Jsme na dovolené a dochází nám granule

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.7.2012 13:20
beránková

XXX.XXX.102.143

Ahoj,
jsem teď se svojí fenkou na chalupě a začali nám docházet granule. Na Hafících mi odpověděli že jí mám dát vařené maso, ale já ho tady nemám na čem uvařit :(.
A tak se vás ptám jestli by jste mi nepomohli rozhodnou jaký z těch hnusů je míň hnusnější. Friskees nebo Pedigree ??
Je to jenom na tři dny, tak doufám že jí z toho nebude špatně ........

Děkuji vám všem za rady

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.7.2012 13:57

Tak ji to maso dejte syrové. Spousta lidí tady krmí psa syrovým a i já svému psu dopřeju občas kus flákoty nebo syrové kuř. křídla.

11.7.2012 14:01
inusanka

XXX.XXX.175.11

Za tři dny se jí nemůže nic moc stát, pokud nechcete krmit masem, tak jedny kupte a je to.

11.7.2012 14:15
rapotacka11

XXX.XXX.73.135

A za 30 dní se taky nic nestane .

11.7.2012 18:34
kolemjdouci2

XXX.XXX.255.119

Taky bych se spíš přimlouvala za syrové maso, ale jestli trváte na granulích, tak myslím, že je vcelku jedno, které koupíte, je to srovnatelné. Tři dny na šrotu psu každopádně nijak neublíží, pokud je jinak krmený kvalitně.

12.7.2012 06:40
mucholabka

XXX.XXX.152.227

beránková napsal(a):
Ahoj,
jsem teď se svojí fenkou na chalupě a začali nám docházet granule. Na Hafících mi odpověděli že jí mám dát vařené maso, ale já ho tady nemám na čem uvařit :(.
A tak se vás ptám jestli by jste mi nepomohli rozhodnou jaký z těch hnusů je míň hnusnější. Friskees nebo Pedigree ??
Je to jenom na tři dny, tak doufám že jí z toho nebude špatně ........

Děkuji vám všem za rady

To zní, jako by byl na dovolené i mozek.
To už jste takové ovce, že ani nevíte čím nakrmit psa když něco dojde?

12.7.2012 07:41
cinkalu

XXX.XXX.245.18

mucholabka napsal(a):
To zní, jako by byl na dovolené i mozek.
To už jste takové ovce, že ani nevíte čím nakrmit psa když něco dojde?

.... ale jak se dostat na net je evidentně menší problém než se na chvilku zamyslet smajlík

12.7.2012 11:12
danajasa

XXX.XXX.49.2

Evidentně ste nebyli ve skautu a ni v pionýru,že neumíte rozdělat ohen a uvařit v kotlíku maso a těstovinysmajlíksmajlík

12.7.2012 12:51

Když na dovolené dojdou granule, je možné dát psu těstoviny s vajíčkem, chleba se sádlem, s paštikou.....Palačinky, knedlík s omáčkou...., něco tam asi taky jíte. Vrestauraci jsme feně objednávali ometetu ( záleží také na velikosti psa ).

12.7.2012 13:03

no tak omeletunebo těstoviny s vajíčkem bych psovi nedávala ,nechtěla bych aby mi zbytek dovolené prosral:-)) ale snad nejsou na dovolené někde v džungli když tam je internet a prodávaj tam pedigree ,a sehnat dneska něco normálního pro psa lze snad v každém supermarketu , vesnickém obchůdku ,drogerii nebo u benzinové pumpy nějaké granule, psí konzervy, maso rýži nebo těstoviny mají všude.

12.7.2012 14:02
cinkalu

XXX.XXX.245.18

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
no tak omeletunebo těstoviny s vajíčkem bych psovi nedávala ,nechtěla bych aby mi zbytek dovolené prosral:-)) ale snad nejsou na dovolené někde v džungli když tam je internet a prodávaj tam pedigree ,a sehnat dneska něco normálního pro psa lze snad v každém supermarketu , vesnickém obchůdku ,drogerii nebo u benzinové pumpy nějaké granule, psí konzervy, maso rýži nebo těstoviny mají všude.

no tak snad každej zná svýho psa a ví, po čem by se po a po čem ne, já bych svýmu klidně ty vejce dala. Ovšem zadavatelka asi netuší, že pes není pouze granuložravec.

12.7.2012 14:14
sabina

XXX.XXX.60.81

Když se něco takového stane - jakože by mělo být na dovolené radši více granulí než míň, že. Ale já bych zašla do sámošky a vzala maso, nebo psí konzervu. Udělala těstoviny a mám vystaráno. Psa mám na granulích, ale stalo se mi že pošta balík nedoručila zavčas, tak sem prostě vzala v penny paštiku pro psa a dostal to s rýží. Nekřivil se nijak.

Jinak z těch granulí, bych brala friskies.

12.7.2012 14:50
pinoha

XXX.XXX.69.167

Jsem v práci a docházejí mi síly...
Lucie

12.7.2012 16:08
beránková

XXX.XXX.236.59

Víte, já se raději zeptám než abych pro psa udělala něco špatně.
Tak že ty výsměšné příspěvky si nechtě prosím pro sebe.

12.7.2012 16:08
beránková

XXX.XXX.236.59

Víte, já se raději zeptám než abych pro psa udělala něco špatně.
Tak že ty výsměšné příspěvky si nechtě prosím pro sebe.

12.7.2012 16:12
beránková

XXX.XXX.236.59

danajasa napsal(a):
Evidentně ste nebyli ve skautu a ni v pionýru,že neumíte rozdělat ohen a uvařit v kotlíku maso a těstovinysmajlíksmajlík

Ne, představte si to. Já sem jako ,,jediná ( od nás tam nebyl nikdo :-) )černá ovce´´ ve skautu ani v ničem podobném nebyla. A i tak umím rozdělat oheň a vařit :-)

12.7.2012 17:16
danajasa

XXX.XXX.38.242

beránková napsal(a):
Ne, představte si to. Já sem jako ,,jediná ( od nás tam nebyl nikdo :-) )černá ovce´´ ve skautu ani v ničem podobném nebyla. A i tak umím rozdělat oheň a vařit :-)

Tak mu to prostě uvařte když si neroufáte na syrový,ale možná bych ho radši krmila tím co jím já sama než těma dárlingama onehdá sem četla složení a pokud se nechystáte na chov slepic tak bych je fakt psovi nedávala no:-|

12.7.2012 17:25
beránková

XXX.XXX.236.59

danajasa napsal(a):
Tak mu to prostě uvařte když si neroufáte na syrový,ale možná bych ho radši krmila tím co jím já sama než těma dárlingama onehdá sem četla složení a pokud se nechystáte na chov slepic tak bych je fakt psovi nedávala no:-|

Už sem psala že jsem jí koupila a uvařila maso. Teď dokonce měla kuřecí vývar :-)

13.7.2012 08:48

smajlík úspěch mozek nalezen

13.7.2012 09:53
domcaast

XXX.XXX.64.182

Mě spíš fascinuje, když už teda ze psa dělám kosmonauta a krmím ho nějakýma kuličkama, které prý obsahují maso, že si fakt neumím spočítat, jak dlouho budu pryč a kolik g granulí potřebuju smajlík A pokud neumím bez váhy odhadnout dávkování, no tak si to doma za pomoci váhy napytlíčkuju po dnech...

13.7.2012 10:02
hanele

XXX.XXX.219.155

beránková napsal(a):
Už sem psala že jsem jí koupila a uvařila maso. Teď dokonce měla kuřecí vývar :-)

A proč to vaříte ... ? Ze syrovýho by měla i nějakej prospěch ...

13.7.2012 13:01
beránková

XXX.XXX.40.64

hanele napsal(a):
A proč to vaříte ... ? Ze syrovýho by měla i nějakej prospěch ...

Protože ze syrového masa by se mi po***** když na něj není zvyklá:-(

13.7.2012 13:43
hanele

XXX.XXX.219.155

beránková napsal(a):
Protože ze syrového masa by se mi po***** když na něj není zvyklá:-(

Aha ... smajlík
Až na to že syrové maso je pro psa nejlépe stravitelné ...

13.7.2012 14:43
denulka

XXX.XXX.249.234

hanele napsal(a):
Aha ... smajlík
Až na to že syrové maso je pro psa nejlépe stravitelné ...

Omyl, vařené je pro psa stravitelnější než syrové. Nepopírám, že syrové je pro psa vhodnější, ale varem dojde k tepelné denaturaci bílkovin, ke které by jinak došlo za pomocí kyseliny solné v žaludku, takže vařené je stravitelnější. Sice varem dojde k ztrátě některých vitamínů (část je ve vývaru), ale pokud jde o nárazovku, tak bych to neřešila, minerálie se varem neničí. A psovi, který není zvyklý na syrové a je krmen granulema bych ho jen tak nedávala.

13.7.2012 19:04
beránková

XXX.XXX.40.64

denulka napsal(a):
Omyl, vařené je pro psa stravitelnější než syrové. Nepopírám, že syrové je pro psa vhodnější, ale varem dojde k tepelné denaturaci bílkovin, ke které by jinak došlo za pomocí kyseliny solné v žaludku, takže vařené je stravitelnější. Sice varem dojde k ztrátě některých vitamínů (část je ve vývaru), ale pokud jde o nárazovku, tak bych to neřešila, minerálie se varem neničí. A psovi, který není zvyklý na syrové a je krmen granulema bych ho jen tak nedávala.

děkuji za zastání.
jinak z toho co se vyvařilo sem jí udělala polívku.:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík