní Tichou.Osobně jí neznám,ale ta to brala..vše zdůvodnila,to ano,ale tolik VD a D...to byl běs.V některé třídě ani V nezadala.Adélka nebyla,má dny ženichů-čili hárá.V sobotu jdeme na rande k chovatelce Adélky,p.Rennerové,ta se zajímá až moc a to je fajn,společné víkendy a pojedeme i na sraz stafíkůna Nové Hrady celnici/bývalou a dnes penzion/prý super,vezmu i jiné.Snad počasí dovolí,má být hnusně.No,ale my holky ze samoty,to zvládneme.Ještě Klatovy,ale hoří uzávěrka a je před výplatou,snad to dáme.
Ještě chci dodat,že u kruhu staffbulíků,bylo nabito lidmi,co už mají jasno,že to je to pravé,co jsem vyslechla,potencionální zájemci,hodně zodpovědní,dle řeči srovnané v hlavě.Dále mě překvapilo,příjemně,kamarádství a ukecanost mezi jednotlivými majiteli,až na naduté vyjímky.S kým jsem mluvila,až na 3 lidi,vše v pohodě,vstřícní.To už se nějak dnes nenosí,škoda.Dříve to bylo běžné,na výstavu si pokecat o psech a ne za každou cenu vyhrát.PS:Mimochodem,ti nadutí,dopadli blbě.Skoro více zájemců,než vystavovatelů,ktří tam trousili budeme volat a teď asi blbě napíšu Norox a nebo Nurox,pak dvě stanice už jsem zcela neslyšla naplno.Ale měla jsem radost,když tam zájemci hlásali,že dva roky zvažují a obchází výstavy a nyní,že mají podmínky.I Venda se zasloužila,neboť paní,velmi vážný zájemce,se ptala,zda vadí pohlazení,že jí tam i přes dovolení se vynadali.No,Venda jí patřičně umyla.A to rozhodlo,paní to potřebovala k rozhodnutí...Vůbec se nezlobila,naopak,my s omluvily i s Vendou,ta jí znovu omyla.Tak paní bude kupovat pejska asi v Norox,Nurox,omlouvám se,nevím přesně.
matušková
napsal(a):
Ještě chci dodat,že u kruhu staffbulíků,bylo nabito lidmi,co už mají jasno,že to je to pravé,co jsem vyslechla,potencionální zájemci,hodně zodpovědní,dle řeči srovnané v hlavě.Dále mě překvapilo,příjemně,kamarádství a ukecanost mezi jednotlivými majiteli,až na naduté vyjímky.S kým jsem mluvila,až na 3 lidi,vše v pohodě,vstřícní.To už se nějak dnes nenosí,škoda.Dříve to bylo běžné,na výstavu si pokecat o psech a ne za každou cenu vyhrát.PS:Mimochodem,ti nadutí,dopadli blbě.Skoro více zájemců,než vystavovatelů,ktří tam trousili budeme volat a teď asi blbě napíšu Norox a nebo Nurox,pak dvě stanice už jsem zcela neslyšla naplno.Ale měla jsem radost,když tam zájemci hlásali,že dva roky zvažují a obchází výstavy a nyní,že mají podmínky.I Venda se zasloužila,neboť paní,velmi vážný zájemce,se ptala,zda vadí pohlazení,že jí tam i přes dovolení se vynadali.No,Venda jí patřičně umyla.A to rozhodlo,paní to potřebovala k rozhodnutí...Vůbec se nezlobila,naopak,my s omluvily i s Vendou,ta jí znovu omyla.Tak paní bude kupovat pejska asi v Norox,Nurox,omlouvám se,nevím přesně.
jj Nurox se jmenuje
Docela se divím že někomu vadilo že by si někdo chtěl pohladit psa.Kort když se stafíci rádi pomuckaj úplně s každým,moji se i líbali s totálně opilou slečnou která z nich byla tak hotová že si sedla na chodníku a mazlili se
broo

XXX.XXX.226.212
tancoska
napsal(a):
jj Nurox se jmenuje
Docela se divím že někomu vadilo že by si někdo chtěl pohladit psa.Kort když se stafíci rádi pomuckaj úplně s každým,moji se i líbali s totálně opilou slečnou která z nich byla tak hotová že si sedla na chodníku a mazlili se
já třeba nenechávám hladit Bena a když by na něho někdo sáhnul bez zeptání, tak ho dořvu.
U malé, pokud se někdo zeptá a já nespěchám, tak klidně nechám pomazlit, ale taky ne vždy a všude. Když vím, že je fena unavená, nebo třeba cvičíme, tak nenechám.
:-)
Na výstavě ji nechávám hladit s rozumem, přecejenom kdybych nechala pohladit každého, tak za chvíli bude hotová , neb miluje lidi a je to umývačka :-D
Takže tohle já chápu.
broo

XXX.XXX.226.212
matušková
napsal(a):
Paní Matušková, jak se poznají ti nadutí?
Jezdíme na výstavy na čumendu a mohu říci, že snad nikdo z vystavovatelů není nadutec, co by vám třeba vynadal nebo odmítl poradit, pomoci. ( a to se v lesčems neshodneme) .
:-)
jinak gratulace k super výsledku!
Od zítra se naše rodinka rozšíří o tohodle krasavce .Je to pes pro dceru,zatím o tom neví bude to překvapení
Tak už ho máme doma .Ozzy ho přijal hned naprosto bez problémů,cpe mu uzel aby se přetahovali ale Garfy si musí zvyknout na vrčení při hře.To pustí a kouká a neví co se děje
.Itaka je taky v pohodě,sice háže ksichty ale budiž jí odpuštěno když jí teď haraší hormony
burunduk
napsal(a):
Tak přece jen jste povolili jako rodiče a pořídili dcerce psa? :)
Jak reagovala, byla dojatá?
Ahoj,dlouho jsme se "neviděly"
On byl problém kam s ním,pořídit jsem ho chtěla ale protože snad Ita bude mít štěňata tak do bytu by to nešlo když se narodí.Náhoda tomu chtěla,mám zahrádku 10min od baráku a s kotcem.Nebylo co řešit a jeli jsme pro něj.Po štěnětech až pujdou do nových domovů ho vemem domů.Nebo bude pendlovat mezi zahradou a bytem,uvidím co bude lepší.
Reakci dcery můžeš kouknout,natáčela jsem to.Akorát zvuk je špatnej,foukal hodně vítr.
http://www.youtube.com/watch?v=ZIaZT-Ea2eQ&context=C46fe9c3ADvjVQa1PpcFMgxJ4q9FaWYV28ws6GYsa0SZ5f2xURC1Q%3D
tancoska
napsal(a):
Tak už ho máme doma .Ozzy ho přijal hned naprosto bez problémů,cpe mu uzel aby se přetahovali ale Garfy si musí zvyknout na vrčení při hře.To pustí a kouká a neví co se děje
.Itaka je taky v pohodě,sice háže ksichty ale budiž jí odpuštěno když jí teď haraší hormony
Gratulace :) Reakci dcery jsem viděla, chudák, jak neví, co dělat :) Taky jsem tohle chtěla zažít.. ale svůj sen jsem si musela splnit sama, rodiče nejsou zvířatomilové....
Tak ať Garfy dělá jen radost a pěkně roste :) Pojedete 1.9. do Varů??
Zapadáme Jaké jsou u vás novinky?
My asi nic, tak jen přidávám foto Casičky :)
Ahoj,abych pravdu řekla tak na net mi už moc času nezbývá.Co máme Garfa tak jsem docela v zápřahu i když holka si pro něj jde i sama.Ale když příjdu z práce tak vemu Itu s Ozzym a jdem pro Garfa.Předtím ještě školka vyzvednout syna.Úkoly jsem dřív kontrolovala hned po práci,teď většinou až večer.Když mám domácku tak třeba nejdu na net i dva dny,prašule jsou potřeba.Jinak duben mám dost natřískanej.Jeli jsme pro psa,pak jsem byla v Německu,kryla jsem Itaku a včera za náma přijela náááádherná fenka na krytí tak si Ozzy po dvou týdnech opět zařádil.Jestli vyjdou štěnda u tý fenky tak si myslím že budou mít předpoklad úžasný povahy ale i exteriéru.Fenka nádherná a povahově bombastická.Udělali si i romantiku,trochu si zařádili a i jazyky do hlavy byly .Fakt se do sebe zamilovali.No a v pátek jedu na výcvikáč za Brno a příští víkend jedu juknout na Ozzyho miminka ve Staff Komas.Ještě že mám skvělýho manžela kterej mi to toleruje,on už snad ani neví jak vypadám
tancoska
napsal(a):
Ahoj,dlouho jsme se "neviděly"
On byl problém kam s ním,pořídit jsem ho chtěla ale protože snad Ita bude mít štěňata tak do bytu by to nešlo když se narodí.Náhoda tomu chtěla,mám zahrádku 10min od baráku a s kotcem.Nebylo co řešit a jeli jsme pro něj.Po štěnětech až pujdou do nových domovů ho vemem domů.Nebo bude pendlovat mezi zahradou a bytem,uvidím co bude lepší.
Reakci dcery můžeš kouknout,natáčela jsem to.Akorát zvuk je špatnej,foukal hodně vítr.
http://www.youtube.com/watch?v=ZIaZT-Ea2eQ&context=C46fe9c3ADvjVQa1PpcFMgxJ4q9FaWYV28ws6GYsa0SZ5f2xURC1Q%3D
A tu zahrádku máš nově pořízenou nebo už ji máš z dřívějška?
Reakce je super.. taky jsem si přála dostat od rodičů psici.. ale nic, nevyšlo to no (jako v 99,6 procentech případů).
Tak jsem si v dospělosti pořídila tři psy :D
Co s ním bude dcera dělat za výcvik? Míří někam výš nebo zákl. poslušnost "jen"?
tancoska
napsal(a):
Ahoj,abych pravdu řekla tak na net mi už moc času nezbývá.Co máme Garfa tak jsem docela v zápřahu i když holka si pro něj jde i sama.Ale když příjdu z práce tak vemu Itu s Ozzym a jdem pro Garfa.Předtím ještě školka vyzvednout syna.Úkoly jsem dřív kontrolovala hned po práci,teď většinou až večer.Když mám domácku tak třeba nejdu na net i dva dny,prašule jsou potřeba.Jinak duben mám dost natřískanej.Jeli jsme pro psa,pak jsem byla v Německu,kryla jsem Itaku a včera za náma přijela náááádherná fenka na krytí tak si Ozzy po dvou týdnech opět zařádil.Jestli vyjdou štěnda u tý fenky tak si myslím že budou mít předpoklad úžasný povahy ale i exteriéru.Fenka nádherná a povahově bombastická.Udělali si i romantiku,trochu si zařádili a i jazyky do hlavy byly .Fakt se do sebe zamilovali.No a v pátek jedu na výcvikáč za Brno a příští víkend jedu juknout na Ozzyho miminka ve Staff Komas.Ještě že mám skvělýho manžela kterej mi to toleruje,on už snad ani neví jak vypadám
cha cha.. dost dobrej popis krytí :DD
Manžela máš asi fakt suprovýho, když tohle zvládá a toleruje. Blahopřeji
Malá černoška čeká ještě na svoje páníčky barevně je celý tatínek Pavli Ozzák
burunduk
napsal(a):
A tu zahrádku máš nově pořízenou nebo už ji máš z dřívějška?
Reakce je super.. taky jsem si přála dostat od rodičů psici.. ale nic, nevyšlo to no (jako v 99,6 procentech případů).
Tak jsem si v dospělosti pořídila tři psy :D
Co s ním bude dcera dělat za výcvik? Míří někam výš nebo zákl. poslušnost "jen"?
K zahradě jsem přišla z ničeho nic.Dokonce i s kotcem,pěkným.
Dcera bude určitě jezdit na cvičák takže sportovní kynologie a jestli bude mít chuť tak agi.Pes je šikovnej tak by i mohli bejt úspěšný.No a zkusíme i výstavy,první už v srpnu u nás na krajskou.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.51.10
tancoska
napsal(a):
Vypadá to tak že bříško spíš praskne ,ještě týden a bude rodit.Už mám všechno připravený tak už jen čekám až to vypukne.Pak sem dám fotky
Já to tady očumuju už hrozně dlouho a těším se na fotky pupíků. Já už váhala nad zamluvením Ozzyho potomka ve Staff Komasu, ale dilema za mě vyřešilo pracovní vízum a stáž do Kanady. Budu muset čekat a aspoň se kochat obrázkama :-)
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Já to tady očumuju už hrozně dlouho a těším se na fotky pupíků. Já už váhala nad zamluvením Ozzyho potomka ve Staff Komasu, ale dilema za mě vyřešilo pracovní vízum a stáž do Kanady. Budu muset čekat a aspoň se kochat obrázkama :-)
Třeba se najde pupík v Kanadě :) Závidím, taky bych zmizela, ale bez těch mějch bláznů nepojedu :)
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Určitě je dobrý si vyzkoušet třeba cizinu když je ta možnost.Pak když je pes tak se blbě cestuje,kort do některých států.Tak třeba někdy v budoucnu
Rodit budem o víkendu,doufám a pak sem dám fotky
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.51.10
joli
napsal(a):
Třeba se najde pupík v Kanadě :) Závidím, taky bych zmizela, ale bez těch mějch bláznů nepojedu :)
Nebránila bych se ničemu, byla by to nová krev do ČR, ale stejně nevím co v Kanadě mají za "originální" plemena (myslím tím vzniklá v Kanadě). Kdyby byla ale cesta do UK, tak vůbec neváhám a stafbulíčka si přivezu nejednoho
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nebránila bych se ničemu, byla by to nová krev do ČR, ale stejně nevím co v Kanadě mají za "originální" plemena (myslím tím vzniklá v Kanadě). Kdyby byla ale cesta do UK, tak vůbec neváhám a stafbulíčka si přivezu nejednoho
Co vím tak do Ameriky celkově jde dost stafíků od nás tak s tou krví bacha.Koupit si stafíka za velkej peníz,zaplatit dopravu a pak zjistit že je to potomek českých SBT by se nevyplatilo.A nechci Vám brát iluze ale stafík v UK vyjde na docela dost peněz,cena za štěně nemusí být až tak veliká ale PP,očkovák a doprava je už dost drahá.Co vím tak to vyjde v tý nižší ceně i na 70litrů.Kromě toho bez známostí si můžete dovézt s prominutím odpad,pár zvířat jsem viděla
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.150.148
tancoska
napsal(a):
Co vím tak do Ameriky celkově jde dost stafíků od nás tak s tou krví bacha.Koupit si stafíka za velkej peníz,zaplatit dopravu a pak zjistit že je to potomek českých SBT by se nevyplatilo.A nechci Vám brát iluze ale stafík v UK vyjde na docela dost peněz,cena za štěně nemusí být až tak veliká ale PP,očkovák a doprava je už dost drahá.Co vím tak to vyjde v tý nižší ceně i na 70litrů.Kromě toho bez známostí si můžete dovézt s prominutím odpad,pár zvířat jsem viděla
Já to myslela spíš obrazně před časem jsem ty ceny zkoumala, a opravdu jenom valila oči. V UK je situace asi taková, že u nich jsou stafíci tak jako u nás labradoři - každej tu má dnes taky "čistokrevnýho" labradora bez PP. Na stafbulíka si počkám až po případném návratu.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Já to myslela spíš obrazně před časem jsem ty ceny zkoumala, a opravdu jenom valila oči. V UK je situace asi taková, že u nich jsou stafíci tak jako u nás labradoři - každej tu má dnes taky "čistokrevnýho" labradora bez PP. Na stafbulíka si počkám až po případném návratu.
Tak to jó .Já čekám na porod,zatím furt nic.Zůstala jsem od čtvrtka doma a vypadá při nejlepším že snad porodí dneska.
burunduk
napsal(a):
Ita už určitě rodí. Snad vše dobře dopadne.
Mysleme i na Tancošku, porod vyčerpává i chovatele.
Díky moc burunduk
Tak máme 4F a 2P,všechno černý nebo s žíháním,jsou to drobečci.Ita byla šikovná,já jen vážila a zapisovala.Štěně si Ita očistila,ukousla šňůru a je z ní super máma.To že porod vyčerpává máš pravdu,sice to začalo až skoro o půlnoci ale spát jsem šla až skoro ráno.Fotky dám zítra,zatím jednu hromadnou.Nechci jí stresovat,jak určitě znáš tak dostat čerstvou matku na vyčůrání je skoro nemožný tak zatím nestresuju focením.
Je to nádhernej zážitek,byla jsem na ní pyšná a jsem ještě naměko .Jinak mám zadanýho pejska a možná dvě fenky.
Takze vam to obema slo dobre, to jsem rada. Me to taky vzdycky vycerpa, ale delam to tak, ze si dam porodni bedynku primo k posteli a lezim u toho.. kdyz clovek sedi, tak je vycerpanej za par hodin. Takhle kdyz fenka odpociva v urc. intervalech, tak chovalel taky.
Super - ctyri fenky, dva pejsci. Gratuluju a pozdravuj Ithaku, mou oblibenkyni.
Za deset let si Te zamlouvam na pomoc pri vyberu fenky stafbulicky. :)
Cau.
burunduk
napsal(a):
Takze vam to obema slo dobre, to jsem rada. Me to taky vzdycky vycerpa, ale delam to tak, ze si dam porodni bedynku primo k posteli a lezim u toho.. kdyz clovek sedi, tak je vycerpanej za par hodin. Takhle kdyz fenka odpociva v urc. intervalech, tak chovalel taky.
Super - ctyri fenky, dva pejsci. Gratuluju a pozdravuj Ithaku, mou oblibenkyni.
Za deset let si Te zamlouvam na pomoc pri vyberu fenky stafbulicky. :)
Cau.
Ahoj,díky moc.Jenže ty máš bedýnku a já bednu .Ale mám jí taky kousek od postele tak je mám pod dohledem.Ona to rodila docela svižně,mezi prvním a druhým jen pět minut,třetí po 20min.Pak hoďka pauza a pak to šlo zas rychle.Šestá byla překvápko po skoro hodině a půl.Tím že to byl docela fofr tak já klečela na tvrdý podlaze a můžu ti říct že třetí den mě ještě tááák bolí kolena a holeně že je to utrpení
.
Oblíbenkyně děkuje a určitě ti ráda poradím,ikdyž za deset let bude bůh ví co
Dlouho jsem tu nebyl a všechny zdravím... hlavně tancosku a její fenku Ithaku... nevěděl jsem že bude mít prcky.... gratulace veliká! My jsme začali chodit na cvičák a chceme udělat zkoušku ZOP a jinak furt někde lítáme... Pes je naprosto dokonalý a miluje lidi a i vše živé všetně psů samců atd... navolno s bulíkama a vše ok..jsem moc rád. jen je trochu víc akční a sportovnější jak jiní co tak sleduju....
mějte se fajn...zas někdy kouknu
Dcery oblíbená Růženka,je to otesánek nenažranej a už skoro půlkilovej
A poslední fenečka,nejmenší z vrhu.Měla 140g ale všichni krásně baští a váhově doháněj ty větší
A jedna hromadná,oranžovej a žlutá jsou zamluvený.Ještě čekám jak se rozhodne jedna mezi fialovou a růžovou.Zelenej a červená jsou ještě volný.
joli
napsal(a):
Tondo: Budeme držet palce, to zmáknete levou zadní
Tanci: To mi děláš naschváál!! Jsou krásní, moje favoritky jsou růžová a fialová :) ale červená taky není k zahození Že bych si nadělila dárek za ukončení školy??
Díky moc,právě jsem dostala zatím slovní dohodu na červenou až mi paní zašle zálohu tak bude krasavice zadaná .
Jsi ukončila školu?Gratuluju a dárek si určitě zasloužíš
burunduk
napsal(a):
Super fotky.. hezky to máš udělaný, ty popisky.
Líbí se mi růžovka.
Ahojky a děkuju .To víš první štěňátka tak dělám maximum a hrozně si to užívám.A to budu každý týden takhle fotit aby to bylo přehledný.A majitelé dostanou i krásný věci k prckům,pujdou do světa s výbavičkou a krásnýma deskama s důležitýma informacema a i fotečkama od prvního dne aby měli na památku
tancoska
napsal(a):
Díky moc,právě jsem dostala zatím slovní dohodu na červenou až mi paní zašle zálohu tak bude krasavice zadaná .
Jsi ukončila školu?Gratuluju a dárek si určitě zasloužíš
Tak ať mají mimča ty nejlepší páníky na celý život :)
Ještě neukončila, čeká mě to zítra ráno, tak uvidíme.. Někdo září, někdo v září
joli
napsal(a):
Tak ať mají mimča ty nejlepší páníky na celý život :)
Ještě neukončila, čeká mě to zítra ráno, tak uvidíme.. Někdo září, někdo v září
Snažím se vybrat ty nejlepší tak snad nepřeberu.Jinak volný je nejspíš už jen zelenej pejsek a uvidím jestli paní co chce růžovou zaplatí zálohu.Červená je už zaplacená.Žlutá,oranžovej a fialová tak lidi přijedou tento týden.Tak snad i malej Ozánek džunior najde milující páníky
Tak zítra ti držíme palce i těch 36pacinek co máme,to určitě pomůže
tancoska
napsal(a):
Snažím se vybrat ty nejlepší tak snad nepřeberu.Jinak volný je nejspíš už jen zelenej pejsek a uvidím jestli paní co chce růžovou zaplatí zálohu.Červená je už zaplacená.Žlutá,oranžovej a fialová tak lidi přijedou tento týden.Tak snad i malej Ozánek džunior najde milující páníky
Tak zítra ti držíme palce i těch 36pacinek co máme,to určitě pomůže
Držíme palce a doufám, že budu moct obdivovat fotky až vyrostou :) Jsou nádherní, hlavně žíhaňáčci!
Drželi jste úžasně, prý to mám na čevený diplom
joli
napsal(a):
Držíme palce a doufám, že budu moct obdivovat fotky až vyrostou :) Jsou nádherní, hlavně žíhaňáčci!
Drželi jste úžasně, prý to mám na čevený diplom
Supééér ,gratuluju.
Jinak kromě zelenýho pejska jsou všichni zadaný.Žlutá,oranžovej a růžová budou v okolí Sokolova tak je občas uvidím.Jsem ráda že budu mít dětičky tak blízko.Jedno jde do Prachatic a jedno do Ostravy.
tancoska
napsal(a):
Supééér ,gratuluju.
Jinak kromě zelenýho pejska jsou všichni zadaný.Žlutá,oranžovej a růžová budou v okolí Sokolova tak je občas uvidím.Jsem ráda že budu mít dětičky tak blízko.Jedno jde do Prachatic a jedno do Ostravy.
Děkuji:)
Tak to je krásný! Určitě uděláte nějaké společné venčení, ne?
Už nám bylo 14 dnů
http://ozit.rajce.idnes.cz/Vrh_-A-_2.tyden#
joli
napsal(a):
To jsou bobíšci :) Růžovka je krásná! a fialka nádherná!! Má krásnou barvičku. Plánuješ s Itou ještě někdy vrh?
Díky .Jestli bude mít Itaka ještě vrh nevím,až uvidím tyhle jaký budou.Jestli budou standartní,budou cvičákovsky nadaný tak bych si to eventuelně zopakovala tak abych si jedno štěně nechala.Což znamená tak za 4roky.Abych měla stafíka na výcvik,jestli na to ještě budu mít sílu
tancoska
napsal(a):
Díky .Jestli bude mít Itaka ještě vrh nevím,až uvidím tyhle jaký budou.Jestli budou standartní,budou cvičákovsky nadaný tak bych si to eventuelně zopakovala tak abych si jedno štěně nechala.Což znamená tak za 4roky.Abych měla stafíka na výcvik,jestli na to ještě budu mít sílu
Určitě budou standartní Páníkové budou cvičit? Tak to je super, že pejsci budou mít vyžití. A síly bude určitě dost :)
No a co tervík?
Nám doma roste skokan...
Pro tancošnici:
čau :)
http://greenrbohemia.webnode.cz/stenatka/ - nasla jsem tenhle web ..jakej je Tvůj názor na tyhle rodiče? Se mi líbí ta fenka dost.
burunduk
napsal(a):
Pro tancošnici:
čau :)
http://greenrbohemia.webnode.cz/stenatka/ - nasla jsem tenhle web ..jakej je Tvůj názor na tyhle rodiče? Se mi líbí ta fenka dost.
Tu fenu jsem viděla jednou,je trochu jemnější ale majitel se jí hodně věnuje co asi tak vím.Je to jeho první vrh.Jaký budou štěňata se ukáže,záleží jak si sedli rodiče.Ten pes není můj šálek kávy ale mě se zlaťáci moc nelíbí,aspoň teda tady.Venku jsem pár zlatých viděla,to byla podívaná.
Poslední volný pejsek!!!
Moc pěknej,krátký tělo a pěkná hlava .
Po rodičích předpoklad k výcviku
Ahoj všem :-) Zkoušela jsem dávat dotaz na nemoderce, ale tam se to nějak zvrhlo, proto bych se ráda zeptala i zde ... Mám doma 5ti letého psa ACD a k němu 2letou fenu AUO. Psa jsem si brala jako ročního ze špatných podmínek, pes byl totálně nesocializovaný a bál se vážně naprosto všeho. Nyní je celkem ok, ale má své mouchy jak v hlavě tak zdraví. Jde mi o to, že si chci pořídit třetího pejska (stoprocentně fenu). Moje fena je totálně submisivní a miluje vše živé :-) Každého by ublízala k smrti. Pes je k lidem dnes již také přátelský, ale cizí psi nijak nemusí. Když jsem si přivedla domu fenu jako štěně ze začátku byl celkem boj, pes se musel hodně hlídat a nějakou dobu chodil radši s košíkem než čuba trochu odrostla. Nový přírůstek v domě se mu nijak nelíbil, byl to pro něho vetřelec. Díky tomu, že je čuba tak extrémě submisivní a "nejslabší" ve smečce tak po ní občas vyjede (nebo spíš zažene). Nikdy si nic neudělali, pes se vždycky seřve a vyhodí nebo někam odloží. Ale prostě se toto stále čas od času stane. Což i u normálních honáků není nic zvláštního, že se to doma trochu rve. Ted mi jde o výběr třetího psa říkala jsem si, že bych si pořídila nějakou další fci1 bud kelpii, další aussinu nebo dalšího honáka. Hledám psa jako partáka, ke koni a na hobby sport (jenom na vyblbnutí a vyřádění psa). Ted mě však popadla chut i na stafordku. Jsou to úžasní psi, jen nevím zda je to do mé smečky vhodný přírůstek. Mnoho chovatelů říká jak jsou AST přizpůsobiví a že se najdou ve smečce své místo, ale pak jsou další co by to totálně nedoporučili, že by se pak mohlo něco semlít a to určitě nikdo nestojí. Chci mít smečku bez nějakých větších problémů. Předem děkuji za názory vás příznivců bull pejsků :-)
cucka
napsal(a):
Ahoj všem :-) Zkoušela jsem dávat dotaz na nemoderce, ale tam se to nějak zvrhlo, proto bych se ráda zeptala i zde ... Mám doma 5ti letého psa ACD a k němu 2letou fenu AUO. Psa jsem si brala jako ročního ze špatných podmínek, pes byl totálně nesocializovaný a bál se vážně naprosto všeho. Nyní je celkem ok, ale má své mouchy jak v hlavě tak zdraví. Jde mi o to, že si chci pořídit třetího pejska (stoprocentně fenu). Moje fena je totálně submisivní a miluje vše živé :-) Každého by ublízala k smrti. Pes je k lidem dnes již také přátelský, ale cizí psi nijak nemusí. Když jsem si přivedla domu fenu jako štěně ze začátku byl celkem boj, pes se musel hodně hlídat a nějakou dobu chodil radši s košíkem než čuba trochu odrostla. Nový přírůstek v domě se mu nijak nelíbil, byl to pro něho vetřelec. Díky tomu, že je čuba tak extrémě submisivní a "nejslabší" ve smečce tak po ní občas vyjede (nebo spíš zažene). Nikdy si nic neudělali, pes se vždycky seřve a vyhodí nebo někam odloží. Ale prostě se toto stále čas od času stane. Což i u normálních honáků není nic zvláštního, že se to doma trochu rve. Ted mi jde o výběr třetího psa říkala jsem si, že bych si pořídila nějakou další fci1 bud kelpii, další aussinu nebo dalšího honáka. Hledám psa jako partáka, ke koni a na hobby sport (jenom na vyblbnutí a vyřádění psa). Ted mě však popadla chut i na stafordku. Jsou to úžasní psi, jen nevím zda je to do mé smečky vhodný přírůstek. Mnoho chovatelů říká jak jsou AST přizpůsobiví a že se najdou ve smečce své místo, ale pak jsou další co by to totálně nedoporučili, že by se pak mohlo něco semlít a to určitě nikdo nestojí. Chci mít smečku bez nějakých větších problémů. Předem děkuji za názory vás příznivců bull pejsků :-)
Těžko říct když člověk nevidí kdy a z jakýho důvodu pes prudí.Ale já ač mám zkušenosti se psama bych si k takovýmu dalšího nepořizovala,kort ne AST.Ani čubu.Buď by se jednou servali nebo by z ast mohl bejt stejnej prudič.
Na nemoderce se nic nezvrhlo. Tam vám jen lidi píšou realitu. To, že necháte šikanovat psa současnou fenu je odporné, i kdyby si v mezičase mezi zkraty krásně hráli a milovali se. Ale staforda prostě ne!! Vyroste, zabije vám psa i fenu a vy jí vzteky umlátíte lopatou.
Jak jsem už psala, kdybyste měla psa, který byl šíleně agresivní na lidi, vy byste na něm udělala kus práce, pes by lidi napadal už jen tak ze zvyku a bez kousání, vlastně by jim neublížil fyzicky, jen by je prostě napadnul, opravdu byste si k němu pořídila dítě? Myslím na denní soužití bez oddělení pevným plotem. Asi ne, že jo.... teda doufám, že ne... i když si u vás nejsem uplně jistá
domcaast
napsal(a):
Na nemoderce se nic nezvrhlo. Tam vám jen lidi píšou realitu. To, že necháte šikanovat psa současnou fenu je odporné, i kdyby si v mezičase mezi zkraty krásně hráli a milovali se. Ale staforda prostě ne!! Vyroste, zabije vám psa i fenu a vy jí vzteky umlátíte lopatou.
Jak jsem už psala, kdybyste měla psa, který byl šíleně agresivní na lidi, vy byste na něm udělala kus práce, pes by lidi napadal už jen tak ze zvyku a bez kousání, vlastně by jim neublížil fyzicky, jen by je prostě napadnul, opravdu byste si k němu pořídila dítě? Myslím na denní soužití bez oddělení pevným plotem. Asi ne, že jo.... teda doufám, že ne... i když si u vás nejsem uplně jistá
Rozhodně bych nepřirovnávala psa a člověka ... člověk si rozhdně nevytváří pozice ve smečce rvačkama což zvířata normálně ... A fkt nevidim jediný důvod v tom mít u svého psa i jiné psy! Čím víc se izoluje, tím je horší, po každém psí srazu krásně ožije, ikdyž je všude nakošíkovaný a držený trochu stranou. Když je sám doma bez feny tak jen spí, přijdem s fenou domu a okamžitě si s ní chce hrát. Vy by jste je od sebe izolovala a nedovolila k němu dalšího psa? Ano má svoje výpadky, ale ty neřeším v souvislostis dalšíma psiskama ve smečce, ale řeším je pouze vůči stafordovi jestli ej nebo enní schopný se ktomu postavit jako ovčáčtí psi. Bylo mi od vás ífauňáků (:-D) řečeno, že ne tak není co dál rozebírat. Vážně jsem se neptala na názor na sebe, svého psa či na to jestli si mam vůbec pořizovat třetího pas, ptala jsem se pouze na stafordy!
cucka
napsal(a):
Rozhodně bych nepřirovnávala psa a člověka ... člověk si rozhdně nevytváří pozice ve smečce rvačkama což zvířata normálně ... A fkt nevidim jediný důvod v tom mít u svého psa i jiné psy! Čím víc se izoluje, tím je horší, po každém psí srazu krásně ožije, ikdyž je všude nakošíkovaný a držený trochu stranou. Když je sám doma bez feny tak jen spí, přijdem s fenou domu a okamžitě si s ní chce hrát. Vy by jste je od sebe izolovala a nedovolila k němu dalšího psa? Ano má svoje výpadky, ale ty neřeším v souvislostis dalšíma psiskama ve smečce, ale řeším je pouze vůči stafordovi jestli ej nebo enní schopný se ktomu postavit jako ovčáčtí psi. Bylo mi od vás ífauňáků (:-D) řečeno, že ne tak není co dál rozebírat. Vážně jsem se neptala na názor na sebe, svého psa či na to jestli si mam vůbec pořizovat třetího pas, ptala jsem se pouze na stafordy!
Já se ještě rozepíšu.Když je pes takovej jak píšete tak bych k němu staforda nepořizovala kvůli tomu že málokterý si nechá líbit výpady od jinýho psa.Když by k tomu došlo což je u něj pravděpodobný tak rvačka staforda je jiná než třeba jinýho plemene.Pak řešit jak psy budete držet odděleně je taky o nervy.Já mám teď štěňata stafíků,feně nevadí náš pes SBT ale dcery 5měsíčního tervíka by sežrala kdyby k nim šel.Mám to zajištěný,štěnda v obýváku a ještě mám ohrádku kdyby náhodou děti nezavřeli dveře tak aby k něčemu nedošlo.Neříkám že se to nedá,je to otázka dvou měsíců.Ale řešit tohle po dobu psího života by mě stálo nervy.Když má člověk barák,máte možnost mít psy venku odděleně tak to je jiná.Když jdete venčit tak holt dáte košíky a kdyby do sebe šli tak je od sebe dostanete.Měla jsem dřív ovčouny,jeden byl hodně sebevědomej pes a neměl daleko k rvačce.Druhej byl sice nerváč ale když si ho chtěl ten první podřídit tak ten druhej to nechtěl a mela byla několikrát.Než pochopili že jim to netoleruju a je držková.Sice venku fungovali s košíkama a rvačky nebyly ale na zahradě jedině zvlášť.
Ještě k tomu AST,taky je možný že by převzal chování toho prvního psa což by znamenalo že budete mít dva magory a to se blbě ovládá.
Jak už tady psali jiní, také bych tuto kombinaci nedoporučovala.. Pokud ovčoun sem tam prudí, jedno z jakého důvodu, bude prudit i stafordí mimino, které si to sakra dobře pamatuje a jednou by to nemuselo dopadnout dobře.. Nehledě na to, že můžete narazit na fenu pohodovou, ale taky na fenu "magora", která si nenechá líbit ani "křivý pohled". Za problémy ve smečce, si myslím, to nestojí... Nejlepší by bylo se stafordem vydržet, než se situace ve smečce změní..
..tady to ňák spí o těch prázdninách
Tanci, jak se daří štěňatům?
A co říkáš na fenku s růžovým obojkem - http://www.magicdash.eu/index.php?sekce=galerie_s&id_kategorie=138 (ráda bych objektivní názor znalce přes stafíky)
joli
napsal(a):
Jak už tady psali jiní, také bych tuto kombinaci nedoporučovala.. Pokud ovčoun sem tam prudí, jedno z jakého důvodu, bude prudit i stafordí mimino, které si to sakra dobře pamatuje a jednou by to nemuselo dopadnout dobře.. Nehledě na to, že můžete narazit na fenu pohodovou, ale taky na fenu "magora", která si nenechá líbit ani "křivý pohled". Za problémy ve smečce, si myslím, to nestojí... Nejlepší by bylo se stafordem vydržet, než se situace ve smečce změní..
Nešlo o ovčouna ale o Australského honáckého psa.
burunduk
napsal(a):
..tady to ňák spí o těch prázdninách
Tanci, jak se daří štěňatům?
A co říkáš na fenku s růžovým obojkem - http://www.magicdash.eu/index.php?sekce=galerie_s&id_kategorie=138 (ráda bych objektivní názor znalce přes stafíky)
U nás se nespí,u nás bylo až moc živo a spánku málo .Sice jsem si myslela že je kolem prcků víc práce ale musím říct že to byla brnkačka.Jenže domácnost,děti,psi zabere dost času takže vysedávání u netu bylo jen bleskový.Prckům jsme se všichni věnovali naplno a když lítali po celým bytě tak to bylo lepší než telka a net
.Prckové tenhle týden odešly,maj super páníky tak jukni ke mě na rajče až tam teda dám fotky ke kterým se snad zítra dokopu.Včera jsem byla za Teplicema juknout na Ozzyho třetí potomky tak ty už na rajčeti mám.
Fenka s růžovým obojkem je pěkná ale asi sama víš že štěně může být krásný ale co z něj vyroste je ve hvězdách,tedy v genetice .Holt sázka do loterie když chceš štěně.Hlavně fotky když jsou blbě udělaný tak štěně může vypadat nic moc a na živo je krásný a obráceně.Když to někdo umí nafotit tak může průměrný pes vypadat skvěle
Ahoj, nejsem sice psům typu bull nakloněna, ale zajímalo by mě, když je tak přátelský k lidem pokud je dobře vychován, jestli ohlídá pozemek a barák. Nemyslím tak, že ho zavřete někam do objektu a tam ho necháte, ale jako domácí pes, zda při vniku nějakého narušitele aspoň štěká nebo ho přivítá. Děkuji za odpovědi.
cinkalu
napsal(a):
Ahoj, nejsem sice psům typu bull nakloněna, ale zajímalo by mě, když je tak přátelský k lidem pokud je dobře vychován, jestli ohlídá pozemek a barák. Nemyslím tak, že ho zavřete někam do objektu a tam ho necháte, ale jako domácí pes, zda při vniku nějakého narušitele aspoň štěká nebo ho přivítá. Děkuji za odpovědi.
Záleží na jedinci, ale troufám si říct, že v 90% případného zloděje přivítá a uvede A štěkat může, ale pak vítá :)
cinkalu
napsal(a):
Hlídači jsou to asi takový že za plotem zuří,štěká a vypadá že by vás sežral.Budí to respekt.Jak by se zachoval když by tam člověk šel nevím protože by si to asi nikdo nelajznul.Moje čuba hlídá,když něco slyší co se jí nezdá tak vstane naježená v napnutým postoji,vrčí a pak začne štěkat.Bydlím v bytě.Pes doma tohle vůbec nedělá,klidně leží na gauči.Ale zas venku když šel chlap v kapuci,rychlým tempem tak byl ve střehu jestli se něco bude dít.Dělám s nima obrany a myslím si že by moji zakročili když by se něco dělo.Chovatelé stafíků mívaj i jednoho psa jinýho plemene kterej hlídá jak pozemek tak i stafíky aby je někdo neukradl
Tak hlásíme, že Casička absolvovala 28. 7. chovný svod a máme tak doma chovnou fenku :) Když se vše zadaří, možná za rok budou mimča.
joli
napsal(a):
Ještě máme času dost, tak uvidíme, jeslti vyberu jiného a jesti vůbec vybírat budem.. Každopádně máte rezervovaný štěndo
Ty si měla dneska vtipnou kaši nééé .Já mám dost práce s Garfem a dotoho ještě jednoho akčňáka tak mě asi odvezou
.Nene teď několik let žádnej další pes,ještě toho mám v plánu dost.Ale na prcky bych se přijela podívat,bulíci jsou kouzelný
Teda lidi, prijela jsem pred par dny z dovolene na Korsice a mela jsem to "stesti" videt pany policisty v akci. Pan se psem nevim jaky bull to byl, ale nejaky ano, stal na chodniku, u nej policajt, pan strachal v tasce nejaky lejstra, po chvili u nej stalo policajtu snad pet. Pan porad strachal papiry, nejakymi i maval v ruce, jak to dopadlo nevim, ale to hledal na psa "zbrojni" prukaz ci co?? Docela me to prislo zvlastni... a hlavne to jak behem nekolika minut kolem bylo policajtu, jak kdyby nekoho zabili..
tancoska
napsal(a):
Ty si měla dneska vtipnou kaši nééé .Já mám dost práce s Garfem a dotoho ještě jednoho akčňáka tak mě asi odvezou
.Nene teď několik let žádnej další pes,ještě toho mám v plánu dost.Ale na prcky bych se přijela podívat,bulíci jsou kouzelný
Néé :) No to už bude Gárfy skorodospělák a bude potřebovat dalšího parťáka v podobě bulíka Hele, když budou, tak jste vítáni :) Uvidíme se 1. 9. ve Varech?
ukulemba
napsal(a):
Teda lidi, prijela jsem pred par dny z dovolene na Korsice a mela jsem to "stesti" videt pany policisty v akci. Pan se psem nevim jaky bull to byl, ale nejaky ano, stal na chodniku, u nej policajt, pan strachal v tasce nejaky lejstra, po chvili u nej stalo policajtu snad pet. Pan porad strachal papiry, nejakymi i maval v ruce, jak to dopadlo nevim, ale to hledal na psa "zbrojni" prukaz ci co?? Docela me to prislo zvlastni... a hlavne to jak behem nekolika minut kolem bylo policajtu, jak kdyby nekoho zabili..
A bylo to kvůli psovi? Tam jsou nějaká omezení? Moc se v cizích zemích neorientuju :)
joli
napsal(a):
A bylo to kvůli psovi? Tam jsou nějaká omezení? Moc se v cizích zemích neorientuju :)
Myslim si ze jo, kamoska co byla semnou taky na to hledela a rikala ze v nekterych zemich na tyhle psy musi byt "zbrojni" prukaz a ze asi i tady.. coz nevim, ale i tak me to prijde prasteny.. Ten pan vypadal normalne a stal na chodniku, tak nevim kvuli cemu jinemu by ho zastavili..
ukulemba
napsal(a):
Myslim si ze jo, kamoska co byla semnou taky na to hledela a rikala ze v nekterych zemich na tyhle psy musi byt "zbrojni" prukaz a ze asi i tady.. coz nevim, ale i tak me to prijde prasteny.. Ten pan vypadal normalne a stal na chodniku, tak nevim kvuli cemu jinemu by ho zastavili..
Kdo ví..
Zdravim, a zaroven se omlouvam za vstoupeni do Vasi diskuse, ale jsem beradna... nevite nekdo o kvalitnim cvicaku-chtela bych I nejaky kde se poradaji sranda zavody, a pod... Mam Cane Corso a okoli cca 20km od Uval ... Dekuji za rady a doufam ze se na me nebudete za tento prispevek zlobit:)
joli
napsal(a):
Tak super :) Jen doufám, že tam nepojedem s vyrážkou.. Ted má po sobě pupenců.. buď z vody nebo z trávy..
Miminka s páníkama dorazí taky?
Dorazí jen páníci aby se podívali jak to na výstavě chodí a co by měli vědět.Prckům bude 3.9. tři měsíce tak ještě nebudou mít očkovanou vzteklinu,tak nemůžou ani na čumendu.Přijde mi to stupidní řešit vzteklinu když tu snad ani není,teda aspoň u psů.
A není na něco alergická?
vitkma
napsal(a):
Zdravim, a zaroven se omlouvam za vstoupeni do Vasi diskuse, ale jsem beradna... nevite nekdo o kvalitnim cvicaku-chtela bych I nejaky kde se poradaji sranda zavody, a pod... Mam Cane Corso a okoli cca 20km od Uval ... Dekuji za rady a doufam ze se na me nebudete za tento prispevek zlobit:)
Určitě to nikomu nevadí,akorát nevím jaký Úvaly.Jedny jsou u Prahy a jedny někde dole,to se pak blbě radí
vitkma
napsal(a):
Olalala, Uvaly u Prahy:)
Tady máš odkaz na mého kámoše,je to figurant a působí někde u Berouna.Jestli to máš k němu daleko tak se ho zeptej na jinej cvičák,mohl by vědět jelikož i jezdí figurovat jinam.Přeju šťastný výběr
http://www.kikincukovi.estranky.cz/
tancoska
napsal(a):
Dorazí jen páníci aby se podívali jak to na výstavě chodí a co by měli vědět.Prckům bude 3.9. tři měsíce tak ještě nebudou mít očkovanou vzteklinu,tak nemůžou ani na čumendu.Přijde mi to stupidní řešit vzteklinu když tu snad ani není,teda aspoň u psů.
A není na něco alergická?
Jo, to je blbý... Jsem myslela, že pomuchluju nějakého prcka.
Pupínky už celkem slezly, ale srst děs a hrůza.. Buď to bylo z vysoké trávy (ale v té řádí pořád, tak nevím) nebo z vody ze sinic.. Už byla hnusná, když tam šla plavčit.. Tak si musíme dávat bacha.
vitkma
napsal(a):
Není za co se omlouvat Ale bohužel, já neporadím, mám to 200 km od vás :)
Od tohoto momentu můžete objednávat třetí číslo celobarevného, 40ti stránkového, klubového časopisu "American Pit Bull Terrier" a to na stránkách http://www.kchpbt.cz/ . Časopis se bude rozesílat v říjnu tohoto roku.
Cena je jako obvykle:
50,- Kč pro členy KCHPBT
250,- Kč pro nečleny
Ceny jsou uvedeny včetně poštovného, takže nebudete platit nic navíc.
Obsah čísla:
Speciál o historii plemene
- Rozhovor s osobností - Marlene Zwettler
- Rozhovor s osobností - Richard Stratton
- Radek Kryštof a Floyd Boudreaux
- Předmluva ke článkům: Střípky z minulosti
- Střípky z minulosti - Andy Capp
- Kauza: Floyd Boudreaux
- Hrdinové: Sgt. Stubby
- Seznamte se: APBT Online Database
- Zamítnuté registrace
- Seznamka