Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.5.2012 15:04
terklis

XXX.XXX.1.30

Dobrý den, mám problém s půlročním štěnětem staforda. Když jsme si ho přivezli jako malého, učili jsme ho čurat na plínečku pro štěňátka, bydlíme totiž v bytě, pak se naučil, že chodíme s druhým psem co dvě hodiny ven, tak pak čural jen venku. A teď, nevím proč, se zase počůrává vevnitř, ikdyž sme s ním třeba byli před chvílí venku, nebo se počůrává, když dem ven a pak když je venku, se mu už nechce. Co mám dělat? Nemůže mít problémy s ledvinama?

27.5.2012 18:03
jafar

XXX.XXX.30.22

terklis napsal(a):
Dobrý den, mám problém s půlročním štěnětem staforda. Když jsme si ho přivezli jako malého, učili jsme ho čurat na plínečku pro štěňátka, bydlíme totiž v bytě, pak se naučil, že chodíme s druhým psem co dvě hodiny ven, tak pak čural jen venku. A teď, nevím proč, se zase počůrává vevnitř, ikdyž sme s ním třeba byli před chvílí venku, nebo se počůrává, když dem ven a pak když je venku, se mu už nechce. Co mám dělat? Nemůže mít problémy s ledvinama?

Stačí zajít k vetovi, přes net se to nepozná. Kdyby byl nachlazený, tak čurá častěji v malých loužičkách, ale také nemusí. Většinou pokud to bolí, při nachlazení, je močení přerušované a moč není čirá. Odeberte moč, skočte k vetovi a ten to podle papírkové zkoužky pozná. Cena kolem 400 kč.

Přidejte reakci

Přidat smajlík