Ahoj,
jsem teď se svojí fenkou na chalupě a začali nám docházet granule. Na Hafících mi odpověděli že jí mám dát vařené maso, ale já ho tady nemám na čem uvařit :(.
A tak se vás ptám jestli by jste mi nepomohli rozhodnou jaký z těch hnusů je míň hnusnější. Friskees nebo Pedigree ??
Je to jenom na tři dny, tak doufám že jí z toho nebude špatně ........
Děkuji vám všem za rady
Uživatel s deaktivovaným účtem

Tak ji to maso dejte syrové. Spousta lidí tady krmí psa syrovým a i já svému psu dopřeju občas kus flákoty nebo syrové kuř. křídla.
beránková
napsal(a):
Ahoj,
jsem teď se svojí fenkou na chalupě a začali nám docházet granule. Na Hafících mi odpověděli že jí mám dát vařené maso, ale já ho tady nemám na čem uvařit :(.
A tak se vás ptám jestli by jste mi nepomohli rozhodnou jaký z těch hnusů je míň hnusnější. Friskees nebo Pedigree ??
Je to jenom na tři dny, tak doufám že jí z toho nebude špatně ........
Děkuji vám všem za rady
To zní, jako by byl na dovolené i mozek.
To už jste takové ovce, že ani nevíte čím nakrmit psa když něco dojde?

Když na dovolené dojdou granule, je možné dát psu těstoviny s vajíčkem, chleba se sádlem, s paštikou.....Palačinky, knedlík s omáčkou...., něco tam asi taky jíte. Vrestauraci jsme feně objednávali ometetu ( záleží také na velikosti psa ).

no tak omeletunebo těstoviny s vajíčkem bych psovi nedávala ,nechtěla bych aby mi zbytek dovolené prosral ale snad nejsou na dovolené někde v džungli když tam je internet a prodávaj tam pedigree ,a sehnat dneska něco normálního pro psa lze snad v každém supermarketu , vesnickém obchůdku ,drogerii nebo u benzinové pumpy nějaké granule, psí konzervy, maso rýži nebo těstoviny mají všude.
napsal(a):
no tak omeletunebo těstoviny s vajíčkem bych psovi nedávala ,nechtěla bych aby mi zbytek dovolené prosral ale snad nejsou na dovolené někde v džungli když tam je internet a prodávaj tam pedigree ,a sehnat dneska něco normálního pro psa lze snad v každém supermarketu , vesnickém obchůdku ,drogerii nebo u benzinové pumpy nějaké granule, psí konzervy, maso rýži nebo těstoviny mají všude.
no tak snad každej zná svýho psa a ví, po čem by se po a po čem ne, já bych svýmu klidně ty vejce dala. Ovšem zadavatelka asi netuší, že pes není pouze granuložravec.
Když se něco takového stane - jakože by mělo být na dovolené radši více granulí než míň, že. Ale já bych zašla do sámošky a vzala maso, nebo psí konzervu. Udělala těstoviny a mám vystaráno. Psa mám na granulích, ale stalo se mi že pošta balík nedoručila zavčas, tak sem prostě vzala v penny paštiku pro psa a dostal to s rýží. Nekřivil se nijak.
Jinak z těch granulí, bych brala friskies.
beránková
napsal(a):
Ne, představte si to. Já sem jako ,,jediná ( od nás tam nebyl nikdo )černá ovce´´ ve skautu ani v ničem podobném nebyla. A i tak umím rozdělat oheň a vařit
Tak mu to prostě uvařte když si neroufáte na syrový,ale možná bych ho radši krmila tím co jím já sama než těma dárlingama onehdá sem četla složení a pokud se nechystáte na chov slepic tak bych je fakt psovi nedávala no
danajasa
napsal(a):
Tak mu to prostě uvařte když si neroufáte na syrový,ale možná bych ho radši krmila tím co jím já sama než těma dárlingama onehdá sem četla složení a pokud se nechystáte na chov slepic tak bych je fakt psovi nedávala no
Už sem psala že jsem jí koupila a uvařila maso. Teď dokonce měla kuřecí vývar

úspěch mozek nalezen
Mě spíš fascinuje, když už teda ze psa dělám kosmonauta a krmím ho nějakýma kuličkama, které prý obsahují maso, že si fakt neumím spočítat, jak dlouho budu pryč a kolik g granulí potřebuju A pokud neumím bez váhy odhadnout dávkování, no tak si to doma za pomoci váhy napytlíčkuju po dnech...
hanele
napsal(a):
Aha ...
Až na to že syrové maso je pro psa nejlépe stravitelné ...
Omyl, vařené je pro psa stravitelnější než syrové. Nepopírám, že syrové je pro psa vhodnější, ale varem dojde k tepelné denaturaci bílkovin, ke které by jinak došlo za pomocí kyseliny solné v žaludku, takže vařené je stravitelnější. Sice varem dojde k ztrátě některých vitamínů (část je ve vývaru), ale pokud jde o nárazovku, tak bych to neřešila, minerálie se varem neničí. A psovi, který není zvyklý na syrové a je krmen granulema bych ho jen tak nedávala.
denulka
napsal(a):
Omyl, vařené je pro psa stravitelnější než syrové. Nepopírám, že syrové je pro psa vhodnější, ale varem dojde k tepelné denaturaci bílkovin, ke které by jinak došlo za pomocí kyseliny solné v žaludku, takže vařené je stravitelnější. Sice varem dojde k ztrátě některých vitamínů (část je ve vývaru), ale pokud jde o nárazovku, tak bych to neřešila, minerálie se varem neničí. A psovi, který není zvyklý na syrové a je krmen granulema bych ho jen tak nedávala.
děkuji za zastání.
jinak z toho co se vyvařilo sem jí udělala polívku.