Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.7.2012 21:11
baranov

XXX.XXX.190.57

Chci se zeptat, na internetu hledám granulky royal canin pro mopse, našla jsem ale jen balení do 1,5kg, větší se koupit nedá? neví někdo :)

11.7.2012 15:20
kolemjdouci2

XXX.XXX.255.119

baranov napsal(a):
Chci se zeptat, na internetu hledám granulky royal canin pro mopse, našla jsem ale jen balení do 1,5kg, větší se koupit nedá? neví někdo :)

Vykašlete se na RC, sice mají řady "speciálně" pro konkrétní plemena, ale to je jen marketingový tah - když si přečtete složení, zjistíte, že ve všech variantách je úplně ten samý šrot. Kupte radši nějaké pořádné žrádlo:-)

11.7.2012 17:15
baranov

XXX.XXX.190.57

kolemjdouci2 napsal(a):
Vykašlete se na RC, sice mají řady "speciálně" pro konkrétní plemena, ale to je jen marketingový tah - když si přečtete složení, zjistíte, že ve všech variantách je úplně ten samý šrot. Kupte radši nějaké pořádné žrádlo:-)

a co je pořádné žrádlo,? já bych řekla, že RC patří mezi lepší značky na trhu. Ještě jedna otázka, na obalu je napsáno dávkování (nebo spíš jsem si to našla na internetu) - štěně 3měsíce, 3kg (to máme) - dávka na den 71g granulek. Je to možné, není to málo? díky

11.7.2012 17:34
kolemjdouci2

XXX.XXX.255.119

baranov napsal(a):
a co je pořádné žrádlo,? já bych řekla, že RC patří mezi lepší značky na trhu. Ještě jedna otázka, na obalu je napsáno dávkování (nebo spíš jsem si to našla na internetu) - štěně 3měsíce, 3kg (to máme) - dávka na den 71g granulek. Je to možné, není to málo? díky

RC patří mezi značky s lepší reklamou. Složením je to maximálně nižší střední třída:

rýže, dehydratované drůbeží maso, kukuřičná moučka, kukuřice, živočišné tuky, kukuřičný gluten, pšeničná moučka, izolát rostlinných proteinů*, hydrolyzované živočišné proteiny, řepné řízky, rostlinná vláknina...

Obilí, neurčené maso (co je to drůbež? kuře, krůta, přejetá vrána?), obilí, obilí, neurčené živočišné tuky (pravděpodobně kafilerní tuk), obilí, obilí a sója skrývající se pod honosným názvem "izolát rostliných proteinů". A rakovinotvorné konzervanty. Vážně myslíte, že je to dobré krmení pro psa?smajlík

O krmení tu proběhla už obrovská spousta diskuzí, stačí pohledat. A nedat na reklamu, ale číst složení. Kvalitní značky jsou například (určitě na některé zapomenu): Acana, Orijen, Arden Grange, Canidae, Canine Caviar, Taste of the Wild, Artemis, Dog Lovers Gold, Now! Grain Free, Go! Natural, Earthborn Holistic...

Přidejte reakci

Přidat smajlík