A která část ? My máme 8mi měsíční štěně Německého Pinče - cca 18kg, takže takový střeďák :) A jsme z Kolovrat a také bychom uvítali venčící společnost. Náš Bady je neunavitelný a hrozně rád by si s každým hrál, jenže u nás v jeho věku příliš štěňat není :(
taky by jsme se rády přidaly.. :) máme 6ti letou maďarku (ale vůbec to na ní není znát, řádí jak smyslů zbavená ) a 9ti měsíční kříženku.. holky by určitě rády uvítaly do svých honiček další psí kámoše.. :))
karumy
napsal(a):
taky by jsme se rády přidaly.. :) máme 6ti letou maďarku (ale vůbec to na ní není znát, řádí jak smyslů zbavená ) a 9ti měsíční kříženku.. holky by určitě rády uvítaly do svých honiček další psí kámoše.. :))
Holky máte krásný, škoda že to naše štvrně k nám přibude až v květnu. Ale rádi se přidáme v letě
Také hledáme kamarády na venčení. Praha 4 - Braník. Mám 7mi měsíčního Dalmatina.
Jessika12

XXX.XXX.220.24
My jsme taky ze Záběhlic, máme rok a půl starou rtw. Taky bychom s někým někdy někam zašly
Nemá ráda štěňata, protože když byla malá, pořád mi po ní psi šli, vždycky jsem stihla jen trhnout vodítkem, aby jí ten pes/fena neukousl hlavu Jinak nevadí jí štěňata, co se po ní nesápou. Kamarádka má MSP 6ti měsíčního a s tím je v pohodě. Jinak taky miluje GR bez rozdílu věku a pohlaví, LR zase moc nemusí... Když se k nám řítí nějaké štěně, řeknu jí ať se uklidní a ona ho ignoruje místo toho, aby se naježila a začala na něj vrčet...tohle dělala na začátku, ale ukázala jsem jí, že za to, že ona byla několikrát napadena, nemusí platit všechna štěňata na světě. Já s ní problém nemám žádný, jen jsem upozornila, že nemá moc v lásce štěňata, tudíž by byla procházka nejspíše zbytečná. Chodím s ní většinou navolno a vždy beru tenisák, na který máme poslušnost stoprocentní
Hmm hezký Hele ona je kupírovaná? Myslím teď ocas? Třeba naší rotvici nikdo jako štěně nenapadl,ale přesto nemusí dominantní čuby,což je u rotviků normální,když se přiřítí štěně nebo cokoliv je v pohodě,občas si zabručí,že to už přehání,ale jinak nikdy nic,ale na westa mi to psi zkoušeli,protože byl mladej a malej,ale vždycky než stačili něco udělat,tak jsem byla rychlejíš
To je základ
Kupírovaná není, a to ubránit za každých podmínek svého psa vím, ale když se v dobré víře zeptám majitele psa/feny, jestli se mohou alespoň očuchat ( v rámci socializace ) a dotyčný mi pokaždý řekl, že ANO a najednou jí ten pes z ničeho nic napadl. To jsem nejdřív seřvala majitele a pak jsem byla naštvaná na sebe...Ale přesto z ní vyrostl docela sebevědomý pes. Byla a je prostě hrozně hodná, když jsem si jí vybírala z vrhu, bylo 6 fenek a 1 pes, všech 5 fenek bylo hrozně dravých a takových divokých, ta naše byla kliďas a ještě k tomu už byla rezervovaná, ale nakonec se zájemce neozval a my si jí mohli zamluvit. Cítím z Vás takový zlostný tón, ale nerozumím tomu. Dobrou noc
katchka8181

XXX.XXX.38.109
Frčí to tu ještě? můžeme se k někomu přidat na venčení? :).
zuzkacello

XXX.XXX.88.253
Bydlíme na Hájích, já+můj 9 měsíční voříšek (miluje psí i lidskou společnost) se rádi přidáme k na socializační procházky, Hostivařský lesopark máme přímo u nosu :)
zuzkacello

XXX.XXX.88.253
katchka8181
napsal(a):
Frčí to tu ještě? můžeme se k někomu přidat na venčení? :).
Joo, odkud jste? :).