Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.6.2012 15:09
7dora

XXX.XXX.34.52

Ahoj,
mam fenku z utulku, zhruba 4-5 let stará.
Pořád důmam co by to tak mohlo byt krizeneho a zajimaly by me vaše názory :) Nejsem zas takový extra odborník :):-)

29.6.2012 17:16
saina

XXX.XXX.84.197

Ani já nejsem odborník, ale přijde mi typově jako NO, který tu podsaditost a barvu získal od nějakého bulla nebo boxera... každopádně je to fešák a klidně můžete tvrdit, že máte holanďana. :))

29.6.2012 17:48
7dora

XXX.XXX.64.102

to zatim tvrdim :D ale NO mi neprijde teda.. nevim:) :-)):-)

29.6.2012 18:42
7dora

XXX.XXX.64.102

A co myslíte, že je toto? Tam netusim jeste vic. Ma to 7.5 kg a je tomu 6 mesicu a je tez z utulku :-)

29.6.2012 19:10
hanele

XXX.XXX.219.155

7dora napsal(a):
A co myslíte, že je toto? Tam netusim jeste vic. Ma to 7.5 kg a je tomu 6 mesicu a je tez z utulku :-)

Prostě voříšek! :-)

29.6.2012 20:44
7dora

XXX.XXX.64.102

hanele napsal(a):
Prostě voříšek! :-)

nee orisek neeee, teda jako jo :D ale ja chci diskutovat :D :-) obcas mam pocit ze ma vyraz jak bigl, ocasek nevim po kom, dlouhy nozky taky nevim po kom :D nevim mozna nejaky terier treba, podle velikosti :Dsmajlík

29.6.2012 20:48
hanele

XXX.XXX.219.155

7dora napsal(a):
nee orisek neeee, teda jako jo :D ale ja chci diskutovat :D :-) obcas mam pocit ze ma vyraz jak bigl, ocasek nevim po kom, dlouhy nozky taky nevim po kom :D nevim mozna nejaky terier treba, podle velikosti :Dsmajlík

Jo tááák ... :-))
No tak v tom případě by to mohl být parsonek s bíglem ... ? smajlík

30.6.2012 10:55
4sparw

XXX.XXX.69.125

7dora napsal(a):

já v něm vidím basenjiho :D možná je to jen kvůli té fotce, to trochu svraštělý čelo, natočenej ocásek, basenjíci jsou taky nohatí, jen ty plandací uši jsou špatně :D takže druhý tipuju na bígla, po tom má barvu a ty ušiska :D Ovšem jestli je to kříženec basenjiho a bígla, tak to teda potěš koště, to by mohl být dobrej rarach. ;D

30.6.2012 11:00
hankaapes

XXX.XXX.39.63

Na tom prvním obrázku vidím hodně z holandského ovčáka..

30.6.2012 11:22
hanele

XXX.XXX.219.155

hankaapes napsal(a):
Na tom prvním obrázku vidím hodně z holandského ovčáka..

Z holandského ovčáka to má maximálně barvu a stojaté uši. Holanďan je subtilní, suchý pes, tento vypadá spíš jako kříženec nějakého molosse nebo bulla.

30.6.2012 11:28
hankaapes

XXX.XXX.39.63

To ano, ale přesto ho tam vidím. Vím, že se jedná o křížence.

30.6.2012 12:19
7dora

XXX.XXX.34.52

4sparw napsal(a):
já v něm vidím basenjiho :D možná je to jen kvůli té fotce, to trochu svraštělý čelo, natočenej ocásek, basenjíci jsou taky nohatí, jen ty plandací uši jsou špatně :D takže druhý tipuju na bígla, po tom má barvu a ty ušiska :D Ovšem jestli je to kříženec basenjiho a bígla, tak to teda potěš koště, to by mohl být dobrej rarach. ;D

jezkovi voci, no jo, to je skoro uplne ono (nevedela jsem jak vypada basenji -> google). tyyyy jo :)))

No doma to vypada vzdycky jak po party, to je pravda :-):-)

30.6.2012 12:39
7dora

XXX.XXX.34.52

hanele napsal(a):
Z holandského ovčáka to má maximálně barvu a stojaté uši. Holanďan je subtilní, suchý pes, tento vypadá spíš jako kříženec nějakého molosse nebo bulla.

Co nejaka doga, ty jsou taky zihany :D ale asi blbost :))smajlík

30.6.2012 12:42
4sparw

XXX.XXX.69.125

7dora napsal(a):
jezkovi voci, no jo, to je skoro uplne ono (nevedela jsem jak vypada basenji -> google). tyyyy jo :)))

No doma to vypada vzdycky jak po party, to je pravda :-):-)

Tak jestli je to tak tak gratuluju :) určitě to bude dost chytrý zvířátko, otázkou je jestli tu svoji inteligenci bude chtít uplatnit i pro vás :D snad jo. Nebo se třeba pletu a je to něco jinýho , to je ve hvězdách, ale je krásnej/krásná. Jestli máte tak sem hoďte ještě fotku, třeba tam objeví někdo ještě něco :)

30.6.2012 12:56
7dora

XXX.XXX.34.52

4sparw napsal(a):
Tak jestli je to tak tak gratuluju :) určitě to bude dost chytrý zvířátko, otázkou je jestli tu svoji inteligenci bude chtít uplatnit i pro vás :D snad jo. Nebo se třeba pletu a je to něco jinýho , to je ve hvězdách, ale je krásnej/krásná. Jestli máte tak sem hoďte ještě fotku, třeba tam objeví někdo ještě něco :)

jj, hodim pak z doma (ted jsem v praci), jo chytra asi bude, k noze si zacala sedat (ale prestala tim kazit "Ke me") a pak si seda tak krive trosku.. a pac se naucila behem peti minut, ale to je asi normlalni. (je to moje prvni stene) :)))

30.6.2012 12:59
joli

XXX.XXX.242.141

7dora napsal(a):
Ahoj,
Pořád důmam co by to tak mohlo byt krizeneho a zajimaly by me vaše názory :) Nejsem zas takový extra odborník :):-)

Já v ní vidím bulíka s nějakým ovčákem, ale tam si netroufám říct jakým :) Australák? NO?.. může to být cokoli :)

30.6.2012 14:03
7dora

XXX.XXX.34.52

joli napsal(a):
Já v ní vidím bulíka s nějakým ovčákem, ale tam si netroufám říct jakým :) Australák? NO?.. může to být cokoli :)

No lidi na ulici typovali jestli je to staford, jinej holandak a na cvicaku taky holandana, ale kdyz si ho vygooglim tak se mi to zas nezda. hlavne hodne psu jsem nevidla ani nazivo, coz z fotek z googlu fakt nejde asi poznat.. :) Asi se vydam na vystavu psu uz koncne nekdy :)smajlík:-)

30.6.2012 17:07
aranka

XXX.XXX.254.93

A nemohl by to být kříženeček basenjiho a foxlíka smajlík

30.6.2012 17:09
aranka

XXX.XXX.254.93

aranka napsal(a):

Myslím ten malý 7,5 kg psík. Nebo by tam mohl být také krysařík nebo německý pinč.

30.6.2012 17:47
kolemjdouci2

XXX.XXX.255.113

aranka napsal(a):

Basenji je hodně nepravděpodobný - kolik jich u nás po dědinách asi tak běhá?smajlík
Podle vzhledu křížence je těžko odhadovat, kdo byli jeho rodiče - není to tak, že by se vzhled "zprůměroval". Kamarádka má třeba křižovatku bordeaux dogy a ČSV, ten vypadá hodně podobně jako bordyna stavbou těla i zbarvením, jen má čumák trochu míň spláclý a na zádech pruh delší vlnité srsti. ČSV by v něm nehledal naprosto nikdo. Viděla jsem třeba i křížence ČSV a ohaře (bohužel nevím, jakého ohaře), to byl zase štíhlý pes ohařího vzhledu, s krátkou hladkou srstí, celý černý.

30.6.2012 21:59
7dora

XXX.XXX.64.102

7dora napsal(a):
jj, hodim pak z doma (ted jsem v praci), jo chytra asi bude, k noze si zacala sedat (ale prestala tim kazit "Ke me") a pak si seda tak krive trosku.. a pac se naucila behem peti minut, ale to je asi normlalni. (je to moje prvni stene) :)))

Tady to je Líla par dnu po privezeni, mely ji byt udajne uz 3 mesice. a za ni Viky:-)

30.6.2012 22:02
7dora

XXX.XXX.64.102

jeste steneci Líla :) zadni nohy ma skoro vyssi jak ty predni :) :-))

1.7.2012 09:03
kolemjdouci2

XXX.XXX.255.113

7dora napsal(a):
jeste steneci Líla :) zadni nohy ma skoro vyssi jak ty predni :) :-))

Na téhle fotce má zase kukuč trochu jak staford:-))))) Je nádherná, ať je to, co chce.

1.7.2012 11:44
akara

XXX.XXX.151.25

7dora napsal(a):
Ahoj,

Teda s australským ovčákem určitě nebude. Tomu neodpovídá stavba kostry, ani hlavy. Těžko soudit, jakou má povahu? Podle mého by mohla mít v původu malinu a něco typu bull. :-)

A druhá fenka - o basenji pochybuji, opravdu jich je málo a k tomu patří k primitivním plemenům. Tzn hůře se s nima "cvičí" a mají silnější lovecký pud. Já bych v ní viděla spíš někde v dáli pinče, možná něco z nějakého teriéra.

1.7.2012 11:58
7dora

XXX.XXX.34.42

no to by byla asi trochu vetsi ale ne? :)

1.7.2012 12:01
7dora

XXX.XXX.34.42

akara napsal(a):
Teda s australským ovčákem určitě nebude. Tomu neodpovídá stavba kostry, ani hlavy. Těžko soudit, jakou má povahu? Podle mého by mohla mít v původu malinu a něco typu bull. :-)

A druhá fenka - o basenji pochybuji, opravdu jich je málo a k tomu patří k primitivním plemenům. Tzn hůře se s nima "cvičí" a mají silnější lovecký pud. Já bych v ní viděla spíš někde v dáli pinče, možná něco z nějakého teriéra.

Velká ma povahu .. no s cizima psama s epriliz nekamaradi, fena - nefena, pes nepes, stene - nestene.

Jinak ted je chcipla, tak ji necham udelat kompletni porhlidku, mam o ni starost ted. Jinak je to klidas , nestresuje vsechno v pohode, kdyz opruzuje nekdo nevhodny hlídá me i stene :)

Ale zase buh vi, pokud ji nekdo neco provedl tak bude mit povahu asi jinou nez by odpovidalo nejakemu plemeni, ne? Pravdepodobne se sem dostala z francie, pak do utulku, a pred rokem ke me. hracky aporty moc neznala. Na cvicaku byla jediny pes, kteryho nezajimal aport :D

1.7.2012 12:17
akara

XXX.XXX.151.25

7dora napsal(a):
Velká ma povahu .. no s cizima psama s epriliz nekamaradi, fena - nefena, pes nepes, stene - nestene.

Jinak ted je chcipla, tak ji necham udelat kompletni porhlidku, mam o ni starost ted. Jinak je to klidas , nestresuje vsechno v pohode, kdyz opruzuje nekdo nevhodny hlídá me i stene :)

Ale zase buh vi, pokud ji nekdo neco provedl tak bude mit povahu asi jinou nez by odpovidalo nejakemu plemeni, ne? Pravdepodobne se sem dostala z francie, pak do utulku, a pred rokem ke me. hracky aporty moc neznala. Na cvicaku byla jediny pes, kteryho nezajimal aport :D

Samozřejmě může být ovlivněná tím kde vyrůstala, ale díky vzhledu i tomu, co jsi popsala bych tam viděla něco bull + nějakého toho ovčáka, jako např tu malinu. Ale kdo ví ;-) Jsou psi, kteří nemají zájem o aport.

1.7.2012 12:22
4sparw

XXX.XXX.69.125

akara napsal(a):

O povaze se nehádám, ta opravdu nesedí, i když taky je otázka od koho pobral jakou povahu :) nicméně to je pravda že basenžíci jsou méně nakloněni trénování, ne že by to nešlo, ale asi to dá spoustu práce ho přesvědčit že to fakt stojí za to :D

Nicméně to že jich není moc ještě neznamená, že tady v republice kříženci nejsou. Já taky nemám zrovna rozšířenou rasu psa, přesto tu kříženci jsou, v útulcích, různě..
A o jednom kříženci basenji a bígla vím, takže mi to zas tak nepravděpodobný nepřijde :)

Pinč by to klidně mohl být taky :)
Ale je fakt krásná, takovej malej netopýrek :D

1.7.2012 12:44
davidka

XXX.XXX.107.205

Mně ten první hodně připomíná australského honáckého. Takový pořízek, pěkně stavěný.
Oba jsou moc krásní.

1.7.2012 13:17
7dora

XXX.XXX.34.42

davidka napsal(a):
Mně ten první hodně připomíná australského honáckého. Takový pořízek, pěkně stavěný.
Oba jsou moc krásní.

Děkuji :)

Akorát je fakt škoda, že to člověk nemuze dohledat přesně, fakt by mě to zajímalo :D utúlkaci jedni :-)

6.7.2012 14:09
7dora

XXX.XXX.64.102

7dora napsal(a):
Děkuji :)

Akorát je fakt škoda, že to člověk nemuze dohledat přesně, fakt by mě to zajímalo :D utúlkaci jedni :-)

ahoj,jeste jsem nasla fotku cane corso (prej, rikal internet) :D
To vypada taky trosku jak Vikyna, apson na obrazku :D to telo ...

6.8.2012 20:46
odysea

XXX.XXX.219.66

Tak se taky přidam..:) Co by jste řekli že je to za plemeno?Všichny si jí pletou s bíglem..:)

Přidejte reakci

Přidat smajlík