Jsme na dovolené a dochází nám granule

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.7.2012 13:20
beránková

XXX.XXX.102.143

Ahoj,
jsem teď se svojí fenkou na chalupě a začali nám docházet granule. Na Hafících mi odpověděli že jí mám dát vařené maso, ale já ho tady nemám na čem uvařit :(.
A tak se vás ptám jestli by jste mi nepomohli rozhodnou jaký z těch hnusů je míň hnusnější. Friskees nebo Pedigree ??
Je to jenom na tři dny, tak doufám že jí z toho nebude špatně ........

Děkuji vám všem za rady

12.7.2012 11:22
danajasa

XXX.XXX.49.2

Rozdělejte ohen a uvařte jí kotlíkovej guláš nesolit:-)):-))

16.7.2012 23:01
broulikj

XXX.XXX.209.251

beránková napsal(a):
Ahoj,
jsem teď se svojí fenkou na chalupě a začali nám docházet granule. Na Hafících mi odpověděli že jí mám dát vařené maso, ale já ho tady nemám na čem uvařit :(.
A tak se vás ptám jestli by jste mi nepomohli rozhodnou jaký z těch hnusů je míň hnusnější. Friskees nebo Pedigree ??
Je to jenom na tři dny, tak doufám že jí z toho nebude špatně ........

Děkuji vám všem za rady

Trochu se divim, ze je z toho problem. Pokud krmite pouze granulemi, tak se da vcelku dobre spocitat, kdy grnaule dojdou. Nicmene pokud se uz clovek ocitne v takove situaci, neni snad v dnesni dobe problem objenat pres dobry eshop, z ktereho vam to hned druhy den po objednavce prijde (pokud to neobjednate ten den pozde). Jeden takovy je treba www.profizoo.cz, ale bude jich jiste vice...

17.7.2012 21:29
beránková

XXX.XXX.30.117

Ale, teď už je to jedno :)
problém byl vyřešen ( vařené maso a všelijaké pochoutky XD ) a na dovolené už týden nejsme :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík