Váha štěněte jezevčíka v 9 měsících?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.3.2012 17:42
zuzi

XXX.XXX.86.159

Prosím o radu. Mám devítiměsíční štěndo drsňáka jezvčíka standard, pořád mi přijde hrozně hubená. Momentálně má 5,5kg. Odčervovaná pravidelně, krmená dost a kvalitně, bobky v pohodě...

Nemáte někdo doma podobně starou jezevčí puberťandu, pro porovnání?

21.3.2012 18:24
knedlyk

XXX.XXX.107.24

Moje jezevčice měla v roce taky 5,5 kg, to vypadala ale hodně hubeně. Teďka, v 15 měsících, odhadem 6,3 kg a vypadá tak akorát. U ní ta váha ale hodně skáče, když se nažere, vypadá jak boubel, když drží protestní hladovku, jde to na ní hnedka znát.

21.3.2012 19:01
zuzi

XXX.XXX.86.159

Díky za odpověď..jde o fenku s PP, chceme uchovnit, tak mi to dělalo trošku starosti. Momentálně jsem začala dávat Alavis a s čubinkou běhat, aby nasvalila. Všude vidím překrmené, tlusté jezevčíky, nikdy mě nenapadlo, že budu mít u jezevce opačný problém :-))

22.3.2012 10:25
knedlyk

XXX.XXX.58.177

Astička je krásná, taky s fenkou běháme, moc jí baví tahat v postroji. Někdo říká, že to pro jezevčíky není zdravé, já jsem ale názoru, že čím lepší svalový korpus, tím méně potíží s páteří. Olinka je po stardandních papírových rodičích, bohužel bez PP (dostala jsem jí darem), nicméně těžce nestandardní. Dost drobná, předkus, na drsňadnu hodně hladká srst (prý se to ale bere jako přednost, tak nevím). Pro mě ale vysněný sen. Tak Vám přeju, ať uchovníte. Mohu se zeptat, z jaké je chovky?

22.3.2012 10:48
zuzi

XXX.XXX.86.159

Asta je právě taky hrozně drobounká, na trpasličího jezevčíka by asi byla akorát :-))smajlík
Je z chovatelské stanice ze Stochovského vrchu, otec Faust z Mojmírova domu, matka Brona z Rakous.
Nicméně to ještě nevzdávám, zkusíme nasvalit, přejít z granulí na barf a uvidíme co to udělá. nedělám si iluze, největší problém je hlava, která je opravdu hodně drobounká, ale za pokus to stojí :-)

22.3.2012 14:57
knedlyk

XXX.XXX.58.177

Taky se pochlubím. Olinka leden 2012-13 měsíců. Běžky na Pustevnách.

Přidejte reakci

Přidat smajlík