Fena zvedá nohu a značkuje

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.7.2012 19:54
smudlina

XXX.XXX.95.177

Máme 2 letou fenu malého plemene, která musela být po prvním hárání vykastrována ze zdrav. důvodů. Když ji venčím, tak poprvé vyčůrá hodně a pak celou procházku čmuchá, kde se počůrali psi a vše si značkuje a zvedá přitom nohu jako pes. Kde občůrává místo podruhé, tak zas trošku vyčůrá a pak na ostatních místech jen zvedá nohu a jakože si to značkuje, ale logicky už žádné čůrání nevyčůrá, prostě musí mít asi jen pocit, že si to označkovala.
Takto to dělala když hárala...ale proč to dělá teď? Nachlazená není u veta jsem už byla. Už mi to docela vadí, jiné feny v okolí čůrají max. 2x za procházku a my musíme nohu zvednout i 15X, nedejbože když jdeme někam, kde to nezná, tak to je o to horší...každý si myslí, že máme psa Proč to ta naše dělá?

25.7.2012 20:02
atika

XXX.XXX.213.155

Řekla bych, že je to normální. Taky mám kastrovanou fenu a venku taky značkuje. Když se jdem jen vyčurat, třeba na noc, tak na povel čurej přidřepne a vypustí všechno najednou.

27.7.2012 08:13
ilisek

XXX.XXX.196.15

atika napsal(a):
Řekla bych, že je to normální. Taky mám kastrovanou fenu a venku taky značkuje. Když se jdem jen vyčurat, třeba na noc, tak na povel čurej přidřepne a vypustí všechno najednou.

Naše kastrovaná fena se chová také tak :o)))

27.7.2012 13:37
inusanka

XXX.XXX.175.11

Po čtyřech psech mám nekastrovanou fenu, zvedá nožičku, čůrá co nejvýš. Prý je to znak dominance

Přidejte reakci

Přidat smajlík