Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.6.2012 10:34
kenebi

XXX.XXX.245.29

Ahojte,

mám takový dotaz.
Objednávala jsme zboží na www.nasimazlicci.cz objednávku jsem provedla 15. 5. 2012, penízky hned poslala na účet, zhruba 22. 5. zjišťuji, co je s objednávkou, byli mi řečeno, že jim systém nepřipsal platbu na účet. Ale že do konce týdne objednávku odesílají. Objednávka mi nepřišla ani do náledujícího týdne v pátek, tak jsem objednávku zrušila. Obchod se mnou komunikuje buď prostřednictvím automatických mailů, nebo vůbec.
Objednávku jsem tedy zrušila 1. 6. 2012 a do téhle doby mi nebyly odeslány peníze zpět na účet.

Jak mám dál postupovat? Na stránkách mají uvedeny jen kontaktní mail, ne telefonní.

Částka to není pro mně nejmenší,jedná se zhruba o 1500,- Kč. Ale obchod se mnou hold nekomunikuje.

Máte podobnou zkušenost s obchodem?

Děkuji za odpovědi

12.6.2012 10:45
kikuska

XXX.XXX.23.167

https://www.ifauna.cz/psi/nemodforum/r/detail/1268448/re-http-www-nasimazlicci-cz

Není nad to před jakoukoliv objednávkou poprosit strýčka Googla či heuréku o pár referencí.

12.6.2012 10:55
kenebi

XXX.XXX.245.29

A do pr..... uz jsme od nich parkrat objednavala bylo to bez problemu.
Tak me nenapadlo si nanovo overovat recenze :-(

12.6.2012 14:07
judy12

XXX.XXX.248.102

kenebi napsal(a):
A do pr..... uz jsme od nich parkrat objednavala bylo to bez problemu.
Tak me nenapadlo si nanovo overovat recenze :-(

Tak to jsme na tom stejně, jen já jim poslala přes 2000,- taky jsem u nich brala už po 5 tak mě ani nenapadlo si je vyhledávat. Bohužel granule nedošli a komunikovat se s nimi nedá. Teď jsem objednávala granule z jiného e-shopu na dobírku a také se mi neozývají takže jsem už z toho docela na prášky, pro psi už nic nemám asi budu muset do klasického zverimexu, ale tam jsem nebyla už tak 5 let na granule.
Kupuju Sportmix.

12.6.2012 14:17
kenebi

XXX.XXX.245.29

Tak to je opravdu pecka.
Takze uz s tema penezma nemuzu asi pocitat, ze?
Jinak ja objednavam vetsinou pres www.profizoo.cz v zivote jsem s nima nemela problem, objednavka dorucena do 2 dnu, ale jelikoz jsem potrebovala jeste neco pro kone, tak jsem zvolila je.
Je az neuveritelne, ze na ne neexistuje zadna paka, jak ty penize z nich dostat.

12.6.2012 14:27
judy12

XXX.XXX.248.102

Dokonce jsou ještě tak drzí, že když jsem jim psala že jsou podvodníci tak mi podpověděli, že nejsou žádní podvodníci jen mají problém s dodavatelem a dodání granulí bude proto trvat déle, když jsem žádala vrácení peněz už se neozvali, jediné řešení je podat na ně trestní oznámení i když nevím jestli to policie bude řešit pokud částka nedosahuje 5000,-

12.6.2012 14:30
kenebi

XXX.XXX.245.29

Nebo jim aspon zneprijemnit zivot a poslat na ne COI, nebo FÚ :-(

12.6.2012 14:34
cinkalu

XXX.XXX.11.162

judy12 napsal(a):
Tak to jsme na tom stejně, jen já jim poslala přes 2000,- taky jsem u nich brala už po 5 tak mě ani nenapadlo si je vyhledávat. Bohužel granule nedošli a komunikovat se s nimi nedá. Teď jsem objednávala granule z jiného e-shopu na dobírku a také se mi neozývají takže jsem už z toho docela na prášky, pro psi už nic nemám asi budu muset do klasického zverimexu, ale tam jsem nebyla už tak 5 let na granule.
Kupuju Sportmix.

mám sport mix pro velká plemena 15 kg pytel, můžu poskytnout

12.6.2012 14:51
ilisek

XXX.XXX.196.15

judy12 napsal(a):
Kupuju Sportmix.

Já nedám dopustit na www.spokojenypes.cz, není třeba žádná platba předem, jen na dobírku, poštovné jen 69 kč a vždycky došlo hned do dvou dnů, za super ceny a vpořádku. Objednáváme pravidelně každý měsíc.

12.6.2012 16:59
aki

XXX.XXX.141.130

Já také objednávala z www.spokojenypes.cz a spokojený byl nejen můj hafan, ale i já :-)

14.6.2012 15:04
lusta

XXX.XXX.121.128

ilisek napsal(a):
Já nedám dopustit na www.spokojenypes.cz, není třeba žádná platba předem, jen na dobírku, poštovné jen 69 kč a vždycky došlo hned do dvou dnů, za super ceny a vpořádku. Objednáváme pravidelně každý měsíc.

Objednáváme také tam, není problém ani s platbou předem. Akorát nám tedy snad nikdy nic nedošlo do dvou dnů. Když objednáme o víkendu, bývám ráda, že to zboží dostaneme ve čtvrtek, pátek. Ale jinak spokojenost.

2.8.2012 09:28
mouchic

XXX.XXX.43.18

Komu pan Kadlec ze spol. Kaza s.r.o. dluží peníze za nedodané krmivo, prosím kontaktujte vyšetřovatele případu por. Bc. Jiřího Viktorina - tel. 257003311 nebo mob. 608832120, Služba kriminální policie a vyšetřování, odbor hospodářské kriminality, ul. Ostrovského 3, Praha 5, kterému byl případ postoupen k dalšímu prověřování.

2.8.2012 10:28
ilisek

XXX.XXX.196.16

lusta napsal(a):
Objednáváme také tam, není problém ani s platbou předem. Akorát nám tedy snad nikdy nic nedošlo do dvou dnů. Když objednáme o víkendu, bývám ráda, že to zboží dostaneme ve čtvrtek, pátek. Ale jinak spokojenost.

Fakt jo, já jeden den objednám (třeba PO) a ve ST mám doma, pokud mají vše na skladě.

14.8.2012 05:01
motyl

XXX.XXX.125.70

kenebi napsal(a):
Ahojte,

mám takový dotaz.
Objednávala jsme zboží na www.nasimazlicci.cz objednávku jsem provedla 15. 5. 2012, penízky hned poslala na účet, zhruba 22. 5. zjišťuji, co je s objednávkou, byli mi řečeno, že jim systém nepřipsal platbu na účet. Ale že do konce týdne objednávku odesílají. Objednávka mi nepřišla ani do náledujícího týdne v pátek, tak jsem objednávku zrušila. Obchod se mnou komunikuje buď prostřednictvím automatických mailů, nebo vůbec.
Objednávku jsem tedy zrušila 1. 6. 2012 a do téhle doby mi nebyly odeslány peníze zpět na účet.

Jak mám dál postupovat? Na stránkách mají uvedeny jen kontaktní mail, ne telefonní.

Částka to není pro mně nejmenší,jedná se zhruba o 1500,- Kč. Ale obchod se mnou hold nekomunikuje.

Máte podobnou zkušenost s obchodem?

Děkuji za odpovědi

prodejce je povinen vratit penize do 30 dnu ode dne !obdrzeni! odstoupeni od smlouvy, objednavky

pokud vam nepotvrdil obdrzeni odstoupeni a nemate ani prislib nahran v telefonickem hovoru, budete to holt muset poslat pozemni postou, je totiz mozne, ze mail nebyl dorucen

naopak nejake vyhruzky (policii a coikou) po 12. dnech vam asi moc nepomohou, pouzila jste telefonu a/nebo pozemni doporucene posty, nejlepe s dodejkou?

pochopte, je okurkova sezona, prodejci take chteji jet na dovcu a jejich dodavatele take, nadavat jim ze bla bla bla to meli nekde vyvesit apod. je sice pochopitelne, ale nic to neresi

uplne nejjednoduzsi je zformulovat podminku dodavky rovnou v komentari objednavky napriklad takto:

"zbozi potrebuji do 7 dnu, pokud nemuzete objednavku ani do 14 dnu dorucit, povazujte objednavku za bezpredmetnou a penize vratte nejpozdeji doi 15 dnu na ucet cislo: ......."

tim nebudou pochybnosti a mate kryti.

jinak neznam uvedene shopy ale dovolim si vyslovit nazor, ze asi nakupujete tam kde maji nejlevneji a platite predem protoze usetrite dalsi koruny --- mejte proto pochopeni ze se nekdo na druhe strane muze snazit a take nemusi vse stihat s minimalnimi naklady atp. Urcite nepomuze situaci, kdyz zacnete byt sprosti, vyhrozovat atp. na to uz je pozde... Spise denne volejte anebo napiste slusny, jasne formulovany dopis pozemni postou na dodejku na sidlo a provozovnu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík