Tania

XXX.XXX.37.2
nejraději pomalu by všichni chovatelé s pp hodily do jednoho pytle pejsky bez pp
Tania
napsal(a):
nejraději pomalu by všichni chovatelé s pp hodily do jednoho pytle pejsky bez pp
Netuším, co jste tím chtěla říct
Každopádně, pokud to mám být něco jako "chlubte se svými bezpapíráky", tak sem taky hodím jednu fotku. Kříženec německý (mum) X výmarský ohař (dad). Všichni nás typují buď na němčoury a nebo "vyhublé čokoládové labradory"
Tania
napsal(a):
Vidím dva problémy. Vaší čestinu (vyjadřovací schopnost) a to, že si to berete moc osobně. Do debaty o chovu psů taháte citečky a pletete si pojmy a dojmy. Takže to chce klid, nohy v teple a pokuste se vnímat PODSTATU toho, co se vám kdo snaží sdělit. I když s vašimi vyjadřovacími schopnostmi to půjde asi dost těžko (pokud psaný text vnímáte stejně kvalitně, jako ho vytváříte)...
Vaše úvodní věta totiž znamená, že chovatelé psů s PP by moc rádi házeli psy bez PP do nějakého pytle a nejraději by to dělali pomalu. Krom toho tam vidím jednu hrubku a o absenci interpunkce raději nemluvím.
elaphka
napsal(a):
Každopádně, pokud to mám být něco jako "chlubte se svými bezpapíráky", tak sem taky hodím jednu fotku. Kříženec německý (mum) X výmarský ohař (dad). Všichni nás typují buď na němčoury a nebo "vyhublé čokoládové labradory"
Ten je nádherný Já se přiznám, že bych asi střelila od oka Výmar s labradorem.... ten výmar je tam hodně znát
domcaast
napsal(a):
Vidím dva problémy. Vaší čestinu (vyjadřovací schopnost) a to, že si to berete moc osobně. Do debaty o chovu psů taháte citečky a pletete si pojmy a dojmy. Takže to chce klid, nohy v teple a pokuste se vnímat PODSTATU toho, co se vám kdo snaží sdělit. I když s vašimi vyjadřovacími schopnostmi to půjde asi dost těžko (pokud psaný text vnímáte stejně kvalitně, jako ho vytváříte)...
Vaše úvodní věta totiž znamená, že chovatelé psů s PP by moc rádi házeli psy bez PP do nějakého pytle a nejraději by to dělali pomalu. Krom toho tam vidím jednu hrubku a o absenci interpunkce raději nemluvím.
Když už upozorňujete na češtinu, tak - "Vaší čestinu" (háček pomíjím) je špatně.
burunduk
napsal(a):
Když už upozorňujete na češtinu, tak - "Vaší čestinu" (háček pomíjím) je špatně.
Upozorňovala jsem na vyjadřovací schopnost Pokud věta nedává smysl, je to o dost větší problém, než gramatická nepřesnost
Chyby dělá každý, ale přehazovat si slova ve větě, jak se slečně zlíbí, to není uplně dobrý nápad... zvlášť v internetové diskuzi.
Jinak taky přidám jednoho bezpapíráčka. Je přítelův.
elaphka
napsal(a):
Krasavec!!! :)
Domcaast a Joli: děkujeme za chválu!
Jojo, je to celej taťka a "bohužel" má i výmarácký chování...dostal se mi do rukou až na roce (když jsem ho začala venčit a cvičit sousedce), a za tu dobu si osvojil spoustu nepěkných zlovyků, které už nejdou odstranit normálně, a elektriku na něj používat nechci (jako například bezhlavé lovení všeho letícího a nenávist vůči kočkám). Navíc teď (na dvou letech) začíná být dominatní, ostatní psi ho moc nemusí...
Ale já ho zbožňuju, a proto ho cvičím co to jen jde a snažím se najít co nejlepší "kompromisy" pro obě strany
Konec eseje
elaphka
napsal(a):
Moje sestra má hnědého labradora a ten vypadá naprosto stejně jako Váš pes! Ale já jí už několik let říkám, že určitě nemá v rodokmenu jen labradory... :-)
Lucie
pinoha
napsal(a):
Moje sestra má hnědého labradora a ten vypadá naprosto stejně jako Váš pes! Ale já jí už několik let říkám, že určitě nemá v rodokmenu jen labradory... :-)
Lucie
Ona ta čokoládově hnědá dělá hodně sama od sebe, je sranda poslouchat ty komentáře
,,Jé, podívej! Ta slečna má hnědého sportovního labradora!" (tím "sportovní" myslí asi to, že vypadá jako ohař, nebo nevím )
Že nemáme papíry je vidět na první pohled, ale je to muj kluk šikovnej. Mám ještě fenku labradora s PP (pracuje v lese), množitele nepodporuju, ale když se doma uvolní místo, zaplním ho útulkáčem. Vořeši jsou skvělí psi.
A tohle je Bufča - už dáma v letech, táhne jí na 12 rok (i když s PP sem vlastně nepatří?? - ale pochlubit se s ní můžu ne?)
požehnaně jich máme,ale všechno jsou to moje zlatíčka.malá černá fenečka má 17 let a mám ji od 3 měsíců.co ta toho se mnou prožilaa děsím se toho co se musí stát
ale doufám,že se mnou ještě chvíli pobude.malý pes má 10 a od 11 měsíců je vykastrovaný-nikdy žádné štěně ani od jednoho.kníračku jsem dostala od manžela k narozeninám jako záplatu za zakouslou kníračku bohužel naším psem
´=nikdy nezapomenu.vždy jsem chtěla velkého knírače -tak jej na půl mám
a bernardýnka je ...............kdo může vyhodit tak nádherné zvíře a nechat jej běhat po městě.proč jsou lidi takový?
elaphka
napsal(a):
Žjůva, ten je krásnej! Má super barvu jen tak si říkám, jak je to u něj s povahou?
Děkuji . Povaha pro mě super, já mám ráda temperamentní psy. Na agi maká a na tůrách vydrží
. Jediná nevýhoda je, že je uřvaný. Štěká i při výcviku, magor. Ale tož nikdo není dokonalý.
Můj 11 měsíční - Švýcarák Caro .. Díky bohu z něj vylezlo to, co mělo
- na fotce ještě mrně ♥
Tania
napsal(a):
Můj dědeček by měl být tedy oříškem,nemá papíry.Před lety jsem ho vysvobodila od romských spoluobčanů.nyní mu je 13 let.V 9 letech vyhrál první místo v oříškyádě jakožto nejhezčí pejsek výstavy.
PS:Neřeším papíry ani u psů ani u koní a dalších zvířat,každé zvíře je krásné a zaslouží si lásku a péči.
baron2012
napsal(a):
Můj dědeček by měl být tedy oříškem,nemá papíry.Před lety jsem ho vysvobodila od romských spoluobčanů.nyní mu je 13 let.V 9 letech vyhrál první místo v oříškyádě jakožto nejhezčí pejsek výstavy.
PS:Neřeším papíry ani u psů ani u koní a dalších zvířat,každé zvíře je krásné a zaslouží si lásku a péči.
Dědoušek
Naši berňáci a bůhvíjaký původ 14let stará fenečka původně z popelnice v Pradubicích, myslím, že má něco z velškorgiho. Pak je na obrázku z vesnice kříženec knírače a maminky kříženec šeltie Zdravím