Podělte se o své zážitky se svými pejsky.:D

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.3.2012 09:00
tejisek75

XXX.XXX.103.188

Tak tady vás zvu, abyste se mohli podělit o své zážitky s pejsky.:-):-):-)

23.3.2012 09:16
ukulemba

XXX.XXX.96.2

Tak ja mam za 13 let spolecneho zivota s moji holcickou zazitku spoustu..
Ale hned jsem si vzpomela, na jeden docela vtipny..

Byl vecer, uz tma.. Moje Baby lezela v obyvaku presne v trase dvere z meho pokoje-predsin. I rozhodla jsem se, ze si vynesu odpadky. Vzala jsem odpadak, ve sve lenosti a nevedomosti, ze muj pes vedle spi jsem si na cestu ani nerozsvitila. A jdu... asi vsichni ted vite, co nasledovalo. Zakopla jsem o Bajdu a celou vahou jsem na ni spadla. Ja se lekla, ona se lekla, rev.. odpadky po celem pokoji.. jsem kurak.. takze.. strasnej bordel. No kdyz jsem se posbirala, rozsvitila a videla ten binec, strasne jsem se smala.. Bajda porad zirala nechapave, nastesti byla cela, byl to Leonberger, takze jsem ji nezalehla..
Tak jsem se dala do sbirani odpadku, vajglu a vysavani. Z dvouminutoveho vyneseni odpadku se stalo pulhodinove drhnuti a cisteni vseho okolo..

Mam s ni miliony zazitku, mohla bych napsat knihu.. :-)

23.3.2012 09:29
tejisek75

XXX.XXX.103.188

ukulemba napsal(a):
Tak ja mam za 13 let spolecneho zivota s moji holcickou zazitku spoustu..
Ale hned jsem si vzpomela, na jeden docela vtipny..

Byl vecer, uz tma.. Moje Baby lezela v obyvaku presne v trase dvere z meho pokoje-predsin. I rozhodla jsem se, ze si vynesu odpadky. Vzala jsem odpadak, ve sve lenosti a nevedomosti, ze muj pes vedle spi jsem si na cestu ani nerozsvitila. A jdu... asi vsichni ted vite, co nasledovalo. Zakopla jsem o Bajdu a celou vahou jsem na ni spadla. Ja se lekla, ona se lekla, rev.. odpadky po celem pokoji.. jsem kurak.. takze.. strasnej bordel. No kdyz jsem se posbirala, rozsvitila a videla ten binec, strasne jsem se smala.. Bajda porad zirala nechapave, nastesti byla cela, byl to Leonberger, takze jsem ji nezalehla..
Tak jsem se dala do sbirani odpadku, vajglu a vysavani. Z dvouminutoveho vyneseni odpadku se stalo pulhodinove drhnuti a cisteni vseho okolo..

Mam s ni miliony zazitku, mohla bych napsat knihu.. :-)

Tak to muselo být super...:-):-):-)smajlík
Opravdu nádherný leonberger doopravdy:-)):-)):-))
Já mám zatím štěně má 10měsíců je to kříženec a mám tolik zážitků...:-):-):-) Konečně jaro to zas bude mela všechno bude aportovat.:-|:-|:-|

23.3.2012 20:14
kolemjdouci2

XXX.XXX.189.88

Počítá se jako zážitek, že mi čuba dneska v kuchyni vyblila lidský h***o?smajlík

24.3.2012 09:05
tejisek75

XXX.XXX.239.99

kolemjdouci2 napsal(a):
Počítá se jako zážitek, že mi čuba dneska v kuchyni vyblila lidský h***o?smajlík

Počítá.....smajlík všechno se počítá.....:-)) Týjo doopravdy, tak to muselo být hnusné.smajlík A jaké máš plemeno...smajlík

24.3.2012 10:58
debri

XXX.XXX.6.47

tejisek75 napsal(a):
Počítá.....smajlík všechno se počítá.....:-)) Týjo doopravdy, tak to muselo být hnusné.smajlík A jaké máš plemeno...smajlík

smajlíksmajlíksmajlíkpravdaže mně se v něm cínanda vyválela a pak se divila,že ji nikdo nechce hladt

24.3.2012 11:21
kolemjdouci2

XXX.XXX.189.88

Jo, byl to fakt humáč, málem jsem k tomu přihodila ze svého *blicí smajlík**ještě jeden blicí smajlík**mnoho blicích smajlíků*

Mám labradorku a je to prase všežravé se specializací na lidské odpadní produkty. Když je u mě, tak jsem schopná to ohlídat a odeřvat ji, ale hodila jsem jí neprozřetelně za křoví míček a už to bylo. I když na druhou stranu jsem ráda, že se v tom aspoň neválí...

24.3.2012 13:17
tejisek75

XXX.XXX.239.99

kolemjdouci2 napsal(a):
Jo, byl to fakt humáč, málem jsem k tomu přihodila ze svého *blicí smajlík**ještě jeden blicí smajlík**mnoho blicích smajlíků*

Mám labradorku a je to prase všežravé se specializací na lidské odpadní produkty. Když je u mě, tak jsem schopná to ohlídat a odeřvat ji, ale hodila jsem jí neprozřetelně za křoví míček a už to bylo. I když na druhou stranu jsem ráda, že se v tom aspoň neválí...

smajlíksmajlíksmajlík to je dobře, že se v tom nevyválela...:-) Můj hafik, jak byl malý to dělal taky.:-) Teď je velká slečna ani se toho nedotkne.:-)smajlík

24.3.2012 16:48
nexxi

XXX.XXX.16.75

mám taky dobrej zážitek.. mám fenu takovou nervačku, nerve se, ale má ráda, když ju ostatní psi nechají na pokoji a nevšímají si jí. venčila jsem se známou co měla křížence ast, takoého toho věčného extroverta a pohodáře, kterej opravdu věděl, že ona je jen nervák a vůbec, ale vůbec nic si z ní nedělal, přišel, čuchnul, ona op něm vyběhla, tak nasadil veselý výraz stylu jééé to je srandaaaa a čuchl k ní znova. a znova snad stokrát za tu procházku.. fena na nervy a on šileně vysmátej.. když sme došli k rybníku tak ona zas začla nervit, že to je jejííí a on tam nemá co lízt jí za zadkem, tak jsem ju sprdla, chtla jsem ju, že jí vynadám aby se jemu ulevilo.. jenže ten blbec hned využil situace a místo toho aby se radoval, že má od ní pokoj využil situace a naskočil na ni smajlíksmajlík (o erotiku nešlo,ona je kasrtovaná)

24.3.2012 19:35
zuzi

XXX.XXX.86.159

Asi nejvýraznější psí zážitek: dovezli jsme z porodnice mimčo, malá má spánkovou apnoe, nebo jak se ten hnus píše. prostě a jednoduše usínala tak tvrdě, že se nenadechla, mimčo nervová soustava nedonutí, může se udusit. Mám novofundlanďanku. Takovou hubenou, nemocnou psí dorostenku, ale neuvěřitelné zlatíčko. Malá spala v kočárku na zahradě, na sponě na bříšku mobilní monitor dechu. Najednou čuba vedle kočárku začala strašně vyvádět. troubila jak autobus... až několik desítek vteřin po ní začal ječet monitor dechu. Náhoda? Asi ne, opakovalo se to několikrát.
když jsme ji dovezli, dostala tenkrát jméno Nanny a svému jménu fakt dělá čest!!! :-)
www.bordici.svet-stranek.cz/fotoostatni/

Přidejte reakci

Přidat smajlík